Final4 tickets
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα ίδια και χειρότερα κάνει η Ticketmaster , η viagogo και λοιποί νόμιμοι μαυραγορίτες
Όποιος ασχολείται με τη συγκεκριμένη μουσική, θα είδε τι γινόταν με Metallica και τι γίνεται στο εξωτερικό με ανάλογα μεγάλα ονόματα
Προσωπικά μου γυρίζουν τα άντερα σαν πλυντήριο με τέτοιες πρακτικές . Νόμιμες, ηθικές ή νόμοι προσφοράς και ζήτησης δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος να κρίνω . Ξέρω μόνο τι θα έκανα εγώ και πως μου φαίνεται εμένα αυτή η πρακτική
Και επίσης κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για πολλούς λόγους. Άλλο ένα εισιτήριο θεάματος, άλλο ένα προϊόν διατροφής, άλλο ένα όχημα άλλο ένα οίκημα άλλο ένα μουσικό όργανο κλπ κλπ
Όποιος ασχολείται με τη συγκεκριμένη μουσική, θα είδε τι γινόταν με Metallica και τι γίνεται στο εξωτερικό με ανάλογα μεγάλα ονόματα
Προσωπικά μου γυρίζουν τα άντερα σαν πλυντήριο με τέτοιες πρακτικές . Νόμιμες, ηθικές ή νόμοι προσφοράς και ζήτησης δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος να κρίνω . Ξέρω μόνο τι θα έκανα εγώ και πως μου φαίνεται εμένα αυτή η πρακτική
Και επίσης κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για πολλούς λόγους. Άλλο ένα εισιτήριο θεάματος, άλλο ένα προϊόν διατροφής, άλλο ένα όχημα άλλο ένα οίκημα άλλο ένα μουσικό όργανο κλπ κλπ
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
πω ρε συ πολλά λεφτά! Σκέψου να έχεις δώσει 6500 και να χάσεις στο τελευταίο σουτ. Ούτε στο εχθρό σου δεν το εύχεσαι.Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 8:57 pmΕγω πληρωσα 3300 για 3 εισητηρια μεσω της γνωστης μεταπωλητικης πλατφορμας. Το ξερω ειναι πανακριβα αλλα ποσες φορες γινεται το Φαιναλ φορ στον αντρο του Παο χωρις τον Παο με τον Ολυμπιακο παροντα και απο τα φαβορι.
Παντως μεχρι προχθες τα αντιστοιχα εισητηρια στην ιδια πλατφορμα κοστιζουν 6500.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιταξε εγω το ειδα σαν ευκαιρια. Θα ειναι εδω ο κουμπαρος μου που μενει μονιμα Γερμανια που του αρεσει το μπασκετακι αλλα δεν υποστηριζει καποια ομαδα και ο αδερφος μου που ειναι αρρωστακι για μπασκετ και Ολυμπιακος οπως εμενα που και αυτος μενει μονιμα στην Κυπρο. Η αληθεια δεν ξερω αν θα υπαρξει αλλη ευκαιρια να το ζησουμε παρεα αυτο οποτε θα τα πληρωνα οσο οσο. Αν και περιμενα να δω αν αποκλειστει ο Παναθηναικος και με δεδομενο οτι ο χρονος μεχρι την Κυριακη πλησιαζει περιμενα οτι θα πεσουν οι τιμες. Κατι αντιστοιχο εγινε και προπερσι παρολο που ηταν και ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος αλλα δεν εβρισκα πτησεις που να βολευουν με την δουλεια τελευταια στιγμη και δεν πηγαkein έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 9:12 pmπω ρε συ πολλά λεφτά! Σκέψου να έχεις δώσει 6500 και να χάσεις στο τελευταίο σουτ. Ούτε στο εχθρό σου δεν το εύχεσαι.Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 8:57 pmΕγω πληρωσα 3300 για 3 εισητηρια μεσω της γνωστης μεταπωλητικης πλατφορμας. Το ξερω ειναι πανακριβα αλλα ποσες φορες γινεται το Φαιναλ φορ στον αντρο του Παο χωρις τον Παο με τον Ολυμπιακο παροντα και απο τα φαβορι.
Παντως μεχρι προχθες τα αντιστοιχα εισητηρια στην ιδια πλατφορμα κοστιζουν 6500.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
υπαρχει χειροτερο..να εχεις δωσει 6500 και να χασεις στην ημιτελικο με μπαζερ και να μην μπορεις να πουλησεις το εισιτηριο μετα.Στην δικια σου περιπτωση τουλαχιστον εχεις χαρει και εναν τελικο εστω για 39΄kein έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 9:12 pmπω ρε συ πολλά λεφτά! Σκέψου να έχεις δώσει 6500 και να χάσεις στο τελευταίο σουτ. Ούτε στο εχθρό σου δεν το εύχεσαι.Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 8:57 pmΕγω πληρωσα 3300 για 3 εισητηρια μεσω της γνωστης μεταπωλητικης πλατφορμας. Το ξερω ειναι πανακριβα αλλα ποσες φορες γινεται το Φαιναλ φορ στον αντρο του Παο χωρις τον Παο με τον Ολυμπιακο παροντα και απο τα φαβορι.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλύτερα που δεν βρήκες αδερφέ, εκ του αποτελέσματος το λέμε, αλλά πάλι καλά να λες.Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 9:18 pmΚοιταξε εγω το ειδα σαν ευκαιρια. Θα ειναι εδω ο κουμπαρος μου που μενει μονιμα Γερμανια που του αρεσει το μπασκετακι αλλα δεν υποστηριζει καποια ομαδα και ο αδερφος μου που ειναι αρρωστακι για μπασκετ και Ολυμπιακος οπως εμενα που και αυτος μενει μονιμα στην Κυπρο. Η αληθεια δεν ξερω αν θα υπαρξει αλλη ευκαιρια να το ζησουμε παρεα αυτο οποτε θα τα πληρωνα οσο οσο. Αν και περιμενα να δω αν αποκλειστει ο Παναθηναικος και με δεδομενο οτι ο χρονος μεχρι την Κυριακη πλησιαζει περιμενα οτι θα πεσουν οι τιμες. Κατι αντιστοιχο εγινε και προπερσι παρολο που ηταν και ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος αλλα δεν εβρισκα πτησεις που να βολευουν με την δουλεια τελευταια στιγμη και δεν πηγα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εχουν μπει εισιτηρια που δινει η ευρωλιγκα..βεβαια πωληθηκαν αποτι ειδα..επισης εχουν αρχισει να πεφτουν οι τιμες,οποιος δεν εχει η δεν θελει να αγορασει να περιμενει στην viagogo θα πεσουν στα 1000.
εγω βρηκα να παρω με 1000ε αλλα επειδη θα πρεπε να ταξιδεψω κιολας 2 φορες θα εφταναν πολλα τα εξοδα και δεν μπορω να το δικαιολογησω για 1-2 αγωνες μπασκετ.
εγω βρηκα να παρω με 1000ε αλλα επειδη θα πρεπε να ταξιδεψω κιολας 2 φορες θα εφταναν πολλα τα εξοδα και δεν μπορω να το δικαιολογησω για 1-2 αγωνες μπασκετ.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αγορασα χθες 2 για 2600 και πηρα ενα σημερα 700 απο viagogo. Εχουν πεσει οι τιμες και αυριο θα πεσουν και αλλο. Προχθες ηταν 2200 το εναshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 10:17 pmεχουν μπει εισιτηρια που δινει η ευρωλιγκα..βεβαια πωληθηκαν αποτι ειδα..επισης εχουν αρχισει να πεφτουν οι τιμες,οποιος δεν εχει η δεν θελει να αγορασει να περιμενει στην viagogo θα πεσουν στα 1000.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι παιζει. Απο την επισημη πλατφορμα της ευρωλιγκα που θα ανοιξει μετα το τελος των ημιτελικων. Πρωτα να βρεις κ μετα να κατεβεις, γιατι συμφωνα με οσα λενε θα ζητειται ID κατα την εισοδο στο γηπεδο οποτε θα πρεπει το εισιτηριο να εχει αγοραστει μονο μεσω της πλατφορμας της ευρωλιγκα. Εκτος αν τελικα δεν έλεγχουν ID και ειναι παπατζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Σάβ Μάιος 16, 2026 3:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο