Final 4 Αthens 2026, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Instanbul
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι αν παρει δυο φαουλ ο Μιλου καηκαμε. Χανουμε το πλεονεκτημα μας. Οταν οι αλλοι εχουν παιξτες οπως ο Τακερ, ο Μπαλντγουιν που θα πανε μεσα καλο ειναι να εχεις ασφαλεια στην μονη θεση που εχει σαφεστατη υπεροχη.
Επισης ο Τζοουνς που θα μενει εξω ειναι ο μονος που μπορει να υποστριξει τελεια την αμυνα με αλλαγες αν αποφασισεις να πας με δυο
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γιατι καηκαμε?για αρχη ο μιλου πρεπει να ερθει δευτερα παρουσια για να κανει 2 φαουλ αλλα πες οτι τα κανει..ε θα παιξει ο τζοουνς παραπανω..ο τζοουνς ταιριαζει υπερβολικα με φενερ δεν καταλαβαινω γιατι να μεινει εκτος.ο χολ θεωρητικα θα βρει μονο σε τραυματισμο χτυπα ξυλο χρονο.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 5:13 pmΓιατι αν παρει δυο φαουλ ο Μιλου καηκαμε. Χανουμε το πλεονεκτημα μας. Οταν οι αλλοι εχουν παιξτες οπως ο Τακερ, ο Μπαλντγουιν που θα πανε μεσα καλο ειναι να εχεις ασφαλεια στην μονη θεση που εχει σαφεστατη υπεροχη.
Επισης ο Τζοουνς που θα μενει εξω ειναι ο μονος που μπορει να υποστριξει τελεια την αμυνα με αλλαγες αν αποφασισεις να πας με δυο
αφηνεις εξω τον νιλικινα ομως για ψηλο που ειναι παικτης που μπορει να βγαλει αμυνες στον τακερ και τον μπολντγουιν.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω θα αφηνα Παπ ξεκαθαρα. Αυτο ειπα. Στα αλλα σεναρια αφηνοντας Νιλικινια εξω χανεις σε αμυνα σε Τακερ, αν αφησεις Μακκισικ στερεισαι πιθανον καθετο παιχνιδι ειδικα αν χρεαστει να στοχευσουμε. Καποιον στην αμυνα, αν αφησεις Ταιρικ ή Χολ ρισκαρεις το πλεονεκτημα σου στην ρακετα. Για μενα ειναι δικοπο μαχαιρι αυτο. Κατανοω την αναγκη ο Παπ να ειναι στη δωδεκαδα αλλα εγω δεν θα τον ειχα.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 5:24 pmγιατι καηκαμε?για αρχη ο μιλου πρεπει να ερθει δευτερα παρουσια για να κανει 2 φαουλ αλλα πες οτι τα κανει..ε θα παιξει ο τζοουνς παραπανω..ο τζοουνς ταιριαζει υπερβολικα με φενερ δεν καταλαβαινω γιατι να μεινει εκτος.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 5:13 pm
Γιατι αν παρει δυο φαουλ ο Μιλου καηκαμε. Χανουμε το πλεονεκτημα μας. Οταν οι αλλοι εχουν παιξτες οπως ο Τακερ, ο Μπαλντγουιν που θα πανε μεσα καλο ειναι να εχεις ασφαλεια στην μονη θεση που εχει σαφεστατη υπεροχη.
αφηνεις εξω τον νιλικινα ομως για ψηλο που ειναι παικτης που μπορει να βγαλει αμυνες στον τακερ και τον μπολντγουιν.
Αντιθετα αν παιξουμε απεναντι σε Ρεαλ τοτε ο Παπ θα ηταν σιγουρα μεσα καθολου χρειαζομαστε κορμια στο 3-4.
Επισης αν θα αφησει ψηλο εξω μαλλον τον Ταιρικ θα αφησει λογω της καλης καταστασης του Χολ. Και αυτο ειναι ακομη χειροτερο γιατι του ταιριαζει η Φενερ του Ταιρικ
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ειναι ρεαλιστικο να μην ειναι ο παπ..χωρις παπ εστω στον παγκο χανεις τρελα σε θεμα διαχειρισης και εμπειριας που ειναι πολυ σημαντικο.Ας συζητησουμε τα ρεαλιστικα κοψιματα που ειναι ενα σεντερ,ο μακισικ η ο νιλικινα..δεν νομιζω οτι ειναι ρεαλιστικο να κοπει ουτε ο μακισικ οποτε η μπιλια πεφτει σε νιλικινα και ενα σεντερ..και εχω ενα φοβο οτι αν ειναι να κοψει σεντερ θα κοψει τον ταρικ.
ο παπ εντωμεταξυ νομιζω θα ναι καλος πανω σε μπιμπεροβιτς..τουλαχιστον θα του κοβει να μην τον αφηνει ελευθερο να σουταρει.
ο παπ εντωμεταξυ νομιζω θα ναι καλος πανω σε μπιμπεροβιτς..τουλαχιστον θα του κοβει να μην τον αφηνει ελευθερο να σουταρει.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γουοκαπ τζοσεφ ντορσει φουρνιε παπ γουορντ μακισικ σασα μιλου πιτερς ταρικ =11
ο 12ος μπορει να ειναι ειτε ο χολ ειτε ο νιλικινα ειτε ο φαλ ειτε ο μορρις.Αυτο ειναι το προβλημα.
Βασικα αν παρει 3ο σεντερ ας παρει τον φαλ..δεν θα το περιμενει ο σαρας και θα του βγαλει ολο το πλανο εκτος.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για τον Παπ συμφωνώ κι εγώ, ότι καλύτερα να τον αφήσει έξω στο παιχνίδι με τη Φενέρ.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 5:29 pmΕγω θα αφηνα Παπ ξεκαθαρα. Αυτο ειπα. Στα αλλα σεναρια αφηνοντας Νιλικινια εξω χανεις σε αμυνα σε Τακερ, αν αφησεις Μακκισικ στερεισαι πιθανον καθετο παιχνιδι ειδικα αν χρεαστει να στοχευσουμε. Καποιον στην αμυνα, αν αφησεις Ταιρικ ή Χολ ρισκαρεις το πλεονεκτημα σου στην ρακετα. Για μενα ειναι δικοπο μαχαιρι αυτο. Κατανοω την αναγκη ο Παπ να ειναι στη δωδεκαδα αλλα εγω δεν θα τον ειχα.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 5:24 pm
γιατι καηκαμε?για αρχη ο μιλου πρεπει να ερθει δευτερα παρουσια για να κανει 2 φαουλ αλλα πες οτι τα κανει..ε θα παιξει ο τζοουνς παραπανω..ο τζοουνς ταιριαζει υπερβολικα με φενερ δεν καταλαβαινω γιατι να μεινει εκτος.
Αντιθετα αν παιξουμε απεναντι σε Ρεαλ τοτε ο Παπ θα ηταν σιγουρα μεσα καθολου χρειαζομαστε κορμια στο 3-4.
Επισης αν θα αφησει ψηλο εξω μαλλον τον Ταιρικ θα αφησει λογω της καλης καταστασης του Χολ. Και αυτο ειναι ακομη χειροτερο γιατι του ταιριαζει η Φενερ του Ταιρικ
Και οι 3 σέντερ και ο Μακίσικ και ο Ντιλικίνα, είναι περισσότερο χρήσιμοι σε αυτό το παιχνίδι.
Όμως, δεν θα τον άφηνα έξω από τον τελικό, αφού και ο αρχηγός μας είναι και άλλη ευκαιρία δεν έχει για άλλη μια κούπα προτού κλείσει την καριέρα του.
Έτσι κι αλλιώς, τόσο η Ρεάλ όσο και η Βαλένθια είναι πιο εύκολοι αντίπαλοι από τη Φενέρ, οπότε εκεί μας παίρνει να παίξει ο Παπ και να μείνει έξω ο Ντιλικίνα.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά για τον Φαλ...shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 5:47 pmγουοκαπ τζοσεφ ντορσει φουρνιε παπ γουορντ μακισικ σασα μιλου πιτερς ταρικ =11
ο 12ος μπορει να ειναι ειτε ο χολ ειτε ο νιλικινα ειτε ο φαλ ειτε ο μορρις.Αυτο ειναι το προβλημα.
Βασικα αν παρει 3ο σεντερ ας παρει τον φαλ..δεν θα το περιμενει ο σαρας και θα του βγαλει ολο το πλανο εκτος.
Επίσης, δεύτερος στο ροτέισον από τους σέντερ είναι ο Χολ (με το σπαθί του) και όχι ο Τζόουνς.
Αν θέλεις να πάρεις οπωσδήποτε τον Παπ (διαφωνώ, αλλά το ακούω για άλλους λόγους, μη αγωνιστικούς), τότε αφήνεις έξω τον Ντιλικίνα.
Οι 3 σέντερ είναι σχεδόν υποχρεωτικοί για τη 12άδα. Στο παιχνίδι ας παίξει και ένας για 40 λεπτά (που λέει ο λόγος). Θέλεις κάλυψη για γρήγορο φόρτωμα με φάουλ του Μιλού.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν πάρει τον Μακισικ στην 12αδα τι να τον κάνει τον ντιλικινα πότε θα παίξει;
Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Φουρνιε
Γουόρντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ Πίτερς
Μιλουτινοφ χολ
Τζόουνς
Μακισικ
έτσι θα πάει το ροτεισον.
Δεν γίνεται να αφήσεις 2 πιθανούς game changer (mackisic, jones) για την άμυνα του ντιλικινα.
Αν την θεωρεί τόσο απαραίτητη ας τον πάρει στην θέση του Τζόσεφ..
Εκτός και αν την θεωρεί ποιο απαραίτητη απ το iso του Σάκ. Εγώ Τζόουνς χολ δεν θα άφηνα έξω
Το μόνο που θέλω απ τον Μπαρτζώκα την Παρασκευή είναι όποιον βλέπει ότι δεν έχει κατέβει συγκεντρωμένος απ το πρώτο δευτερόλεπτο να τον παρκάρει στον πάγκο να ηρεμήσει, είτε λέγεται Παπανικολάου βεζενκοφ Γουοκαπ η και γω δεν ξέρω ποιος.
Μόνοι όσοι γυαλίζει το μάτι τους και το λέει η καρδιά τους πρέπει να παίξουν.
Επίσης να μην πάει σερί στο β ημίχρονο βεζενκοφ Ντόρσεϊ Φουρνιε και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους στο τέλος.
Και να είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή να ελέγξει τον Ρυθμό του αγώνα.
Επισης θελω να δω τον Πίτερς να παίζει και να βάζει τα σουτ.
Νομίζω ο χολ με την ενέργεια του θα είναι παίκτης κλειδί για την ψυχολογία της ομάδας.
Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Φουρνιε
Γουόρντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ Πίτερς
Μιλουτινοφ χολ
Τζόουνς
Μακισικ
έτσι θα πάει το ροτεισον.
Δεν γίνεται να αφήσεις 2 πιθανούς game changer (mackisic, jones) για την άμυνα του ντιλικινα.
Αν την θεωρεί τόσο απαραίτητη ας τον πάρει στην θέση του Τζόσεφ..
Εκτός και αν την θεωρεί ποιο απαραίτητη απ το iso του Σάκ. Εγώ Τζόουνς χολ δεν θα άφηνα έξω
Το μόνο που θέλω απ τον Μπαρτζώκα την Παρασκευή είναι όποιον βλέπει ότι δεν έχει κατέβει συγκεντρωμένος απ το πρώτο δευτερόλεπτο να τον παρκάρει στον πάγκο να ηρεμήσει, είτε λέγεται Παπανικολάου βεζενκοφ Γουοκαπ η και γω δεν ξέρω ποιος.
Μόνοι όσοι γυαλίζει το μάτι τους και το λέει η καρδιά τους πρέπει να παίξουν.
Επίσης να μην πάει σερί στο β ημίχρονο βεζενκοφ Ντόρσεϊ Φουρνιε και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους στο τέλος.
Και να είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή να ελέγξει τον Ρυθμό του αγώνα.
Επισης θελω να δω τον Πίτερς να παίζει και να βάζει τα σουτ.
Νομίζω ο χολ με την ενέργεια του θα είναι παίκτης κλειδί για την ψυχολογία της ομάδας.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Περί τριών σέντερ, η άποψη μου είναι πως από τη στιγμή που κανένα 4 δεν πατάει στο 5, καλό είναι να υπάρχουν. Τα φάουλ μπορεί να είναι πρόβλημα αν έχεις 2 στην δωδεκάδα. Και χτύπα ξύλο υπάρχουν και οι τραυματισμοί. Είναι το ματς της σεζόν, θες να είσαι καλυμμένος, σε κάθε ενδεχόμενο. Στο κάτω κάτω το να έχεις και Παπανικολάου και ΜακΚίσικ και Νιλικίνα στη δωδεκάδα δεν ξέρω αν βγάζει τόσο νόημα. Με την έννοια ότι αθροιστικά θα παίξουν ούτως ή άλλως 20 λεπτά μαξ και οι τρεις. Άρα τι να έχεις τους 3 τι να έχεις τους 2.
Κατόπιν ώριμης σκέψεως κατέληξα στο συμπέρασμα πως μάλλον Σακ ή Νιλικίνα θα μείνουν εκτός. Θα εκπλαγώ αν συμβεί κάτι διαφορετικό.
Κατόπιν ώριμης σκέψεως κατέληξα στο συμπέρασμα πως μάλλον Σακ ή Νιλικίνα θα μείνουν εκτός. Θα εκπλαγώ αν συμβεί κάτι διαφορετικό.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο