Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
Πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο όταν ο Μοντέρο έχει προτάσεις από NCAA και ο Φραντσίσκο το νέο ματιές προς NBA?Θεωρώ λογική την αποχώρηση του Γκράντ καθώς θα αναζητήσει συμβόλαιο με υψηλότερες απολαβές έχοντας αλλάξει πρόσφατα μανατζερικη στέγη έχοντας μέχρι στιγμής μια απογοητευτική χρόνια,χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον Γκράντ που όλοι θυμόμαστε πριν 2 χρόνια.Αν ο Σορτς πλαισιωθεί από περισσότερους παίκτες με καλύτερη αμυντική λειτουργία, αθλητικοτητα και νέο προπονητή πουπορει να τον αξιοποίηση καλύτερα μήπως θα μπορούσε να επανεξεταστεί η περίπτωση του?
https://www.sportdog.gr/mpasket/eurolea ... v2-l6RcmCV
Θεωρώ ότι με καλύψες πλήρως με την άμεση ανάλυση του υπάρχοντος ρόστερ!!kein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 4:17 pmΌσμαν, Σόρτς, Ναν, Χουαντσο, Λεσσόρ, ΠΚ, Χέιζ, και Ρόγκα μια χαρά μπορεί. Επίσης στο μπάσκετ του σπλίτερ δεν έτρεχαν όλοι , υπήρχαν και σουτέρ. Βασικά αυτοι που δεν ταιριάζουν πολύ ή καθόλου είναι ο Ντινος και Σλουκας που τους κρατας οπως και να χει , συν τον Γκριγκο που μαλλον χαιρετάει ετσι κι αλλιώς. Με δεδομενο ότι θα πας για 2 ψηλους ένα ή δυο γκαρντ και ίσως εναν ακομα παιχτή. Μια χαρά βασικό κορμο έχεις ήδη.MOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 4:03 pmΑπ'ολους τους προπονητές που έχουν ακουστεί ως τώρα θα προτιμούσα τον Σπλίτερ όμως εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα.Ποσοθ από τους παίκτες της υφιστάμενης ομάδας μπορούν να ταιριάξουν στο τρόπο παιχνιδιού του από τη στιγμή που υπάρχει έντονο πρόβλημα με την αθλητικοτητα και το physicality game,romp protection,επιστροφές στην άμυνα,καλό spacing κλπ κλπ?
https://www.sportdog.gr/mpasket/eurolea ... -eyrwligka
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
νομιζω οτι ο σορτς θελει να φυγει ανεξαρτητα απτον νεο προπονητηMOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 4:24 pmΠόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο όταν ο Μοντέρο έχει προτάσεις από NCAA και ο Φραντσίσκο το νέο ματιές προς NBA?Θεωρώ λογική την αποχώρηση του Γκράντ καθώς θα αναζητήσει συμβόλαιο με υψηλότερες απολαβές έχοντας αλλάξει πρόσφατα μανατζερικη στέγη έχοντας μέχρι στιγμής μια απογοητευτική χρόνια,χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον Γκράντ που όλοι θυμόμαστε πριν 2 χρόνια.Αν ο Σορτς πλαισιωθεί από περισσότερους παίκτες με καλύτερη αμυντική λειτουργία, αθλητικοτητα και νέο προπονητή πουπορει να τον αξιοποίηση καλύτερα μήπως θα μπορούσε να επανεξεταστεί η περίπτωση του?
καλα με αταμαν ειναι δεδομενο οτι θα φυγει
και ο γκραντ το ιδιο
η ομαδα χρειαζεται ανανεωση και στο σταφ και σε παιχτες
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στο υποθετικό σενάριο που λέει ο φίλος αν ερχόταν ο Σπλιτερ, ο Σόρτς δεν νομίζω να ήθελε να φύγει.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 5:03 pmνομιζω οτι ο σορτς θελει να φυγει ανεξαρτητα απτον νεο προπονητηMOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 4:24 pmΠόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο όταν ο Μοντέρο έχει προτάσεις από NCAA και ο Φραντσίσκο το νέο ματιές προς NBA?Θεωρώ λογική την αποχώρηση του Γκράντ καθώς θα αναζητήσει συμβόλαιο με υψηλότερες απολαβές έχοντας αλλάξει πρόσφατα μανατζερικη στέγη έχοντας μέχρι στιγμής μια απογοητευτική χρόνια,χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον Γκράντ που όλοι θυμόμαστε πριν 2 χρόνια.Αν ο Σορτς πλαισιωθεί από περισσότερους παίκτες με καλύτερη αμυντική λειτουργία, αθλητικοτητα και νέο προπονητή πουπορει να τον αξιοποίηση καλύτερα μήπως θα μπορούσε να επανεξεταστεί η περίπτωση του?
καλα με αταμαν ειναι δεδομενο οτι θα φυγει
και ο γκραντ το ιδιο
η ομαδα χρειαζεται ανανεωση και στο σταφ και σε παιχτες
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ενταξει γραφουμε για τα πιο πιθανα σεναρια
ο σπλιτερ ειναι κατα την γνωμη μου σχεδον απιθανο δηλαδη πρεπει η αλλη επιλογη να ειναι ο σερελης ξερω γω
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ναι ρε τουλου μου αυτο λεω κι εγώ , απίθανο σεναριο. Αλλα ρώτησε το παλικαρι αν ερχοταν τι θα παιζοταν με το ροστερ. Αλλά άστα αυτά , γιατί εχουμε σοβαρά θέματα. Ο Μπιγκ Παπα λενε αν παει ευρωλιγκα μονο για μας θα έρθει, και στο λέω γιατί δεν θέλω να το μαθεις απο ξένους ...
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλα δεν μου κανει εντυπωση ειναι το ψυχοπαιδι του δγ οποτε καπως θα τον χωσει στην ομαδαkein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 5:17 pmναι ρε τουλου μου αυτο λεω κι εγώ , απίθανο σεναριο. Αλλα ρώτησε το παλικαρι αν ερχοταν τι θα παιζοταν με το ροστερ. Αλλά άστα αυτά , γιατί εχουμε σοβαρά θέματα. Ο Μπιγκ Παπα λενε αν παει ευρωλιγκα μονο για μας θα έρθει, και στο λέω γιατί δεν θέλω να το μαθεις απο ξένους ...![]()
για τον σορτς αντε να πουμε οτι το μονο σεναριο να μεινει ειναι να ειναι προπονητης ο σπλιτερ πολυ λιγες πιθανοτητς δηλαδη
εγω θα τον αλλαζα ετσι και αλλιως παντως η γνωμη μου οταν μια ομαδα εχει τετοια αποτυχημενη χρονια πρεπει να γινονται αρκετες αλλαγες και σε παιχτες
να μην υπαρχει η σαπια νοοτροπια μεσα στα αποδυτηρια του χρονου
οτι εγινε και το 23 το καλοκαιρι
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εσύ δηλαδή το παίρνεις ψύχραιμα ??τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 5:21 pmκαλα δεν μου κανει εντυπωση ειναι το ψυχοπαιδι του δγ οποτε καπως θα τον χωσει στην ομαδαkein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 5:17 pm
ναι ρε τουλου μου αυτο λεω κι εγώ , απίθανο σεναριο. Αλλα ρώτησε το παλικαρι αν ερχοταν τι θα παιζοταν με το ροστερ. Αλλά άστα αυτά , γιατί εχουμε σοβαρά θέματα. Ο Μπιγκ Παπα λενε αν παει ευρωλιγκα μονο για μας θα έρθει, και στο λέω γιατί δεν θέλω να το μαθεις απο ξένους ...![]()
για τον σορτς αντε να πουμε οτι το μονο σεναριο να μεινει ειναι να ειναι προπονητης ο σπλιτερ πολυ λιγες πιθανοτητς δηλαδη
εγω θα τον αλλαζα ετσι και αλλιως παντως η γνωμη μου οταν μια ομαδα εχει τετοια αποτυχημενη χρονια πρεπει να γινονται αρκετες αλλαγες και σε παιχτες
να μην υπαρχει η σαπια νοοτροπια μεσα στα αποδυτηρια του χρονου
οτι εγινε και το 23 το καλοκαιρι
Για τον Σορτς, μπορώ να σου πω αν θα μείνει μόνο αν ξέρω ποιος θα έρθει στην θέση του Εργκιν.
Εκτός και αν πάει στον ΠΑΟΚ που γράφτηκε κάποια στιγμή ότι θα είναι ένας από τους στόχους για να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο.Αν λοιπόν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα ανακουφιστεί ο Τουλουμπας και όχι μόνο...kein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 5:17 pmναι ρε τουλου μου αυτο λεω κι εγώ , απίθανο σεναριο. Αλλα ρώτησε το παλικαρι αν ερχοταν τι θα παιζοταν με το ροστερ. Αλλά άστα αυτά , γιατί εχουμε σοβαρά θέματα. Ο Μπιγκ Παπα λενε αν παει ευρωλιγκα μονο για μας θα έρθει, και στο λέω γιατί δεν θέλω να το μαθεις απο ξένους ...![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο