Είναι κεφάτος ψωνίζει απ τον βλαχοπουλοgolitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 11:04 amΜακάρι φίλε μου να με διαψέυσει η ομάδα. Αλλά πως να είμαι αισιόδοξος ρε συ όταν δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας? Αν αποτύχουμε και φέτος (λέω αν και μακάρι να μη γίνει) θα είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες αποτυχημένες συμμετοχές. Δεν θυμάμαι καμία άλλη να έχει 5 συνεχόμενες παρουσίες και να φεύγει με τον γκιώνη, ούτε καν η Τσσκα. Επίσης το έχω ξαναπει: όλα τα μεγάλα ματς από Euroelague μέχρι τελικό Fiba ή NBA κρίνονται στο τέλος από τα ball dominant guard που έχουν αόφαση και είναι σλάσερς. Δες όποιο ματς θέλεις και θα καταλάβεις τι εννοώ.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 8:27 pm
Φιλε golitog7 μου ειδαι αρκετα συμπαθης αλλα τον τελευταιο μηνα εισαι παρα πολυ αρνητικος σε οτι εχει να κανει απο την ομαδα και τα ποστ σου ωρες ωρες φθανουν στα ορια της καταθλιψης. Πολυ αρνητισμος και απαισιοδοξια.Ελπιζω ειλικρινα αυτο φυσικα να αφορα μονο το μπασκετ και οχι γενικοτερα τη ζωη σου. Ευχομαι την επομενη Κυριακη να ξεπλυνθει ολη η πικρια που σου εχει προσφερει η ομαδα τα τελευταια χρονια
Τώρα για τη γενικότερη ζωή μου που ρωτάς είμαι μια χαρά, τα παίρνω τα φάρμακά μου![]()
![]()
Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Στην Φενερ ball dominant guard me αποφαση ειναι μονο ο Baldwin. Ο Τακερ αν τον βαλεις να πασαρει θα μαζευεις μπαλες απο την κερκιδα....golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 11:04 amΜακάρι φίλε μου να με διαψέυσει η ομάδα. Αλλά πως να είμαι αισιόδοξος ρε συ όταν δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας? Αν αποτύχουμε και φέτος (λέω αν και μακάρι να μη γίνει) θα είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες αποτυχημένες συμμετοχές. Δεν θυμάμαι καμία άλλη να έχει 5 συνεχόμενες παρουσίες και να φεύγει με τον γκιώνη, ούτε καν η Τσσκα. Επίσης το έχω ξαναπει: όλα τα μεγάλα ματς από Euroelague μέχρι τελικό Fiba ή NBA κρίνονται στο τέλος από τα ball dominant guard που έχουν αόφαση και είναι σλάσερς. Δες όποιο ματς θέλεις και θα καταλάβεις τι εννοώ.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 8:27 pm
Φιλε golitog7 μου ειδαι αρκετα συμπαθης αλλα τον τελευταιο μηνα εισαι παρα πολυ αρνητικος σε οτι εχει να κανει απο την ομαδα και τα ποστ σου ωρες ωρες φθανουν στα ορια της καταθλιψης. Πολυ αρνητισμος και απαισιοδοξια.Ελπιζω ειλικρινα αυτο φυσικα να αφορα μονο το μπασκετ και οχι γενικοτερα τη ζωη σου. Ευχομαι την επομενη Κυριακη να ξεπλυνθει ολη η πικρια που σου εχει προσφερει η ομαδα τα τελευταια χρονια
Τώρα για τη γενικότερη ζωή μου που ρωτάς είμαι μια χαρά, τα παίρνω τα φάρμακά μου![]()
![]()
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα βλοσυρό αγόρι με μια άσπρη τούφα στο μουστακάκι του και τους περισσότερους πόντους στην ιστορία των ευρωπαικών κυπέλλων δε σου γιομίζει το μάτι?Jeight έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 12:44 pmΣτην Φενερ ball dominant guard me αποφαση ειναι μονο ο Baldwin. Ο Τακερ αν τον βαλεις να πασαρει θα μαζευεις μπαλες απο την κερκιδα....golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 11:04 am
Μακάρι φίλε μου να με διαψέυσει η ομάδα. Αλλά πως να είμαι αισιόδοξος ρε συ όταν δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας? Αν αποτύχουμε και φέτος (λέω αν και μακάρι να μη γίνει) θα είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες αποτυχημένες συμμετοχές. Δεν θυμάμαι καμία άλλη να έχει 5 συνεχόμενες παρουσίες και να φεύγει με τον γκιώνη, ούτε καν η Τσσκα. Επίσης το έχω ξαναπει: όλα τα μεγάλα ματς από Euroelague μέχρι τελικό Fiba ή NBA κρίνονται στο τέλος από τα ball dominant guard που έχουν αόφαση και είναι σλάσερς. Δες όποιο ματς θέλεις και θα καταλάβεις τι εννοώ.
![]()
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως ο Ντεκολο ειναι οσο ball dominant ειναι και ο Φουρνιε γιανα ειμαστε ακριβεισ΅ Στα νιατα του ισως να ηταν πιο γρηγορος πλεον απλα ειναι εξαιρετικος στο διαβασμα οπως και ο ετερος Γαλλος
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο ντε κολο μακαρι να παιξει οσο περισσοτερο γινεται αρκει εμεις να τον χτυπαμε στην αμυνα..Η αχιλλειος πτερνα της φενερ ειναι ο γαλλος γιατι τον χρειαζεται δημιουργικα αλλα στην αμυνα παιζουνε με 4.Ο μπαρτζωκας υποθετω θα προσπαθησει να κοψει την δημιουργια του μπολντγουιν και να τον οδηγει στο λαθος.Αν το καταφερει αυτο πιστευω κερδισαμε αν και εμεις δεν εχουμε μπλοκαριστει το ιδιο επιθετικα..
την φενερ το μονο που την σωζει ειναι οτι ειναι η καλυτερη ομαδα στο να κοβει την δημιουργια του αντιπαλου και απεναντι της σουταρουν οι ομαδες με μ.ο 31%.Ειναι καλη στο να παιζει αμυνα απεναντι σε αυτο που θελει να κανει ο ολυμπιακος..θα πρεπει να εχει βρει λυσεις ο μπαρτζωκας.
την φενερ το μονο που την σωζει ειναι οτι ειναι η καλυτερη ομαδα στο να κοβει την δημιουργια του αντιπαλου και απεναντι της σουταρουν οι ομαδες με μ.ο 31%.Ειναι καλη στο να παιζει αμυνα απεναντι σε αυτο που θελει να κανει ο ολυμπιακος..θα πρεπει να εχει βρει λυσεις ο μπαρτζωκας.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και να τον βάλεις, απο το joystick λείπει και το Χ και το ΔJeight έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 12:44 pmΣτην Φενερ ball dominant guard me αποφαση ειναι μονο ο Baldwin. Ο Τακερ αν τον βαλεις να πασαρει θα μαζευεις μπαλες απο την κερκιδα....golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 11:04 am
Μακάρι φίλε μου να με διαψέυσει η ομάδα. Αλλά πως να είμαι αισιόδοξος ρε συ όταν δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας? Αν αποτύχουμε και φέτος (λέω αν και μακάρι να μη γίνει) θα είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες αποτυχημένες συμμετοχές. Δεν θυμάμαι καμία άλλη να έχει 5 συνεχόμενες παρουσίες και να φεύγει με τον γκιώνη, ούτε καν η Τσσκα. Επίσης το έχω ξαναπει: όλα τα μεγάλα ματς από Euroelague μέχρι τελικό Fiba ή NBA κρίνονται στο τέλος από τα ball dominant guard που έχουν αόφαση και είναι σλάσερς. Δες όποιο ματς θέλεις και θα καταλάβεις τι εννοώ.
![]()
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει τόσα στραβά η φενερ αλλά πιπέρι στο στόμα αν γράψει κάποιος ότι ο ολυμπιακος είναι φαβορί...
Αν από την άλλη γράψει κανείς ότι φαβορί είναι η φενερ γιατί ο ολυμπιακος έχει περισσότερους ντε κολο να κρύψει τότε είναι αντιολυμπιακος.
ΥΓ: Πρώτη φορά θα ναι που κάποιος βετερανος δίνει μια τελευταία παράσταση κερδίζοντας την ευρώλιγκα πριν αποσυρθει; Αυτές είναι ωραίες μπασκετικες ιστορίες.
Αν από την άλλη γράψει κανείς ότι φαβορί είναι η φενερ γιατί ο ολυμπιακος έχει περισσότερους ντε κολο να κρύψει τότε είναι αντιολυμπιακος.
ΥΓ: Πρώτη φορά θα ναι που κάποιος βετερανος δίνει μια τελευταία παράσταση κερδίζοντας την ευρώλιγκα πριν αποσυρθει; Αυτές είναι ωραίες μπασκετικες ιστορίες.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιος ειναι ρε παιδια αυτος που με λιγα λογια μας λεει πως ο Νεντοβιτς ηταν καλυτερος παικτης απο τον Σπανουλη; Τι του εκανε ο Μπιλαρας κ απεκτησε τοσα ψυχολογικα;
https://www.pickandroll.gr/2026/05/18/m ... metopisei/
https://www.pickandroll.gr/2026/05/18/m ... metopisei/

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο