Final 4 Αthens 2026, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Instanbul
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εβλεπα μια το ματς ολυμπιακος φενερ,ειχανε και οι 2 ομαδες απουσιες δεν θα ειναι το ιδιο ματς προφανως αλλα τα οργια που εκανε ο φουρνιε δεν υπαρχουν.. 36ποντους 3 ασιστ σε 23λεπτα!Και στο ματς στην τουρκια παλι εκανε καλο ματς,15π 4 ασιστ..Η λογικη λεει οτι θα τα θυμαται αυτα ο γαλλος και θα μπει φτιαγμενος..δεν λεω τιποτα αλλο για να μην το γρουσουζεψω..
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα Αγγλια να το δεις, εδω ξεκιναει 4..steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 10:42 amΔεν περνάνε οι ώρες με τίποτα και για εσάς, ή μόνο τα δικά μου ρολόγια έχουν πάθει slow-mo μέχρι αύριο στις 6;![]()
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το παθαίνω σε κάθε final4. Στη δουλειά, στο σπίτι, το βράδυ. Κάθε μερα αισθάνομαι οτι είναι μερα αγώνα. Βασανιστήριοsteph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 10:42 amΔεν περνάνε οι ώρες με τίποτα και για εσάς, ή μόνο τα δικά μου ρολόγια έχουν πάθει slow-mo μέχρι αύριο στις 6;![]()
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλάμε εν τω μετάξυ για μια χώρα που παίζει να ασχολούνται με κάθε άλλο άθλημα παρά με το μπάσκετ.redcard έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 10:58 amΕλα Αγγλια να το δεις, εδω ξεκιναει 4..steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 10:42 amΔεν περνάνε οι ώρες με τίποτα και για εσάς, ή μόνο τα δικά μου ρολόγια έχουν πάθει slow-mo μέχρι αύριο στις 6;![]()
![]()
Ακόμα θυμάμαι ατελειώτο debate με Άγγλο συμφοιτητή (προ 15ετίας + που ήμουν εκεί), ο οποίος προσπαθούσε να με πείσει με επιχειρήματα ότι τα darts είναι άθλημα.
Άθλημα που στο ένα χέρι πίνουν pints και στο άλλο πετάνε το βελάκι.
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ξέρω ότι σε ένα Final 4 που όλα κρίνονται σε 2 ματς, δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα και δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. ΑΛΛΑ:
-Είσαι η πιο σταθερή ομάδα μες στη σεζόν και σε αντίθεση με άλλες φορές πηγαίνεις φορμαρισμένος και χωρίς τραυματισμούς
-Έχεις εκτός από τρομερή ποιότητα, το βαθύτερο ρόστερ της ιστορίας σου με σχήματα για όλα τα γούστα. Δεν μπορώ να θυμηθώ πολλές ομάδες στην ιστορία των Final 4 που θα άφηναν Φαλ, Νιλικινα ακόμα και Λάρι εκτός 12αδας
-Η Φενέρ είναι φοβερή ομάδα αλλά δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση. Η Ρεάλ έχει τη σημαντική απουσία Ταβαρες. Η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα αλλά της λείπει η εμπειρία
-Το Final 4 γίνεται στην χώρα σου και σε ένα γήπεδο που ξέρεις πολύ καλά και στο οποίο για αυτή τη διοργάνωση έχεις να χάσεις από πριν τον Covid. Θα έχεις χιλιάδες κόσμο στο πλευρό σου
-Επαναλαμβάνω ότι ποτέ κανείς δεν κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία, ειδικά σε ένα format Final 4. Αλλά ρε παιδιά και ρε κοουτς τόσα χρόνια έχουμε χάσει με πολλούς τρόπους. Φέτος είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, ας αφήσουμε τις δικαιολογίες και ας το πάρουμε.
-Είσαι η πιο σταθερή ομάδα μες στη σεζόν και σε αντίθεση με άλλες φορές πηγαίνεις φορμαρισμένος και χωρίς τραυματισμούς
-Έχεις εκτός από τρομερή ποιότητα, το βαθύτερο ρόστερ της ιστορίας σου με σχήματα για όλα τα γούστα. Δεν μπορώ να θυμηθώ πολλές ομάδες στην ιστορία των Final 4 που θα άφηναν Φαλ, Νιλικινα ακόμα και Λάρι εκτός 12αδας
-Η Φενέρ είναι φοβερή ομάδα αλλά δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση. Η Ρεάλ έχει τη σημαντική απουσία Ταβαρες. Η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα αλλά της λείπει η εμπειρία
-Το Final 4 γίνεται στην χώρα σου και σε ένα γήπεδο που ξέρεις πολύ καλά και στο οποίο για αυτή τη διοργάνωση έχεις να χάσεις από πριν τον Covid. Θα έχεις χιλιάδες κόσμο στο πλευρό σου
-Επαναλαμβάνω ότι ποτέ κανείς δεν κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία, ειδικά σε ένα format Final 4. Αλλά ρε παιδιά και ρε κοουτς τόσα χρόνια έχουμε χάσει με πολλούς τρόπους. Φέτος είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, ας αφήσουμε τις δικαιολογίες και ας το πάρουμε.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα, ασχολουνται σε ατομικο επιπεδο βλεποντας το σαν εναν εναλλακτικο τροπο αθλησης (πως θα βλεπαμε εμεις το padel ξερω γω).steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 11:36 amΜιλάμε εν τω μετάξυ για μια χώρα που παίζει να ασχολούνται με κάθε άλλο άθλημα παρά με το μπάσκετ.
Ακόμα θυμάμαι ατελειώτο debate με Άγγλο συμφοιτητή (προ 15ετίας + που ήμουν εκεί), ο οποίος προσπαθούσε να με πείσει με επιχειρήματα ότι τα darts είναι άθλημα.
Άθλημα που στο ένα χέρι πίνουν pints και στο άλλο πετάνε το βελάκι.![]()
Καποιοι λιγοι παρακολουθουν ΝΒΑ, καποιοι λιγοτεροι τη Βρετανικη λιγκα αλλα ακομα και γι' αυτους που τη παρακολουθουν ειναι μαλλον πιο σημαντικο το να βλεπουν θεαμα τυπου καρφωματα κλπ. απο το αν νικησε η ομαδα τους.
Η Ευρωλιγκα ειναι μια αγνωστη χώρα ακομα και γι' αυτους που παιζουν. Εχω νιωσει αβολα να ερχονται συναδελφοι να μου λενε να παμε για μπασκετ μετα τη δουλεια, να χαιρομαι γιατι πιστεψα οτι βρηκα ανθρωπους να μοιραστω το... πονο μου και μετα οταν αναφερω τις λεξεις Euroleague, Olympiacos, Panathinaikos κλπ να με κοιτανε σαν εξωγηινο.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ταυτίζομαι με αυτά που διαβάζω, δεν έχει άλλαξει πολύ από τον καιρό που ήμουν εκεί.redcard έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 12:46 pmΚοιτα, ασχολουνται σε ατομικο επιπεδο βλεποντας το σαν εναν εναλλακτικο τροπο αθλησης (πως θα βλεπαμε εμεις το padel ξερω γω).steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 11:36 am
Μιλάμε εν τω μετάξυ για μια χώρα που παίζει να ασχολούνται με κάθε άλλο άθλημα παρά με το μπάσκετ.
Άθλημα που στο ένα χέρι πίνουν pints και στο άλλο πετάνε το βελάκι.![]()
Καποιοι λιγοι παρακολουθουν ΝΒΑ, καποιοι λιγοτεροι τη Βρετανικη λιγκα αλλα ακομα και γι' αυτους που τη παρακολουθουν ειναι μαλλον πιο σημαντικο το να βλεπουν θεαμα τυπου καρφωματα κλπ. απο το αν νικησε η ομαδα τους.
Η Ευρωλιγκα ειναι μια αγνωστη χώρα ακομα και γι' αυτους που παιζουν. Εχω νιωσει αβολα να ερχονται συναδελφοι να μου λενε να παμε για μπασκετ μετα τη δουλεια, να χαιρομαι γιατι πιστεψα οτι βρηκα ανθρωπους να μοιραστω το... πονο μου και μετα οταν αναφερω τις λεξεις Euroleague, Olympiacos, Panathinaikos κλπ να με κοιτανε σαν εξωγηινο.
Οπότε ευκαιρία σου να συντονιστείς με τους συναδέλφους να δείτε τον αυριανό ημιτελικό (στις 4 είπαμε για εσάς), μπας και συνειδητοποιήσουν ότι και το πορτοκαλί σπυριάρικο τόπι έχει πολλές συγκινήσεις να προσφέρει.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ειναι δικαιολογιες οτι παιζουμε με την πρωταθλητρια και μια ομαδα που αγωνιστικα δεν μας ταιριαζει. Γεγονος ειναι. Ελαφρυ προβαδισμα εχουμε αλλα ως εκει. Αν ηταν ο ημιτελικος με την Ρεαλ θα σου ελεγα οτι ειμαστε το ακλονητο φαβορι.Sharp Shooter έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 12:27 pmΤο ξέρω ότι σε ένα Final 4 που όλα κρίνονται σε 2 ματς, δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα και δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. ΑΛΛΑ:
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο κοουτς ειπε αν ο θεος θελει θα μας το δωσει .
Οι χριστοπαναγιες που ριχνει δεν παιζουν ρολο .
Ουτε η σωστη προετοιμασια ουτε αν εχεις την καλυτερη ομαδα .
Τις προαλες στον αυγουλη ειπε οτι ειναι ενα ματς που παιζεται στο γκαμπλινγκ ( τζογο ) .
Καθε φορα που το ανοιγεις ρε κοουτς επιβεβαιωνεις την αποψη που εχω για σενα .
Αντι να μιλησει μπασκετικα το ριχνει στο μεταφυσικο ...
Οι χριστοπαναγιες που ριχνει δεν παιζουν ρολο .
Ουτε η σωστη προετοιμασια ουτε αν εχεις την καλυτερη ομαδα .
Τις προαλες στον αυγουλη ειπε οτι ειναι ενα ματς που παιζεται στο γκαμπλινγκ ( τζογο ) .
Καθε φορα που το ανοιγεις ρε κοουτς επιβεβαιωνεις την αποψη που εχω για σενα .
Αντι να μιλησει μπασκετικα το ριχνει στο μεταφυσικο ...
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα κάτι άλλο με προβληματίζει.. μήπως το να αντιμετωπίζουμε το ματς σαν οποιαδήποτε άλλο είναι αυτό που μας κάνει να μπαίνουμε χεσμένοι; Γιατί οι άλλοι αν μπουν ψυχωμένοι και σαν do or die μέχρι να καταλάβουμε που βρισκόμαστε χάνουμε με 15..
Μήπως πριν μπούμε στο ματς να δοκιμάζαμε τίποτα εμψυχωτικό να μπουν πορωμένοι μέσα ;
Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να είναι με το μαχαίρι από το πρώτο λεπτό
Μήπως πριν μπούμε στο ματς να δοκιμάζαμε τίποτα εμψυχωτικό να μπουν πορωμένοι μέσα ;
Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να είναι με το μαχαίρι από το πρώτο λεπτό
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:36 pmΕμένα κάτι άλλο με προβληματίζει.. μήπως το να αντιμετωπίζουμε το ματς σαν οποιαδήποτε άλλο είναι αυτό που μας κάνει να μπαίνουμε χεσμένοι; Γιατί οι άλλοι αν μπουν ψυχωμένοι και σαν do or die μέχρι να καταλάβουμε που βρισκόμαστε χάνουμε με 15..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcard την Πέμ Μάιος 21, 2026 2:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να βάλετε την ταινία με τον Παπαφλέσσαshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:36 pmΕμένα κάτι άλλο με προβληματίζει.. μήπως το να αντιμετωπίζουμε το ματς σαν οποιαδήποτε άλλο είναι αυτό που μας κάνει να μπαίνουμε χεσμένοι; Γιατί οι άλλοι αν μπουν ψυχωμένοι και σαν do or die μέχρι να καταλάβουμε που βρισκόμαστε χάνουμε με 15..
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο