Final 4 Αthens 2026, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Instanbul
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Kαι για πρωτη φορα θα κανω quote τον εαυτο μου.redcard έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 5:09 pmNα σου πω την αληθεια δε θυμαμαι ευκολα τετοιες δηλωσεις πια πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, αλλα και να γινονται, σπανιοτατα γινονται πριν τους αγωνες. Εχει σημασια για μενα το να μη γινονται πριν, μετα αν νικησεις πες ο,τι μπουρδα θες (ναι, Αγραβανη, για σενα λεω).Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 4:50 pm
Υπάρχουν πάντως πάρα πολλοί "winners" που κατευθείαν μετά τη νίκη τους ευχαριστούσαν το θεό, την τύχη κτλ. Όχι ο Αγραβάνης πάντως που έλεγε μπράβο στον εαυτό του. Πέρα από την πλάκα είναι και στον άνθρωπο. Δε θεωρώ ότι αυτό καθορίζει το αν θα κερδίσεις ή όχι. Διαφορετικά είμαστε βέβαιοι πως όποιος μιλήσει για Θεούς, τύχες κτλ δε θα κερδίσει ή τέλος πάντων έχει λιγότερες πιθανότητες, οπότε we broke the code! Επιμένω πάντως πως υπάρχει μια προσπάθεια να βρούμε το μοτίβο που οδηγεί στη νίκη, ακριβώς επειδή δεν αντέχουμε την ήττα.
Καποτε οι Ισπανοι εκαιγαν τα καραβια τους οταν ανακαλυπταν νεα μέρη για να μην αφησουν στο μυαλο τους περιθωρια να σκεφτουν εναλλακτικες επιστροφης. Γνωμη μου ειναι οτι κατι παρομοιο πρεπει να ισχυσει κι εδω, δε πρεπει να φυτευει ο σπορος οτι "δεν περνανε ολα απο μας" ή "μπορει να μην ειναι της μοιρας μας" γιατι ισως αυτο να γινει το πρωτο μαξιλαρακι που θα "ακουμπησει" ασυναισθητα το ζελεδακι που εχουμε μεσα στο κρανιο αν δει τα μεγαλα ζορια. Και αν νιωσει εκει βολικα, καηκαμε.
Περσι δεν ηταν μονο οι τραυματισμοι, οπως λεει και ξαναλεει ο κοουτς, οι παιχτες στη πραγματικοτητα δεν ηταν ετοιμοι ποτε να παιξουν αυτο το ματς. Ελπιζω φετος να ειναι αλλιως τα πραγματα.
Οπως ειπα και πριν, κοντος ψαλμος.
Για να πω οτι δε θα πω αλλα περι δηλωσεων, να παρουν σκυταλη οι 100% αισιοδοξοι, μερα που ναι.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχετε χασει εντελως το μετρο μερικοι. Εντελως ομως. Εγω λεω αντι να καθισετε να διβαζετε καθε δηλωση και να βλεπετε σημαδια "winner η loser mentality" πιανομενοι απο λεξεις να πατε καμια βολτα. Εχει ωραιο καιρο, να αποφορτιστειτε κιολας.
Ειδα τις τελευταιες δυο χρονιες που κατεβηκε η "winner team "το 15 και το 17 ποσο ανταγωνιστικη ηταν. Ειχε χασει τους 2 τελικους απο το πρωτο ημιχρονο. Και ποσο καλος ηταν ο winner Spanoulis με 3 και 9 ποντους αντιστοιχα. Αντε να μην παμε εκει τωρα...
Ειδα τις τελευταιες δυο χρονιες που κατεβηκε η "winner team "το 15 και το 17 ποσο ανταγωνιστικη ηταν. Ειχε χασει τους 2 τελικους απο το πρωτο ημιχρονο. Και ποσο καλος ηταν ο winner Spanoulis με 3 και 9 ποντους αντιστοιχα. Αντε να μην παμε εκει τωρα...
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εδω δεν εχει ομως...Jeight έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 5:41 pmΕχετε χασει εντελως το μετρο μερικοι. Εντελως ομως. Εγω λεω αντι να καθισετε να διβαζετε καθε δηλωση και να βλεπετε σημαδια "winner η loser mentality" πιανομενοι απο λεξεις να πατε καμια βολτα. Εχει ωραιο καιρο, να αποφορτιστειτε κιολας.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχω δει winners και winners να χανουν περισσοτερα κρισιμα σουτ απο αυτα που εβαλαν. Ο Σπανουλης που ηταν δεδομενα clutch την χειροτερη του εμφανιση στην ιστορια του Ολυμπιακου την εκανε σε τελικο Ευρωλιγκας με αρνητικο pir. Ολα κρινονται σε καθε περιπτωση ξεχωριστα.redcard έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 5:44 pmΕδω δεν εχει ομως...Jeight έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 5:41 pmΕχετε χασει εντελως το μετρο μερικοι. Εντελως ομως. Εγω λεω αντι να καθισετε να διβαζετε καθε δηλωση και να βλεπετε σημαδια "winner η loser mentality" πιανομενοι απο λεξεις να πατε καμια βολτα. Εχει ωραιο καιρο, να αποφορτιστειτε κιολας.
Ειδα τις τελευταιες δυο χρονιες που κατεβηκε η "winner team "το 15 και το 17 ποσο ανταγωνιστικη ηταν. Ειχε χασει τους 2 τελικους απο το πρωτο ημιχρονο. Και ποσο καλος ηταν ο winner Spanoulis με 3 και 9 ποντους αντιστοιχα. Αντε να μην παμε εκει τωρα...![]()
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώς αυτή. Δεν έχει λογική κάτι διαφορετικόtokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 5:33 pm24 ώρες έμειναν..
Για πείτε τι 12αδα βλέπετε
Εγω λέω
Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Φουρνιε Μακισικ
Γουόρντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ Πίτερς
Μιλουτινοφ χολ Τζόουνς
Βλέπω να μένει έξω ο ντιλικινα δηλαδή.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά νιώθω λίγο πιο άνετα με Νιλικίνα αντί Σακ στο συγκεκριμένο. Θα θελα να δω ένα καμικάζι σχήμα με Νιλικίνα, Τζόουνς για ένα 5λεπτο να παίζουν αλλαγές στον Μπολντγουιν για να τον βγάλουν εκτός ρυθμού. Πλας ότι ο Γάλλος μπορεί να αναλάβει και τον THT για λίγα λεπτά να ρίξει λίγο ξύλο και να φορτωθεί κανα φάουλ.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 5:33 pm24 ώρες έμειναν..
Εγω λέω
Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Φουρνιε Μακισικ
Γουόρντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ Πίτερς
Μιλουτινοφ χολ Τζόουνς
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπαρτζώκας δίνει πολύ έμφαση στο να έχει διαθέσιμους χειριστές. Από την άλλη λατρεύει Σακ (και λογικό) οπότε η φάση είναι λίγο unstoppable force meets immoveable object
Το λιγότερο ρισκαδορικο είναι να αφήσει έξω Σακ, άλλα τέτοια ματς θέλουν τη ψυχή του. Δεν είμαι σίγουρος το θα διαλέξει, σίγουρα βλέπει και ποιος είναι σε φόρμα, ψυχολογία κλπ
Το λιγότερο ρισκαδορικο είναι να αφήσει έξω Σακ, άλλα τέτοια ματς θέλουν τη ψυχή του. Δεν είμαι σίγουρος το θα διαλέξει, σίγουρα βλέπει και ποιος είναι σε φόρμα, ψυχολογία κλπ
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτην θα διαλεγα και εγω αλλα και αυτη πιστευω οτι θα ναι..μιας και χτες ειδα το ολυμπιακος φενερ στο σεφ,ο τακερ εκανε γιο γιο τον νιλικινα..βασικα ολους τους εκανε..οποτε αυτη η ελπιδα οτι να βαλουμε τον γαλλο πανω του για να τον σβησει δεν νομιζω οτι υπαρχει ενω μπροστα παιζεις και με 4. Ο μακισικ απο την αλλη μπορει να αλλαξει το τεμπο,να μπουκαρει να σκοραρει και να παρει φαουλ.Συν οτι ξερεις οτι ο σακ θα εμφανιστει στο ματς,σε ολα τα φ4 ειναι εκειtokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 5:33 pm24 ώρες έμειναν..
Εγω λέω
Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Φουρνιε Μακισικ
Γουόρντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ Πίτερς
Μιλουτινοφ χολ Τζόουνς
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
στο Μοναχο η στη γανδη ειχαν πλακωθει ο Γιαννακης με τον κεβιν μαγκι ?Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 5:04 pmΔάσκαλο Καράτε δεν είχαν φέρει είπες; Μια χαρά πήγε βλέπω.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 2:59 pmΤο '89 είχε φέρει ο Ιωαννίδης έναν δάσκαλο καρατέκα στον Άρη για να μάθει στους παίκτες του αυτοπειθαρχία και ζεν ώστε να τα βγάλουν πέρα με το φυζικαλ γαμε της Μακάμπι στον ημιτελικό του Μονάχου. Δεν πήγε τόσο καλά το πράγμα.![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού έγινε σχετική κουβέντα πιο πάνω κι αν και βλακώδες το content του τύπου, θα σας προέτρεπα να το δείτε το συγκεκριμένο βίντεο (ειδικά στο σημείο μεταξύ 6.50 -7.15 λεπτών), όπου η (κατά πως φαίνεται) τυπάρα Tyrique Jones δίνει ταυτόχρονα μια αποστομωτική απάντηση αλλά και μια καλή επίδειξη του τι σημαίνει winning mentality:

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο