με πεθανες με το τελευταιο
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω πριν γινει μοδα ο μοντερο απο τα χριστουγεννα ελεγα οτι του χρονου ενας απο τους 2 πρεπει να παιζει στον ολυμπιακο..συνεχιζω να το πιστευω ασχετως οτι ο γαλλος δεν εκανε σουπερ πλει οφ..τον μοντερο τον προτιμω κυριως λογω ηλικιας..αν και απο την αλλη ο φρανσισκος εχει λιγοτερο φοβο να σου φυγει για νβα.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το αγοράζω κουμπάρε μου !coach blue έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 6:02 pmΗ ζαλγκιρις τιποτις ;
Εχω καλυτερο . Πιασε τοιχο![]()
Σορτς - ζαλγκιρις
Φρανσισκο - βαλενθια
μοντερο - παναθηναικος
μακινταιρ - ολυμπιακος
Τιμιο![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μοντέρο είναι 22-23 χρονών και παίζει στο Φ4.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 6:02 pmκάποιος που ξέρει περισσότερο, ποιες είναι οι βασικές διαφορές μοντέρο και φρανσίσκο;
Ο άλλος σ' αυτή την ηλικία έπαιζε στο Περιστέρι.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξει για την ηλικία το ξέρω. Απλά μπορεί πχ κάποιος να ταιριάζει περισσότερο στην μια ομάδα και ο άλλος στην άλλη. Ή και οι δύο παντού. Πχ θα είναι καταστροφικό αν η άμυνα είναι ανύπαρκτη.halldor έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 6:05 pmΟ Μοντέρο είναι 22-23 χρονών και παίζει στο Φ4.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 6:02 pmκάποιος που ξέρει περισσότερο, ποιες είναι οι βασικές διαφορές μοντέρο και φρανσίσκο;
Ο άλλος σ' αυτή την ηλικία έπαιζε στο Περιστέρι.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εμενα πιο πολυ μου ταιριαζει το φρανσισκο ναν παρα το μοντερο ναν.ο μοντερο 2αριζει περισσοτερο αποτι ο φρανσισκο στο παιξιμο.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 6:07 pmΝταξει για την ηλικία το ξέρω. Απλά μπορεί πχ κάποιος να ταιριάζει περισσότερο στην μια ομάδα και ο άλλος στην άλλη. Ή και οι δύο παντού. Πχ θα είναι καταστροφικό αν η άμυνα είναι ανύπαρκτη.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστός..και για εμάς επειδή έχουμε 2 καθαρά πλέι μεικερ γουοκαπ και Μακινταιρ ο Μοντέρο που είναι κόμπο μας ταιριάζει καλύτεραshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 6:10 pmεμενα πιο πολυ μου ταιριαζει το φρανσισκο ναν παρα το μοντερο ναν.ο μοντερο 2αριζει περισσοτερο αποτι ο φρανσισκο στο παιξιμο.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 6:07 pm
Νταξει για την ηλικία το ξέρω. Απλά μπορεί πχ κάποιος να ταιριάζει περισσότερο στην μια ομάδα και ο άλλος στην άλλη. Ή και οι δύο παντού. Πχ θα είναι καταστροφικό αν η άμυνα είναι ανύπαρκτη.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ιδιο σκαρι , τοπ χειριστες , ταχυτατοι .Καλυτερο καθετο παιχνιδι ο μοντερο , φτανει πιο ευκολα μεχρι το ντραιβ .TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 6:02 pmκάποιος που ξέρει περισσότερο, ποιες είναι οι βασικές διαφορές μοντέρο και φρανσίσκο;
Καλυτερο τριποντο ο φρανσισκο .
Καλυτερος δημιουργος σε σετ καταστασεις ο φρανσισκο . Παιζει πιο ευκολα οφ μπολ αν παει σε παουερ χαουζ .
Στην αμυνα καλυτερος αμυντικος ο μοντερο , βαζει δυναμικα χερια στην μπαλα .
Μεγαλυτερο ταβανι ο μοντερο ( αν δεν χαραμισει χρονια για το ονειρο του NBA ) .
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Mακινταρης θα ειναι στα πιτς μεχρι να επιστρεψει απο τον τραυματισμο του.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 5:47 pmνταξει downgrade θα ειναι και ο φρανσισκο απλα οκ δεν θα σκασουν και τοσο..Λενε παντως οτι η βαλενθια θα του κανει προταση στα 2-2.5 ενω ολοι οι αλλοι εχουν ξεκινησει απο 3.Βαζουνε και μας μεσα στους διεκδικητες κατι που μοιαζει περιεργο ενω υποτιθεται πηραμε και τον μακινταιρ.
θα παμε με μοντερο μακινταιρ γουοκαπ στον ασσο με μπαρτζωκα?δεν μοιαζει ρεαλιστικο αλλα μακαρι![]()
Προληψη λεγεται!
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πιτς / πριτς . Ο γερος απο ενα απο τα δυο παει ...reignman έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 6:19 pmO Mακινταρης θα ειναι στα πιτς μεχρι να επιστρεψει απο τον τραυματισμο του.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 5:47 pmνταξει downgrade θα ειναι και ο φρανσισκο απλα οκ δεν θα σκασουν και τοσο..Λενε παντως οτι η βαλενθια θα του κανει προταση στα 2-2.5 ενω ολοι οι αλλοι εχουν ξεκινησει απο 3.Βαζουνε και μας μεσα στους διεκδικητες κατι που μοιαζει περιεργο ενω υποτιθεται πηραμε και τον μακινταιρ.
θα παμε με μοντερο μακινταιρ γουοκαπ στον ασσο με μπαρτζωκα?δεν μοιαζει ρεαλιστικο αλλα μακαρι![]()
Προληψη λεγεται!![]()
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν θελω να σας ξενερωσω αλλα οι πιθανοτητες ειναι οτι το θεμα μοντερο ειναι μουφα μπας και αποσυντονιστει η ομαδα απο το φ4..αμα μεινει ο μπαρτζωκας θα παμε με μακινταιρ γουοκαπ.
ειμαι περιεργος παντως να δω τι θα λενε οσοι με κραζανε ολη την χρονια αν ο μπαρτζωκας κατεβει με τους γκαρντ που ετρωγα πολεμο επειδη τους ηθελα
ειμαι περιεργος παντως να δω τι θα λενε οσοι με κραζανε ολη την χρονια αν ο μπαρτζωκας κατεβει με τους γκαρντ που ετρωγα πολεμο επειδη τους ηθελα
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα περιμενουν να στραβωσει για να σε ξαναξεσκισουν επειδη ατιμε ανδρα αναγκασες τον Μπαρτζωκα να παει σε γκαρντς που δεν του ταιριαζουν.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 6:24 pmδεν θελω να σας ξενερωσω αλλα οι πιθανοτητες ειναι οτι το θεμα μοντερο ειναι μουφα μπας και αποσυντονιστει η ομαδα απο το φ4..αμα μεινει ο μπαρτζωκας θα παμε με μακινταιρ γουοκαπ.
ειμαι περιεργος παντως να δω τι θα λενε οσοι με κραζανε ολη την χρονια αν ο μπαρτζωκας κατεβει με τους γκαρντ που ετρωγα πολεμο επειδη τους ηθελα![]()
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυο γκαρντ θα παρουμε το λεω εδω και δυο μηνες. Φυσικα για Μοντερο δεν το εχω επιβεβαιώσει ακομη οποτε ξερω αυτα που ακούγονται.
Μακαρι να ισχυει. Θα ειναι πιο γεματη γραμμη γκαρντ της τελευταιας 15ετιας στην ευρωλιγκα.
Μοντερο, Μακινταιαρ, Γουοκαπ, Τζοσεφ
Ντορσει, Φουρνιε
Αυτο ειναι για δεηση απο τον berry
Μακαρι να ισχυει. Θα ειναι πιο γεματη γραμμη γκαρντ της τελευταιας 15ετιας στην ευρωλιγκα.
Μοντερο, Μακινταιαρ, Γουοκαπ, Τζοσεφ
Ντορσει, Φουρνιε
Αυτο ειναι για δεηση απο τον berry

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο