Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 16, 2026 6:28 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 16, 2026 6:24 pm
δεν θελω να σας ξενερωσω αλλα οι πιθανοτητες ειναι οτι το θεμα μοντερο ειναι μουφα μπας και αποσυντονιστει η ομαδα απο το φ4..αμα μεινει ο μπαρτζωκας θα παμε με μακινταιρ γουοκαπ.

ειμαι περιεργος παντως να δω τι θα λενε οσοι με κραζανε ολη την χρονια αν ο μπαρτζωκας κατεβει με τους γκαρντ που ετρωγα πολεμο επειδη τους ηθελα :roofl:
Αυτο ισχυει απολυτα . Αποσυντονιζει την ομαδα γιατι οι παικτες ολη μερα στα σοσιαλ ειναι .
Ακομα και εδω που τα γραφουμε κακως τα γραφουμε γιατι ο κοουτς μας εχει στην μπουκα εμας τους δυο .

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 16, 2026 6:32 pm

shaq7 έγραψε:
δεν θελω να σας ξενερωσω αλλα οι πιθανοτητες ειναι οτι το θεμα μοντερο ειναι μουφα μπας και αποσυντονιστει η ομαδα απο το φ4..αμα μεινει ο μπαρτζωκας θα παμε με μακινταιρ γουοκαπ.

ειμαι περιεργος παντως να δω τι θα λενε οσοι με κραζανε ολη την χρονια αν ο μπαρτζωκας κατεβει με τους γκαρντ που ετρωγα πολεμο επειδη τους ηθελα :roofl:
Καλα η πλειοψηφια τους ηθελε ρε Σακ. Εγω παντως το εχω πει εδω και πολυ καιρο οτι παμε για δυο μεταγραφες και το αρχικο πλανο ηταν Φρανσισκο και Μακινταιαρ. Τωρα αν κατσει ο Μοντερο ακομη καλυτερα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μάιος 16, 2026 6:39 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Καλα η πλειοψηφια τους ηθελε ρε Σακ. Εγω παντως το εχω πει εδω και πολυ καιρο οτι παμε για δυο μεταγραφες και το αρχικο πλανο ηταν Φρανσισκο και Μακινταιαρ. Τωρα αν κατσει ο Μοντερο ακομη καλυτερα
τα χριστουγεννα που ελεγα εγω για μοντερο δεν εβρισκα πολλους συμπαραστατες..τωρα στα πλει οφ τον θελουν ολοι,καλα τον φρανσισκο μετα τα ματς με φενερ μονο εγω και ο κοουτς τον θελουμε και αντε κανα 2 ακομα.

υπαρχουν και ποστ που εχουν γραψει ιστορια που ο μοντερο εβγαινε χειροτερος σουτερ του μακινταιρ.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 16, 2026 6:58 pm

shaq7 έγραψε:

Σ' αυτή την περίπτωση, εγώ είμαι περίεργος να δω τι θα λένε όσοι όλη τη χρονιά λέγανε κάθε μέρα ότι ο Μπαρτζώκας δεν θέλει τέτοιους παίκτες ή ότι τέτοιοι παίκτες δεν έρχονται γιατί θα κάνουν τα ρεπά του Γουόκαπ.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Σάβ Μάιος 16, 2026 6:59 pm

shaq7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

τα χριστουγεννα που ελεγα εγω για μοντερο δεν εβρισκα πολλους συμπαραστατες..τωρα στα πλει οφ τον θελουν ολοι,καλα τον φρανσισκο μετα τα ματς με φενερ μονο εγω και ο κοουτς τον θελουμε και αντε κανα 2 ακομα.

υπαρχουν και ποστ που εχουν γραψει ιστορια που ο μοντερο εβγαινε χειροτερος σουτερ του μακινταιρ.
Μα έχει 31%.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Μάιος 16, 2026 7:00 pm

shaq7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Δεν κρατιεται ο MontenageLefLeonpan.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Μάιος 16, 2026 7:02 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Μάιος 16, 2026 6:26 pm
Δυο γκαρντ θα παρουμε το λεω εδω και δυο μηνες. Φυσικα για Μοντερο δεν το εχω επιβεβαιώσει ακομη οποτε ξερω αυτα που ακούγονται.

Μακαρι να ισχυει. Θα ειναι πιο γεματη γραμμη γκαρντ της τελευταιας 15ετιας στην ευρωλιγκα.

Μοντερο, Μακινταιαρ, Γουοκαπ, Τζοσεφ
Ντορσει, Φουρνιε

Αυτο ειναι για δεηση απο τον berry :Amen:
Μοντερο σουπερ επιλογη για ολες τις ελιτ ομαδες ευρωλιγκα. Τρελο ταβανι και το καλο ειναι οτι δεν ειναι αδιαφορος πισω, προσπαθει.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Σάβ Μάιος 16, 2026 8:00 pm

Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές.
Φρανσίσκο, Μοντέρο, Μακιντάιρ, ακόμα και ο Σορτς αν φύγει από τον ΠΑΟ.
Ο προπονητής θα βρει ποια λύση ταιριάζει καλύτερα και πού θα χτυπήσουμε.
Πάντως, δεν μετράει μόνο τι θέλουμε εμείς. Υπάρχουν κι άλλοι διεκδικητές, υπάρχουν μάνατζερ, υπάρχει το τι θέλει ο παίκτης κλπ.
Όπως και να 'χει, μιλάμε για μεταγραφές του καλοκαιριού. Μέχρι τότε το έργο θα περάσει από σαράντα κύματα.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Σάβ Μάιος 16, 2026 8:29 pm

Έκανα πρόταση η Βαλένθια στον Montero 2.3 εκ με πολλά ζόρια έμαθα. Έχουμε πολύ καλύτερη πρόταση κάνει πάντως και για Hapoel δεν ψήνεται ιδιαίτερα. Έχει δρόμο η δουλειά αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 16, 2026 8:31 pm

shaq7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Αν εχει εναν που μιλαει για φρανσισκο απο περσι που δεν ηξερες αν αρκουσε μετα την απωλεια Μισιτς ημουν εγω. Επειδη ειπα οτι δεν αξιζει 3 εκατομμυρια και οτι προτιμαω Φρανσισκο αλλα δεν θα κλαψω και για Μακινταιρ δεν σημαινει οτι δεν ηθελα Φρανσισκο. Και το εχω πει 1000000 φορες.

Τον μοντερο τον συζητουσαμε απο περσι το καλοκαιρι. Απλα δεν φαινοταν(ακομη δεν φαινεται) ρεαλιστικος στοχος για αυτο δεν αναφερομασταν τοσο σε αυτον. Αλλα δεν ειδα ποστ οτι δεν κανει ο Μοντερο. Εγω μάλιστα εχω πει πολλακις πριν να γινει Hot ο Μοντερο οτι λογω ηλικιας αν δεν θελει να παει ΝΒΑ πληρωνεις οσο οσο

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Σάβ Μάιος 16, 2026 8:32 pm

Πότε ανάφερε ο hoopfellas ότι είμαστε κοντά σε Μοντέρο?

Θα μάθουμε σύντομα τι ισχύει..αν τραυματιστεί ο Μοντέρο όντως τον έχουμε κλείσει

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μάιος 16, 2026 8:33 pm

TuTiS έγραψε:
Σάβ Μάιος 16, 2026 8:29 pm
Έκανα πρόταση η Βαλένθια στον Montero 2.3 εκ με πολλά ζόρια έμαθα. Έχουμε πολύ καλύτερη πρόταση κάνει πάντως και για Hapoel δεν ψήνεται ιδιαίτερα. Έχει δρόμο η δουλειά αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.
Εμείς δεν θα κάνουμε πρόταση ; Λένε θα φύγει ο Σορτς ... :mrgreen: μη μας αφήνετε στην απόξω ... :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Μάιος 16, 2026 8:40 pm

RedEmperor έγραψε:
Σάβ Μάιος 16, 2026 8:32 pm
Πότε ανάφερε ο hoopfellas ότι είμαστε κοντά σε Μοντέρο?

Θα μάθουμε σύντομα τι ισχύει..αν τραυματιστεί ο Μοντέρο όντως τον έχουμε κλείσει
Στην σημερινή του εκπομπή. Είπε ότι την δουλεύουμε καιρό την υπόθεση μάλλον. Αλλά απ έξω απ έξω κάπως. Μη το δέσουμε και κόμπο. Απλά ο Τζιμ είναι πολύ αξιόπιστος και για να το λέει σίγουρα θα ξέρει ότι την κυνηγάμε την υπόθεση

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μάιος 16, 2026 8:42 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Μάιος 16, 2026 8:31 pm
shaq7 έγραψε:

Αν εχει εναν που μιλαει για φρανσισκο απο περσι που δεν ηξερες αν αρκουσε μετα την απωλεια Μισιτς ημουν εγω. Επειδη ειπα οτι δεν αξιζει 3 εκατομμυρια και οτι προτιμαω Φρανσισκο αλλα δεν θα κλαψω και για Μακινταιρ δεν σημαινει οτι δεν ηθελα Φρανσισκο. Και το εχω πει 1000000 φορες.

Τον μοντερο τον συζητουσαμε απο περσι το καλοκαιρι. Απλα δεν φαινοταν(ακομη δεν φαινεται) ρεαλιστικος στοχος για αυτο δεν αναφερομασταν τοσο σε αυτον. Αλλα δεν ειδα ποστ οτι δεν κανει ο Μοντερο. Εγω μάλιστα εχω πει πολλακις πριν να γινει Hot ο Μοντερο οτι λογω ηλικιας αν δεν θελει να παει ΝΒΑ πληρωνεις οσο οσο
Πήγαινε απλά όταν ακούστηκε ότι παίρνουμε μακινταιρ να δεις πόσοι λέγαν ότι δεν κάνει ο μοντερο γιατί δεν σπαει σκριν δεν παίζει άμυνα θέλει μια μπάλα μόνος του δεν έχει σουτ και δεν χωράει με ντορσει φουρνιε ..οπότε έλεγα εγώ θέλω μοντερο ή φρανσισκο έτρωγα επίθεση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Μάιος 16, 2026 8:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Μάιος 16, 2026 8:43 pm

Δεν νομίζω ότι αυτό που λείπει στην περιφέρεια σας είναι ο Μοντέρο. Πιο πολύ έναν νεότερο grant θέλετε.

Όχι ότι είμαι και αντικειμενικός, προφανώς και θα προτιμούσα να ερχόταν ο Μοντέρο σε εμάς :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”