Άρα οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και η απαξίωση της άποψης του άλλου επιτρέπεται, αρκεί να μην προέρχονται από μένα...big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:35 pmΤα όρια ευπρέπειας του φορουμ με ένα παραλίας δε ξεπερνιωνται (εκτός αν θέλετε να αποστειρωσουμε τον λόγο μας)
Επίσης δεν υπάρχουν (και δε θέλουμε κιολας) συνηγορους(η κριτες) της αξιοπρέπειας(και γενικώς και του καθενός) .Αυτά είναι προσωπικά θέματα.
Τέλος έχω ξαναπεί, η λογική του Μπίλι "μπαίνω σας κράζω, αυτά αξίζετε και καλά τα παθαίνετε και δε συζητάω κ μαζί σας άμα λαχει" εκτος απο προσβλητική για τους υπόλοιπους (που μιλάνε μπασκετικα κυριως για το φετινό φιασκο) άπτεται και των κανόνων του φορουμ πλεον.Οποιος θέλει συνομιλεί, όποιος θέλει δε συμμετέχει,αλλά να απαξιώνεις συλληβδην (εσύ που δήθεν είσαι κατά της απαξιωσης) αντίκειται και σε κανόνα του φορουμ
Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι και η ουσία του φόρουμ, να συζητάς και να διαφωνείς αν είναι αναγκαίο. Όταν οι διαφωνίες και οι κριτικές σκέψεις δεν "ντύνονται" με καφενειακού τύπου εκφράσεις, τότε ο διάλογος μπορεί να είναι υγιής.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:51 pmΟ καθένας έχει το δικαίωμα να έχει μια άποψη εφόσον αυτή η άποψη δεν προτρέπει κάποιον σε βία ή κάτι παρόμοιο. Ακόμα και αν αυτή η άποψη δεν βασίζεται σε επιχειρήματα. Απλά πάνω στις απόψεις γίνεται και ο διάλογος στα όρια που οι συνομιλητές δεν παρεκτρέπονται.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Φέτος ΉΤΑΝ τσίρκο η ομάδα. Ταβερνιάρη δεν τον έχω πει, μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Και όχι, δεν θα σταματήσουμε επειδή μας το λες. Εσύ ξέρεις καλύτερα το μπάτζετ από τον καθένα και στέκεσαι στον ακριβή αριθμό κι όχι στην ουσία; Το μεγαλύτερο μπάτζετ της λίγκας να παρουσιάζει αυτή την εικόνα διάλυσης και μπασκετ για κλάματα. Δεν ξέρω (και δε με νοιάζει) τι έλεγες πριν 10 χρόνια για τον Πασκουάλ, πάντως το να θεωρείς μονόδρομο τον Αταμάν είναι υποτιμητικό για τους υπόλοιπους προπονητές.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:19 pmΦίλε μου, χαρακτηρισμοί όπως "ομάδα τσίρκο", "ταβερνιάρης" κλπ. και αφορισμούς για έναν προπονητή που έχει πάρει 3 Ευρωλίγκας σε 5 χρόνια, δε γίνεται να τους πάρω στα σοβαρά. Το ίδιο έλεγα και για τον Πασκουάλ που τον έλεγαν "ύπνο" κλπ. Και σταματήστε πια με αυτό το "40 εκ. μπάτζετ" γιατί αφενός δεν είχαμε τόσο και αφετέρου παίκτες παίζουν στο παρκέ και όχι αριθμοί.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:13 pm
Συμφωνώ. Το φετινό ΤΣΙΡΚΟ των 40 εκατομμυρίων εντός κι εκτός παρκέ όμως, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Κυρίως όσον αφορά τον προπονητή, από τον ΔΠΓ έχουμε δει και χειρότερα, δυστυχώς.
Έχει μεγάλη σημασία κι ο τρόπος κι οι συνθήκες. Φέτος αρνιόμασταν να δούμε την πραγματικότητα, ξεκινώντας από το καλοκαίρι και το φθινόπωρο και φτάνοντας μέχρι την άρνηση του Αταμάν να αλλάξει την αμυντική του προσέγγιση στο ΟΑΚΑ και να σκουπιστούμε ανάποδα. Τέλος πάντων, καλύτερα, από το να μας έριχνε 20ρα ο ΟΣΦΠ σε ενδεχόμενο ελληνικό τελικό.
Φυσικά κι έχουν ευθύνη οι παίκτες, αλλά μην λέμε ότι οι παίκτες σαμποτάρισαν την προσπάθεια του Αταμάν, γιατί μόνο αυτό δεν έχεις γράψει, αν και το αφήνεις εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί. Α, και ο τραυματισμός του Σλούκα (0-2 η σειρά χωρίς τον Σλούκα έγινε).
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να ρωτήσω εγώ χωρίς καμία ειρωνική διάθεση, αλλά επειδή έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι για αυτά που διαβάζω ... δηλαδή δεν τον είπες "ταβερνιάρη" και θεωρείς ότι ο άλλος δημιουργεί εντυπώσεις, ενώ τον λες "παραλίας" και ότι παρουσιάζει "ομάδα τσίρκο" ??? Ρε συ, λίγο τα αυτονόητα, για να μπορούμε να κουβεντιάσουμε σε κόσμια επίπεδα.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:44 pmΦέτος ΉΤΑΝ τσίρκο η ομάδα. Ταβερνιάρη δεν τον έχω πει, μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Και όχι, δεν θα σταματήσουμε επειδή μας το λες. Εσύ ξέρεις καλύτερα το μπάτζετ από τον καθένα και στέκεσαι στον ακριβή αριθμό κι όχι στην ουσία; Το μεγαλύτερο μπάτζετ της λίγκας να παρουσιάζει αυτή την εικόνα διάλυσης και μπασκετ για κλάματα. Δεν ξέρω (και δε με νοιάζει) τι έλεγες πριν 10 χρόνια για τον Πασκουάλ, πάντως το να θεωρείς μονόδρομο τον Αταμάν είναι υποτιμητικό για τους υπόλοιπους προπονητές.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:19 pm
Φίλε μου, χαρακτηρισμοί όπως "ομάδα τσίρκο", "ταβερνιάρης" κλπ. και αφορισμούς για έναν προπονητή που έχει πάρει 3 Ευρωλίγκας σε 5 χρόνια, δε γίνεται να τους πάρω στα σοβαρά. Το ίδιο έλεγα και για τον Πασκουάλ που τον έλεγαν "ύπνο" κλπ. Και σταματήστε πια με αυτό το "40 εκ. μπάτζετ" γιατί αφενός δεν είχαμε τόσο και αφετέρου παίκτες παίζουν στο παρκέ και όχι αριθμοί.
Φυσικά κι έχουν ευθύνη οι παίκτες, αλλά μην λέμε ότι οι παίκτες σαμποτάρισαν την προσπάθεια του Αταμάν, γιατί μόνο αυτό δεν έχεις γράψει, αν και το αφήνεις εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί. Α, και ο τραυματισμός του Σλούκα (0-2 η σειρά χωρίς τον Σλούκα έγινε).
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
γραφουμε για την φετινη χρονια χρειαζεται να το διευκρινιζουμε σε καθε ποστ?BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:03 pmΌσοι γράφετε κατά του Αταμάν, προφανώς και μηδενίζετε όλη του την καριέρα του γιατί δε διευκρινίζετε ότι αναφέρεστε μόνο στη φετινή χρονιά. Δηλαδή έχετε βγάλει άχρηστο τον Αταμάν, βασιζόμενοι στη φετινή χρονιά τη στιγμή που όλοι οι προπονητές έχουν κακές χρονιές. Επομένως έχω κάθε δικαίωμα να σας κράζω και θα συνεχίσω να το κάνω.
ο ζελικο πχ τις 2 τελευταιες χρονιες πατωσε με την παρτιζαν η ομαδα ηταν διαλυμενη παντου αν καποιος το γραψει σημαινει οτι απαξιωνει την ιστορια του ζελικο?
οπως ειναι φυσιολογικο να εχουν και αποτυχιες οι προπονητες ετσι ειναι φυσιολογικο και να απολυονται
δεν ειναι κατι που θα δουμε πρωτη φορα στον παγκοσμιο αθλητισμο
ο σαρας το 24 πηγε φ4 το 25 το πηρε το 26 πηγε φ4 το 27 αν δεν παει καν φ4 η ακομα απλα να παει και να μην παρει την κουπα τι νομιζεις οτι θα γινει?θα τον διωξουν
και να προσθεσεις οτι στον παο περα οτι η ομαδα δεν πηγε καν φ4 παιζει στα πιο πολλα παιχνιδια απαισια συν τα προβληματα στα αποδυτηρια
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, εσύ με αποκαλείς αναξιοπρεπή επειδή είπα ότι ο Αταμάν φέτος ήταν παραλίας.kein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:27 pmΔεν είναι θέμα ευπρέπειας, αλλά αξιοπρέπειας. Το να χλευάζεις ένα ελίτ προπονητή για αυτά τα συμπεράσματα που βγάζεις εσύ (στο εσύ βάλε και μένα μέσα για να μην το βλέπεις επί προσωπικού) ο απλό θεατής του καναπέ, που έχει μια εικόνα από τα 40 μόνο αγωνιστικά λεπτά κάθε αγώνα που παρακολουθεί από την τηλεόραση, ε δεν είναι και πολύ λογικό πως να το κάνουμε. Αν τώρα δεν μπορείς να κρατηθείς και θες να βγάλεις τη χλεύη σου κάνε το, δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω αν πέρασες ή όχι τα όρια του φόρουμ, εγώ έγραψα ένα σχόλιο ότι ξεπέρασες τα όρια του σεβασμού προς κάτι, αλλά μάλλον δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου ή δεν θες να το καταλάβεις ή δεν θες να το παραδεχθείς.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:17 pm
Δεν διαφωνώ γενικά περί χαρακτηρισμών, αλλά οκ, παραλίας ήταν φέτος, κατά τα φαινόμενα. Επίσης, δεν πιστεύω ότι αν ξεφύγεις λίγο από το πολιτικά ορθό ακυρώνεσαι αυτόματα ο ίδιος είτε τα επιχειρήματά σου - το θεωρώ ακραία άποψη. Από' κει και πέρα, αν ήταν τόσο απρεπής η έκφραση, ας επιληφθούν οι διαχειριστές του φόρουμ.
Σε ενοχλεί, και το έχεις δείξει επανειλημμένα, να γίνεται κριτική πέρα από τα όρια που θεωρείς ανεκτά.
Το ότι πιάστηκες από τη λέξη παραλίας δε μου λέει κάτι, ήταν ο τρόπος σου να μου βάλεις την ταμπέλα του ασεβή χλευαστή και να πάψω να γράφω πράγματα που δεν σου αρέσουν. Τσίνησες επειδή «καθύβρισα» τον Αταμάν τόσο, ώστε να προβείς σε προσωπική επίθεση. Ο απόλυτος σινεμάς.
Συγκρατήσου στους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου γιατί εγώ ουδέποτε σε χαρακτήρισα και, αν σε χαλάει τόσο, μπλοκάρισέ με. Δε με απασχολεί.
Το να με λες αναξιοπρεπή γιατί κάνει τζιζ να γράφουμε (αντίστοιχες εκρήξεις είχες και στο παρελθόν - και σκέψου, το θυμάμαι ενώ δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ, ενώ εσύ είσαι μόνιμος θαμωνας), είναι πολύ παιδικό εκ μέρους σου. Το ωραίο είναι ότι ντύνεις αυτή την επίθεση με το μανδύα του ευπρεπούς σχολιαστή που δεν ξεφεύγει ποτέ από τα όρια.
Για τελευταία φορά, σε παρακαλώ να πάψεις να σχολιάζεις το πρόσωπό μου από' δω και στο εξής.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
το παρουσιαζει ομαδα τσιρκο ειναι ο πιο λαιτ χαρακτηρισμος που μπορει να διαβασεις για το φετινο καζοkein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:53 pm
Να ρωτήσω εγώ χωρίς καμία ειρωνική διάθεση, αλλά επειδή έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι για αυτά που διαβάζω ... δηλαδή δεν τον είπες "ταβερνιάρη" και θεωρείς ότι ο άλλος δημιουργεί εντυπώσεις, ενώ τον λες "παραλίας" και ότι παρουσιάζει "ομάδα τσίρκο" ??? Ρε συ, λίγο τα αυτονόητα, για να μπορούμε να κουβεντιάσουμε σε κόσμια επίπεδα.
αν φτασουμε στο σημειο να απαγορευεται να γραψει καποιος κατι τετοιο θα γυρισουμε σε παλιες εποχες του φορουμ οπου ενημερωτικα σας το γραφω εσυ και ο μπιλης ,ενταξει για εσενα κραταω μια επιφυλαξη γιατι εισαι αιλουρος, αλλα ο μπιλης σιγουρα θα ειχε φαει 5 φαουλ σε χρονο ντετε
δηλαδη αν ξαναγινει το φορουμ και συγκεκριμενα το θεμα του παο οπως καποτε δεν θα επιβιωσει κανενας και αυτο σας το γραφω σαν παθων
επειδη σιγουρα και εσεις θα παρακολουθουσατε το φορουμ καιρο πριν γινεται μελη καταλαβαινετε τι εννοω
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μίλησα για αξιοπρέπεια και ευπρέπεια σε γενικούς όρους όχι προσωποποιημένα, μπορείς να το ξαναδιαβάσεις και θα το καταλάβεις. Όταν τον "στολίζεις" κάποιον με επίθετα (παραλίας κλπ) κάποιον και την δουλειά του ως "τσίρκο", ε ναι η λέξη ¨αξιοπρέπεια" μπαίνει στην κουβέντα, αρχικά για τον ίδιο τον άνθρωπο που "λοιδορείς" και κατ' επέκταση για τόσο πόσο "αξιοπρεπές" είναι ένα σχόλιο, και πόσο θέση έχουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί σε ένα φόρουμ.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:53 pmΚαλά, εσύ με αποκαλείς αναξιοπρεπή επειδή είπα ότι ο Αταμάν φέτος ήταν παραλίας.kein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:27 pm
Δεν είναι θέμα ευπρέπειας, αλλά αξιοπρέπειας. Το να χλευάζεις ένα ελίτ προπονητή για αυτά τα συμπεράσματα που βγάζεις εσύ (στο εσύ βάλε και μένα μέσα για να μην το βλέπεις επί προσωπικού) ο απλό θεατής του καναπέ, που έχει μια εικόνα από τα 40 μόνο αγωνιστικά λεπτά κάθε αγώνα που παρακολουθεί από την τηλεόραση, ε δεν είναι και πολύ λογικό πως να το κάνουμε. Αν τώρα δεν μπορείς να κρατηθείς και θες να βγάλεις τη χλεύη σου κάνε το, δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω αν πέρασες ή όχι τα όρια του φόρουμ, εγώ έγραψα ένα σχόλιο ότι ξεπέρασες τα όρια του σεβασμού προς κάτι, αλλά μάλλον δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου ή δεν θες να το καταλάβεις ή δεν θες να το παραδεχθείς.![]()
Σε ενοχλεί, και το έχεις δείξει επανειλημμένα, να γίνεται κριτική πέρα από τα όρια που θεωρείς ανεκτά.
Το ότι πιάστηκες από τη λέξη παραλίας δε μου λέει κάτι, ήταν ο τρόπος σου να μου βάλεις την ταμπέλα του ασεβή χλευαστή και να πάψω να γράφω πράγματα που δεν σου αρέσουν. Τσίνησες επειδή «καθύβρισα» τον Αταμάν τόσο, ώστε να προβείς σε προσωπική επίθεση. Ο απόλυτος σινεμάς.
Συγκρατήσου στους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου γιατί εγώ ουδέποτε σε χαρακτήρισα και, αν σε χαλάει τόσο, μπλοκάρισέ με. Δε με απασχολεί.
Το να με λες αναξιοπρεπή γιατί κάνει τζιζ να γράφουμε (αντίστοιχες εκρήξεις είχες και στο παρελθόν - και σκέψου, το θυμάμαι ενώ δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ, ενώ εσύ είσαι μόνιμος θαμωνας), είναι πολύ παιδικό εκ μέρους σου. Το ωραίο είναι ότι ντύνεις αυτή την επίθεση με το μανδύα του ευπρεπούς σχολιαστή που δεν ξεφεύγει ποτέ από τα όρια.
Για τελευταία φορά, σε παρακαλώ να πάψεις να σχολιάζεις το πρόσωπό μου από' δω και στο εξής.
ΔΙΑΒΑΣΕ καλά τι γράφω και μην κάνεις σεναρια επιστημονικής φαντασίας και λογικά άλματα, γιατί η σύνταξη είναι σαφέστατη, αν δεν μπορείς να την κατανοήσεις δεν είναι δικό μου το πρόβλημα ... οπότε χαλάρωσε και ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να συζητήσεις κόσμια με επιχειρήματα και όχι εκφράσεις τύπου SDNA.
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ξέρεις πολύ καλά τι έγραψες και πώς το έγραψες.kein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 2:02 pmΜίλησα για αξιοπρέπεια και ευπρέπεια σε γενικούς όρους όχι προσωποποιημένα, μπορείς να το ξαναδιαβάσεις και θα το καταλάβεις. Όταν τον "στολίζεις" κάποιον με επίθετα (παραλίας κλπ) κάποιον και την δουλειά του ως "τσίρκο", ε ναι η λέξη ¨αξιοπρέπεια" μπαίνει στην κουβέντα, αρχικά για τον ίδιο τον άνθρωπο που "λοιδορείς" και κατ' επέκταση για τόσο πόσο "αξιοπρεπές" είναι ένα σχόλιο, και πόσο θέση έχουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί σε ένα φόρουμ.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 1:53 pm
Καλά, εσύ με αποκαλείς αναξιοπρεπή επειδή είπα ότι ο Αταμάν φέτος ήταν παραλίας.![]()
ΔΙΑΒΑΣΕ καλά τι γράφω και μην κάνεις σεναρια επιστημονικής φαντασίας και λογικά άλματα, γιατί η σύνταξη είναι σαφέστατη, αν δεν μπορείς να την κατανοήσεις δεν είναι δικό μου το πρόβλημα ... οπότε χαλάρωσε και ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να συζητήσεις κόσμια με επιχειρήματα και όχι εκφράσεις τύπου SDNA.
Μεγάλος άνθρωπος, δε γίνεται να ταυτίζεις τη διαδικτυακή σου ταυτότητα (ελπίζω μόνο αυτή) με έναν προπονητή, παίκτη, πρόεδρο ομάδας κλπ με τέτοιον τρόπο, σαν οργισμένος έφηβος. Σεβάσου τουλάχιστον την επιθυμία μου να μην ασχολείσαι με εμένα και πάψε τους συνεχείς χαρακτηρισμούς. Είσαι ένα διαρκές ad hominem στα τελευταία σου μηνύματα.
Τα περί SDNA είναι αστεία, εγώ δεν ασχολούμαι, αντίθετα με εσένα που αρέσκεσαι να μεταφέρεις το «ρεπορτάζ» του «Κομισάριου». Τουλάχιστον ο Βασίλης είναι ευθύς και έχει τσαγανό όταν γράφει, εσύ από την άλλη...
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί ρε παιδιά όταν ο Αταμάν βγάζει στην σέντρα παίκτες είναι mindgames και όταν τρώει αυτός το κράξιμο ειναι μηδενισμός και απαξίωση;
Μια χαρά boostaρισμα δεν μπορεί να είναι και το κράξιμο στο κόουτσ;
Στην τελική ο Χολμς από nba δεν ήρθε;
Γιατί αυτός έπρεπε να τα ακούσει και να μηδενιστεί έτσι;
Ο Γιουρτ7 καλύτερη καριέρα είχε και βγήκε απο την μύγα ξίγκι για να φύγει;
Επειδή είναι Τούρκος δηλαδή μην κακολογίσουμε τα δικά μας τα παιδιά;
Μόνο εμένα μου φαίνεται κουφό ότι κατσάδα αλλού επιτρέπεται και αλλού όχι;
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ξέρω πολύ καλά τι έγραψα γιατί το έγραψα ΕΓΩ, και το έγραψα με απόλυτη σαφήνεια. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι ορίζει το (ουσιαστικό) αξιοπρέπεια και το (επίθετο) "αξιοπρεπής", δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Δεν θα σε αφήσω να με ερμηνεύσεις" όπως σε βολεύει. Μη τρελαθούμε κιόλας, έχεις "στολίσει" κανονικά και ζητάς και τα ρέστα όταν σου μιλάνε για αξιοπρεπή σχολιασμό. Όπα πάρτο αλλιώς, δεν είμαστε όλοι σε αυτό το επίπεδο/Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 2:13 pmΞέρεις πολύ καλά τι έγραψες και πώς το έγραψες.kein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 2:02 pm
Μίλησα για αξιοπρέπεια και ευπρέπεια σε γενικούς όρους όχι προσωποποιημένα, μπορείς να το ξαναδιαβάσεις και θα το καταλάβεις. Όταν τον "στολίζεις" κάποιον με επίθετα (παραλίας κλπ) κάποιον και την δουλειά του ως "τσίρκο", ε ναι η λέξη ¨αξιοπρέπεια" μπαίνει στην κουβέντα, αρχικά για τον ίδιο τον άνθρωπο που "λοιδορείς" και κατ' επέκταση για τόσο πόσο "αξιοπρεπές" είναι ένα σχόλιο, και πόσο θέση έχουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί σε ένα φόρουμ.
Μεγάλος άνθρωπος, δε γίνεται να ταυτίζεις τη διαδικτυακή σου ταυτότητα (ελπίζω μόνο αυτή) με έναν προπονητή, παίκτη, πρόεδρο ομάδας κλπ με τέτοιον τρόπο, σαν οργισμένος έφηβος. Σεβάσου τουλάχιστον την επιθυμία μου να μην ασχολείσαι με εμένα και πάψε τους συνεχείς χαρακτηρισμούς. Είσαι ένα διαρκές ad hominem στα τελευταία σου μηνύματα.
Τα περί SDNA είναι αστεία, εγώ δεν ασχολούμαι, αντίθετα με εσένα που αρέσκεσαι να μεταφέρεις το «ρεπορτάζ» του «Κομισάριου». Τουλάχιστον ο Βασίλης είναι ευθύς και έχει τσαγανό όταν γράφει, εσύ από την άλλη...
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
γιατι οταν το 99% των ποστ σου ειναι εχοντας φτιαξει αυτην την περσονα,δηλαδη κυνηγος απαξιωτων και μηδενιστων,δεν εχεις λογο υπαρξης αν σταματησεις να το κανειςtsoureki έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 2:18 pmΓιατί ρε παιδιά όταν ο Αταμάν βγάζει στην σέντρα παίκτες είναι mindgames και όταν τρώει αυτός το κράξιμο ειναι μηδενισμός και απαξίωση;
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα είδα το μήνυμα, ευχαριστώ για την ενημέρωση, γιατί πήγα να βγω τρελός.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 12:35 pmΤα όρια ευπρέπειας του φορουμ με ένα παραλίας δε ξεπερνιωνται (εκτός αν θέλετε να αποστειρωσουμε τον λόγο μας)
Επίσης δεν υπάρχουν (και δε θέλουμε κιολας) συνηγορους(η κριτες) της αξιοπρέπειας(και γενικώς και του καθενός) .Αυτά είναι προσωπικά θέματα.
Τέλος έχω ξαναπεί, η λογική του Μπίλι "μπαίνω σας κράζω, αυτά αξίζετε και καλά τα παθαίνετε και δε συζητάω κ μαζί σας άμα λαχει" εκτος απο προσβλητική για τους υπόλοιπους (που μιλάνε μπασκετικα κυριως για το φετινό φιασκο) άπτεται και των κανόνων του φορουμ πλεον.Οποιος θέλει συνομιλεί, όποιος θέλει δε συμμετέχει,αλλά να απαξιώνεις συλληβδην (εσύ που δήθεν είσαι κατά της απαξιωσης) αντίκειται και σε κανόνα του φορουμ
Από την πλευρά μου εγώ δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με τον συγκεκριμένο κύριο, ούτε σε περίπτωση που επαναλάβει τις απρόκλητες επί προσωπικού επιθέσεις του. Ας υπάρχουν ώστε να χαρακτηρίζουν τον ίδιο και την ποιότητα της παρουσίας του στο φόρουμ. Δυστυχώς για κάποιον λόγο δεν μπορεί να δουλέψει το κουμπί αγνόησης των μηνυμάτων, μου πετάει μήνυμα για σφάλμα.*
*OK, το κατάφερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλέξανδρος Τ. την Σάβ Μάιος 23, 2026 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο