Final 4 Αthens 2026, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Instanbul

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 21, 2026 8:06 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 7:43 pm
Ηπιθανοτητα να σημαδεψουμε τακερ και μελι και να προσπαθησουμε να τους φορτωσουμε με φαουλ νωρις εχει περασει κι απο κανενος αλλου το μυαλο η μονο εγω ειμαι μακιαβελι?
Τον μέλι θα μπορούσαμε αν μαρκάρει τον μιλου ή μπουκάρουν ο ντορσει και ο φουρνιε..τον τακερ δεν ξέρω πως μπορούμε να του πάρουμε φάουλ .. να τον σπρώξεις δεν μπορείς ενώ έχει γρήγορα βήματα για να προλάβει τα γκαρντ μας .. πιο εύκολα θα του πάρουμε επιθετικό

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Μάιος 21, 2026 8:08 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 5:33 pm
24 ώρες έμειναν..
Για πείτε τι 12αδα βλέπετε

Εγω λέω
Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Φουρνιε Μακισικ
Γουόρντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ Πίτερς
Μιλουτινοφ χολ Τζόουνς

Βλέπω να μένει έξω ο ντιλικινα δηλαδή.
Μετα την παρεμβαση παπανικολαου για το αστοχο σουτ του ντιλικινα μαλλον αυτη θα ειναι η δωδεκαδα :D

tarp7

champion
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 8:18 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 7:48 pm
Conan1982 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 5:04 pm

Δάσκαλο Καράτε δεν είχαν φέρει είπες; Μια χαρά πήγε βλέπω. :D
στο Μοναχο η στη γανδη ειχαν πλακωθει ο Γιαννακης με τον κεβιν μαγκι ?
Στο Μόναχο

tarp7

champion
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 8:22 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 6:58 pm
tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 5:33 pm
24 ώρες έμειναν..
Για πείτε τι 12αδα βλέπετε

Εγω λέω
Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Φουρνιε Μακισικ
Γουόρντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ Πίτερς
Μιλουτινοφ χολ Τζόουνς

Βλέπω να μένει έξω ο ντιλικινα δηλαδή.
Προσωπικά νιώθω λίγο πιο άνετα με Νιλικίνα αντί Σακ στο συγκεκριμένο. Θα θελα να δω ένα καμικάζι σχήμα με Νιλικίνα, Τζόουνς για ένα 5λεπτο να παίζουν αλλαγές στον Μπολντγουιν για να τον βγάλουν εκτός ρυθμού. Πλας ότι ο Γάλλος μπορεί να αναλάβει και τον THT για λίγα λεπτά να ρίξει λίγο ξύλο και να φορτωθεί κανα φάουλ.
Ίσως καλύτερα να παίρναμε 2 σέντερ και να περνάμε και νιλικινα. Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι ότι ο Τζόζεφ έχει να παίξει 15 μέρες

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 8:52 pm

και ο φουρνιε και ο σασα..αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα αν κανουν σκληρες προπονησεις ,ειναι σιγουρα καλυτερες απο τον κολοσσο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 9:17 pm

κανε τον τροχονομο αυριο αλλιως σε βλεπω να κοιμασαι στην βεραντα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Μάιος 21, 2026 9:37 pm

Αραγε θα ήταν τακτική έκπληξη να πάει με Μιλουτινοφ-Τζοόυνς-Φαλ αντί για Χολ?

Επίσης αν έχει σκοπό να αφήσει μέσα κάνα 35 λεπτο το Βεζενκοφ ίσως είναι καλύτερα να πάει με Νιλικινα και Μακισικ και να μη πάρει τον Πίτερς.

Κατά τη γνώμη μου έχουν τεράστιο πλεονέκτημα στα γκαρντ και ο Νιλικινα χρειάζεται

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Μάιος 21, 2026 9:41 pm

steph.larry έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 1:05 pm
redcard έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 12:46 pm

Κοιτα, ασχολουνται σε ατομικο επιπεδο βλεποντας το σαν εναν εναλλακτικο τροπο αθλησης (πως θα βλεπαμε εμεις το padel ξερω γω).

Καποιοι λιγοι παρακολουθουν ΝΒΑ, καποιοι λιγοτεροι τη Βρετανικη λιγκα αλλα ακομα και γι' αυτους που τη παρακολουθουν ειναι μαλλον πιο σημαντικο το να βλεπουν θεαμα τυπου καρφωματα κλπ. απο το αν νικησε η ομαδα τους.

Η Ευρωλιγκα ειναι μια αγνωστη χώρα ακομα και γι' αυτους που παιζουν. Εχω νιωσει αβολα να ερχονται συναδελφοι να μου λενε να παμε για μπασκετ μετα τη δουλεια, να χαιρομαι γιατι πιστεψα οτι βρηκα ανθρωπους να μοιραστω το... πονο μου και μετα οταν αναφερω τις λεξεις Euroleague, Olympiacos, Panathinaikos κλπ να με κοιτανε σαν εξωγηινο.
Ταυτίζομαι με αυτά που διαβάζω, δεν έχει άλλαξει πολύ από τον καιρό που ήμουν εκεί.

Οπότε ευκαιρία σου να συντονιστείς με τους συναδέλφους να δείτε τον αυριανό ημιτελικό (στις 4 είπαμε για εσάς), μπας και συνειδητοποιήσουν ότι και το πορτοκαλί σπυριάρικο τόπι έχει πολλές συγκινήσεις να προσφέρει. :D
Εμένα στην ίδια λογική προσπαθούσαν να με πείσουν οτι το κροκέ είναι το απόλυτο ομαδικό σπορτ μετα το κρικετ

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 9:44 pm

Δεν υπάρχει περίπτωση Φαλ. Μόνο αν υπήρχε τραυματισμός στο 5. Εγώ δε θα ένιωθα άνετα με 2 ψηλούς στη 12άδα. Ακόμα κι αν ο ένας δεν παίξει λεπτό, θα έπαιρνα 3. Σακ και Νιλικίνα αποκλείεται ούτως ή άλλως να τους χρησιμοποιούσε και τους δύο, ακόμα κι αν τους έπαιρνε 12άδα.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 9:58 pm

https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... ntrik-nan/

Ναι αλλά ποιον Ναν; Τον καλό Ναν; Τον αυτοκαταστροφικό Ναν;

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 10:09 pm

Stam Tziant έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση Φαλ. Μόνο αν υπήρχε τραυματισμός στο 5. Εγώ δε θα ένιωθα άνετα με 2 ψηλούς στη 12άδα. Ακόμα κι αν ο ένας δεν παίξει λεπτό, θα έπαιρνα 3. Σακ και Νιλικίνα αποκλείεται ούτως ή άλλως να τους χρησιμοποιούσε και τους δύο, ακόμα κι αν τους έπαιρνε 12άδα.
Νομίζω οτι ο Μπαρτζωκας έχει αποδείξει οτι τους θέλει τους 3 ψηλούς στη 12αδα. Θα ήταν εντελώς άλλη ιστορία αν είχαμε 4αρι που να πατάει στο 5. Δεν έχουμε οπότε νομίζω οτι ούτε καν προβληματίζεται (Μάλλον δεν κοιμάται το βράδυ που θα αφήσει έξω τον Μους)

Στο αλλο ερώτημα εγώ δεν είδα το φοβερό και τρομερό defensive rating που φέρεται να εχει ο Ντιλικινα. Σε ελάχιστα παιχνίδια θεωρώ οτι είχε πραγματικά (έστω αμυντικά) impact.

Οπότε προτιμώ το ρίσκο να πετύχω καλο Σακ που είναι game changer όταν παίζει καλά, παρα εναν νερόβραστο 3ο PG...

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 21, 2026 10:17 pm

Αφήστε τις μπασκετικές αναλύσεις λέω εγώ, ένα είναι το ερώτημα που πρέπει να σας απασχολεί: Θα βρεθεί ή όχι ο Κούλης στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα σας; Αν τυχόν έρθει –και ακόμα χειρότερα αν κάνει καμιά δήλωση του τύπου "πιστεύω ότι φέτος η Ευρωλίγκα είναι δική μας"– τα βλέπω σκούρα τα πράγματα. :D

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 10:20 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 10:09 pm
Stam Tziant έγραψε:
Νομίζω οτι ο Μπαρτζωκας έχει αποδείξει οτι τους θέλει τους 3 ψηλούς στη 12αδα. Θα ήταν εντελώς άλλη ιστορία αν είχαμε 4αρι που να πατάει στο 5. Δεν έχουμε οπότε νομίζω οτι ούτε καν προβληματίζεται (Μάλλον δεν κοιμάται το βράδυ που θα αφήσει έξω τον Μους)

Στο αλλο ερώτημα εγώ δεν είδα το φοβερό και τρομερό defensive rating που φέρεται να εχει ο Ντιλικινα. Σε ελάχιστα παιχνίδια θεωρώ οτι είχε πραγματικά (έστω αμυντικά) impact.

Οπότε προτιμώ το ρίσκο να πετύχω καλο Σακ που είναι game changer όταν παίζει καλά, παρα εναν νερόβραστο 3ο PG...
Δεν είναι τόσο το defensive rating (το οποίο επηρεάζεται ούτως ή άλλως από 1002 παράγοντες), όσο το ότι είναι πραγματικά καλός 1ν1 αμυντικός σε συνδυασμό ότι έχει το μέγεθος για να αλλάξει. Το να απομονώσεις πχ τον Baldwin (κι έναν ψηλό) σε ένα 2ν2 παιχνίδι (δεν είναι προφανώς πάντα εύκολο) απέναντι σε Ntilikina, Jones με αλλαγές στα screen μοιάζει σαν death line-up στο μυαλό μου. Κόβεις τα προσόντα του Baldwin (δημιουργία και pull-up midrange) και τον οδηγείς σε iso. Ντάξει φυσικά όλα αυτά είναι στα χαρτιά και στο δικό μου το μυαλό, δε σημαίνει ότι θα συμβούν απαραίτητα και θα παίξουν ρόλο. Καταλαβαίνω ότι ο καλός Σακ είναι game changer και θα το άκουγα φυσικά σαν επιλογή.

Υ.Γ. Μια συνθήκη αγώνα για Νιλικίνα στο μυαλό μου είναι πχ 2η περίοδος μένουν 5 λεπτά, έχουμε να δώσουμε 2-3 φάουλ, μπες κάνε τα 2-3 φάουλ εσύ αν χρειαστεί χωρίς να δώσεις βολές και κράτα τον Baldwin χαμηλά σε σκορ και κυρίως δημιουργία για τα επόμενα 5 λεπτά.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 10:23 pm

BillyPao έγραψε:
Αφήστε τις μπασκετικές αναλύσεις λέω εγώ, ένα είναι το ερώτημα που πρέπει να σας απασχολεί: Θα βρεθεί ή όχι ο Κούλης στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα σας; Αν τυχόν έρθει –και ακόμα χειρότερα αν κάνει καμιά δήλωση του τύπου "πιστεύω ότι φέτος η Ευρωλίγκα είναι δική μας"– τα βλέπω σκούρα τα πράγματα. :D
Τι τον ανέφερες τώρα τον γκαντεμόσαυρο;

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 10:24 pm

BillyPao έγραψε:
Τωρα βαλτός είσαι;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Final 4 2026, Athens”