Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
69
83%
Οχι
14
17%

Σύνολο ψήφων: 83
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 22, 2026 3:03 am

qspock έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 11:30 pm
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 8:40 pm

εγω θα εδιωχνα γκραντ σορτς οσμαν φαριντ γκριγκονις σιγουρα
απο ελληνες μητογλου θα τον εστελνα δανεικο στο μαρουσι ετσι για σπασιμο
η οποιος αλλος ηταν προβληματικος και δεν εχει ακουστει μεσα απτην ομαδα θα ξερουν σιγουρα αν υπαρχει και καποιος ελληνας που να δημιουργει θεμα θα αλλαζαν και αυτους
οι ελληνες παιχτες ειναι χαμηλου επιπεδο εκτος του σλουκα οποτε δεν θα αλλαξουν και πολλα αν αντικατασταθουν απο αλλους
Στελιο εσυ?
τα μεγαλα πνευματα συναντωνται :welcome:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Μάιος 22, 2026 3:10 am

manos_89 έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 2:15 am

Αν έπρεπε να δώσω ένα ποσοστό φταιξίματος θα ήταν 90% Αταμάν - 10% παίκτες. Αδυνατώ να καταλογήσω φταίξιμο σε παίκτες όταν τα λάθη δεν είναι ατομικά αλλά τακτικά, πόσω μάλλον σε μια ομάδα με απεριόριστο μπάτζετ.
Τι να πεις για τον Σόρτς; Όσο τον έβαζε και τον εμπιστευόταν έπαιζε καλά. Ξαφνικά του τη βίδωσε να μην τον βάλει στα 3 τελευταία παιχνίδια και στο τελευταίο μάλιστα να τον ξεκινήσει πάνω στον Μοντέρο. Ο Ναν έτρωγε την παγίδα και χωρίς καμία προετοιμασία/οδηγία από τον προπονητή του περίμεναμε όλοι να βρει μόνος του τη λύση.
Τεσπα, σταματάω εδώ γιατί θα είναι η 100η φορά που λέμε τα αυτονόητα και το παραπάνω ισχύει για σχεδόν όλους τους παίκτες.

Όταν βλέπεις όμως ένα από τα χειρότερα κοουτσαρίσματα που έχουν γίνει ποτέ τότε δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους παίκτες. Παρακολουθήσαμε έναν προπονητή που προσπαθούσε να χάσει για 3 παιχνίδια.

Και ναι, πιστεύω ότι σε οποιονδήποτε προπονητή της τελευταίας 15ετίας που έχει περάσει από την ομάδα, του έδινες αυτή τη σειρά στο 2-0, θα είχε καταφέρει να προκριθεί. Πεδουλάκης, Ιβάνοβιτς, Τζόρτζεβιτς, Πασκουάλ, Πιτίνο, Βόβορας, μέχρι και Ράντονιτς. Ίσως ακόμα και χωρίς προπονητή να κατεβαίναμε ίσως ήταν καλύτερα.
οι αθλητες του καθε αθληματος οχι μονο του μπασκετ ξερουν πως θα εχουν μειωμενη αποδοση η πως το κανουν ωστε να φανε εναν προπονητη αν θελουν

δεν ειναι κατι καινουργιο στο αθλητισμο αυτο εχει γινει απειρες φορες

αν συμβαινει στην περιπτωση του παο ,αν δηλαδη υπαρχει υποψια οτι μπορει να εχει γινει κατι τετοιο τοτε πρεπει να φυγουν και παιχτες αλλιως ειναι πολυ απλο οτι θα κανουν το ιδιο και σε οποιον επομενο προπονητη δεν θα τους αρεσει αφου δεν θα εχουν καμια απολυτως ποινη

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 22, 2026 9:18 am

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 3:10 am
manos_89 έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 2:15 am

Αν έπρεπε να δώσω ένα ποσοστό φταιξίματος θα ήταν 90% Αταμάν - 10% παίκτες. Αδυνατώ να καταλογήσω φταίξιμο σε παίκτες όταν τα λάθη δεν είναι ατομικά αλλά τακτικά, πόσω μάλλον σε μια ομάδα με απεριόριστο μπάτζετ.
Τι να πεις για τον Σόρτς; Όσο τον έβαζε και τον εμπιστευόταν έπαιζε καλά. Ξαφνικά του τη βίδωσε να μην τον βάλει στα 3 τελευταία παιχνίδια και στο τελευταίο μάλιστα να τον ξεκινήσει πάνω στον Μοντέρο. Ο Ναν έτρωγε την παγίδα και χωρίς καμία προετοιμασία/οδηγία από τον προπονητή του περίμεναμε όλοι να βρει μόνος του τη λύση.
Τεσπα, σταματάω εδώ γιατί θα είναι η 100η φορά που λέμε τα αυτονόητα και το παραπάνω ισχύει για σχεδόν όλους τους παίκτες.

Όταν βλέπεις όμως ένα από τα χειρότερα κοουτσαρίσματα που έχουν γίνει ποτέ τότε δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους παίκτες. Παρακολουθήσαμε έναν προπονητή που προσπαθούσε να χάσει για 3 παιχνίδια.

Και ναι, πιστεύω ότι σε οποιονδήποτε προπονητή της τελευταίας 15ετίας που έχει περάσει από την ομάδα, του έδινες αυτή τη σειρά στο 2-0, θα είχε καταφέρει να προκριθεί. Πεδουλάκης, Ιβάνοβιτς, Τζόρτζεβιτς, Πασκουάλ, Πιτίνο, Βόβορας, μέχρι και Ράντονιτς. Ίσως ακόμα και χωρίς προπονητή να κατεβαίναμε ίσως ήταν καλύτερα.
οι αθλητες του καθε αθληματος οχι μονο του μπασκετ ξερουν πως θα εχουν μειωμενη αποδοση η πως το κανουν ωστε να φανε εναν προπονητη αν θελουν

δεν ειναι κατι καινουργιο στο αθλητισμο αυτο εχει γινει απειρες φορες

αν συμβαινει στην περιπτωση του παο ,αν δηλαδη υπαρχει υποψια οτι μπορει να εχει γινει κατι τετοιο τοτε πρεπει να φυγουν και παιχτες αλλιως ειναι πολυ απλο οτι θα κανουν το ιδιο και σε οποιον επομενο προπονητη δεν θα τους αρεσει αφου δεν θα εχουν καμια απολυτως ποινη
Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι ποια ακριβώς ποινή είναι το να τους διώξεις στην δική μας περίπτωση.

Δε μιλάμε για παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια και δε θα τα ανανεώσεις ή έστω εχεις option και θα τους διώξεις οπότε αυτό θα είναι τιμωρία γιατί λόγω της κακής χρονιάς τους το συμβόλαιο που θα βρουν θα είναι μικρότερο.

Όλοι (εκτός του Φαρίντ) έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη ή και για τη μεθεπόμενη χρονιά.
Αν τους διώξεις μαζί με την αποζημίωση και το επόμενο συμβόλαιο οχι μονο δε θα χάσουν λεφτά πιθανότατα θα βγάλουν και περισσότερα. Θέλω και εγώ τέτοια ποινή :D

Έπειτα είναι και ότι περα από Σλούκα, Οσμάν συν Λεσόρ που είναι ειδική περίπτωση λόγω τραυματισμού κανένας δεν έπαιξε στα στάνταρ του χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι το έκαναν επίτηδες.
Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να φύγουν όλοι.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 22, 2026 10:35 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 9:15 pm
yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 9:09 pm

πιο εύκολο είναι να γίνεις Ολυμπιακός από το να αλλάξεις όλη την ομάδα σου :!:

(κάνω recruiting τις τελευταίες μέρες αν δε το έχετε καταλάβει)
καλα αν δεν την παρετε την ευρωλιγκα και εσεις θα θελετε να αλλαξετε ολη την ομαδα :mrgreen:
οπως περυσι που τους ειχατε ολους για διωξιμο :welcome:
Και εν τελει ποσους διωξαμε που δεν την πηραμε?

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Μάιος 22, 2026 10:40 am

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 8:50 am
yorgos έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 5:41 am

Εγώ χάρηκα, το παραδέχομαι.Αγαπω την ομαδα καξ θέλω μακροπρπθεσμα το καλό της, το οποίο ειναι οχι Αταμαν, όχι DPG.Δεν το αλλάζω για 1-2 Ευρωλιγκες, θέλω να μη ντρέπομαι για την ομαδα που υποστηρίζω. Αυτη τη στιγμη για τους περισσότερους ουδετερους ο σύλλογος ειναι ο αντιπαθεστερος στην Ευρωλιγκα.
Καλημερα yorgo,οκ για δπγ ξερουμε οτι δεν είναι και ο αγαπημένος σου :D ,αλλα για τον Αταμαν γιατί το λες αυτο?
Για τα γνωστά show του στον πάγκο?
Ως προπονητής, που ειναι εξαιρετικά επιτυχημένος, δε μου αρέσει καθόλου αυτο που παρουσιάζει, 10 ευρωλιγκες στη σειρά να πάρει, εγω δεν πληρώνω να δω αυτό, unpopular opinion i know, αλλα ειναι και η τέχνη, οχι μονο το αποτέλεσμα. Ως άνθρωπος μου φαίνεται άθλιος, κουτοπονηρος, φυγοπονος, εθνικιστης, υπερφιαλος, μπουνταλας και αντι-επαγγελματιας. Το εχω ξαναγράψει, για πολλούς κόουτς της Ευρωλιγκας (πρακτικα τεχνικά/τακτικα όλοι ανώτεροι του ειναι, άλλα προσοντα εχει ο Αταμαν που προφανως δεν ειναι καθολου ασημαντα) το να βλέπουν τον Αταμαν να παίρνει Ευρωλιγκες πρεπει να ειναι το μαρτυρικ του Τανταλου, να μαζεύονται και να χτυπάνε το κεφάλι τιυς στον τοίχο σας μελη αίρεσης πριν τη μαζική αυτοκτονία. Το δε δίδυμο Αταμαν-dpg ειναι ο,τι τοξικοτερο (ενδεχομένως και βλακωδεστερο) εχουμε δει στο ευρωπαϊκό μπασκετ.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Μάιος 22, 2026 10:52 am

yorgos έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 8:50 am

Καλημερα yorgo,οκ για δπγ ξερουμε οτι δεν είναι και ο αγαπημένος σου :D ,αλλα για τον Αταμαν γιατί το λες αυτο?
Για τα γνωστά show του στον πάγκο?
Ως προπονητής, που ειναι εξαιρετικά επιτυχημένος, δε μου αρέσει καθόλου αυτο που παρουσιάζει, 10 ευρωλιγκες στη σειρά να πάρει, εγω δεν πληρώνω να δω αυτό, unpopular opinion i know, αλλα ειναι και η τέχνη, οχι μονο το αποτέλεσμα. Ως άνθρωπος μου φαίνεται άθλιος, κουτοπονηρος, φυγοπονος, εθνικιστης, υπερφιαλος, μπουνταλας και αντι-επαγγελματιας. Το εχω ξαναγράψει, για πολλούς κόουτς της Ευρωλιγκας (πρακτικα τεχνικά/τακτικα όλοι ανώτεροι του ειναι, άλλα προσοντα εχει ο Αταμαν που προφανως δεν ειναι καθολου ασημαντα) το να βλέπουν τον Αταμαν να παίρνει Ευρωλιγκες πρεπει να ειναι το μαρτυρικ του Τανταλου, να μαζεύονται και να χτυπάνε το κεφάλι τιυς στον τοίχο σας μελη αίρεσης πριν τη μαζική αυτοκτονία. Το δε δίδυμο Αταμαν-dpg ειναι ο,τι τοξικοτερο (ενδεχομένως και βλακωδεστερο) εχουμε δει στο ευρωπαϊκό μπασκετ.
Kαταλαβαίνω αυτο που λες,δεν ειναι καθολου unpopular opinion, ουτε εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα το μπασκετ του Αταμαν,αλλα δεν μπορουμε να παραβλεψουμε οτι ειναι επιτυχημενος τα τελευταια χρονια,και φερνει αποτελεσμα,και συγκαταλέγεται συνολικα στους καλους προπονητες της ευρωλιγκας. Συμφωνω οτι τακτικα και τεχνικα ειναι πισω απο πολλους, και οτι εχει αλλα χαρισματα,διαχειρισης κυριως, που δεν εχουν αλλοι προπονητες.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 10:53 am

Jeight έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 10:35 am
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 9:15 pm

καλα αν δεν την παρετε την ευρωλιγκα και εσεις θα θελετε να αλλαξετε ολη την ομαδα :mrgreen:
οπως περυσι που τους ειχατε ολους για διωξιμο :welcome:
Και εν τελει ποσους διωξαμε που δεν την πηραμε?
την πρόθεση σχολίασε ο τουλού.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 22, 2026 11:24 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 9:05 pm
kein έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 8:59 pm

Έτσι δεν γινεται δουλειά αν διώξεις την μίση ομάδα. Ας φύγουν Φαριντ και Γκρίγκο και ας δουμε τι θα θελει ο νέος προπονητής
και ολους να τους διωξεις μια χαρα γινεται

αν καποιος θεωρει οτι για το φετινο καζο ευθυνεται μονο ο αταμαν μπορει να θελει να τους κρατησει και ολους
εγω θεωρω οτι φταινε και οι παιχτες οποτε πρεπει να γινουν αλλαγε και εκει
αυτο που δεν πρεπει να γινει ειναι να βγουνε αβρεχτοι απτην κατασταση οι παιχτες
πρεπει να αναλαβουν και αυτοι τις ευθυνες τους
Μια χαρά γίνεται. Κρατάς Ναν, Χέιζ Ντέιβις, χουαντσο, λεσσορτ, Γκραντ(με ερωτηματικό). Διώχνεις όλους τους υπόλοιπους ξένους. Παίρνεις Ντιαλό, έναν καλό αμυντικό στο 5, βασικό άσσο και έναν καλό Περιφερειακό αμυντικό.

Αν και για μένα δεν φταίνε οι παίχτες , αλλά η δομή της ομάδας που δεν τους βοηθάει. Όποιος και να είναι προπονητής του χρόνου, κάπως έτσι πρέπει να χτιστεί η ομάδα. Μέχρι και οι τυφλοί βλέπουν που πονάει και τι λείπει

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 11:38 am

:Amen:
j-kidd13 έγραψε:
yorgos έγραψε:

Kαταλαβαίνω αυτο που λες,δεν ειναι καθολου unpopular opinion, ουτε εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα το μπασκετ του Αταμαν,αλλα δεν μπορουμε να παραβλεψουμε οτι ειναι επιτυχημενος τα τελευταια χρονια,και φερνει αποτελεσμα,και συγκαταλέγεται συνολικα στους καλους προπονητες της ευρωλιγκας. Συμφωνω οτι τακτικα και τεχνικα ειναι πισω απο πολλους, και οτι εχει αλλα χαρισματα,διαχειρισης κυριως, που δεν εχουν αλλοι προπονητες.
Κι άλλα εχει, ειναι μάστερ στο spacing , εχει αναδείξει παίκτες κλπ αλλά το οτι γίνεται outcoached 10 φορές για κάθε μία που γίνεται το αντίθετο δεν μπορω να το παραβλεψω.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Μάιος 22, 2026 11:42 am

Φέτος αυτό που παρουσίασε ήταν άθλιο κι ο κυκλος του έχει κλείσει
Αλλά το ότι γίνεται outcoached 10 στις 11 ,είναι υπερβολή (κι εκ του αποτελέσματος)

Υγ Για τη χημεία του διδυμου δε μπορώ να διαφωνήσω,αν και ο βασικός υπαίτιος της τοξικότητας ειναι ο ενας

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

yorgos έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Κι άλλα εχει, ειναι μάστερ στο spacing , εχει αναδείξει παίκτες κλπ αλλά το οτι γίνεται outcoached 10 φορές για κάθε μία που γίνεται το αντίθετο δεν μπορω να το παραβλεψω.
Φέτος πάντως μόνο master στο spacing δεν τον λεω. Ισα ισα θα ελεγα οτι σε πολλα ματς, απλα δεν υπηρχε spacing,σαν να έβλεπες 5 τυχαιους ανθρωπους να ειναι ταυτοχρονα μεσα στο παρκε.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 11:44 am

Ελάχιστα off topic αλλά σχετίζεται θεματικά. Αυτοκριτική γίνεται άραγε; Ή μένουμε στο ότι είναι ταγμένη φέτος η Ευρωλίγκα οπότε ήταν λογικό και επόμενο να χάσει ο Παναθηναϊκός;

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 12:00 pm

j-kidd13 έγραψε:
yorgos έγραψε:

Φέτος πάντως μόνο master στο spacing δεν τον λεω. Ισα ισα θα ελεγα οτι σε πολλα ματς, απλα δεν υπηρχε spacing,σαν να έβλεπες 5 τυχαιους ανθρωπους να ειναι ταυτοχρονα μεσα στο παρκε.
Φέτος τα έκανε μαντάρα σε ολα, και στη διαχείριση. Αλλα διαχρονικά αυτο φτιάχνει ο Αταμαν, ομάδες με τέτοιο spacing που κανει τα γκαρντ του να παίζουν μόνιμα ενας εναντίον ενός.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Μάιος 22, 2026 12:30 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
Ελάχιστα off topic αλλά σχετίζεται θεματικά. Αυτοκριτική γίνεται άραγε; Ή μένουμε στο ότι είναι ταγμένη φέτος η Ευρωλίγκα οπότε ήταν λογικό και επόμενο να χάσει ο Παναθηναϊκός;
Εικόνα

Tι είπατε?

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 22, 2026 12:46 pm

big_lebowski έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 12:30 pm
TonyTonyChopper έγραψε:
Εικόνα

Tι είπατε?
Ε πες μου τωρα δεν τα θελει και ο κωλος του αυτουνου??? :D :D :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”