Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 6:03 pm
Και τελοσπάντων αν το πάμε κι ένα βήμα παρακάτω, όταν γυρνάς γύρω γύρω απτο πρόβλημα και λύση δε βρίσκεις μάλλον το πρόβλημα δεν είναι καλά ορισμένο.
Ίσως ο ελέφαντας στο δωμάτιο να μην είναι ο Αταμάν εν τέλει και το ποστ να πρέπει να μετονομαστεί.
Μα αν δεν είναι ο προπονητής υπεύθυνος για την εικόνα μίας ομάδας στο γήπεδο, ποιος είναι; Δεν νομίζω πως γυρνάμε γύρω γύρω από το πρόβλημα, νομίζω πως ξέρουμε ποιο είναι. Ή έστω νομίζουμε πως ξέρουμε
Το να κάτσει ο Αταμάν, να μην πάρουμε παίκτες που πρέπει, να τρέχουμε στις Κίνες και μετά την πρώτη ήττα να αρχίζουμε να διαβάζουμε από τη μία μεριά πως ήταν στη Βουλιαγμένη, πως οι παίκτες δεν ήξεραν τι θα παίξουν την επόμενη μέρα, πως προπόνηση τους κάνει ο Σερέλης, και αντίστοιχα ο Αταμάν να λέει πως είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής της τελευταίας εξαετίας (

), να τσακώνεται με όποιον φοράει πορτοκαλί (είτε διαιτητικό είτε της Βαλένθια) και να βγαίνει μετά τα ματς να λέει "δεν πήραμε τίποτα από τη θέση που είπα ότι δεν χρειαζόμαστε παίκτη"...ε...δεν ξέρω πως θα δουλέψει.
Αλλά δεν είναι δουλειά μου να βρω άκρη. Δώσε λεφτά στον Ζοτς να έρθει αν δεν μπορείς να βρεις άλλον. Δώσε λεφτά στον Πασκουάλ που προτιμάει Ντουμπάι. Αλλιώς, θα πάρεις ρίσκο με κάποιον πιο ανερχόμενο, τι να γίνει. Το να μείνει ο Αταμάν με τα όσα έχουν ακουστεί (τα οποία ναι μεν δεν τα ξέρουμε αλλά η εικόνα της ομάδας δείχνει να υπάρχει κάποια αλήθεια) δεν βγάζει νόημα σε εμένα.