Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έπεσα λίγο έξω στην χώραnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:00 pmΑναφέρθηκε ο Πεδουλακης; Έχει ήδη σηκωθεί φωτοβολίδα-σήμα που θα βγάλει τον Γιώργο από κάποια σπηλιά του Ποποκατέπετλ για να έρθει να τσακωθεί με τον τουλουμπα.

- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μου θύμισε σύνοψη επεισοδίου 90's μεξικανικής σειράςyorgos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 3:51 pmΕχει πάρει σπιτι στο Πόρτλαντ , τα παιδιά του ειναι σε ηλικία που η Fernanda δεν το συζητάει να αλλάξουν περιβάλλον και παρεες , εχουν αγοράσει σπιτι στο Μαλιμπου (δηλαδή ακόμη και διακοπές ΗΠΑ μένουν, Βραζιλία σπανια), εχει τα θέματα με το διαζύγιο με την Αμαια (δεν τον παίρνει να ειναι εκτός με το διακανονισμό που έχουν, οχι μέχρι να ενηλικιωθεί τουλάχιστον η Sofia) και η γυναίκα του τωρα κατάφερε να κανει την εταιρεία της να παρει μπρος.
(γράφε συχνότερα)
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειναι ηλιθιο και δεν ισχυει κιολας
ειτε παρει το πρωταθλημα ειτε οχι θα φυγει
το αν παρει ο οσφπ την ευρωλιγκα θα παιξει ρολο πως θα κατεβει στους τελικους
αν την παρει σιγουρα δεν θα κατεβει το ιδιο συγκεντρωμενος και μπορει να σας πιασουμε στον υπνο
αν δεν την παρει το εχω σιγουρο το 3-0 η 3-1 υπερ σας
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο σερελης ειναι αυτοφορακιαςyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 5:21 pmείναι 3 χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Σερέλης, υπάρχει κόφτης μέχρι το ρόλο του ασσίσταντ λόγω ερυθρόλευκων συναισθημάτων; δε γίνονται αυτά.
επειδη δεχτηκε να φαει την λεζα στα εσοδα εξοδα τον εβαλαν σας βοηθο προπονητη
ο αταμαν δεν του δινει καμια σημασια
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
σε αυτό δε διαφωνώ, στο ότι είναι θέμα τα ερυθρόλευκα συναισθήματα του (αν υπάρχουν πια, επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό είναι ο άνθρωπος) έχω τις ενστάσεις μου.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 5:26 pmο σερελης ειναι αυτοφορακιαςyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 5:21 pm
είναι 3 χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Σερέλης, υπάρχει κόφτης μέχρι το ρόλο του ασσίσταντ λόγω ερυθρόλευκων συναισθημάτων; δε γίνονται αυτά.
επειδη δεχτηκε να φαει την λεζα στα εσοδα εξοδα τον εβαλαν σας βοηθο προπονητη
ο αταμαν δεν του δινει καμια σημασια
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτα που βγηκαν ομως ειναι αληθεια δεν ειναι οτι λενε ψεμματα οι δημοσιογραφοι για να τον καψουνshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:44 pmτον αταμαν δεν τον εχουν ηδη καψει οι ρεπορτερ του παο?εχει φαει τρελο κραξιμο..οτι εκανε προπονησεις αναλογα τον καιρο για να πηγαινει για μπανιο..οτι εδω και 3 χρονια δεν εχουν κανει κανονικη προπονηση και απλα παιζουν διπλο,οτι ειναι τσακωμενος με ολους..μερικα απο αυτα που ακουστηκαν..Πως γινεται να τον κρατησεις και του χρονου?
μετα τον πρωτο χρονο εχει ξενερωσει και ο ιδιος και η ομαδα οτι δεν εχει φυγει ακομα ειναι αποκλειστικα και μονο για πηρε την κουπα το 24
αν ειχε χασει σε εκεινο το τελικο δεν θα υπηρχε στην ομαδα τωρα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μα δεν ανεαφερθηκα στα αισθηματα του,δεν γραφω πουθενα γιαυτοyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 5:28 pmσε αυτό δε διαφωνώ, στο ότι είναι θέμα τα ερυθρόλευκα συναισθήματα του (αν υπάρχουν πια, επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό είναι ο άνθρωπος) έχω τις ενστάσεις μου.
και βαμενος πρασινος να ηταν παλι εχει το ρολο του αυτοφορακια και παλι δεν του δινει καμια σημασια ο αταμαν
ειτε υπαρχει ειτε οχι δηλαδη ειναι το ιδιο
το ιδιο ισχυει και για ολο το σταφ τον μοναδικο που μπορει να ακουσει ειναι τον τουρκο βοηθο του

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο