Final 4 Αthens 2026, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Instanbul

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 19, 2026 11:07 pm

SbioTech έγραψε:
Τρί Μάιος 19, 2026 10:52 pm
Conan1982 έγραψε:
Τρί Μάιος 19, 2026 8:44 pm

Δεν θυμάστε τον Μπερυ μάλλον, όχι τον αυθεντικό του φορουμ, ένα παλιό μπασκετμπολιστα που δεν ηταν μόνο μερικούς μήνες στην Ελλάδα και δεν είχε ιδέα τι γινόταν.
Εγώ θυμάμαι ενα σκηνικό να κυνηγάει τον Κόκκαλη στο ξενοδοχείο γιατι θεωρούσε οτι του είχε βάλει λιγότερα λεφτά.

Και να βάζει πετρέλαιο στη βενζινοκινητη Μερσεντες γιατι ήταν πιο φτηνό.

Και φυσικά οτι μπορούσε να τη βάλει στο καλάθι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Και με θυμάμαι πιτσιρίκι να βλέπω ξανά και ξανά στο βίντεο της κινήσεις του στο ποστ και να τις ξεπατικωνω. Και τις δοκίμαζα πρώτα στην κρεμαστή μπασκετουλα στην πόρτα μου.

Αχ ρε εποχές....
Βασικά εγώ θυμάμαι πως την έβαζε με τον ίδιο, απαράλλακτο τρόπο, που όλοι τον ήξεραν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να τον κόψει.
Αυτή η κίνηση και το "κάτι σαν σουτ" ήταν το σήμα κατατεθέν του Μπέρυ .

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 19, 2026 11:09 pm

θεωρω οτι ο berry σαν ατοφιο ταλεντο ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει στα Ευρωπαικα γηπεδα(ενταξει δε βαζω το Νικ το ΘΕΟ σε οποιαδηποτε συγκριση).....οκ εχουμε δει Κουκοτς,Ρατζα Μποντιρογκα και σια αλλα αυτοι ηταν ντουκια.....ο berry ηταν το απολυτο παρταλι....δεν πηδαγε εφημεριδα,ηθελε μισο ημιχρονο για να παει ενα πανω-κατω,βαριοταν την ιδια του τη ζωη.....ΑΛΛΑ δε θυμαμαι κανεναν να τον περιορισε...ΧΟΡΕΥΤΗΣ.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Μάιος 20, 2026 9:23 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 19, 2026 10:07 pm
ευτυχως παντως που δεν γινεται στο σεφ γιατι ολη την βδομαδα θα χει μπορες :lol:
στιγμιοτυπα απο προετοιμασια κοουτς Β σε περιπτωση εντονων βροχοπτωσεων

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Μάιος 20, 2026 11:28 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 19, 2026 6:44 pm
ο μορρις μιση χρονια εδω και ακομα δεν εχει καταλαβει που ηρθε..του ειπανε να στειλει ενα μηνυμα στους οπαδους και ειπε΄΄ελατε νωρις,παρτε τα ποτα και τα ποπ κορν σας,θα σας δωσουμε θεαμα΄΄..Ναι και θα φωναζουμε defence defence... :drunk:
ρε, μου ήρθε μήνυμα στο mail από shopflix για το F4 και λέω τι στο καλό θα παραγγείλω μπίρες και σουβλάκια από κει;
Εικόνα

και βλέπω μέσα μαξιλάρια, παγωτομηχανές, καλά που δεν είχαν και μηχανή για μαλλί της γριάς:

Εικόνα

Για να μην αποκρύβω πρώτα πρώτα ήταν και μια 55άρα τηλεόραση στα 300 ευρώ, soundbar κλπ.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 20, 2026 11:57 am

Έχω χάσει το μέτρημα πόσες συνεντεύξεις και σε πόσα διαφορετικά μέσα έχουν δώσει οι παίκτες του Ολυμπιακού αυτές τις μέρες..

Pani7.0

junior
Reactions:

Τετ Μάιος 20, 2026 12:06 pm

tokalytero3d έγραψε:
Έχω χάσει το μέτρημα πόσες συνεντεύξεις και σε πόσα διαφορετικά μέσα έχουν δώσει οι παίκτες του Ολυμπιακού αυτές τις μέρες..
Ναι κι εγώ. Ελπίζω να είναι κάποια υποχρέωση της Ευρωλίγκας και να ισχύει το ίδιο για όλες τις ομάδες.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 20, 2026 12:30 pm

tokalytero3d έγραψε:
Ολες αυτες οι συνετεξεις εγιναν στην media day της ευρωλιγκας την προηγουμενη βδομαδα. Τυπικο ειναι, γιατι προσπαθειτε να δημιουργησετε θεμα απο το τιποτα?

Και οι παικτες της Φενερ δινουν συνεχως συνεντευξεις λογω αυτης της media day.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Μάιος 20, 2026 12:53 pm

Εγώ θα το πάω κι ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι παρά τις πολλές συνεντεύξεις σε διάφορα μέσα (διαδικασία της EL media day όπως έγραψε και ο jeight), όλοι οι παίχτες κάνουν πολύ μεστές δηλώσεις ακόμη και σε πιο ιντριγκαδόρικες ερωτήσεις.

Θα πει κανείς πως οκ, κάθε χρόνο προσγειωμένοι είναι μπροστά στις κάμερες, φέτος όμως διακρίνω και θετικότερη ψυχολογία. Να είναι επειδή το F4 είναι κόντα χωρίς κάποιο κουραστικό ταξίδι, ή επειδή δεν ταλαιπωρείται κανείς από τραυματισμούς συν το ότι ένα μεγαλύτερο ρόστερ προσφέρει ανάσες σε όλους, ή ακόμη και συνδυασμός όλων αυτών; Δεν ξέρουμε με σιγουριά. Όμως είναι μικρές λεπτομέρειες που όλες μαζί μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μάιος 20, 2026 12:59 pm

Πάντως μια συνέντευξη του φουρνιε με έναν υποτίθεται κωμικό δεν έπρεπε να γίνει τώρα .. ο τύπος είχε βαλθεί να του λέει πως νιώθει που του έφαγε την θέση ο ταιλερ επι δέκα λεπτά.. αν δεν ήταν ο φουρνιε ακομπλεξάριστος δεν ήθελε και πολύ να πει κάτι να γίνουν κουγκι τα αποδυτήρια

Μετά ο ίδιος έκανε και με τον ταιλερ.. πολύ λάθος τάιμινγκ να αφήσουν από την ομάδα τέτοιες συνεντεύξεις

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Μάιος 20, 2026 1:14 pm

shaq7 έγραψε:
Πάντως μια συνέντευξη του φουρνιε με έναν υποτίθεται κωμικό δεν έπρεπε να γίνει τώρα .. ο τύπος είχε βαλθεί να του λέει πως νιώθει που του έφαγε την θέση ο ταιλερ επι δέκα λεπτά.. αν δεν ήταν ο φουρνιε ακομπλεξάριστος δεν ήθελε και πολύ να πει κάτι να γίνουν κουγκι τα αποδυτήρια

Μετά ο ίδιος έκανε και με τον ταιλερ.. πολύ λάθος τάιμινγκ να αφήσουν από την ομάδα τέτοιες συνεντεύξεις
Εντάξει φαντάζομαι ήξεραν από πριν με τι είχαν να κάνουν, δεν πήγαν απροετοίμαστοι. Στα σχόλια του βίντεο βλέπω η ...λαϊκή απαίτηση είναι να γίνει παρόμοια συνέντευξη με τον Μπαρτζώκα, ιδανική ημερομηνία είναι το πρωϊ της Παρασκευή πιστεύω.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Μάιος 20, 2026 1:24 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Μάιος 20, 2026 11:28 am
shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 19, 2026 6:44 pm
ο μορρις μιση χρονια εδω και ακομα δεν εχει καταλαβει που ηρθε..του ειπανε να στειλει ενα μηνυμα στους οπαδους και ειπε΄΄ελατε νωρις,παρτε τα ποτα και τα ποπ κορν σας,θα σας δωσουμε θεαμα΄΄..Ναι και θα φωναζουμε defence defence... :drunk:
ρε, μου ήρθε μήνυμα στο mail από shopflix για το F4 και λέω τι στο καλό θα παραγγείλω μπίρες και σουβλάκια από κει;
Εικόνα

και βλέπω μέσα μαξιλάρια, παγωτομηχανές, καλά που δεν είχαν και μηχανή για μαλλί της γριάς:

Εικόνα

Για να μην αποκρύβω πρώτα πρώτα ήταν και μια 55άρα τηλεόραση στα 300 ευρώ, soundbar κλπ.
?

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Μάιος 20, 2026 1:27 pm

shaq7 έγραψε:

ε καλα τωρα αν καθοταν να ασχολειται ο φουρνιε με τον καθε τυχαρπαστο που λεει μλκς για να βγαλει το ψωμακι του , δεν θα ηταν ο φουρνιε.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Μάιος 20, 2026 1:34 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Μάιος 20, 2026 12:30 pm
Ολες αυτες οι συνετεξεις εγιναν στην media day της ευρωλιγκας την προηγουμενη βδομαδα. Τυπικο ειναι, γιατι προσπαθειτε να δημιουργησετε θεμα απο το τιποτα?

Και οι παικτες της Φενερ δινουν συνεχως συνεντευξεις λογω αυτης της media day.
Αυτή η πρακτική (media day) ισχύει επίσημα τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια που συμμετέχει ο Ολυμπιακός στα φάιναλ φορ και το έχουμε πάρει χαμπάρι κι εμείς, κάποιοι από τα ενημερωτικά δελτία, κάποιοι από τα συμφραζόμενα, λίγη σημασία έχει. Δηλαδή δεν είναι ότι αποφάσισαν φέτος οι παίκτες έτσι για τον χαβαλέ να αρχίσουν να μιλάνε στα ΜΜΕ γιατί βαριούνται να κάνουν προπόνηση... :lol:

Και παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος που ενώ υποτίθεται ότι ασχολείται με τα αθλητικά δεν καταλαβαίνει τι (του) γίνεται και ψάχνει να γκρινιάξει...

Μόνο με το παρακάτω μπορώ να συγκριθεί αυτή τη συμπεριφορά :wink: :

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Μάιος 20, 2026 2:06 pm

shaq7 έγραψε:

Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός από εμάς που βλέπουμε μπάσκετ, για κάποιους είναι απλώς entertainment η υπόθεση. Ένα μεγαλό event με διαφημίσεις χορηγών, διάσημοι, deals που θα προκύψουν και τα συναφή, όλα αυτά προϋποθέτουν ότι θα υπάρχει (υπερ-)προβολή, και εννοείται πως αυτό αφορά και τους πρωταγωνιστές (ομάδες-παίχτες).

Τώρα ο τύπος που λες αυτό το πράγμα έχει ως content, το τρολάρισμα. Έχει κάνει πόσα επεισόδια φέτος με παίχτες των αιωνίων και όλα είναι ίδια. Άμα ήταν οι παίχτες να τα έπαιρναν στα σοβαρά δεν θα υπήρχε ομάδα φέτος.

Ύστερα οι ομάδες δεν είναι κηδεμόνας. Δηλαδή οκ να πουν "κοίτα Εβαν/Τάϊλερ, ο τύπος είναι τρολ, μη πάρεις τίποτα στα σοβαρά από όσα σε ρωτάει και γράψε τον στα @@ σου", αλλά άμα βάλουν τον οποιοδήποτε παίχτη σε μια διάθεση του στυλ "μην κάνετε πουθενά δήλωση, μην μιλάτε κτλ", αυτό δεν θα δημιουργούσε αχρείαστο επιπλέον άγχος; Εγώ πιστεύω πως ναι.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 20, 2026 2:23 pm

Χαλαρώστε λίγο.
Δεν είπα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται η θέλω να δημιουργήσω θέμα (πατε καλα ρε άνθρωποι;).
Απλά μου έκανε εντύπωση (αρνητική) να ανοίγω το ίντερνετ και να βλέπω παντού τους παίκτες να λένε τα ίδια και τα ίδια ακόμη και στην Σκορδά που λεει ο λόγος. Δεν μου αρέσει απλά. Προσωπική άποψη εξέφρασα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Final 4 2026, Athens”