Προπονητής Παναθηναϊκού νέα σεζόν
Συντονιστής: Captains
Ομπράντοβιτς, μετά Πασκουάλ. Πολλοί υποτιμούνε τις χρονιές του Πασκουάλ που είχε την ατυχία να πέσει στη Ρεάλ του Ντόνσιτς και στη Φενέρ του Μπογντανοβιτς, οι οποίες πήραν και σχετικά εύκολα την ευρωλίγκα τελικά.
Τώρα με το πιο ακριβό ρόστερ της λίγκας και περίσιο ταλέντο νομίζω πως μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλύτερο και πιο αποτελεσματικό μπάσκετ.
Αν δεν κάτσει κάποιος από τους 2 και σαν out of the box επιλογή θα ήθελα, χωρίς να ξέρω αν γίνεται, τον Τόμας Μασιούλις της Ζαλγκιρις
Τώρα με το πιο ακριβό ρόστερ της λίγκας και περίσιο ταλέντο νομίζω πως μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλύτερο και πιο αποτελεσματικό μπάσκετ.
Αν δεν κάτσει κάποιος από τους 2 και σαν out of the box επιλογή θα ήθελα, χωρίς να ξέρω αν γίνεται, τον Τόμας Μασιούλις της Ζαλγκιρις
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά δεν θεωρώ απίθανη την επιστροφή Ομπράντοβιτς, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι υπό πολύ συγκεκριμένους όρους. Δεν θα με ξαφνιάσει να υπάρχει όρος του τύπου " πρόεδρε κλείσε το μαμημένο το insta και ό,τι άλλο social έχεις", γραμμένο προφανώς με όμορφη νομική ορολογία στο συμβόλαιο. Αν μη τι άλλο, κάτι τέτοιο θα έκανε καλό στα νεύρα όλων μας, είτε πράσινων είτε κόκκινων.
Οπότε για εμένα το σενάριο στο οποίο ο Ομπράντοβιτς κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟ του χρόνου, αυτομάτως σημαίνει πως ο κ. Δημήτρης έχει κάνει step-back από πολλά. Δίνω μήδαμινή πιθανότητα με Ζέλικο να υπάρχουν καραγκιοζιλίκια του στυλ "είστε όλοι ξεφτίλες, παραιτηθείτε" τη μια εβδομάδα μετά από ήττα στην Α1, και την αμέσως επόμενη εβδομάδα "είμαστε ομαδάρα, πάμε για το 8ο" μετά από νίκη στην ευρωλίγκα. Στο δικό μου το μυαλό αυτό μόνο καλό θα κάνει στον ΠΑΟ.
Οπότε για εμένα το σενάριο στο οποίο ο Ομπράντοβιτς κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟ του χρόνου, αυτομάτως σημαίνει πως ο κ. Δημήτρης έχει κάνει step-back από πολλά. Δίνω μήδαμινή πιθανότητα με Ζέλικο να υπάρχουν καραγκιοζιλίκια του στυλ "είστε όλοι ξεφτίλες, παραιτηθείτε" τη μια εβδομάδα μετά από ήττα στην Α1, και την αμέσως επόμενη εβδομάδα "είμαστε ομαδάρα, πάμε για το 8ο" μετά από νίκη στην ευρωλίγκα. Στο δικό μου το μυαλό αυτό μόνο καλό θα κάνει στον ΠΑΟ.
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκιο σε αυτό, εννούσα την παράμετρο της ιδιοσυγκρασίας, της προβολής στα media. Δηλαδή ότι το στυλ του DPG να παρεμβαίνει συχνά μέσω social, επιδοκιμάζεται από τον Αταμάν (μπορεί να κάνει και αυτός το ίδιο κατά καιρούς) ενώ υποθέτω από τον Ομπράντοβιτς όχι.
Edit: Πάντως και στον Αταμάν επέβαλε παίκτη τώρα που το σκέφτομαι, τον NHD
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
ΟΚ, κατάλαβα τι εννοείς.NikBot έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:35 pmΈχεις δίκιο σε αυτό, εννούσα την παράμετρο της ιδιοσυγκρασίας, της προβολής στα media. Δηλαδή ότι το στυλ του DPG να παρεμβαίνει συχνά μέσω social, επιδοκιμάζεται από τον Αταμάν (μπορεί να κάνει και αυτός το ίδιο κατά καιρούς) ενώ υποθέτω από τον Ομπράντοβιτς όχι.
Edit: Πάντως και στον Αταμάν επέβαλε παίκτη τώρα που το σκέφτομαι, τον NHD

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο