Θέμα Αταμάν στον Παναθηναϊκό
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση μια εξέλιξη που περιλαμβάνει την παραμονή του Αταμάν και για του χρόνου. Αντικειμενικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω (για διαφορετικούς λόγους η καθεμία) που να στέκονται στο ίδιο επίπεδο με τον Τούρκο. Τα περισσότερα ονόματα που ακούγονται αποτελούν περισσότερο φαντασιώσεις παρά ρεαλιστικές επιλογές. Το ίδιο πρόβλημα, πιθανόν σε λίγο μικρότερο βαθμό, θα αντιμετωπίσει κι ο Ολυμπιακός όταν θα έρθει η δύσκολη ώρα της αντικατάστασης του Μπαρτζώκα.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καινούργια ερώτηση: Μένει Αταμάν και φεύγουν κάποιοι βασικοί παίκτες ή φεύγει και μένουν οι παίκτες; (βέβαια δεν ξέρω σε ποιους αναφέρονται όσοι λένε ότι δεν έχουν καλές σχέσεις). Επίσης, ίσως και η παραμονή του Σλούκα να μην είναι σίγουρη εξαιτίας του τραυματισμού. Πχ ο Παπαπέτρου το ανακοίνωσε ξαφνικά και είχε μεγάλο θέμα με τραυματισμούς. Μπορεί και ο Σλόυκας να πει οκ αρκετά ταλαιπωρήθηκα δεν μπορώ άλλο. (καθαρά δικιά μου σκέψη δεν έχω ακούσει κάτι)
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ ότι ο ΔΓ είχε αποφασίσει να τον διώξει τώρα αλλά κάτι τον έκανε να αλλάξει γνώμη, δε πιστεύω ότι ήταν μούφα αυτό που βγήκε χτες-προχτές παντού.
Ο λόγος βασικά είναι ότι υπήρχε συνάντηση για σήμερα που ακυρώθηκε, κάτι τον έκανε να ακυρώσει την συνάντηση και να δώσει στήριξη σε Αταμάν.
Ο λόγος βασικά είναι ότι υπήρχε συνάντηση για σήμερα που ακυρώθηκε, κάτι τον έκανε να ακυρώσει την συνάντηση και να δώσει στήριξη σε Αταμάν.
Το να μείνει ο Αταμάν και να ξηλώσει τη μισή ομάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι αρκετοί που δεν έχουν καλές σχέσεις μαζί του και για αυτό υπάρχει αυτή η εικόνα διάλυσης, θα σήμαινε ότι δίνουν εμπιστοσύνη στον Αταμάν οχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά για την επόμενη 2-3ετια.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 3:17 pmΚαινούργια ερώτηση: Μένει Αταμάν και φεύγουν κάποιοι βασικοί παίκτες ή φεύγει και μένουν οι παίκτες; (βέβαια δεν ξέρω σε ποιους αναφέρονται όσοι λένε ότι δεν έχουν καλές σχέσεις). Επίσης, ίσως και η παραμονή του Σλούκα να μην είναι σίγουρη εξαιτίας του τραυματισμού. Πχ ο Παπαπέτρου το ανακοίνωσε ξαφνικά και είχε μεγάλο θέμα με τραυματισμούς. Μπορεί και ο Σλόυκας να πει οκ αρκετά ταλαιπωρήθηκα δεν μπορώ άλλο. (καθαρά δικιά μου σκέψη δεν έχω ακούσει κάτι)
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
επειδη τον κρατησε και για τους τελικους δεν σημαινει οτι θα τον κρατησει και για του χρονουpan24 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 3:22 pmΘεωρώ ότι ο ΔΓ είχε αποφασίσει να τον διώξει τώρα αλλά κάτι τον έκανε να αλλάξει γνώμη, δε πιστεύω ότι ήταν μούφα αυτό που βγήκε χτες-προχτές παντού.
Το να μείνει ο Αταμάν και να ξηλώσει τη μισή ομάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι αρκετοί που δεν έχουν καλές σχέσεις μαζί του και για αυτό υπάρχει αυτή η εικόνα διάλυσης, θα σημαίνε ότι δίνουν εμπιστοσύνη στον Αταμάν οχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά για την επόμενη 2-3ετια.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 3:17 pmΚαινούργια ερώτηση: Μένει Αταμάν και φεύγουν κάποιοι βασικοί παίκτες ή φεύγει και μένουν οι παίκτες; (βέβαια δεν ξέρω σε ποιους αναφέρονται όσοι λένε ότι δεν έχουν καλές σχέσεις). Επίσης, ίσως και η παραμονή του Σλούκα να μην είναι σίγουρη εξαιτίας του τραυματισμού. Πχ ο Παπαπέτρου το ανακοίνωσε ξαφνικά και είχε μεγάλο θέμα με τραυματισμούς. Μπορεί και ο Σλόυκας να πει οκ αρκετά ταλαιπωρήθηκα δεν μπορώ άλλο. (καθαρά δικιά μου σκέψη δεν έχω ακούσει κάτι)
για τους τελικους παντως καλως τον κρατησε
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή τη στιγμή αυτό πιστεύω και εγώ αλλά ΔΓ είναι.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 3:40 pmεπειδη τον κρατησε και για τους τελικους δεν σημαινει οτι θα τον κρατησει και για του χρονουpan24 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 3:22 pmΘεωρώ ότι ο ΔΓ είχε αποφασίσει να τον διώξει τώρα αλλά κάτι τον έκανε να αλλάξει γνώμη, δε πιστεύω ότι ήταν μούφα αυτό που βγήκε χτες-προχτές παντού.
Το να μείνει ο Αταμάν και να ξηλώσει τη μισή ομάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι αρκετοί που δεν έχουν καλές σχέσεις μαζί του και για αυτό υπάρχει αυτή η εικόνα διάλυσης, θα σημαίνε ότι δίνουν εμπιστοσύνη στον Αταμάν οχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά για την επόμενη 2-3ετια.
για τους τελικους παντως καλως τον κρατησε
Αν ως τότε (που δεν είναι και πολύ μακριά το αργότερο σε 20 μέρες θα έχει τελειώσει και το πρωτάθλημα) δεν έχει κλείσει άλλον και καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα τίποτα δεν αποκλείεται.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ό,τι κι αν γραφόταν θα ήταν νομίζω εξαιρετικά δύσκολο να τον διώξει τέτοια εποχή και να πάει με Σερέλη στους τελικούς. Ναι μεν μπορεί να έφτιαχνε λίγο το κλίμα εντός ομάδας και να ικανοποιούσε έτσι κάποιους σκληροπυρηνικούς που θέλουν να φύγει από τώρα, αλλά κατά κάποιο τρόπο θα ήταν σαν να ρίχνει λευκή πετσέτα και να περνάει κιόλας στους παίκτες το μήνυμα ότι έχει σχεδόν τελειώσει η σεζόν, δεν πειράζει και τόσο αν χάσουμε στους τελικούς, κοιτάμε ήδη για του χρόνου κτλ.
Τώρα αυτές οι δηλώσεις και τα ποσταρίσματα στα social ότι δεν τρέχει τίποτα και συνεχίζουμε δυναμικά μαζί, νομίζω περισσότερο είναι για να μην αδειάσει τελείως τον Αταμάν πριν τους τελικούς. Θεωρώ πως 95% ο Αταμάν θα φύγει (εκτός αν γίνει κάτι τρελό τύπου να κερδίσει 3-0 τους τελικούς) και μάλλον ως ένδειξη σεβασμού και ψυχραιμίας, ο ΔΠΓ αποφάσισε να τελειώσει με αυτόν η σεζόν. Βέβαια για να φύγει ο Αταμάν θα πρέπει να υπάρχει και αντικαταστάτης, δεν μπορεί να τον διώξει και μετά να αρχίσει να ψάχνει από το μηδέν.
Τώρα αυτές οι δηλώσεις και τα ποσταρίσματα στα social ότι δεν τρέχει τίποτα και συνεχίζουμε δυναμικά μαζί, νομίζω περισσότερο είναι για να μην αδειάσει τελείως τον Αταμάν πριν τους τελικούς. Θεωρώ πως 95% ο Αταμάν θα φύγει (εκτός αν γίνει κάτι τρελό τύπου να κερδίσει 3-0 τους τελικούς) και μάλλον ως ένδειξη σεβασμού και ψυχραιμίας, ο ΔΠΓ αποφάσισε να τελειώσει με αυτόν η σεζόν. Βέβαια για να φύγει ο Αταμάν θα πρέπει να υπάρχει και αντικαταστάτης, δεν μπορεί να τον διώξει και μετά να αρχίσει να ψάχνει από το μηδέν.
Μια (αβάσιμη) υπόθεση θα μπορούσε να είναι και το επικοινωνιακό. Να ήθελαν δηλαδή να το παρουσιάσουν ως διαζύγιο κοινή συναινέσει και λόγω των διαρροών να φάνηκε ως απόλυση. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να μην ήθελε καμία από τις δύο πλευρές και για αυτό να ακυρώθηκε και η συνάντηση, ώστε να κλείσει τη σεζόν.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μπορει να μην ηθελε να αναλαβει και ο σερεληςDCubed έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 4:28 pmΜια (αβάσιμη) υπόθεση θα μπορούσε να είναι και το επικοινωνιακό. Να ήθελαν δηλαδή να το παρουσιάσουν ως διαζύγιο κοινή συναινέσει και λόγω των διαρροών να φάνηκε ως απόλυση. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να μην ήθελε καμία από τις δύο πλευρές και για αυτό να ακυρώθηκε και η συνάντηση, ώστε να κλείσει τη σεζόν.
οποτε με ποιον αλλον να πηγαινε με τον σιμτσακ?
αρκετα εκανε τον αυτοφορακια ο σαρελης
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με έχει λούσει κρύος ιδρώτας στην πιθανότητα παραμονής του αταμάν. Είναι τόσα πολλά τα εγκλήματα που έκανε φέτος που θα προτιμούσα να φύγει και ας μην κατέβουμε καθόλου στους τελικούς (που λέει ο λόγος).
Αν μείνει, που θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο, του χρόνου μόνο φιλικά δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι μας νομίζω. Και θα αρχίσει να τα ακούει από την εξέδρα και ο dpg δεν θα έχει πάντα αυτό το ψύχραιμο πρόσωπο.
Αν μείνει, που θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο, του χρόνου μόνο φιλικά δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι μας νομίζω. Και θα αρχίσει να τα ακούει από την εξέδρα και ο dpg δεν θα έχει πάντα αυτό το ψύχραιμο πρόσωπο.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
να τον κρατησει μεχρι τους τελικους ηταν πιθανοmanos_89 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 6:42 pmΔεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με έχει λούσει κρύος ιδρώτας στην πιθανότητα παραμονής του αταμάν. Είναι τόσα πολλά τα εγκλήματα που έκανε φέτος που θα προτιμούσα να φύγει και ας μην κατέβουμε καθόλου στους τελικούς (που λέει ο λόγος).
να τον κρατησει και του χρονου μοιαζει απιθανο
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αποκλείεται να μείνει του χρόνου αφού ήδη του σκάβει τον λάκκο με τους δημοσιογράφους τουτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 6:45 pmνα τον κρατησει μεχρι τους τελικους ηταν πιθανοmanos_89 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 6:42 pmΔεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με έχει λούσει κρύος ιδρώτας στην πιθανότητα παραμονής του αταμάν. Είναι τόσα πολλά τα εγκλήματα που έκανε φέτος που θα προτιμούσα να φύγει και ας μην κατέβουμε καθόλου στους τελικούς (που λέει ο λόγος).
να τον κρατησει και του χρονου μοιαζει απιθανο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο