Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
69
83%
Οχι
14
17%

Σύνολο ψήφων: 83
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 17, 2026 5:48 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 5:38 pm
Εγω εχω την αισθηση οτι θα κανει τρελη προταση ο δπγ στον ζοτς που δεν θα μπορει να αρνηθει..φαινεται να ειναι μονοδρομος αυτο.Σε φαση παρε 5εκ τον χρονο 50εκ μπατζετ και κανε οτι θες.
Δεν είναι το θέμα τα λεφτά.

Το ζήτημα είναι είναι να του δώσει διαβεβαιώσεις ότι θα τον αφήσει να κάνει τη δουλειά του χωρίς να έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή ή επαφή με το αγωνιστικό, τα αποδυτήρια και τους παίκτες.

Και οχι μόνο να του δώσει αυτές τις διαβεβαιώσεις αλλά και να γίνει πιστευτός οτι θα το τηρήσει.

Με λίγα λόγια να έχει την αντιμετώπιση και την ελευθερία που είχε με τον πατέρα και το θείο του ΔΓ.

Αν χαλάσει για αυτό θα χαλάσει οχι επειδή το μπάτζετ δεν ήταν 5εκ μεγαλύτερο.

Λέω αυτό γιατί αν ήταν ότι δε θέλει να ξαναπροπονήσει ή ότι δε θέλει να έρθει μη χαλάσει τη φήμη του δε θα υπήρχε συζήτηση/φημολογία, θα έκλεινε αρνητικά αμέσως.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μάιος 17, 2026 5:51 pm

ναι αυτο λεω οτι θα του υποσχεθει οτι ζητησει...τωρα αν θα τον πιστεψει ο ζοτς ειναι αλλο θεμα..επισης αμφιβαλλω αν 2-3εκ εξτρα δεν θα κανουν τον ζοτς να βαλει λιγο νερο στο κρασι του..δεν ειναι ο ζοτς του 2010..Η που θα βγει στην συνταξη η που θα παει παρτιζαν η παο

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μάιος 17, 2026 6:03 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 3:28 pm
Ευγενές αέριο έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 2:59 pm
Αλήθεια από Eurocup κτλ. υπάρχει κάποιος προπονητής που να είναι πολλά υποσχόμενος; Αυτός της Μπεσίκτας πχ; Αν και στο τέλος λύγισε.
Δεν μπορεί ο Παναθηναικός να πάρει προπονητή από το Eurocup. Στην πρώτη στραβή έχει φύγει άκλαφτος. Επίσης χρειάζεσαι κάποιον να μπορεί να κουμαντάρει συμβόλαια 2+ εκατομμυρίων, δεν είναι έτσι απλά (δυστυχώς) τα πράγματα. Να προσπαθεί να κάνει ζάφτι τον Ναν να του πει ο Ναν "εγώ έχω και μία Ευρωλίγκα ρε κακομοίρη".
Συμφωνώ, όπως συμφωνώ και με τα προηγούμενα σχόλια στο ερώτημα που έθεσα για δίδυμο Ζέλικο/Ιτούδη με διακριτούς ρόλους.

Γενικά μιλώντας, αν κρίνουμε με βάση τα γενικότερα σχόλια, νομίζω ότι μπορούμε σιγά σιγά να συμφωνήσουμε στο ότι αφού ο ένας βρωμάει ο άλλος ξινίζει ο επικρατέστερος μάλλον είναι ο Αταμάν, ασχέτως αν ψήφισα ότι πρέπει να φύγει. Ασχέτως αν οι λόγοι αποχώρησης ειναι οφθαλμοφανείς. Δεν είδα τί βγήκε προς τα έξω πρόσφατα αλλά αυτά ξανά θάβονται εύκολα.

Και τελοσπάντων αν το πάμε κι ένα βήμα παρακάτω, όταν γυρνάς γύρω γύρω απτο πρόβλημα και λύση δε βρίσκεις μάλλον το πρόβλημα δεν είναι καλά ορισμένο.

Ίσως ο ελέφαντας στο δωμάτιο να μην είναι ο Αταμάν εν τέλει και το ποστ να πρέπει να μετονομαστεί.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

pan24 έγραψε:
[

Το ζήτημα είναι είναι να του δώσει διαβεβαιώσεις ότι θα τον αφήσει να κάνει τη δουλειά του χωρίς να έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή ή επαφή με το αγωνιστικό, τα αποδυτήρια και τους παίκτες.

Και οχι μόνο να του δώσει αυτές τις διαβεβαιώσεις αλλά και να γίνει πιστευτός οτι θα το τηρήσει.

Με λίγα λόγια να έχει την αντιμετώπιση και την ελευθερία που είχε με τον πατέρα και το θείο του ΔΓ.

Λέω αυτό γιατί αν ήταν ότι δε θέλει να ξαναπροπονήσει ή ότι δε θέλει να έρθει μη χαλάσει τη φήμη του δε θα υπήρχε συζήτηση/φημολογία, θα έκλεινε αρνητικά αμέσως.
σε μεταγραφες και τετοια δεν ανακατευται ο δγ ουτε με τον αταμαν το εκανε

τωρα να μην κανει στορυ στο ινστα για λιολιους ευρωλιγκες κτλ το βλεπω δυσκολο
ακομα και να του το υποσχεθει δεν θα το τηρησει

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μάιος 17, 2026 6:34 pm

Ευγενές αέριο έγραψε:
Και τελοσπάντων αν το πάμε κι ένα βήμα παρακάτω, όταν γυρνάς γύρω γύρω απτο πρόβλημα και λύση δε βρίσκεις μάλλον το πρόβλημα δεν είναι καλά ορισμένο.

Ίσως ο ελέφαντας στο δωμάτιο να μην είναι ο Αταμάν εν τέλει και το ποστ να πρέπει να μετονομαστεί.
Μα αν δεν είναι ο προπονητής υπεύθυνος για την εικόνα μίας ομάδας στο γήπεδο, ποιος είναι; Δεν νομίζω πως γυρνάμε γύρω γύρω από το πρόβλημα, νομίζω πως ξέρουμε ποιο είναι. Ή έστω νομίζουμε πως ξέρουμε :)

Το να κάτσει ο Αταμάν, να μην πάρουμε παίκτες που πρέπει, να τρέχουμε στις Κίνες και μετά την πρώτη ήττα να αρχίζουμε να διαβάζουμε από τη μία μεριά πως ήταν στη Βουλιαγμένη, πως οι παίκτες δεν ήξεραν τι θα παίξουν την επόμενη μέρα, πως προπόνηση τους κάνει ο Σερέλης, και αντίστοιχα ο Αταμάν να λέει πως είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής της τελευταίας εξαετίας ( :lol: ), να τσακώνεται με όποιον φοράει πορτοκαλί (είτε διαιτητικό είτε της Βαλένθια) και να βγαίνει μετά τα ματς να λέει "δεν πήραμε τίποτα από τη θέση που είπα ότι δεν χρειαζόμαστε παίκτη"...ε...δεν ξέρω πως θα δουλέψει.

Αλλά δεν είναι δουλειά μου να βρω άκρη. Δώσε λεφτά στον Ζοτς να έρθει αν δεν μπορείς να βρεις άλλον. Δώσε λεφτά στον Πασκουάλ που προτιμάει Ντουμπάι. Αλλιώς, θα πάρεις ρίσκο με κάποιον πιο ανερχόμενο, τι να γίνει. Το να μείνει ο Αταμάν με τα όσα έχουν ακουστεί (τα οποία ναι μεν δεν τα ξέρουμε αλλά η εικόνα της ομάδας δείχνει να υπάρχει κάποια αλήθεια) δεν βγάζει νόημα σε εμένα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 6:41 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 4:50 pm
pan24 έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 4:41 pm
Αν δεν έρθει κάποιος από αυτούς τους 4 τι;
Είτε θα μείνει ο Αταμάν και ας μην τον πιστεύει κανένας είτε θα πάμε σε μικρότερο όνομα/ρίσκο.
Πως θα μείνει όταν έχουν αρχίσει και βγαίνουν όλα αυτά που βγαίνουν; Θα μου φανεί εξαιρετικά περίεργο. Δεν θα έχει την εμπιστοσύνη κανενός, πως θα δουλέψει;

Ε αν δεν βρεθεί κανένας Ευρωλιγκάτος υποθέτω μπορεί να εμπιστευτεί Σερέλη.
Αν πάρει το πρωτάθλημα δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση όλα αυτά να ξεχαστούν και αυτοί που τα γράφουν να τον αποθεώνουν.

Όπως μέχρι το game 3 τον αποθέωναν και δεν έγραφαν τίποτα για αυτά που τώρα λένε ότι γίνονται εδώ και δυο χρόνια.

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson

Κυρ Μάιος 17, 2026 6:42 pm

pan24 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 5:38 pm
Εγω εχω την αισθηση οτι θα κανει τρελη προταση ο δπγ στον ζοτς που δεν θα μπορει να αρνηθει..φαινεται να ειναι μονοδρομος αυτο.Σε φαση παρε 5εκ τον χρονο 50εκ μπατζετ και κανε οτι θες.

Αν εννοείς τα "είστε όλοι ξεφτιλισμενοι" , τα μπιφ με Μποντιρόγκα euroleague mafia, και κάτι σκηνικά με τις κερκίδες σαν τα περσινά στα σεφ. Τότε όχι δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο δπγ. Αυτό θα το ανεχτεί οποιοσδήποτε προπονητής αναγκαστικά. Το να του δώσει την ελευθερία κινήσεων στο ρόστερ ναι μπορεί να το κάνει, το έκανε και με Αταμάν. Δεν νομίζω ότι θα έφτανε αυτό στον Ομπράντοβιτς.

Ωστόσο μετά τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια έχει ανοίξει ο λάκκος του Αταμάν. Μάθαμε ξαφνικά πως δεν κάνει λέει προπονήσεις εδώ και τρία χρόνια, δεν του μιλάνε οι παίκτες , είναι εγωιστής και ξεροκέφαλος και δεν ακούει τους συνεργάτες του. Που δηλαδή είτε δεν ισχύουν και τα λένε έτσι για να πληρώσει το μάρμαρο ο Τούρκος, είτε τα λένε τώρα αφού πήραν το οκ από το μεγάλο αφεντικό. Μονόδρομος το διαζύγιο αφού έφτασε εκεί το πράγμα

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 17, 2026 6:47 pm

Μακάρι να μπορούσα να βάλω το emoji 😂 σε όλα τα ποστ σας για τον Αταμάν.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:16 pm

BillyPao έγραψε:
Κουράγιο μπιλυ, δεν μένει πολύ χρόνος μέχρι τους τελικούς Α1. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα και θα σταματήσει η αταμανιάδα. Λίγο έμεινε …

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:29 pm

Αν ο ολυμπιακος δεν πάρει την ευρώλιγκα τότε ο νικητής του πρωταθλήματος μια χαρά θα τα μπαλωσει.
Ότι έγινε και πέρυσι.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:34 pm

BillyPao έγραψε:
Μπορεις να κατσεις 1-1 ποστ και να το βαλεις!Υπαρχει το emoji!

Αιτιολόγησε μας αν θες και γιατι θα πατούσες το συγκεκριμένο emoji!

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:37 pm

coach blue έγραψε:
Αν ο ολυμπιακος δεν πάρει την ευρώλιγκα τότε ο νικητής του πρωταθλήματος μια χαρά θα τα μπαλωσει.
Ότι έγινε και πέρυσι.
Πέρυσι για τον Παναθηναικό ήταν χρονιά μετά από κατάκτηση Ευρωλίγκας, ήταν πιο τσιλ τα πράγματα, παρ'όλο που παίζαμε αρκετά μέτρια. Φέτος, αν συνδυάσεις την τεράστια αποτυχία με την εικόνα ασόβαρης ομάδας...ε δεν ξέρω πως το πρωτάθλημα μπαλώνει κάτι*.

*Βάζω έναν αστερίσκο γιατί ίσως να μην το βλέπω αντικειμενικά γιατί για μένα το πρωτάθλημα δεν λέει τίποτα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:39 pm

coach blue έγραψε:
Ότι έγινε και πέρυσι.
ο ηττημενος ομως?

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:46 pm

j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 7:34 pm
BillyPao έγραψε:
Μπορεις να κατσεις 1-1 ποστ και να το βαλεις!Υπαρχει το emoji!

Αιτιολόγησε μας αν θες και γιατι θα πατούσες το συγκεκριμένο emoji!
Ξέρω ότι γίνεται να βάλω το 😂 σε όλα τα ποστ, αλλά θα μου έπαιρνε πολύ χρόνο :)
Τώρα για τον Αταμάν και τις αλλαγές προπονητών, την ξέρεις τη γνώμη μου. Ούτε θεωρώ πως φταίει για όλα ο Αταμάν, προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν είχαμε την απουσία του Σλούκα, πολύ πιθανόν να προκρινόμασταν και τώρα να λέγαμε άλλα. Ούτε και πιστεύω ότι το να αλλάζουμε συνέχεια προπονητές είναι η λύση, άλλωστε δε βλέπω κάποιον καλύτερο διαθέσιμο. Τα περί Ομπράντοβιτς κλπ. δε μου λένε τίποτα. Τα ίδια έλεγα πάντα, τα ίδια λέω και τώρα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:48 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 7:39 pm
coach blue έγραψε:
Ότι έγινε και πέρυσι.
ο ηττημενος ομως?
Είναι σχεδόν σίγουρο ποιος θα είναι ο ηττημένος και σχεδόν σίγουρο τι θα ακολουθήσει μετά :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”