Εχουμε λιγοτερα κενα απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα της ευρωλιγκας αυτη την σιτγμη. Και εχουμε βασικο ασο. Το να ο Μπαρτζωκας θελησει να τον κρατησει πιο φρεσκο του χρονου που θα ειναι 34 ειναι κατι το λογικο. Δεν σημαινει οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει βασικο point guard. Βασικα το μονο κενο που εχουμε ειναι η θεση του back up point guard με καποιον υψηλου επιπεδου. Ολες οι αλλες θεσεις ειναι πληρεις. Αυτο σιγουρο μας κανει απο τις πιο πληρεις ομαδες της Ευρωλιγκας.coach blue έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:38 pmΤο οτι θα ερθει αυριο βραδυ η κατακτηση της ευρωλιγκας πιο ευκολα απο οτι αναμενοταν λογω των συνθηκων που εχουν διαμορφωθει δεν σημαινει οτι η ομαδα δεν εχει κενα .Jeight έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:24 pmΥπαρχει ενα οπαδικο θυμικο που λεει οτι οποια ομαδα ηταν στον τελικο θα ηταν "επιφοβη" η "πονηρος αντιπαλος" γιατι πολλοι απο εσας δεν μπορειτε να αφησετε τις μνημες του παρελθοντος. Αν το παρουμε, ολα αυτα θα ερθουν τουμπα και του χρονου θα χριζετε την ομαδα σαν πρωταθλητρια φαβορι στα παντα. Η αληθεια ειναι καπου στην μεση.
Ουτε θα γινουμε galacticos του χρονου αν το παρουμε ουτε πρεπει να εχουμε μοιρολατρικη διαθεση απεναντι στους παντες επειδη εχουμε χασει συνεχομενα φ4. Ε δεν θα φοβηθω ρε παιδια την Ρεαλ που ημασταν ηδη καλυτεροι απο αυτους οντας πληρης στην κανονικη περιοδο. Σορι τωρα, ας εχουμε και λιγο πσιτη μια φορα.
Εχει ακουστει οτι παμε για δυο βασικα ποιντ γκαρντ που ειναι στην σωστη κατευθυνση και αν ο πιτερς παει αρμανι υπαρχει η δυνατοτητα να κλεισει λιγο και η αμυντικη τρυπα στο 4 με καποιον πιο ολ αραουντ παικτη .
Σαν πρωταθλητης ευρωπης εννοειται πως την νεα σαιζον θα λογιζεται σαν ενα απο τα φαβορι οπως ηταν και μεχρι χθες η φενερ . Ειναι θεμα σεβασμου εκτος αν μιλαμε για μια ομαδα που εχει αποψιλωθει που στην περιπτωση ομαδων παουερ χαουζ δεν ισχυει .
Final 4 Athens 2026 - Olympiacos vs Real Madrid - Final
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, αυτά είναι και mind games βέβαια για να μεταφέρει πίεση στον Ολυμπιακό.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:10 pmΜε τις δηλωσεις του ο Σκαριολο εχει ηδη παραδεχτει ποιος θα πάρει το τρόπαιο....
Εδώ που έφτασαν έστω και αν έχουν απουσίες δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος στον οργανισμό Ρεάλ που έχει αποδεχτεί ήδη την ήττα πριν αρχίσει το ματς.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό με τον χολ ότι θα ναι καλός με Ρεάλ το πιστεύω και εγώ οπότε δεν νομίζω να τον αφήσουν έξω
Οπότε πάλι το δίλημμα είναι μακισικ νιλικινα.. ο σακ χτες δεν έπαιξε και πολύ δεν βοήθησε και ιδιαίτερα.. τον χρειαζόμαστε σε ένα ματς που παίζουν ζώνη; Έχω την εντύπωση ότι θα χρειαστεί ένας άσσος ακόμα περισσότερο αλλά οκ δεν ξέρω αν αξίζει θέση ο νιλικινα.. για μορις όμως ψήθηκα.. και κατεβάζει μπάλα και έχει τρίποντο.. βέβαια είναι αλλού για αλλού εδώ έλεγε φέρτε ποπ κορν να δείτε θέαμα
Το χει πάει καλά ο μπαρτζωκας οπότε υποθέτω θα πάρει την καλύτερη απόφαση
Οπότε πάλι το δίλημμα είναι μακισικ νιλικινα.. ο σακ χτες δεν έπαιξε και πολύ δεν βοήθησε και ιδιαίτερα.. τον χρειαζόμαστε σε ένα ματς που παίζουν ζώνη; Έχω την εντύπωση ότι θα χρειαστεί ένας άσσος ακόμα περισσότερο αλλά οκ δεν ξέρω αν αξίζει θέση ο νιλικινα.. για μορις όμως ψήθηκα.. και κατεβάζει μπάλα και έχει τρίποντο.. βέβαια είναι αλλού για αλλού εδώ έλεγε φέρτε ποπ κορν να δείτε θέαμα
Το χει πάει καλά ο μπαρτζωκας οπότε υποθέτω θα πάρει την καλύτερη απόφαση
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει Σεντερ πες για την οικονομία της συζήτησης
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μωρέ ναι αλλά ζώνη απέναντι σε φουρνιε ντορσει σασα πιτερς το λες και αυτοκτονικό ..και χωρίς ταβαρες να παίρνει ριμπάουντTonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:48 pmΠάντως θέλει και προσοχή μια τέτοια νοοτροπία γιατί φέρνει και μια χαλαρότητα και σιγουριά που στον παναθηναϊκό πχ δεν κατέληξε καλά. Προφανώς δεν λέω ότι θα γίνει το ίδιο στον ολυμπιακό απλά θέλει προσοχή να μην ξεφύγει.
Άσχετο αλλά η μουντο ντερκορτιβο λέει ότι έχουμε προσύμφωνο με μοντερο
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι δεν διαφωνώ και νομίζω κανείς σε αυτό. Φαντάζομαι ότι απέναντι σε καλούς σουτέρ θα έχει διαφορετική προσέγγιση.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:49 pmΜωρέ ναι αλλά ζώνη απέναντι σε φουρνιε ντορσει σασα πιτερς το λες και αυτοκτονικό ..και χωρίς ταβαρες να παίρνει ριμπάουντTonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:48 pm
Πάντως θέλει και προσοχή μια τέτοια νοοτροπία γιατί φέρνει και μια χαλαρότητα και σιγουριά που στον παναθηναϊκό πχ δεν κατέληξε καλά. Προφανώς δεν λέω ότι θα γίνει το ίδιο στον ολυμπιακό απλά θέλει προσοχή να μην ξεφύγει.
Άσχετο αλλά η μουντο ντερκορτιβο λέει ότι έχουμε προσύμφωνο με μοντερο
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 

je suis jazz thrillos
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο