Final 4 Αthens 2026, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Instanbul

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 22, 2026 8:57 am

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 11:15 pm
Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 11:09 pm

Παίζει να ναι πολύ αστείο να σαι η Καραμούζα και να χεις διευθυντές τον Βλαχόπουλο και τον Καβαλιεράτο.
Βλαχόπουλος Καβαλλιεράτος Σταυρού και μπόνους μελαγιες να μιλάνε 4 ώρες και να μην λένε τίποτα πέρα από κάτι αστειακια για Δελφινάριο..
μεχρι να δουλεψει ο καφες και να καταλαβω οτι μιλαγατε για το δημοσιογραφο νομιζα οτ με κραζατε εν τω μεταξυ κι ελεγα "μα τι τους εκανα"

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 9:04 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 8:06 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 7:43 pm
Ηπιθανοτητα να σημαδεψουμε τακερ και μελι και να προσπαθησουμε να τους φορτωσουμε με φαουλ νωρις εχει περασει κι απο κανενος αλλου το μυαλο η μονο εγω ειμαι μακιαβελι?
Τον μέλι θα μπορούσαμε αν μαρκάρει τον μιλου ή μπουκάρουν ο ντορσει και ο φουρνιε..τον τακερ δεν ξέρω πως μπορούμε να του πάρουμε φάουλ .. να τον σπρώξεις δεν μπορείς ενώ έχει γρήγορα βήματα για να προλάβει τα γκαρντ μας .. πιο εύκολα θα του πάρουμε επιθετικό
η αληθεια ειναι τοι οταν μπουκαρει αν στηθει καποιος και δεν φοβηθει την ισοπεδωση μπορει να του παρει το επιθετικο αλλα και αμυντικα μπορουμε να τον φορρτωσουμε αν τσιμπησει σε καμια προσποιηση, να το κλεψουμε δηλαδη το φαουλ με λιγα λογια.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Μάιος 22, 2026 9:10 am

Δεν εινα ο Τακερ το-μονο-θεμα. Παιξε καλη αμυνα γενικα,δυσκολεψε το παιχνιδι της Φενερ,και ασε τον Τακερ να βαλει 25.
Και ο Φουρνιε με την Μονακο την πεταγε με το ποδι και εμπαινε περσυ,αλλα η Μονακο περασε στον τελικο,γιατι ο Ολυμπιακος συνολικα ηταν σε αλλο γηπεδο.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 9:36 am

Τα πράγματα είναι άνω κάτω απλά για εσάς. Θέλει να χτυπήσετε τις βασικές αδυναμίες την Φενέρ. Δηλαδή να την χτυπήσετε στην ρακέτα που έχετε σαφές πλεονέκτημα, και να ανοίξετε το γήπεδο γιατί είναι από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας σε άμυνα στο τρανζίσιον. Αν πάει κλειστό το ματς μέχρι το τέλος, θα έχετε παίξει το παιχνίδι της και δεν είναι η σωστή αντιμετώπιση. Πρέπει να ανέβει ο ρυθμός και το σκορ του αγώνα.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Παρ Μάιος 22, 2026 9:49 am

Εγώ σα θεατής (ω ρε μπράβο μας) πιο πολύ απορία έχω πώς θα σταματήσουν οι άλλες ομάδες τον Ολυμπιακό παρά το ανάποδο. Ειδικά αν ξεκινήσει ζεστός στο σουτ.

Υγ: Ίσως εξαίρεση να αποτελεί η Βαλένθια σ'αυτό, αν και το δρόμο τον έδειξε ο Παναθηναϊκός. Για ένα ματς βέβαια. Μετά είπε να αφήσει και καναν άλλον να προσπαθήσει.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Μάιος 22, 2026 9:57 am

Ευγενές αέριο έγραψε:
Εγώ σα θεατής (ω ρε μπράβο μας) πιο πολύ απορία έχω πώς θα σταματήσουν οι άλλες ομάδες τον Ολυμπιακό παρά το ανάποδο. Ειδικά αν ξεκινήσει ζεστός στο σουτ.

Υγ: Ίσως εξαίρεση να αποτελεί η Βαλένθια σ'αυτό, αν και το δρόμο τον έδειξε ο Παναθηναϊκός. Για ένα ματς βέβαια. Μετά είπε να αφήσει και καναν άλλον να προσπαθήσει.
Καλα, δεν ειναι και οι Golden State Warriors... :D

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 22, 2026 10:11 am

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 9:10 am
Δεν εινα ο Τακερ το-μονο-θεμα. Παιξε καλη αμυνα γενικα,δυσκολεψε το παιχνιδι της Φενερ,και ασε τον Τακερ να βαλει 25.
Και ο Φουρνιε με την Μονακο την πεταγε με το ποδι και εμπαινε περσυ,αλλα η Μονακο περασε στον τελικο,γιατι ο Ολυμπιακος συνολικα ηταν σε αλλο γηπεδο.
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια άλλη προσέγγιση και έχουμε δει κατά καιρούς ομάδες να παίζουν έτσι τον Ναν ή τον Τζέιμς.

Δηλαδή οχι κάτι ξεχωριστό για την άμυνα πάνω του, ας βάλει και 30. Αν το κάνει βάζοντας το κεφάλι κάτω και βγάζοντας εκτός παιχνιδιού τους άλλους δε χάνεις μόνο από αυτόν.

Πάντως μου αρέσει η σύνθεση των ομάδων στο φετινό final 4 γιατί όλες είναι δουλεμένες ομάδες και θα έχει πολύ τακτική.
Ακόμα και από το Σκαριόλο περιμένω να δω εκείνες τις ζώνες που εμφανίζει σε κρίσιμα σημεία μονών παιχνιδιών και του έχουν δώσει τίτλους με τις εθνικές.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Παρ Μάιος 22, 2026 10:22 am

Ευγενές αέριο έγραψε:

Το καλό του Ολυμπιακού φέτος είναι ότι δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστεί επιθετικά. Πέρα από τους 7-8 βασικούς συντελεστές, ο Μπαρτζώκας μπορεί να επιλέξει να κατέβει με αρκετούς διαφορετιοκύς x factor για κάθε περίσταση.

- με 2 σέντερ και 3 χειριστές, με Μακίσικ σε ρόλο 3ου PG να κατεβάζει και Ντιλικινά εκτός αποστολής
- με 3 σέντερ και 2 χειριστές και αρκετά forward για να μην χαθεί η μάχη στο ξύλο της Φενέρ
- με Μακίσικ στο 3, Παπανικολάου στο 4 και Πίτερς εκτός, έχοντας και τους 3 σέντερ και 3 χειριστές
- με Μόρρις στην αποστολή (ακραίο)
- με Φαλ στην αποστολή (ακραίο)

Πιστεύω θα κατέβει με :

Τόμας Γουόκαπ, Κόρι Τζόσεφ,
Τάιλερ Ντόρσεϊ, Εβάν Φουρνιέ,
Σακίλ ΜακΚίσικ, Τάισον Γουόρντ, Κώστας Παπανικολάου,
Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς,
Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ντόντα Χολ, Ταϊρίκ Τζόουνς.

Ο κόουτς γίνεται απρόβλεπτος για την αντίπαλη ομάδα όσο μπορεί κάποιος να το πει απέναντι σε επιτελεία με τέτοιο scouting.

Η μάχη θα ξεκινήσει περιφερειακά για την Φενέρ μιας και πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει αυτό το κομμάτι με πολύ πίεση στο κατέβασμα και αρκετές προσπάθειες των guard της, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί το αντίθετο, πρώτα να νικήσει στα ριμπαουντ, στο ποστ και με κοψίματα εντός πεδιάς με στόχο την φθορά της Φενέρ και έπειτα να μην διακινδυνέψει να πάει το παιχνίδι σε iso καταστάσεις όπως πέρσι με Μονακό.

Το Σαρας vs Μπαρτζώκας είναι προπονητικά πολύ δύσκολο να προβλεφθεί τακτικά. Υποθέσεις κάνουμε για να περνάει η ώρα, που δεν περνάει :)

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Μάιος 22, 2026 10:22 am

kein έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 9:36 am
Τα πράγματα είναι άνω κάτω απλά για εσάς. Θέλει να χτυπήσετε τις βασικές αδυναμίες την Φενέρ. Δηλαδή να την χτυπήσετε στην ρακέτα που έχετε σαφές πλεονέκτημα, και να ανοίξετε το γήπεδο γιατί είναι από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας σε άμυνα στο τρανζίσιον. Αν πάει κλειστό το ματς μέχρι το τέλος, θα έχετε παίξει το παιχνίδι της και δεν είναι η σωστή αντιμετώπιση. Πρέπει να ανέβει ο ρυθμός και το σκορ του αγώνα.
Συμφωνώ! Υπάρχουν δύο στοιχεία στα οποία ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός και η Φενέρ είναι μέτρια: Η transition επίθεση (και άμυνα από την άλλη πλευρά) και τα επιθετικά rebounds (αμυντικά από την άλλη πλευρά αντίστοιχα). Για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να ανοίξει το γήπεδο θα πρέπει προφανώς να παίξει καλή άμυνα και να ελέγξει το αμυντικό rebound. Ακόμα πάντως και να επικρατήσει ο ρυθμός που θέλει η Φενέρ, η άμυνα που παίζει ο Σάρας αφήνει αρκετά περιθώρια για επιθέσεις 2ης ευκαιρίας, ειδικά από τη στιγμή που ο αντίπαλος διαθέτει τον κορυφαίο ψηλό της λίγκας σε επιθετικά rebounds.

Η Φενέρ είναι ομάδα που μάλλον ταιριάζει στον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά φυσικά μπορούν να πάνε περίπατο σε ένα elimination game, όπου παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα εκτός από τα αγωνιστικά.

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Μάιος 22, 2026 10:42 am

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 9:57 am
Ευγενές αέριο έγραψε:

Καλα, δεν ειναι και οι Golden State Warriors... :D
Αυτό να το πεις μετά το φ4 :D

Οιωνός τίτλου που δεν τον έχει αναφέρει κανείς: ο ΠΑΟ πήρε την κούπα μετά από 13 χρόνια. Θυμάται κανείς πόσα χρόνια έχουν περάσει από το 2013; :D :D :D

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Μάιος 22, 2026 10:46 am

Eγω συμφωνώ με τους 2 παραπάνω (kein κ GK)αγωνιστικά αλλά επειδή προσωπικά στέκομαι πολύ και στο mental κομμάτι κλπ θέλω να πω πως με προβληματίζει (θα με προβληματιζε αντιστοίχως και για εμάς όπως πέρσι πχ) ολο αυτό το noise και το "πανυγηρι" με συνεντεύξεις και τη σιγουριά που αναβλύζει από παντου(πέραν της αυτοπεποίθησης).Σε short term τουρνουα μονών αγώνων αυτά συνήθως αποπροσανατολιζουν .
Επίσης θέλω να πω πως πιο locked in απο τους 4 είδα τη Ρεαλ ,έχει αποφύγει σχεδόν τα πάντα επικοινωνιακα ,ακόμα κ στην άφιξη τους βγήκαν από αλλού ώστε να μην μιλήσουν σε κανεναν

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 22, 2026 10:49 am

Η Ρεαλ εχει μιλησει στα μεσα της χωρας της το ιδιο με τον Ολυμπιακο....

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Μάιος 22, 2026 10:52 am

Δε ξέρω πόσο μίλησε στα μέσα της χώρας της κ δε με απασχολεί
Είμαι σαφής, μιλάω για short term τουρνουα λιγων ημερών,για το διάστημα του τουρνουα δλδ

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 10:53 am

Καλη επιτυχια στην ομαδα. Συγκεντρωση, προσηλωση στον στοχο και παιζοντας οπως τους τελευταιους 4 μηνες.
Οι αλλοι πρεπει να μας φοβουνται. Ας μπουμε μια φορα με το μαχαιρι στα δοντια.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 10:56 am

Christofis έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 10:53 am
Καλη επιτυχια στην ομαδα. Συγκεντρωση, προσηλωση στον στοχο και παιζοντας οπως τους τελευταιους 4 μηνες.
Οι αλλοι πρεπει να μας φοβουνται. Ας μπουμε μια φορα με το μαχαιρι στα δοντια.
Είσαστε το φοβαρί αναμφίβολα, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το δείξετε και μέσα στο glass floor.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Final 4 2026, Athens”