Εγώ το ξέρω: "Τους γέρους πρέπει να τους σκοτώνουμε από μικρούς" !βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 5:35 pmΩραίος...![]()
Αν και σύμφωνα με τον Πολ Ελυάρ θα ήταν καλύτερο "να τη σκοτώσεις όσο ήταν ακόμα νέα"...![]()
Final 4 Athens, Νέα, Επικαιρότητα, Off Topic
Συντονιστής: Captains
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάρε ένα τραγουδάκι να χαλαρώσεις. Χτυπά και ένα αμυγδαλοζουμο και θα είσαι μια χαρά.kite26 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:34 pmΜάγκες...
Ένιωθα χαλαρός την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά όσο περνάνε οι ώρες αρχίζω και νιώθω σφίξιμο στο στομάχι...
Από τη μια λέω άντε να περάσουν οι μέρες, απ' την άλλη σκέφτομαι το μπαμ και κάτω της Παρασκευής και αγχώνομαι...Τι μας έχει κάνει αυτό το φάιναλ φορ! Χαρές, πίκρες, όλα...
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε, την Παρασκευή φιλάω κάτι πολύ σπέσιαλ για την περίσταση. Μπύρα με σοκολάτα! Σπέσιαλ ομάδα, σπέσιαλ περίσταση, σπέσιαλ πρόκριση! Ωραίο το τραγουδάκι!coach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:44 pmΠάρε ένα τραγουδάκι να χαλαρώσεις. Χτυπά και ένα αμυγδαλοζουμο και θα είσαι μια χαρά.kite26 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:34 pmΜάγκες...
Ένιωθα χαλαρός την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά όσο περνάνε οι ώρες αρχίζω και νιώθω σφίξιμο στο στομάχι...
Από τη μια λέω άντε να περάσουν οι μέρες, απ' την άλλη σκέφτομαι το μπαμ και κάτω της Παρασκευής και αγχώνομαι...Τι μας έχει κάνει αυτό το φάιναλ φορ! Χαρές, πίκρες, όλα...
Νιώθω όπως όταν είμαι σε αεροπλάνο. Κι αν γίνει το ένα, κι αν γίνει το άλλο...
Στο τέλος, το μόνο που με ηρεμεί είναι όταν σκέφτομαι πως είμαι στις αγκάλες του πιλότου. Κάνε το θαύμα σου κάπτεν Γιώργαρε!
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Βαλε και καμια σοδα στο ψυγειο καλου κακου, μην πεσει βαρυς ο αφρος απο τη μπυρα!kite26 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:53 pmΦίλε, την Παρασκευή φιλάω κάτι πολύ σπέσιαλ για την περίσταση. Μπύρα με σοκολάτα! Σπέσιαλ ομάδα, σπέσιαλ περίσταση, σπέσιαλ πρόκριση! Ωραίο το τραγουδάκι!coach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:44 pm
Πάρε ένα τραγουδάκι να χαλαρώσεις. Χτυπά και ένα αμυγδαλοζουμο και θα είσαι μια χαρά.
Στο τέλος, το μόνο που με ηρεμεί είναι όταν σκέφτομαι πως είμαι στις αγκάλες του πιλότου. Κάνε το θαύμα σου κάπτεν Γιώργαρε!
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Άντε κι άλλο ένα από μένα, ρε Χαρταετέ, μπας και στανιάρεις λίγο, γιατί έχουμε καιρό ακόμα, μη σε χάσουμε !!!kite26 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:34 pmΜάγκες...
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι ακριβή μπύρα φίλε, αλλά έχω μια τρέλα με τις ιδιαίτερες premium μπύρες. Την έχω πιει μια φορά σε ένα αγώνα με τη Μονακό και μου άρεσε. Έτσι για το καλό, δε βαριέσαι!Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:57 pmΒαλε και καμια σοδα στο ψυγειο καλου κακου, μην πεσει βαρυς ο αφρος απο τη μπυρα!kite26 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:53 pm
Φίλε, την Παρασκευή φιλάω κάτι πολύ σπέσιαλ για την περίσταση. Μπύρα με σοκολάτα! Σπέσιαλ ομάδα, σπέσιαλ περίσταση, σπέσιαλ πρόκριση! Ωραίο το τραγουδάκι!
Στο τέλος, το μόνο που με ηρεμεί είναι όταν σκέφτομαι πως είμαι στις αγκάλες του πιλότου. Κάνε το θαύμα σου κάπτεν Γιώργαρε!![]()
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αμήχανη στιγμή που βλέπω kite και νιώθω ότι με φωνάζει με το όνομά μουhalldor έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:58 pmΆντε κι άλλο ένα από μένα, ρε Χαρταετέ, μπας και στανιάρεις λίγο, γιατί έχουμε καιρό ακόμα, μη σε χάσουμε !!!kite26 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:34 pmΜάγκες...
Μακάρι στο τέλος της εβδομάδας να βάζουμε το We are the champions.
Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Πετρούσεφ αγόρασε σπίτι στο Ελληνικό...Κάπου πάει το μυαλό μου...
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειναι μεσα στις υποχρεωσεις των παικτων, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ του φ4. Ανοιγει το εκαστοτε γηπεδο για την Media day των εγχωριων μεσων και τα μεσα αυτα επιλεγουν ποτε θα ανεβασουν τις συνεντευξεις. Εκατσαν οι παικτες εν διωρο στο ΣΕΦ την πεμπτη και απαντησαν σε 10 διαφορετικα μεσα.
Δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ αρνητικο σε αυτο. Ειναι μεσα στα καθηκοντα τους και στο marketing της Ευρωλιγκας.
Δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ αρνητικο σε αυτο. Ειναι μεσα στα καθηκοντα τους και στο marketing της Ευρωλιγκας.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Μάιος 20, 2026 2:23 pmΧαλαρώστε λίγο.
Δεν είπα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται η θέλω να δημιουργήσω θέμα (πατε καλα ρε άνθρωποι;).
Απλά μου έκανε εντύπωση (αρνητική) να ανοίγω το ίντερνετ και να βλέπω παντού τους παίκτες να λένε τα ίδια και τα ίδια ακόμη και στην Σκορδά που λεει ο λόγος. Δεν μου αρέσει απλά. Προσωπική άποψη εξέφρασα.
Έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις καθόλου άδικο.
Μιλάμε για το ετήσιο φεστιβάλ του τετριμμένου...
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν είπα να απαγορεύσουν από τους παίκτες να μην πάνε αλλά το τάιμινγκ να πάνε ταυτόχρονα οι δύο καλύτεροι σου παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση και να αρχίζουν να τους τρολαρουν τον έναν για τον άλλο δεν ήταν καλή ιδέα .. όσο και προετοιμασμένοι να ταν ότι θα φάνε τρολ δεν είναι δύσκολο να γίνει παρεξήγηση. ας στέλναν τον γουορντ ξέρω γώsteph.larry έγραψε: ↑Τετ Μάιος 20, 2026 2:06 pmΑς μην ξεχνάμε ότι εκτός από εμάς που βλέπουμε μπάσκετ, για κάποιους είναι απλώς entertainment η υπόθεση. Ένα μεγαλό event με διαφημίσεις χορηγών, διάσημοι, deals που θα προκύψουν και τα συναφή, όλα αυτά προϋποθέτουν ότι θα υπάρχει (υπερ-)προβολή, και εννοείται πως αυτό αφορά και τους πρωταγωνιστές (ομάδες-παίχτες).shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 20, 2026 12:59 pmΠάντως μια συνέντευξη του φουρνιε με έναν υποτίθεται κωμικό δεν έπρεπε να γίνει τώρα .. ο τύπος είχε βαλθεί να του λέει πως νιώθει που του έφαγε την θέση ο ταιλερ επι δέκα λεπτά.. αν δεν ήταν ο φουρνιε ακομπλεξάριστος δεν ήθελε και πολύ να πει κάτι να γίνουν κουγκι τα αποδυτήρια
Μετά ο ίδιος έκανε και με τον ταιλερ.. πολύ λάθος τάιμινγκ να αφήσουν από την ομάδα τέτοιες συνεντεύξεις
Τώρα ο τύπος που λες αυτό το πράγμα έχει ως content, το τρολάρισμα. Έχει κάνει πόσα επεισόδια φέτος με παίχτες των αιωνίων και όλα είναι ίδια. Άμα ήταν οι παίχτες να τα έπαιρναν στα σοβαρά δεν θα υπήρχε ομάδα φέτος.
Ύστερα οι ομάδες δεν είναι κηδεμόνας. Δηλαδή οκ να πουν "κοίτα Εβαν/Τάϊλερ, ο τύπος είναι τρολ, μη πάρεις τίποτα στα σοβαρά από όσα σε ρωτάει και γράψε τον στα @@ σου", αλλά άμα βάλουν τον οποιοδήποτε παίχτη σε μια διάθεση του στυλ "μην κάνετε πουθενά δήλωση, μην μιλάτε κτλ", αυτό δεν θα δημιουργούσε αχρείαστο επιπλέον άγχος; Εγώ πιστεύω πως ναι.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ντάξει, καταλαβαίνω πως το λες, διάφωνω μόνο στο θέμα παρεξήγησης καθώς προσωπικά το θεώρω εξαιρετικά δύσκολο και γελοίο εδώ που τα λέμε να γινόταν κάτι τέτοιο.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 20, 2026 2:46 pmΕγώ δεν είπα να απαγορεύσουν από τους παίκτες να μην πάνε αλλά το τάιμινγκ να πάνε ταυτόχρονα οι δύο καλύτεροι σου παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση και να αρχίζουν να τους τρολαρουν τον έναν για τον άλλο δεν ήταν καλή ιδέα .. όσο και προετοιμασμένοι να ταν ότι θα φάνε τρολ δεν είναι δύσκολο να γίνει παρεξήγηση. ας στέλναν τον γουορντ ξέρω γώsteph.larry έγραψε: ↑Τετ Μάιος 20, 2026 2:06 pm
Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός από εμάς που βλέπουμε μπάσκετ, για κάποιους είναι απλώς entertainment η υπόθεση. Ένα μεγαλό event με διαφημίσεις χορηγών, διάσημοι, deals που θα προκύψουν και τα συναφή, όλα αυτά προϋποθέτουν ότι θα υπάρχει (υπερ-)προβολή, και εννοείται πως αυτό αφορά και τους πρωταγωνιστές (ομάδες-παίχτες).
Τώρα ο τύπος που λες αυτό το πράγμα έχει ως content, το τρολάρισμα. Έχει κάνει πόσα επεισόδια φέτος με παίχτες των αιωνίων και όλα είναι ίδια. Άμα ήταν οι παίχτες να τα έπαιρναν στα σοβαρά δεν θα υπήρχε ομάδα φέτος.
Ύστερα οι ομάδες δεν είναι κηδεμόνας. Δηλαδή οκ να πουν "κοίτα Εβαν/Τάϊλερ, ο τύπος είναι τρολ, μη πάρεις τίποτα στα σοβαρά από όσα σε ρωτάει και γράψε τον στα @@ σου", αλλά άμα βάλουν τον οποιοδήποτε παίχτη σε μια διάθεση του στυλ "μην κάνετε πουθενά δήλωση, μην μιλάτε κτλ", αυτό δεν θα δημιουργούσε αχρείαστο επιπλέον άγχος; Εγώ πιστεύω πως ναι.
Αυτό που λέω είναι πως πρακτικά δεν ξέρω πως θα μπορούσε η οποιαδήποτε ομάδα να αποφύγει αυτό το timing. Θα πει σε παίχτες δηλαδή "εσύ μιλάς στην κάμερα, εσύ όχι"; Ο προσεχής ημιτελικός είναι κομμάτι του F4, η κάλυψη του F4 ως event από media είναι αναγκαίο συνοδευτικό, οπότε φαντάζομαι πως θέλοντας και μη όλοι όσοι είναι στο προσκήνιο συμμετέχουν και στα παρελκόμενα.
Μη σου πω ότι εν τέλει εμένα με ικανοποιεί που βλέπω ότι όλοι είναι προσγειωμένοι παρά το πανηγυράκι με τις συνεντεύξεις κτλ.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο συγκεκριμένος ένα σκουπίδι που κάνει τον αστείο είναι προσβάλλοντας προσωπικότητες και βάζοντας σπιουνιές. Πέρυσι δεν θυμάμαι ποιος παίκτης του ΠΑΟ τον πήρε στο κυνήγι και από τότε στο έκοψε ο ΠΑΟ. Η ΚΑΕ εκεί φταίει που δεν τον έχουν διώξει όπως έδειξαν αντανακλαστικά με τον Μελάγιες.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 20, 2026 12:59 pmΠάντως μια συνέντευξη του φουρνιε με έναν υποτίθεται κωμικό δεν έπρεπε να γίνει τώρα .. ο τύπος είχε βαλθεί να του λέει πως νιώθει που του έφαγε την θέση ο ταιλερ επι δέκα λεπτά.. αν δεν ήταν ο φουρνιε ακομπλεξάριστος δεν ήθελε και πολύ να πει κάτι να γίνουν κουγκι τα αποδυτήρια
Μετά ο ίδιος έκανε και με τον ταιλερ.. πολύ λάθος τάιμινγκ να αφήσουν από την ομάδα τέτοιες συνεντεύξεις
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αποκάλυψη που... τρομάζει σε περίπτωση που ισχύει από τους Σέρβους ενόψει του Final-4 της Αθήνας.
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η EuroLeague, καθώς πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το σερβικό σάιτ Sport Klub κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο επεισοδίων και διακοπής του μεγάλου τελικού, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού προετοιμάζουν σοβαρά επεισόδια για την Κυριακή, με μοναδική προϋπόθεση την πρόκριση του «αιωνίου» αντιπάλου. Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο της αποκάλυψης είναι ότι – όπως υποστηρίζουν οι Σέρβοι- πίσω από τον σχεδιασμό φέρεται να βρίσκεται ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος!
Το δημοσίευμα, επικαλείται πληροφορίες από οργανωμένους των «πράσινων», κάνοντας λόγο για παρασκηνιακό πλάνο, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός βρεθεί στον τελικό της Κυριακής.
Όπως ισχυρίζεται το Sport Klub, μεγάλος όγκος εισιτηρίων που βρίσκεται στα χέρια οπαδών του Παναθηναϊκού δεν έχει μεταπωληθεί. Αντίθετα, κρατείται σκοπίμως ώστε «πράσινοι» οπαδοί να εισβάλουν στις κερκίδες προσποιούμενοι τους οπαδούς των άλλων τριών ομάδων (Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ, Βαλένθια), έχοντας μάλιστα εσωτερική υποστήριξη από το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου!
«Γνωρίζω πώς θα περάσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο γιατί έχω δει τα σχέδια, όλα θα γίνουν το Σάββατο. Οι οργανωμένοι οπαδοί θα χωριστούν σε δύο ομάδες, για παράδειγμα της Βαλένθια και της Φενέρ, και θυμηθείτε αυτό που σας λέω: οι σεκιούριτι με τα κίτρινα θα είναι στην πραγματικότητα οπαδοί. Αυτοί που υποτίθεται ότι θα βρίσκονται εκεί για να προστατεύσουν τον κόσμο, θα είναι εκείνοι που δεν φοβούνται τίποτα. Ό,τι κι αν συμβεί, ο Γιαννακόπουλος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει. Για να είμαι ειλικρινής, ίσως τα πούμε την Κυριακή», δήλωσε χαρακτηριστικά μέλος των οργανωμένων οπαδών στο ξένο δίκτυο.
Μένει πλέον να φανεί αν θα υπάρξει επιβεβαίωση ή η κατάρριψη αυτού του ακραίου σεναρίου που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ στην Αθήνα.
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... campaign=x

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η EuroLeague, καθώς πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το σερβικό σάιτ Sport Klub κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο επεισοδίων και διακοπής του μεγάλου τελικού, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού προετοιμάζουν σοβαρά επεισόδια για την Κυριακή, με μοναδική προϋπόθεση την πρόκριση του «αιωνίου» αντιπάλου. Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο της αποκάλυψης είναι ότι – όπως υποστηρίζουν οι Σέρβοι- πίσω από τον σχεδιασμό φέρεται να βρίσκεται ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος!
Το δημοσίευμα, επικαλείται πληροφορίες από οργανωμένους των «πράσινων», κάνοντας λόγο για παρασκηνιακό πλάνο, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός βρεθεί στον τελικό της Κυριακής.
Όπως ισχυρίζεται το Sport Klub, μεγάλος όγκος εισιτηρίων που βρίσκεται στα χέρια οπαδών του Παναθηναϊκού δεν έχει μεταπωληθεί. Αντίθετα, κρατείται σκοπίμως ώστε «πράσινοι» οπαδοί να εισβάλουν στις κερκίδες προσποιούμενοι τους οπαδούς των άλλων τριών ομάδων (Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ, Βαλένθια), έχοντας μάλιστα εσωτερική υποστήριξη από το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου!
«Γνωρίζω πώς θα περάσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο γιατί έχω δει τα σχέδια, όλα θα γίνουν το Σάββατο. Οι οργανωμένοι οπαδοί θα χωριστούν σε δύο ομάδες, για παράδειγμα της Βαλένθια και της Φενέρ, και θυμηθείτε αυτό που σας λέω: οι σεκιούριτι με τα κίτρινα θα είναι στην πραγματικότητα οπαδοί. Αυτοί που υποτίθεται ότι θα βρίσκονται εκεί για να προστατεύσουν τον κόσμο, θα είναι εκείνοι που δεν φοβούνται τίποτα. Ό,τι κι αν συμβεί, ο Γιαννακόπουλος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει. Για να είμαι ειλικρινής, ίσως τα πούμε την Κυριακή», δήλωσε χαρακτηριστικά μέλος των οργανωμένων οπαδών στο ξένο δίκτυο.
Μένει πλέον να φανεί αν θα υπάρξει επιβεβαίωση ή η κατάρριψη αυτού του ακραίου σεναρίου που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ στην Αθήνα.
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... campaign=x

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο