https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ionara-vid
Final 4 Athens, Νέα, Επικαιρότητα, Off Topic
Συντονιστής: Captains
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά από τέτοια στυλιστική βλασφημία, είναι συμπαντική αδικία να σηκώσεις κούπα.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η μιση Ευρωπη περπαταει ετσι δυστυχως( αγγλοι και γερμανοι)steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:24 pmΜετά από τέτοια στυλιστική βλασφημία, είναι συμπαντική αδικία να σηκώσεις κούπα.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οι γερμανοί όχι με παντόφλα αλλά με σανδάλια.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 3:31 pmΗ μιση Ευρωπη περπαταει ετσι δυστυχως( αγγλοι και γερμανοι)steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:24 pmΜετά από τέτοια στυλιστική βλασφημία, είναι συμπαντική αδικία να σηκώσεις κούπα.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
36 χρόνια όχι 26. Την ζωή μας όλη οι τύποι κοουτσάρουν αλλά αρκετοί από μας το καταλαβαίνουμε καλύτερα το άθλημαGK_23 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 12:57 pmΒλέπω τη συνέντευξη τύπου του F4 αυτή τη στιγμή και ο Καρύδας ανέφερε κάτι που δεν το θυμόμουν καθόλου. Martinez και Scariolo είχαν αναμετρηθεί σε ευρωπαϊκό τελικό πριν από ...26(!) χρόνια, τη σεζόν 1989-1990. Τότε η Badalona του Martinez κέρδισε, σε διπλό τελικό, τη Scavolini του Scariolo, και κατέκτησε το Κύπελλο Korac.
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, ο Scariolo είναι ο μοναδικός από τους φετινούς συμμετέχοντες (παίκτες + staff) που είχε βρεθεί και στο τελευταίο F4 που έγινε στην Αθήνα, το 2007.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συνήθως τους χρίζουμε ταβερνιάρηδες. Δεν ήμαστε μόνο εμείς που τα ξέρουμε καλύτερα, οοόχι, αυτοί είναι μυρωδιάδιαδες και άσχετοι να ούμε.golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 3:36 pm36 χρόνια όχι 26. Την ζωή μας όλη οι τύποι κοουτσάρουν αλλά αρκετοί από μας το καταλαβαίνουμε καλύτερα το άθλημαGK_23 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 12:57 pmΒλέπω τη συνέντευξη τύπου του F4 αυτή τη στιγμή και ο Καρύδας ανέφερε κάτι που δεν το θυμόμουν καθόλου. Martinez και Scariolo είχαν αναμετρηθεί σε ευρωπαϊκό τελικό πριν από ...26(!) χρόνια, τη σεζόν 1989-1990. Τότε η Badalona του Martinez κέρδισε, σε διπλό τελικό, τη Scavolini του Scariolo, και κατέκτησε το Κύπελλο Korac.
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, ο Scariolo είναι ο μοναδικός από τους φετινούς συμμετέχοντες (παίκτες + staff) που είχε βρεθεί και στο τελευταίο F4 που έγινε στην Αθήνα, το 2007.![]()
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλε εχω ζησει στη χωρα με τα σανδαλια(Ισραηλ) Κουστουμι με σανδαλια σε κυριλε εστιατοριο στην πρωτη μου επισκεψη στη χωρα την πρωτη μου μερα και εχω μεινει με το στομα ανοικτο. Ο κολλητος μου πλαστικος χειρουργος πλεον να ερχεται σε γαμο που ειμαστε καλεσμενοι να χαιρετησει με βερμουδα , σανδαλια και καουμποικο καπελο.golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 3:34 pmΟι γερμανοί όχι με παντόφλα αλλά με σανδάλια.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 3:31 pm
Η μιση Ευρωπη περπαταει ετσι δυστυχως( αγγλοι και γερμανοι)
Για μενα οτιδηποτε δεν ειναι κλειστο παπουτσι, παντοφλα, διχαλωτη ή μη, σανδαλι, με σουπερηρωες και ζωακια ολες παντοφλες ειναι
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η σαγιονάρα αντί για πέδιλο πες ότι συγχωρείται, αλλά να φοράς και την κάλτσα από μέσα μου φαίνεται εντελώς παράταιρος συνδυασμός... ο ορισμός της γυφτιάς για μένα.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 3:31 pmΗ μιση Ευρωπη περπαταει ετσι δυστυχως( αγγλοι και γερμανοι)steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:24 pmΜετά από τέτοια στυλιστική βλασφημία, είναι συμπαντική αδικία να σηκώσεις κούπα.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Real όπως σωστά έχει αναφερθεί τη βαρύτερη φανέλα και ο προπονητής της Scariolo έχει ένα εξαιρετικό ποσοστό στα μονά παιχνίδια ή στα νοκ άουτ ή σε ημιτελικούς και τελικούς. Καταλαβαίνω ότι άλλο είναι ο σύλλογος και άλλο η εθνική ομάδα, όμως η προετοιμασία παραμένει η ίδια και το αποτέλεσμα δε θα πρέπει να το πετάμε στα σκουπίδια.
Σε συλλογικό επίπεδο ο Scariolo έχει 0-2 σε τέτοια παιχνίδια. Στο final-4 του 1991 στο Παρίσι η Scavolini Pesaro που προπονούσε ηττήθηκε δύσκολα από την Pop'84 του Kukoc και στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2007 στην Αθήνα έχασε επίσης δύσκολα από τη μεγάλη CSKA του Παπαλουκά και του Langdon (ο οποίος πλεον είναι "δικό μας παιδί" στο Detroit
).
Σε επίπεδο εθνικών ομάδων και συγκεκριμμένα με την Ισπανία έχει δόσει 35 μονούς αγώνες. Το ρεκόρ του είναι 28-7, δηλαδή είναι 80%, για να το κάνω ακόμη πιο εντυπωσιακό θα αναφέρω επίσης ότι οι 3 ήττες που έχει είναι από τις ΗΠΑ σε Ολυμπιακούς Αγώνες - οι 2 σε τελικούς καμμία με κάτω τα χέρια. Για να βάλω και έναν μικρό αντίλογο αν θέλετε, θα προσθέσω τις 3 τελευταίες ήττες από τον Καναδά το 2023, τον Καναδά το 2024 και από εμάς το 2025 που έγιναν σε φάση ομίλων αλλά ήταν αγώνας matchball, δηλαδή μονός, δηλαδή ο χαμένος - χάνεται!
Και πάλι όμως μιλάμε για έναν προπονητή που σε τέτοια παιχνίδια φροντίζει να αποφορτίζει την ομάδα του και να παίρνει το μέγιστο από όλους τους παίκτες του. Επειδή κάποιος θα μου πει είχε ροστεράρα στις ομάδες αυτές, θα του πω απλά πως και οι αντίπαλοι του κατά καιρούς είχαν ροστεράρα χωρίς τα αντίστοιχα αποτελεσματα.
Σε συλλογικό επίπεδο ο Scariolo έχει 0-2 σε τέτοια παιχνίδια. Στο final-4 του 1991 στο Παρίσι η Scavolini Pesaro που προπονούσε ηττήθηκε δύσκολα από την Pop'84 του Kukoc και στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2007 στην Αθήνα έχασε επίσης δύσκολα από τη μεγάλη CSKA του Παπαλουκά και του Langdon (ο οποίος πλεον είναι "δικό μας παιδί" στο Detroit
Σε επίπεδο εθνικών ομάδων και συγκεκριμμένα με την Ισπανία έχει δόσει 35 μονούς αγώνες. Το ρεκόρ του είναι 28-7, δηλαδή είναι 80%, για να το κάνω ακόμη πιο εντυπωσιακό θα αναφέρω επίσης ότι οι 3 ήττες που έχει είναι από τις ΗΠΑ σε Ολυμπιακούς Αγώνες - οι 2 σε τελικούς καμμία με κάτω τα χέρια. Για να βάλω και έναν μικρό αντίλογο αν θέλετε, θα προσθέσω τις 3 τελευταίες ήττες από τον Καναδά το 2023, τον Καναδά το 2024 και από εμάς το 2025 που έγιναν σε φάση ομίλων αλλά ήταν αγώνας matchball, δηλαδή μονός, δηλαδή ο χαμένος - χάνεται!
Και πάλι όμως μιλάμε για έναν προπονητή που σε τέτοια παιχνίδια φροντίζει να αποφορτίζει την ομάδα του και να παίρνει το μέγιστο από όλους τους παίκτες του. Επειδή κάποιος θα μου πει είχε ροστεράρα στις ομάδες αυτές, θα του πω απλά πως και οι αντίπαλοι του κατά καιρούς είχαν ροστεράρα χωρίς τα αντίστοιχα αποτελεσματα.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάνε 1,5 ώρα προπόνηση κ θα καταλάβειςsteph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:24 pmΜετά από τέτοια στυλιστική βλασφημία, είναι συμπαντική αδικία να σηκώσεις κούπα.
Εγώ έτσι πάω κι έτσι φεύγω όταν ανοίγει ο καιρός στο box
Birkenstock γ@μ@ν€
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αντιλέγω βρε αδερφέ, αλλά είναι αναγκαία η κάλτσα; Άσε που εδώ λέει πως βγήκε βόλτα , δεν ξέρουμε πόσο μετά την προπόνηση ήταν αυτό.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:45 pmΚάνε 1,5 ώρα προπόνηση κ θα καταλάβειςsteph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:24 pmΜετά από τέτοια στυλιστική βλασφημία, είναι συμπαντική αδικία να σηκώσεις κούπα.
Birkenstock γ@μ@ν€
Εγώ θα προτιμούσα πάντως είτε να υποφέρει λίγο ακόμα το πόδι μου ή δε θα έβγαινα καν. Είμαστε κολλημένοι κάποιοι με τα υποδήματα
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η κάλτσα είναι το θέμα, γιατί δεν είναι καν ότι κάνει κρύο και θέλεις την κάλτσα για να μην κρυώσεις.steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:55 pmΔεν αντιλέγω βρε αδερφέ, αλλά είναι αναγκαία η κάλτσα; Άσε που εδώ λέει πως βγήκε βόλτα , δεν ξέρουμε πόσο μετά την προπόνηση ήταν αυτό.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:45 pm
Κάνε 1,5 ώρα προπόνηση κ θα καταλάβεις
Birkenstock γ@μ@ν€
Εγώ θα προτιμούσα πάντως είτε να υποφέρει λίγο ακόμα το πόδι μου ή δε θα έβγαινα καν. Είμαστε κολλημένοι κάποιοι με τα υποδήματα![]()
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι birkenstock(ειναι σκληρες ομως στην αρχη οι ατιμες) οντως γ@μ@νε, αλλα την καλτσα γιατι ρε γαμωτο.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:45 pmΚάνε 1,5 ώρα προπόνηση κ θα καταλάβειςsteph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:24 pmΜετά από τέτοια στυλιστική βλασφημία, είναι συμπαντική αδικία να σηκώσεις κούπα.
Birkenstock γ@μ@ν€
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αθλητικές καλτσες συμπίεσης, ότι καλύτερο, δεν ειχα σκεφτεί ποτέ βέβαια συνδυασμό με παντόφλες, σαγιοναρες κλπbig_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:45 pmΚάνε 1,5 ώρα προπόνηση κ θα καταλάβειςsteph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:24 pmΜετά από τέτοια στυλιστική βλασφημία, είναι συμπαντική αδικία να σηκώσεις κούπα.
Birkenstock γ@μ@ν€
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
παντως πολλοι αθλητες δεν γινεται να μην φορανε καλτσες..λειπουν νυχια εχουν στραβωσει τα δαχτυλα τους κτλ..βεβαια νταξει λογικα αυτοι θα χουν μανικιουριστες με τοσα λεφτα.Το πιο απλο ειναι οτι πριν ειχανε προπονηση η πηγαινε σε προπονηση.steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:55 pmΔεν αντιλέγω βρε αδερφέ, αλλά είναι αναγκαία η κάλτσα; Άσε που εδώ λέει πως βγήκε βόλτα , δεν ξέρουμε πόσο μετά την προπόνηση ήταν αυτό.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:45 pm
Κάνε 1,5 ώρα προπόνηση κ θα καταλάβεις
Birkenstock γ@μ@ν€
Εγώ θα προτιμούσα πάντως είτε να υποφέρει λίγο ακόμα το πόδι μου ή δε θα έβγαινα καν. Είμαστε κολλημένοι κάποιοι με τα υποδήματα![]()
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, αυτά είναι περιπτώσεις σημαντικών ποδολογικών προβλημάτων (χωρίς πλάκα), οπότε εκεί θα είχαν θέμα γενικά πέραν του αισθητικού (ξέρω εκ πείρας ότι είναι αδυνάτο να τρέξεις και να κάνεις αλμα σωστά με στραβό νύχι στο δάχτυλο του ποδιού που χωνέται στα πλάγια).shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 11:46 pmπαντως πολλοι αθλητες δεν γινεται να μην φορανε καλτσες..λειπουν νυχια εχουν στραβωσει τα δαχτυλα τους κτλ..βεβαια νταξει λογικα αυτοι θα χουν μανικιουριστες με τοσα λεφτα.Το πιο απλο ειναι οτι πριν ειχανε προπονηση η πηγαινε σε προπονηση.steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:55 pm
Δεν αντιλέγω βρε αδερφέ, αλλά είναι αναγκαία η κάλτσα; Άσε που εδώ λέει πως βγήκε βόλτα , δεν ξέρουμε πόσο μετά την προπόνηση ήταν αυτό.
Εδώ μάλλον ο φίλος Μοντέρο έκανε χαλαρή βολτούλα αποφόρτισης και στα @@ του.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο