Νικητής F4
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
α μπράβο ! τώρα με καταλαβαίνεις
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι κανεις άλλος από τους 3 δεν "πρέπει" να το πάρει για να είναι η χρονιά του πετυχημένη. Η Φενέρ το πήρε πέρσι, η Ρεάλ έχει τραυματίες, η Βαλένθια είναι πρωτάρα. Οπότε, ως Ολυμπιακός μπαίνεις με το μαχαίρι στα δόντια και πολεμάς υπερ βωμών και εστιών.
Αγωνιστικά δε συμμερίζομαι την αισιόδοξη εκδοχή καθώς η Φενέρ είναι πολύ σκληρή ομάδα και ο ΟΣΦΠ έδειξε κάποια προβληματικά συμπτώματα στα πρώτα δεκάλεπτα με τη Μονακό. Επίσης η Βαλένθια, είναι ομάδα μυστήριο. Μπορεί άνετα να έχει μία πολύ καλή shooting day και απλά να μην μπορείς να την κερδίσεις.
Οψόμεθα, για τον Ολυμπιακό είναι make or break κατάσταση. Αν δεν πάρει την EL η χρονιά μπορεί να λήξει χωρίς κανένα τίτλο.
Αγωνιστικά δε συμμερίζομαι την αισιόδοξη εκδοχή καθώς η Φενέρ είναι πολύ σκληρή ομάδα και ο ΟΣΦΠ έδειξε κάποια προβληματικά συμπτώματα στα πρώτα δεκάλεπτα με τη Μονακό. Επίσης η Βαλένθια, είναι ομάδα μυστήριο. Μπορεί άνετα να έχει μία πολύ καλή shooting day και απλά να μην μπορείς να την κερδίσεις.
Οψόμεθα, για τον Ολυμπιακό είναι make or break κατάσταση. Αν δεν πάρει την EL η χρονιά μπορεί να λήξει χωρίς κανένα τίτλο.
je suis jazz thrillos 
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να τραβήξουν οι άσσοι; 5 πόντους έκαστος έχουν συνήθως. Δε μου φαίνεται τόσο απλό πάντως. Ούτε σημαίνει ότι επειδή πέρσι ο Φουρνιέ έβαλε 30 και δεν..., αυτό θα ισχύει πάντα. Είναι 200 παράγοντες που κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Σίγουρα πάντως δε θα κριθεί από τον αν θα τραβήξει το κουπί ο Γουόκαπ κι ο Τζόζεφ. Θα δούμε πως θα πάει, δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα δούμε ξανά τον περσινό ημιτελικό.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε δεν μπορείς να ξέρεις από πριν το αποτέλεσμα. Είναι λογικό να πρέπει να είσαι εκεί για να δοκιμάσεις να το πάρεις. Τώρα το αν θα χάσεις ή θα κερδίσεις είναι άλλη ιστορία. Αν κάποιος μαγικά σου έλεγε "Θα πας μεν αλλά θα έχει γλαρόσουπα" μάλλον δεν θα σε ένοιαζε (γιατί δεν θα είχε προσμονή).Stam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 11:35 pmΕγώ πάλι να πω την αμαρτία μου και κράχτε με οι winners. Χίλιες φορές να πηγαίνεις Φ4 και να το χάσεις, από το να μην πηγαίνεις καν. Δε συγκρίνεται η προσμονή για ένα τέτοιο γεγονός. Τώρα αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός στο Φ4, ούτε που θα με ενδιέφερε τι θα γινόταν.
Για το τελευταίο που λες...οκ αλλά αυτό έχει να κάνει με το πόσο σου αρέσει το άθλημα σαν άθλημα (και αυτό φαίνεται από το πόσο παρακολουθείς όταν δεν παίζει η ομάδα που στηρίζεις). Δεν το λέω σαν κακό ούτε θέλω να πω ότι δεν σου αρέσει το μπάσκετ (αλλά έχω ήδη φάει ένα 5λεπτο προσπαθώντας να βρω πως να το πω καλύτερα και αποτυγχάνω) αλλά είναι πολλοί που περιμένουν πως και πως το Φ4 ανεξάρτητα από το ποια ομάδα παίζει.

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εννοω να μην παιζουμε με 4..οχι σωνει και ντε οτι θα κουβαλησουν αυτοι απλα να μη το λουσουν.Καλα νταξει τον τζοσεφ δεν τον φοβαμαι..ας ελπισουμε οτι ο γουοκαπ θα βρεθει σε αντιστοιχο βραδυ με την μονακο.Οσο και καλη ομαδα να χεις 4 vs 5 δεν κερδιζεις σε φ4Stam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 11:29 pmΤι να τραβήξουν οι άσσοι; 5 πόντους έκαστος έχουν συνήθως. Δε μου φαίνεται τόσο απλό πάντως. Ούτε σημαίνει ότι επειδή πέρσι ο Φουρνιέ έβαλε 30 και δεν..., αυτό θα ισχύει πάντα. Είναι 200 παράγοντες που κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Σίγουρα πάντως δε θα κριθεί από τον αν θα τραβήξει το κουπί ο Γουόκαπ κι ο Τζόζεφ. Θα δούμε πως θα πάει, δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα δούμε ξανά τον περσινό ημιτελικό.
επισης αυτο που ειπες με το προτιμας να πηγαινεις και να χανεις απο το να μην πηγαινεις καν δεν ειναι αυτονοητο?οπως το προτιμω να πηγαινω και να κερδιζω απο το πηγαινω και να χανω...
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα αν ήταν αυτονόητο δε θα λέγαμε ότι έχουμε 0/4. Θα λέγαμε 0/11 (τις τελευταίες 11 σεζόν). Με αυτή την έννοια το λέω.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 12:03 amεννοω να μην παιζουμε με 4..οχι σωνει και ντε οτι θα κουβαλησουν αυτοι απλα να μη το λουσουν.Καλα νταξει τον τζοσεφ δεν τον φοβαμαι..ας ελπισουμε οτι ο γουοκαπ θα βρεθει σε αντιστοιχο βραδυ με την μονακο.Οσο και καλη ομαδα να χεις 4 vs 5 δεν κερδιζεις σε φ4Stam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 11:29 pm
Τι να τραβήξουν οι άσσοι; 5 πόντους έκαστος έχουν συνήθως. Δε μου φαίνεται τόσο απλό πάντως. Ούτε σημαίνει ότι επειδή πέρσι ο Φουρνιέ έβαλε 30 και δεν..., αυτό θα ισχύει πάντα. Είναι 200 παράγοντες που κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Σίγουρα πάντως δε θα κριθεί από τον αν θα τραβήξει το κουπί ο Γουόκαπ κι ο Τζόζεφ. Θα δούμε πως θα πάει, δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα δούμε ξανά τον περσινό ημιτελικό.
επισης αυτο που ειπες με το προτιμας να πηγαινεις και να χανεις απο το να μην πηγαινεις καν δεν ειναι αυτονοητο?οπως το προτιμω να πηγαινω και να κερδιζω απο το πηγαινω και να χανω...
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι όχι δεν παρεξηγώ. Δεν είναι ότι δε μαρέσει. Θα κάτσω να δω μπάσκετ αν πετύχω έναν ωραίο αγώνα, είτε Euroleague, είτε ΝΒΑ, είτε οτιδήποτε, αλλά σίγουρα δε θα περίμενα πως και πως να έρθει η Παρασκευή να δω Μονακό-Φενέρ πχ. Ούτε θα κανόνιζα το πρόγραμμά μου βάση αυτού.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 11:51 pmΕ δεν μπορείς να ξέρεις από πριν το αποτέλεσμα. Είναι λογικό να πρέπει να είσαι εκεί για να δοκιμάσεις να το πάρεις. Τώρα το αν θα χάσεις ή θα κερδίσεις είναι άλλη ιστορία. Αν κάποιος μαγικά σου έλεγε "Θα πας μεν αλλά θα έχει γλαρόσουπα" μάλλον δεν θα σε ένοιαζε (γιατί δεν θα είχε προσμονή).Stam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 11:35 pmΕγώ πάλι να πω την αμαρτία μου και κράχτε με οι winners. Χίλιες φορές να πηγαίνεις Φ4 και να το χάσεις, από το να μην πηγαίνεις καν. Δε συγκρίνεται η προσμονή για ένα τέτοιο γεγονός. Τώρα αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός στο Φ4, ούτε που θα με ενδιέφερε τι θα γινόταν.
Για το τελευταίο που λες...οκ αλλά αυτό έχει να κάνει με το πόσο σου αρέσει το άθλημα σαν άθλημα (και αυτό φαίνεται από το πόσο παρακολουθείς όταν δεν παίζει η ομάδα που στηρίζεις). Δεν το λέω σαν κακό ούτε θέλω να πω ότι δεν σου αρέσει το μπάσκετ (αλλά έχω ήδη φάει ένα 5λεπτο προσπαθώντας να βρω πως να το πω καλύτερα και αποτυγχάνω) αλλά είναι πολλοί που περιμένουν πως και πως το Φ4 ανεξάρτητα από το ποια ομάδα παίζει.
Είναι διαφορετικό σε μένα να περιμένω να δω την ομάδα μου σε αγώνα Φ4 δε το κρύβω. Κι ας υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο γλαρόσουπας όπως λες. Δεν είναι τόσο προφανές αυτό που λέω πάντως. Έχω ακούσει αρκετό κόσμο να λέει ότι "από το να πας και να το χάσεις καλύτερα μην πας καν".
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θυμάμαι σχεδόν κανένα Φ4 που δεν συμμετείχε ο Ολυμπιακός. Όπως λέει και ο φίλος Σταμ Τζιαντ αποπάνω, η φάση είναι αν τύχει να είσαι ελεύθερος από υποχρεώσεις ίσως να κάτσω να το δω
Θυμάμαι πχ Φ4 2014 με την τελευταία σχετικά "μεγάλη" Μακάμπι (είχε παικταράδες και Μπλατ) που είχαμε δημοτικές εκλογές, δούλευα και απλά ψιλοχάζευα
Θυμάμαι έναν τελικό ΤΣΣΚΑ - Φενερ που ήταν η πρώτη κατάκτηση του Ιτούδη (vs Ζοτς)
Δε νομίζω να θυμάμαι καν κάποιο άλλο . Ούτε πέρυσι είδα τελικό, ούτε τον τελικό με τον ΠΑΟ έδινα ιδιαίτερη προσοχή από ένα σημείο και μετά, ούτε το πρώτο της Εφες είδα, ούτε τον τελικό μετά από την νίκη τους εναντίον μας στο Βελιγράδι
Αν μου ζητήσετε να σας πω τους νικητές ευρωλίγκας την τελευταία δεκαετία δεν θα πετύχω 10/10 πχ
Είμαι από αυτούς . Για αυτό και δεν θα παρουσιάσω ποτέ τον εαυτό μου ως φαν του μπάσκετ, όσο φαν του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ
Θυμάμαι πχ Φ4 2014 με την τελευταία σχετικά "μεγάλη" Μακάμπι (είχε παικταράδες και Μπλατ) που είχαμε δημοτικές εκλογές, δούλευα και απλά ψιλοχάζευα
Θυμάμαι έναν τελικό ΤΣΣΚΑ - Φενερ που ήταν η πρώτη κατάκτηση του Ιτούδη (vs Ζοτς)
Δε νομίζω να θυμάμαι καν κάποιο άλλο . Ούτε πέρυσι είδα τελικό, ούτε τον τελικό με τον ΠΑΟ έδινα ιδιαίτερη προσοχή από ένα σημείο και μετά, ούτε το πρώτο της Εφες είδα, ούτε τον τελικό μετά από την νίκη τους εναντίον μας στο Βελιγράδι
Αν μου ζητήσετε να σας πω τους νικητές ευρωλίγκας την τελευταία δεκαετία δεν θα πετύχω 10/10 πχ
Είμαι από αυτούς . Για αυτό και δεν θα παρουσιάσω ποτέ τον εαυτό μου ως φαν του μπάσκετ, όσο φαν του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο