Σακ, με χιλιάδες δημοσιεύσεις στο φόρουμ, θέλοντας και μη, σου απονείμω το ρόλο του ψαγμένου.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:48 amδεν ξερω αν ειμαι μπασκετικα ψαγμενος αλλα μοσιον δεν παιξαμε γιατι δεν γινοταν..δεν μπορουσε να περασει η μπαλα στο ποστ και αρα δεν μπορουσαμε να κυκλοφορησει η μπαλα η να εχουμε κοψιματα..Στο πρωτο ημιχρονο δεν μαρεσε καθολου η εικονα επιθετικα αλλα στο 2ο βρηκαμε την λυση και τρεξαμε και βρηκαμε ευκολους ποντους.
Final 4 Αthens 2026, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Instanbul
Συντονιστής: Captains
- Boston1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και σιγουρα δεν ειμαι μπασκετικα ψαγμενος( τους τελευταιους μηνες ισως μεταγραφικαBoston1 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:42 amΕρώτηση προς τους μπασκετικά ψαγμένους του φόρουμ. Δύσκολα να αποδειχθεί η απάντηση αλλά θέλω να δω τις απόψεις των μελών. Σήμερα είδαμε στοιχεία Μπαρτζώκα στην άμυνα που δαγκώνει καρωτίδες και στον πλουραλισμό της συμμετοχής όλης της 12δας. Το οτί δεν είδαμε μόσιον, ήταν απότοκο σχεδιασμού (αφού καήκαμε στο χυλό τα προηγούμενα έτη) ή αναγκαιότητα της στιγμής μπροστά στη γνωστή σκληρή άμυνα της Φενέρ; Τείνω προς το πρώτο γιατί φανήκαμε με αυτοπεποίθηση από τα πρώτα λεπτά.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
βαζεις ζαχαρη στον καφε ρε αδερφε ? ενταξει αμα ειναι για τα γουρια παω πασο...kite26 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 8:31 pmΕν τω μεταξύ, πήγα χθες και αγόρασα 3-4 μπύρες απ' τις ακριβές, πράγμα αδιανόητο για εμένα, αφού δεν πίνω αλκοόλ και ήταν τόσο νωρίς το ματς που έφτιαξα καφέ τελικά.Θα πιω καμιά τώρα και τις άλλες θα τις αφήσω για μεθαύριο, αν και άλογο που κερδίζει δεν αλλάζει. Πρόκριση με αζίρα και ζάχαρη καρύδας; Αζίρα και ζάχαρη καρύδας στον τελικό ρε!!
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ πως η χθεσινή εμφάνιση ήταν καθαρά θέμα στοχευμένης προσέγγισης και ομολογώ πως με εξέπληξε αυτή η προσαρμογή του coach.Boston1 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:42 amΕρώτηση προς τους μπασκετικά ψαγμένους του φόρουμ. Δύσκολα να αποδειχθεί η απάντηση αλλά θέλω να δω τις απόψεις των μελών. Σήμερα είδαμε στοιχεία Μπαρτζώκα στην άμυνα που δαγκώνει καρωτίδες και στον πλουραλισμό της συμμετοχής όλης της 12δας. Το οτί δεν είδαμε μόσιον, ήταν απότοκο σχεδιασμού (αφού καήκαμε στο χυλό τα προηγούμενα έτη) ή αναγκαιότητα της στιγμής μπροστά στη γνωστή σκληρή άμυνα της Φενέρ; Τείνω προς το πρώτο γιατί φανήκαμε με αυτοπεποίθηση από τα πρώτα λεπτά.
Ο Ολυμπιακός στο σύνολο της σεζόν είναι μία ομάδα που γενικά έβρισκε ρυθμό από την επίθεση και όχι από την άμυνα , παρά το γεγονός πως μπορούσε και είχε τους παίκτες να αμυνθεί πολύ καλά όταν χρειαζόταν.
Εχθές λοιπόν και ενώ μπήκε με αδιανόητη ενέργεια αμυντικά , είχε ταυτόχρονα κολλήσει επιθετικά, δείχνοντας όμως ταυτόχρονα πολύ ψυχραιμία .
Σου έδινε δηλαδή την εντύπωση ότι η προσέγγιση ήταν , "ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην άμυνα και θα βρεθούν οι λύσεις στην επίθεση ".
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το μη σύνηθες rotation που είδαμε εχθές , γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι αντιμετωπίστηκε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.
Όπως είθισται δηλαδή σε knock out παιχνίδια.
Δεν είναι ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε ξαφνικά τις αρχές του ή ότι έπαψε να υπηρετεί την ταυτότητα που είχε ως ομάδα όλη την σεζόν , αλλά έδειξε πως είναι πιο έτοιμος από ποτέ να προσαρμοστεί σε τέτοιου είδους καταστάσεις και αυτό είναι το πιο θετικό στοιχείο για την συνέχεια.
Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε βέβαια και το μεγάλο βάθος στο ρόστερ , αλλά και τα περίφημα two way στοιχεία που διαθέτει και έχουμε αναλύσει πολλάκις .
Υγ. Δεν είμαι ψαγμένος βεβαίως βεβαίως.
Απλά αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη από την χθεσινή εικόνα.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τεραστιο κριμα για τον γκαρουμπα . με το που τον ειδα να πεφτει και να κραταει τη γαμπα και το ποδι σκεφτηκα για αχιλειο ,αλλα ειχα την ελπιδα να τη γλυτωσει με καμια θλαση . τελικα ασχημα τα πραγματα . περα απο τις νικες και τις κουπες ειναι στεναχωρο να βλεπεις ενα παικτη να χτυπαει και μαλιστα τοσο ασχημα.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανονικά πάντα μέλι, αλλά είναι υπό δοκιμή ζάχαρη καρύδας και μ' αρέσει (με μέτρο πάντα). Αφού κερδίσαμε χθες και άνετα, εννοείται το συνεχίζω!!!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 9:43 amβαζεις ζαχαρη στον καφε ρε αδερφε ? ενταξει αμα ειναι για τα γουρια παω πασο...kite26 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 8:31 pmΕν τω μεταξύ, πήγα χθες και αγόρασα 3-4 μπύρες απ' τις ακριβές, πράγμα αδιανόητο για εμένα, αφού δεν πίνω αλκοόλ και ήταν τόσο νωρίς το ματς που έφτιαξα καφέ τελικά.Θα πιω καμιά τώρα και τις άλλες θα τις αφήσω για μεθαύριο, αν και άλογο που κερδίζει δεν αλλάζει. Πρόκριση με αζίρα και ζάχαρη καρύδας; Αζίρα και ζάχαρη καρύδας στον τελικό ρε!!
Και πάντα μάγκες καθαρίζουμε την οθόνη μας με πανάκι ΠΡΙΝ τον αγώνα. Δεν ξέρω, νιώθω ότι άμα δεν το κάνω δε θα πάει καλά ο αγώνας. Ξανθέ βγες από το σώμα του Χαρταετού χαχα!
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εδώ μέσα διάβασα οτι είναι αμφίβολος ο Φελίζ ή ότι είναι εκτός και δεν βρίσκω κάποια είδηση γι αυτό πουθενά. Το θεωρώ εξίσου σημαντικό αν δεν παίξει ή αν δεν είναι σε καλή κατάσταση.
ο Φελίζ ξεκουράζει τον καμπατσο, του παίρνει το βάρος της δημιουργίας και ο καμπάτσο μπορεί και εκτελεί με πιο άνεση. Αν δεν παίξει ο καμπατσο θα κουραστεί γρήγορα και θα θολώσει.
Συν οτι η Ρεάλ χάνει ενα αμυντικό γκαρντ που είναι αθλητικό και έχει τρελά γρήγορες επιστροφές και fight over screens.
ο Φελίζ ξεκουράζει τον καμπατσο, του παίρνει το βάρος της δημιουργίας και ο καμπάτσο μπορεί και εκτελεί με πιο άνεση. Αν δεν παίξει ο καμπατσο θα κουραστεί γρήγορα και θα θολώσει.
Συν οτι η Ρεάλ χάνει ενα αμυντικό γκαρντ που είναι αθλητικό και έχει τρελά γρήγορες επιστροφές και fight over screens.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω το πιο σημαντικό ήταν το πως προσαρμόστηκε ο Μπαρτζώκας γενικά μέσα στην χρονιά. Το Ντόρσι-Φουρνιέ δεν δούλεψε και το άλλαξε αλλά και μέσα στο παιχνίδι μοίρασε χρόνο σε Βεζένκοφ και Πίτερς αντί ο πρώτος να παίξει 35 λεπτά, Χολ και Μακισικ δεν έπαιξαν πολύ αφού δεν προσέφεραν αρκετά. Όπως ανέφεραν και άλλοι έβγαλε τον Ντόρσι όταν άρχισε τις ποικίλες. Γενικά ήταν πολύ πιο ήρεμος φέτος και αρκετά προσαρμοστικός. 
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που είναι αξιοσημείωτο σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι ο Ολυμπιακός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε κατά κράτος της Φενέρ σε παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας, έπαιξε φοβερή άμυνα η Φενέρ, αλλά και έτσι πάλι τους κερδίσαμε, γιατί η δική μας άμυνα ήταν ακόμα πιο φοβερή.
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για πεςj-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 9:57 amΚαλα, δεν ειναι και οι Golden State Warriors...Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 9:49 amΕγώ σα θεατής (ω ρε μπράβο μας) πιο πολύ απορία έχω πώς θα σταματήσουν οι άλλες ομάδες τον Ολυμπιακό παρά το ανάποδο. Ειδικά αν ξεκινήσει ζεστός στο σουτ.
Υγ: Ίσως εξαίρεση να αποτελεί η Βαλένθια σ'αυτό, αν και το δρόμο τον έδειξε ο Παναθηναϊκός. Για ένα ματς βέβαια. Μετά είπε να αφήσει και καναν άλλον να προσπαθήσει.![]()
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να πω!
Δες την απαντηση παραπανω!Δεν εχει αλλαξει κατι!
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εννοείται αυτό δεν είπα το αντίθετο. Ούτως ή άλλως έλεγα οτι θα κερδίσει ευκολα ο ολυμπιακός και με διαφορά διψήφια.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 24, 2026 6:42 pmNαι βρε. Απλά δε θεωρείς τελικά ότι ο Μπαρτζώκας ήταν πολύ καλύτερα διαβασμένος κι ότι αυτός που φυσούσε ξεφυσούσε προσπαθώντας να διαφύγει από τη λαβή ήταν ο Σάρας;
Εγώ σχετικά με το σουτ και τον αριθμό του επιθετικά απάντησα χαριτολογώντας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο