Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
69
83%
Οχι
14
17%

Σύνολο ψήφων: 83
Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 21, 2026 2:39 pm

tarp7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 12:08 pm
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -aytes-tis
Ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων έκανε νέο story στο instagram στο οποίο έβαλε μια φωτογραφία που αγκαλιάζει τον Έργκιν Άταμαν θέλοντας να στείλει το μήνυμα του. Μάλιστα έγραψε: «Όποιος ξεχνά αυτές τις στιγμές και φτάνει να απαξιώνει ανθρώπους και καταστάσεις είναι ανάξιος να λέει ότι αγαπάει την ομάδα μας. Περισσότερα λίγο αργότερα γιατί έχουμε και δουλειές. Υγ. ψαχτείτε να δείτε που είναι το σημερινό ραντεβού μας»
Δε μου κάνει καθόλου εντύπωση. Είχα γράψει πιο παλιά οτί αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε και πιο πρόσφατα ότι:
Ευγενές αέριο έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 6:03 pm

νομίζω ότι μπορούμε σιγά σιγά να συμφωνήσουμε στο ότι αφού ο ένας βρωμάει ο άλλος ξινίζει ο επικρατέστερος μάλλον είναι ο Αταμάν, ασχέτως αν ψήφισα ότι πρέπει να φύγει.
Για να δούμε τί μέλλει γενέσθαι.

NikBot

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 21, 2026 2:42 pm

Εγώ καταλαβάινω ότι δεν υπάρχει καμία δεδομένη απόφαση για λήξη συνεργασίας, και θα παίξει ρόλο η έκβαση των τελικών. Αν η ομάδα κερδίσει ή τουλάχιστον είναι πολύ ανταγωνιστική (χάσει π.χ. 3-2 στο σουτ) και δεν παρουσιάσει κρούσματα απειθαρχίας κλπ, πολύ πιθανό να παραμείνει.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 2:48 pm

Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση παραμονής του κόουτς την νέα σεζόν. Όχι δεν έχω καμία πηγή, απλή διαίσθηση και κοινή λογική. Ωστόσο η απόφαση να τελειώσει την σεζόν, είναι η πιο αξιοπρεπής απόφαση και σωστή για πολλούς άλλους λόγους.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Μάιος 21, 2026 2:53 pm

Δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση μια εξέλιξη που περιλαμβάνει την παραμονή του Αταμάν και για του χρόνου. Αντικειμενικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω (για διαφορετικούς λόγους η καθεμία) που να στέκονται στο ίδιο επίπεδο με τον Τούρκο. Τα περισσότερα ονόματα που ακούγονται αποτελούν περισσότερο φαντασιώσεις παρά ρεαλιστικές επιλογές. Το ίδιο πρόβλημα, πιθανόν σε λίγο μικρότερο βαθμό, θα αντιμετωπίσει κι ο Ολυμπιακός όταν θα έρθει η δύσκολη ώρα της αντικατάστασης του Μπαρτζώκα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 3:13 pm

Όταν ένας προπονητής έχει χάσει τα αποδυτήρια και υπάρχει τέτοια ελαστικότητα που παίκτες εν μέσω playoff κάνουν ταξίδια, τότε είναι έγκλημα να τον κρατήσεις όσο μεγάλο όνομα και να είναι και ότι και να έχει πετύχει στο παρελθόν.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 3:17 pm

Καινούργια ερώτηση: Μένει Αταμάν και φεύγουν κάποιοι βασικοί παίκτες ή φεύγει και μένουν οι παίκτες; (βέβαια δεν ξέρω σε ποιους αναφέρονται όσοι λένε ότι δεν έχουν καλές σχέσεις). Επίσης, ίσως και η παραμονή του Σλούκα να μην είναι σίγουρη εξαιτίας του τραυματισμού. Πχ ο Παπαπέτρου το ανακοίνωσε ξαφνικά και είχε μεγάλο θέμα με τραυματισμούς. Μπορεί και ο Σλόυκας να πει οκ αρκετά ταλαιπωρήθηκα δεν μπορώ άλλο. (καθαρά δικιά μου σκέψη δεν έχω ακούσει κάτι)

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Μάιος 21, 2026 3:22 pm

Θεωρώ ότι ο ΔΓ είχε αποφασίσει να τον διώξει τώρα αλλά κάτι τον έκανε να αλλάξει γνώμη, δε πιστεύω ότι ήταν μούφα αυτό που βγήκε χτες-προχτές παντού.

Ο λόγος βασικά είναι ότι υπήρχε συνάντηση για σήμερα που ακυρώθηκε, κάτι τον έκανε να ακυρώσει την συνάντηση και να δώσει στήριξη σε Αταμάν.
TonyTonyChopper έγραψε:
Καινούργια ερώτηση: Μένει Αταμάν και φεύγουν κάποιοι βασικοί παίκτες ή φεύγει και μένουν οι παίκτες; (βέβαια δεν ξέρω σε ποιους αναφέρονται όσοι λένε ότι δεν έχουν καλές σχέσεις). Επίσης, ίσως και η παραμονή του Σλούκα να μην είναι σίγουρη εξαιτίας του τραυματισμού. Πχ ο Παπαπέτρου το ανακοίνωσε ξαφνικά και είχε μεγάλο θέμα με τραυματισμούς. Μπορεί και ο Σλόυκας να πει οκ αρκετά ταλαιπωρήθηκα δεν μπορώ άλλο. (καθαρά δικιά μου σκέψη δεν έχω ακούσει κάτι)
Το να μείνει ο Αταμάν και να ξηλώσει τη μισή ομάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι αρκετοί που δεν έχουν καλές σχέσεις μαζί του και για αυτό υπάρχει αυτή η εικόνα διάλυσης, θα σήμαινε ότι δίνουν εμπιστοσύνη στον Αταμάν οχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά για την επόμενη 2-3ετια.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 21, 2026 3:40 pm

pan24 έγραψε:
Θεωρώ ότι ο ΔΓ είχε αποφασίσει να τον διώξει τώρα αλλά κάτι τον έκανε να αλλάξει γνώμη, δε πιστεύω ότι ήταν μούφα αυτό που βγήκε χτες-προχτές παντού.

Ο λόγος βασικά είναι ότι υπήρχε συνάντηση για σήμερα που ακυρώθηκε, κάτι τον έκανε να ακυρώσει την συνάντηση και να δώσει στήριξη σε Αταμάν.
TonyTonyChopper έγραψε:
Το να μείνει ο Αταμάν και να ξηλώσει τη μισή ομάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι αρκετοί που δεν έχουν καλές σχέσεις μαζί του και για αυτό υπάρχει αυτή η εικόνα διάλυσης, θα σημαίνε ότι δίνουν εμπιστοσύνη στον Αταμάν οχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά για την επόμενη 2-3ετια.
επειδη τον κρατησε και για τους τελικους δεν σημαινει οτι θα τον κρατησει και για του χρονου

για τους τελικους παντως καλως τον κρατησε

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Μάιος 21, 2026 3:44 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 3:40 pm
pan24 έγραψε:

Το να μείνει ο Αταμάν και να ξηλώσει τη μισή ομάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι αρκετοί που δεν έχουν καλές σχέσεις μαζί του και για αυτό υπάρχει αυτή η εικόνα διάλυσης, θα σημαίνε ότι δίνουν εμπιστοσύνη στον Αταμάν οχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά για την επόμενη 2-3ετια.
επειδη τον κρατησε και για τους τελικους δεν σημαινει οτι θα τον κρατησει και για του χρονου

για τους τελικους παντως καλως τον κρατησε
Αυτή τη στιγμή αυτό πιστεύω και εγώ αλλά ΔΓ είναι.

Αν ως τότε (που δεν είναι και πολύ μακριά το αργότερο σε 20 μέρες θα έχει τελειώσει και το πρωτάθλημα) δεν έχει κλείσει άλλον και καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα τίποτα δεν αποκλείεται.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Μάιος 21, 2026 3:56 pm

Ό,τι κι αν γραφόταν θα ήταν νομίζω εξαιρετικά δύσκολο να τον διώξει τέτοια εποχή και να πάει με Σερέλη στους τελικούς. Ναι μεν μπορεί να έφτιαχνε λίγο το κλίμα εντός ομάδας και να ικανοποιούσε έτσι κάποιους σκληροπυρηνικούς που θέλουν να φύγει από τώρα, αλλά κατά κάποιο τρόπο θα ήταν σαν να ρίχνει λευκή πετσέτα και να περνάει κιόλας στους παίκτες το μήνυμα ότι έχει σχεδόν τελειώσει η σεζόν, δεν πειράζει και τόσο αν χάσουμε στους τελικούς, κοιτάμε ήδη για του χρόνου κτλ.

Τώρα αυτές οι δηλώσεις και τα ποσταρίσματα στα social ότι δεν τρέχει τίποτα και συνεχίζουμε δυναμικά μαζί, νομίζω περισσότερο είναι για να μην αδειάσει τελείως τον Αταμάν πριν τους τελικούς. Θεωρώ πως 95% ο Αταμάν θα φύγει (εκτός αν γίνει κάτι τρελό τύπου να κερδίσει 3-0 τους τελικούς) και μάλλον ως ένδειξη σεβασμού και ψυχραιμίας, ο ΔΠΓ αποφάσισε να τελειώσει με αυτόν η σεζόν. Βέβαια για να φύγει ο Αταμάν θα πρέπει να υπάρχει και αντικαταστάτης, δεν μπορεί να τον διώξει και μετά να αρχίσει να ψάχνει από το μηδέν.

DCubed

sophomore
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 4:28 pm

Μια (αβάσιμη) υπόθεση θα μπορούσε να είναι και το επικοινωνιακό. Να ήθελαν δηλαδή να το παρουσιάσουν ως διαζύγιο κοινή συναινέσει και λόγω των διαρροών να φάνηκε ως απόλυση. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να μην ήθελε καμία από τις δύο πλευρές και για αυτό να ακυρώθηκε και η συνάντηση, ώστε να κλείσει τη σεζόν.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 21, 2026 6:07 pm

DCubed έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 4:28 pm
Μια (αβάσιμη) υπόθεση θα μπορούσε να είναι και το επικοινωνιακό. Να ήθελαν δηλαδή να το παρουσιάσουν ως διαζύγιο κοινή συναινέσει και λόγω των διαρροών να φάνηκε ως απόλυση. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να μην ήθελε καμία από τις δύο πλευρές και για αυτό να ακυρώθηκε και η συνάντηση, ώστε να κλείσει τη σεζόν.
μπορει να μην ηθελε να αναλαβει και ο σερελης
οποτε με ποιον αλλον να πηγαινε με τον σιμτσακ?

αρκετα εκανε τον αυτοφορακια ο σαρελης

manos_89

a1greece
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 6:42 pm

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με έχει λούσει κρύος ιδρώτας στην πιθανότητα παραμονής του αταμάν. Είναι τόσα πολλά τα εγκλήματα που έκανε φέτος που θα προτιμούσα να φύγει και ας μην κατέβουμε καθόλου στους τελικούς (που λέει ο λόγος).

Αν μείνει, που θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο, του χρόνου μόνο φιλικά δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι μας νομίζω. Και θα αρχίσει να τα ακούει από την εξέδρα και ο dpg δεν θα έχει πάντα αυτό το ψύχραιμο πρόσωπο.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 21, 2026 6:45 pm

manos_89 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 6:42 pm
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με έχει λούσει κρύος ιδρώτας στην πιθανότητα παραμονής του αταμάν. Είναι τόσα πολλά τα εγκλήματα που έκανε φέτος που θα προτιμούσα να φύγει και ας μην κατέβουμε καθόλου στους τελικούς (που λέει ο λόγος).

Αν μείνει, που θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο, του χρόνου μόνο φιλικά δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι μας νομίζω. Και θα αρχίσει να τα ακούει από την εξέδρα και ο dpg δεν θα έχει πάντα αυτό το ψύχραιμο πρόσωπο.
να τον κρατησει μεχρι τους τελικους ηταν πιθανο
να τον κρατησει και του χρονου μοιαζει απιθανο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 21, 2026 6:50 pm

εμενα μου βγαζουν ολα αυτα που γινονται οτι ο αταμαν εχει τεραστια αποζημιωση που ουτε αυτος θελει να χαρισει ουτε ο δπγ να πληρωσει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”