Τουβλαρε γιατί είχε φάει αδιανόητο μπασκετικό ξύλο ,δεν είναι εύκολο να σουτάρεις με τέτοιες άμυνες ,το μυαλό σου είναι αλλού ,δεν είναι σα ελεύθερο ας το βάλω ,όταν σου έχουν βγάλει το χτικιο δεν θα τα βάλεις μετάbelalik έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 7:45 pmΚαλη αμυνα επαιξε η φενερ πιστευω, δεν ηταν εκει το προβλημα τους .. απλα ο ολυμπιακος επαιξε καλυτερη. Και πιο βασικο απο αυτο, η φενερ τουβλαρε αδιανοητα. Ακομα και εντελως ελευθερα σουτ εβρισκαν σιδερο. Εχουν κατω απο 25% τριποντο, και σουταραν πολλα .. Εκλεισε και η ρακετα μετα, και τελος.socrates13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 7:42 pm
Μου φάνηκε πολύ περίεργο που ο Σάρας δεν έδωσε το σουτ στον ουοκαπ
Δεν δοκίμασε τίποτα
Για τον Αταμάν λέμε αλλά ο Σάρας τα ίδια και τα ίδια έκανε ,τον ξέσκισε ο Μπαρτζώκας ,τον γλεντήσε
Είχα καιρό να δω τέτοιο ξεφτιλισμα από έναν κοουτς στον άλλον
Final 4 Αthens 2026, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Instanbul
Συντονιστής: Captains
-
socrates13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Στον τελικό οι σέντερ, λογικά, θα βρούνε περισσότερους χώρους να κινηθούν και στην επίθεση. Και οι δύο ισπανικές αυτή τη στιγμή δεν έχουν τους ψηλούς που μπορούν να αντιπαρατεθούν στα ίσα με τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού. Η Ρεάλ χωρίς Ταβάρες θα έχει έτσι κι αλλιώς θέματα. Η Βαλένθια από την άλλη δεν έχει τα μεγάλα κορμιά, αλλά με αυτήν το ζητούμενο είναι ο έλεγχος του ρυθμού και οι γρήγορες επιθέσεις.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ναι ρε φιλε να τελειωσει 145 -146 μετα απο τεσσερις παρατασεις και στα καπακια να τους βγαλουν εξω και για ποταρες ( Μπομπες) οποιους νικησουν ,για να γιορτασουν την προκρισηRivers15 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 8:19 pm2-3 παρατασεις κι ετσι να παιζουν μεχρι Σαββατο πρωι;fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 8:17 pmτο πρωτο βημα εγινε . 40 λεπτα προσηλωσης και σοβαροτητας ακομα παιδες. σημαντικο το οτι μοιραστηκαν χρονοι με μονους που επαιξαν πανω απο 25 λεπτα τους μιλου και Θωμα. ελπιζω να κονταροχτυπηθουν ασψημα οι δυο ισπανικες και να ερθουν στον τελικο ψοφιοι οποιοι περασουν.![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το Κάιλ Γουίλτσερ (Kyle Wiltjer) εννοείς;Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 8:07 pmΑπο το γηπεδο ο MVP ηταν ο Μιλουτινοφ. Ο τυπος ηταν παντου. Το ξύλο που εφαγε δεν εχει προηγουμενο και ας εβαλε 4 ποντους μονο. Επεφτε και σηκωνοταν στο τρίοντο και αλλοιωνε σουτ. Εχω να δω κατι τετοιο απο τον Καιλ.
Καλος ο Ντιαλο εξαιρετικοσνκαι θα τον ηθελα αλλα ο Γουορντ ειναι κριμα να μην ειναι βασικος σε αυτη την ομαδα. Αλεκο συγνωμη για οτι εχεις ακουσει φιλε. Αυτο που κανεις δεν ειναι ευκολο.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε σατανα μου πεταχτηκε η μπυρα απο την μυτηtarp7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 8:25 pmΤο Κάιλ Γουίλτσερ (Kyle Wiltjer) εννοείς;Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 8:07 pmΑπο το γηπεδο ο MVP ηταν ο Μιλουτινοφ. Ο τυπος ηταν παντου. Το ξύλο που εφαγε δεν εχει προηγουμενο και ας εβαλε 4 ποντους μονο. Επεφτε και σηκωνοταν στο τρίοντο και αλλοιωνε σουτ. Εχω να δω κατι τετοιο απο τον Καιλ.
Καλος ο Ντιαλο εξαιρετικοσνκαι θα τον ηθελα αλλα ο Γουορντ ειναι κριμα να μην ειναι βασικος σε αυτη την ομαδα. Αλεκο συγνωμη για οτι εχεις ακουσει φιλε. Αυτο που κανεις δεν ειναι ευκολο.![]()
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τρεις παρατάσεις και 4 κράμπες...kite26 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 8:18 pmΘα σου άρεσε η ιδέα να παίξουν σήμερα παράταση; Διόλου απίθανο. Εμένα θα μου άρεσε τρελά φίλε!!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 8:17 pmτο πρωτο βημα εγινε . 40 λεπτα προσηλωσης και σοβαροτητας ακομα παιδες. σημαντικο το οτι μοιραστηκαν χρονοι με μονους που επαιξαν πανω απο 25 λεπτα τους μιλου και Θωμα. ελπιζω να κονταροχτυπηθουν ασψημα οι δυο ισπανικες και να ερθουν στον τελικο ψοφιοι οποιοι περασουν.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Εν τω μεταξύ, πήγα χθες και αγόρασα 3-4 μπύρες απ' τις ακριβές, πράγμα αδιανόητο για εμένα, αφού δεν πίνω αλκοόλ και ήταν τόσο νωρίς το ματς που έφτιαξα καφέ τελικά.
Θα πιω καμιά τώρα και τις άλλες θα τις αφήσω για μεθαύριο, αν και άλογο που κερδίζει δεν αλλάζει. Πρόκριση με αζίρα και ζάχαρη καρύδας; Αζίρα και ζάχαρη καρύδας στον τελικό ρε!!
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

je suis jazz thrillos
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο