Εμένα περισσότερο με νοιάζει:τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 8:28 pmη πορεια της ομαδας ειναι πτωτικη και σε αποτελεσματα και σε μπασκετmanos_89 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 8:16 pmΟι δηλώσεις του Αταμάν πάντως υπάρχουν. Και σε δουλειά μου έχει συμβεί να υπάρχει μάνατζερ που κράζει έναν από την ομάδα μου συνέχεια. Ε μετά όλοι τον βρίζαμε μεταξύ μας τον μάναντζερ. Δεν είναι δηλαδή καθόλου τραβηγμένο να έχει γίνει το ίδιο με τον Αταμάν.
Στο μεταξύ εμένα μου τη δίνει κάπως που όλοι ζητάνε σεβασμό στον Αταμάν λόγω ευρωλίγκας κ.λπ. Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, ο ίδιος δεν σέβεται τη δουλειά του.
Θα αφήσω τις φήμες περί παραλίας, καθυστέρησης σε προπονήσεις κ.λπ. Πως περιμένει να τον σεβαστεί κάποιος όταν ο ίδιος, μετά από αποκλεισμό από την πιο σημαντική Ευρωλίγκα έβερ, να μένει στη Μύκονο για διακοπές μετά τον αγώνα για 3 μέρες;
Πως περιμένουμε ο Χέηζ Ντέιβις και όχι μόνο, να μην έχουν το ίδιο αίσθημα χαλαρότητας και να πάνε τα ταξίδια τους.
Εκτός αυτού, σε πολλά ματς φέτος, και πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, ο άνθρωπος φαινόταν πως κάνει αγγαρεία. Καθόταν στον πάγκο με ένα μισοκοιμισμένο βλέμμα περιμένοντας να τελειώσει ο αγώνας. Μπορεί να έχασε το κίνητρό του, αλλά δεν με αφορά.
Για ποιο σεβασμό μιλάμε;
Θέλω να προσθέσω και το εξής. Όσο αποδίδεις, δηλαδή κερδίζεις τρόπαια, παίζεις καλό μπάσκετ, κ.λπ., κανείς δεν νοιάζεται με το τι κάνεις. Όλοι σε στηρίζουν και σε πιστεύουν.
Όταν όμως σταματάς να αποδίδεις ε προφανώς η κριτική που θα δεχτείς αν είσαι παρτάλι θα είναι πολύ σωστά 2-3 φορές χειρότερη από το να ήσουν στη χειρότερη ένας σωστός επαγγελματίας.
το κλιμα ειναι προβληματικο οποτε ολες οι ομαδες σε ολο τον κοσμο κανουν το εξης
η διωχνουν πολλους παιχτες η διωχνουν το προπονητη
εγω θα εκανα και τα 2 παντως![]()
για φετος καλα κανει και τον αφηνει για να πιει ολο το πικρο ποτηρι ο ιδιος
αν γινει και κανα απιστευτο και παρει το πρωταθλημα καλως να το παρει
1) Να φύγει έστω μετά τους τελικούς
2) Να μην ακούω δεξιά και αριστερά για σεβασμό και βλακείες. Κανένα σεβασμό όταν ο ίδιος κοροϊδεύει και αυτόν που του πληρώνει και τον κόσμο που τον στηρίζει. Όταν δεν έχει κάνει αυτοκριτική ποτέ, δέχεται συνεχώς στήριξη και στο ΟΑΚΑ και από τον DPG και συνεχίζει και αποτυγχάνει, εντός και εκτός γηπέδου, δεν υπάρχει σεβασμός. Δεν λέω να τον βρίσεις δημόσια, αλλά μη μου λες να μην ζητάει ο κόσμος την απομάκρυνσή του. Ματώσαν τα μάτια μας φέτος
Παίκτες δεν θα έδιωχνα. Ποιον να διώξεις δηλαδή; Τον Χέηζ Ντέιβις; Τον Χουάντσο; Τον Ναν; Και ποιον να φέρεις; Θα βρεις καλύτερους από αυτούς; Ο κορμός είναι κορυφαίος. Στα χέρια άλλου προπονητή, οποιουδήποτε ίσως, οι συγκεκριμένοι παίκτες θα απέδιδαν πολύ καλύτερα.
Μικροαλλαγές μπορεί να χρειαστεί, αλλά μέχρι 3-4 κινήσεις.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο