Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλο να κλείνει ένας παίκτης που δεν παίζει στο Φ4 (όπως ο Σορτς πέρσι) άλλο ένας βασικός πρωταγωνιστής και μάλιστα σε αντίπαλο που επίσης παίζει στο Φ4.
ΑΝ δεχτούμε ότι κάποιοι στον Ολυμπιακό χειρίζονται την διαπραγμάτευση ανεξάρτητα από το αγωνιστικό τμήμα (που προφανώς δεν ασχολείται τώρα), και ΑΝ ο Μοντέρο έχει πει στον μάνατζερ του βρες προσφορές (ούτε ο ίδιος ο Μοντερο ασχολείται φαντάζομαι), το πολύ πολύ να έχουμε κάνει κάποια καλή πρόταση και να μας έχει πει, εντάξει ενδιαφέρον ακούγεται μάλλον μας καλύπτει αλλά θα τα πούμε από Δευτέρα. Αποκλείεται να έχει γίνει κάτι παραπάνω.
ΑΝ δεχτούμε ότι κάποιοι στον Ολυμπιακό χειρίζονται την διαπραγμάτευση ανεξάρτητα από το αγωνιστικό τμήμα (που προφανώς δεν ασχολείται τώρα), και ΑΝ ο Μοντέρο έχει πει στον μάνατζερ του βρες προσφορές (ούτε ο ίδιος ο Μοντερο ασχολείται φαντάζομαι), το πολύ πολύ να έχουμε κάνει κάποια καλή πρόταση και να μας έχει πει, εντάξει ενδιαφέρον ακούγεται μάλλον μας καλύπτει αλλά θα τα πούμε από Δευτέρα. Αποκλείεται να έχει γίνει κάτι παραπάνω.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
προφανώς και δε κάθεται ο Μπαρτζώκας να συζητάει με παίκτες και μανατζαραίους λίγες μέρες πριν το φάιναλ 4 αλλά λογικά οι στόχοι έχουν αποφασιστεί καιρό πριν και οι λεπενιωτοσκινδήλιες δουλεύουν τις υποθέσεις.
και για τους παίκτες το ίδιο ισχύει, δε θα πάνε για ιατρικές εξετάσεις ξερωγω αλλά σίγουρα έχουν βάλει τους ατζέντηδες τους να ψάχνονται καιρό τώρα.
ο λόγος που συνήθως πολλές μεταγραφές κλείνονται στα φάιναλ 4 είναι γιατί όλοι αυτοί βρίσκονται στο ίδιο μέρος για 3-4 μέρες. στο ίδιο ξενοδοχείο βασικά.
και για τους παίκτες το ίδιο ισχύει, δε θα πάνε για ιατρικές εξετάσεις ξερωγω αλλά σίγουρα έχουν βάλει τους ατζέντηδες τους να ψάχνονται καιρό τώρα.
ο λόγος που συνήθως πολλές μεταγραφές κλείνονται στα φάιναλ 4 είναι γιατί όλοι αυτοί βρίσκονται στο ίδιο μέρος για 3-4 μέρες. στο ίδιο ξενοδοχείο βασικά.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παρασκευή βράδυ 11μιση (δεν ξέρω γιατί τόσο αργά) έχουν κλείσει τραπέζι για παϊδάκια Αγγελόπουλοι και Μοντέρο. Προφανώς θέλουν να τον παχύνουν λίγο, εντολή Γκατζούλη. Τώρα αυτό το ξέρω από μέσα, μη βγει παραέξω και το ακούσουν Φουρνιέ, Τζόζεφ, θα πάνε ακάλεστοι και ενόψει Φάιναλ Φορ θα είναι ο, τι χειρότερο.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον CMM κράτησε πολύυυυ μικρό καλάθι να κλείσει. Υπομονή μέχρι και Δευτέρα - Τρίτη για τον άσο και το 3άρι. Λεπενιώτης και κυρ Γιώργος έχουν τρέξει πολύ το πράγμα για το 3άρι από Φεβρουάριο για 1 και 3. Για 4 μην δένουμε και κόμπο ότι θα φύγει ο Αλέκος…RedEmperor έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 3:49 pmΈτσι γίνονται οι κινήσεις πριν κλείσει η σεζόν. Οι παίχτες πάνε να παίξουν φαναιλ φορ δε νομίζω να επηρεάζονται αν κλείσαμε 1-2 παίχτες.
Μακινταιρ για παράδειγμα καιρό τώρα παρουσιάζεται κλεισμένος. Πακετακι με Μοντέρο είναι ονειρικό.
Να έχεις στο 1 Μοντέρο, Μακινταιρ και γουοκαπ
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για 3αρι λογικά πλευρησαν Ντιαλό όταν βαρεσε κανόνι η Μονακό.TuTiS έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 4:20 pmΓια τον CMM κράτησε πολύυυυ μικρό καλάθι να κλείσει. Υπομονή μέχρι και Δευτέρα - Τρίτη για τον άσο και το 3άρι. Λεπενιώτης και κυρ Γιώργος έχουν τρέξει πολύ το πράγμα για το 3άρι από Φεβρουάριο για 1 και 3. Για 4 μην δένουμε και κόμπο ότι θα φύγει ο Αλέκος…RedEmperor έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 3:49 pmΈτσι γίνονται οι κινήσεις πριν κλείσει η σεζόν. Οι παίχτες πάνε να παίξουν φαναιλ φορ δε νομίζω να επηρεάζονται αν κλείσαμε 1-2 παίχτες.
Μακινταιρ για παράδειγμα καιρό τώρα παρουσιάζεται κλεισμένος. Πακετακι με Μοντέρο είναι ονειρικό.
Να έχεις στο 1 Μοντέρο, Μακινταιρ και γουοκαπ
Επειδή ακολουθούν και οι τελικοί πρωταθλήματος δε νομίζω να διαρρεύσει κάτι επίσημα μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω και με μοντερο τζοσεφ γουοκαπ ευχαριστημενος ειμαι..προφανως και δεν με χαλαει να ναι ο μακινταιρ 2ος αλλα δεν μου ακουγεται ρεαλιστικο..
δεν νομιζω να κλεισουν οι υποθεσεις ολες τοσο νωρις..μετα ενα καλοκαιρι τι θα κανουμε? εντωμεταξυ αν στραβωσει το κλιμα σε φ4 και α1 θα μεινει ο μπαρτζωκας?το αποτελεσμα του φ4 θα κρινει πολλα.
δεν νομιζω να κλεισουν οι υποθεσεις ολες τοσο νωρις..μετα ενα καλοκαιρι τι θα κανουμε? εντωμεταξυ αν στραβωσει το κλιμα σε φ4 και α1 θα μεινει ο μπαρτζωκας?το αποτελεσμα του φ4 θα κρινει πολλα.
- DSP

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης
- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού καταργήθηκε ο μικρός τελικόςStam Tziant έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 3:11 pmΠαρασκευή βράδυ 11μιση (δεν ξέρω γιατί τόσο αργά) έχουν κλείσει τραπέζι για παϊδάκια Αγγελόπουλοι και Μοντέρο. Προφανώς θέλουν να τον παχύνουν λίγο, εντολή Γκατζούλη. Τώρα αυτό το ξέρω από μέσα, μη βγει παραέξω και το ακούσουν Φουρνιέ, Τζόζεφ, θα πάνε ακάλεστοι και ενόψει Φάιναλ Φορ θα είναι ο, τι χειρότερο.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά θα ξέρουν από πριν ότι το βράδυ έχει παϊδάκια και δε θα ναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα.DSP έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 5:19 pmΑφού καταργήθηκε ο μικρός τελικόςStam Tziant έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 3:11 pmΠαρασκευή βράδυ 11μιση (δεν ξέρω γιατί τόσο αργά) έχουν κλείσει τραπέζι για παϊδάκια Αγγελόπουλοι και Μοντέρο. Προφανώς θέλουν να τον παχύνουν λίγο, εντολή Γκατζούλη. Τώρα αυτό το ξέρω από μέσα, μη βγει παραέξω και το ακούσουν Φουρνιέ, Τζόζεφ, θα πάνε ακάλεστοι και ενόψει Φάιναλ Φορ θα είναι ο, τι χειρότερο.![]()
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Μπαρτζώκας ακόμα και αν η ομάδα δεν εμφανιστεί σε φ4 και τελικούς. Αποκλείεται να τον διώξουν οι Αφοί και να μην του δώσουν την ευκαιρία να μπει στο νέο ΣΕΦ. Το έχει κερδίσει δικαιωματικά.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 4:59 pmεγω και με μοντερο τζοσεφ γουοκαπ ευχαριστημενος ειμαι..προφανως και δεν με χαλαει να ναι ο μακινταιρ 2ος αλλα δεν μου ακουγεται ρεαλιστικο..

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο