Θα ειναι κακή κίνηση να πάει ο ΠΑΟ του χρόνου με Λεσόρ (ο οποίος μέχρι τώρα φαίνεται βαρύς) και Βαλα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 7:28 pmΚακή χρονιά δεν έκανε αλλά νομίζω ότι 1. Μετά τα περσινά μάθαμε ότι απολύτως τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να τον αφήσει ελεύθερο η ομάδα του. Δεν πα να έχει κρυφά ταξιδάκια, ιατρικές εξετάσεις, μέχρι και να φωτογραφηθεί με τη φανέλα του Παο με το όνομα του, κανείς δεν πιστεύει τίποτα πλέον μέχρι να γίνουν όλα επίσημα. 2. Βαρύ σκαρί και με έναν ακόμα χρόνο στην πλάτη.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
je suis jazz thrillos 
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Βαλαντσιούνας και να βρεθεί ελεύθερος δε νομίζω ότι κολλάει.
Αν πούμε ότι ο Λεσόρ θα έχει 15-20 λεπτά με προοπτική να ανέβουν αν θυμίζει τον παλιό του εαυτό μάλλον ως παρτενέρ του θέλουμε κάποιον που το κύριο προσόν του θα είναι η άμυνα και ίσως και κάποιον σαν τον Ρίβερς της Βαλένθια αν θέλουμε να έχουμε και ένα 5αρι με σουτ.
Ο Βαλαντσιούνας δεν είναι τίποτα από αυτά.
Πέρσι ταίριαζε γιατί ο Λεσόρ ήταν εκτός, με Βαλαντσιούνας και έναν αθλητικό ψηλό ήταν σούπερ το 5.
Αν πούμε ότι ο Λεσόρ θα έχει 15-20 λεπτά με προοπτική να ανέβουν αν θυμίζει τον παλιό του εαυτό μάλλον ως παρτενέρ του θέλουμε κάποιον που το κύριο προσόν του θα είναι η άμυνα και ίσως και κάποιον σαν τον Ρίβερς της Βαλένθια αν θέλουμε να έχουμε και ένα 5αρι με σουτ.
Ο Βαλαντσιούνας δεν είναι τίποτα από αυτά.
Πέρσι ταίριαζε γιατί ο Λεσόρ ήταν εκτός, με Βαλαντσιούνας και έναν αθλητικό ψηλό ήταν σούπερ το 5.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά συμφωνώ. Εξαρτάται πολύ από τη κατάσταση του Λεσόρ. Όμως αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι όπως είναι τώρα ο Λεσόρ είναι μεταξύ 2ου και 3ου σέντερ. Δηλαδή αν έχουμε Βάλα και κάποιον τύπου Οτούρου τότε δεν με χαλάει να υπάρχει και ο Λεσόρ. Φυσικά, με τα λεφτά που παίρνει αυτό είναι αδύνατο οπότε μάλλον θα πρέπει να στοχεύσουμε σε δύο πολύ αθλητικούς ψηλούς. Ένας για 1ο-2ος και ένας για 3ος.

- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε νομίζω ότι υπάρχει ρεαλιστικό σενάριο ο Λεσόρ να αρχίζει τη χρονιά με λιγότερα από 20 λεπτά βασει σχεδιασμού.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 7:43 pmΓενικά συμφωνώ. Εξαρτάται πολύ από τη κατάσταση του Λεσόρ. Όμως αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι όπως είναι τώρα ο Λεσόρ είναι μεταξύ 2ου και 3ου σέντερ. Δηλαδή αν έχουμε Βάλα και κάποιον τύπου Οτούρου τότε δεν με χαλάει να υπάρχει και ο Λεσόρ. Φυσικά, με τα λεφτά που παίρνει αυτό είναι αδύνατο οπότε μάλλον θα πρέπει να στοχεύσουμε σε δύο πολύ αθλητικούς ψηλούς. Ένας για 1ο-2ος και ένας για 3ος.
Συμφωνώ μαζί σου, αυτό πρέπει να γίνει, αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει.
je suis jazz thrillos 
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φρανσισκο, Στραζελ/Μπαμπ, Σλουκας,Τολιοπουλοςpan24 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 3:06 pmΣαν περιφέρεια το:
Φρανσίσκο, Γκραντ, Σλούκας
Ναν, Μπαντιό
Οσμάν, Ρογκα
Δεν είναι κακό.
Στη λογική ότι ως δεύτερος άσσος παίζουν ο Σλούκας ή ο Γκράντ ανάλογα τον αντίπαλο και την κατάσταση τους ενώ αν θες σχήμα με 3 κοντούς πάει εκεί ο Γκράντ.
Ο Μπαντιό μια χαρά είναι αλλά 1,5 ρήτρα και 1,5-2 το χρόνο συμβόλαιο για παίκτη 27 χρονών με μόνο μια χρονιά στο τοπ επίπεδο που αναδείχθηκε μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο είναι ρίσκο.
Όχι να είναι άχρηστος αλλά να έχει εντελώς διαφορετική εικόνα οπότε να βρεθείς να δίνεις τόσα λεφτά για παίκτη των 10-15 λεπτών.
Ναν, Μπρουκς/Στερλινγκ Μπραουν, Γκραντ
Ντιαλο, Ρογκαβοπουλος, Καλαιτζκης
Πολυ καλυτερο
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πουαριε/Ραιτ + Μετου/Τζαιτε/ Ενκαμουα Ρεαλιστικο σεναριο χωρις υπερβολες στα χρηματαnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 7:43 pmΓενικά συμφωνώ. Εξαρτάται πολύ από τη κατάσταση του Λεσόρ. Όμως αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι όπως είναι τώρα ο Λεσόρ είναι μεταξύ 2ου και 3ου σέντερ. Δηλαδή αν έχουμε Βάλα και κάποιον τύπου Οτούρου τότε δεν με χαλάει να υπάρχει και ο Λεσόρ. Φυσικά, με τα λεφτά που παίρνει αυτό είναι αδύνατο οπότε μάλλον θα πρέπει να στοχεύσουμε σε δύο πολύ αθλητικούς ψηλούς. Ένας για 1ο-2ος και ένας για 3ος.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πήγα πιο ρεαλιστικά γιατί δε νομίζω ότι θα πάμε να αλλάξουμε όλη τη περιφέρεια.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 7:53 pmΦρανσισκο, Στραζελ/Μπαμπ, Σλουκας,Τολιοπουλοςpan24 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 3:06 pmΣαν περιφέρεια το:
Φρανσίσκο, Γκραντ, Σλούκας
Ναν, Μπαντιό
Οσμάν, Ρογκα
Δεν είναι κακό.
Στη λογική ότι ως δεύτερος άσσος παίζουν ο Σλούκας ή ο Γκράντ ανάλογα τον αντίπαλο και την κατάσταση τους ενώ αν θες σχήμα με 3 κοντούς πάει εκεί ο Γκράντ.
Ο Μπαντιό μια χαρά είναι αλλά 1,5 ρήτρα και 1,5-2 το χρόνο συμβόλαιο για παίκτη 27 χρονών με μόνο μια χρονιά στο τοπ επίπεδο που αναδείχθηκε μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο είναι ρίσκο.
Όχι να είναι άχρηστος αλλά να έχει εντελώς διαφορετική εικόνα οπότε να βρεθείς να δίνεις τόσα λεφτά για παίκτη των 10-15 λεπτών.
Πολυ καλυτερο
1 κοντός αντί του Σορτς και 1 ακόμα είτε αντι του Γκραντ είτε προσθήκη αφού θα φύγει ο Γκριγκόνις και ο Σλούκας είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.
Αλλιώς ναι το δικό σου είναι καλύτερο.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω αλλαξα Σορτς με Φρανσισκι, Μπρουκς αντι Γκριγκονις και Οσμαν αντ Ντιαλο(Μονο αυτο ειναι τρομερ υπερβολ) και προσθεσα ενα αμυντκο γκαρντ πηγαινοντας πιο πισω τον γκραντpan24 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 8:02 pmΠήγα πιο ρεαλιστικά γιατί δε νομίζω ότι θα πάμε να αλλάξουμε όλη τη περιφέρεια.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 7:53 pm
Φρανσισκο, Στραζελ/Μπαμπ, Σλουκας,Τολιοπουλος
Πολυ καλυτερο
1 κοντός αντί του Σορτς και 1 ακόμα είτε αντι του Γκραντ είτε προσθήκη αφού θα φύγει ο Γκριγκόνις και ο Σλούκας είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.
Αλλιώς ναι το δικό σου είναι καλύτερο.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι η διοίκηση κάνει επαφές στο παρασκήνιο. Δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουν συμφωνήσει και με προπονητή και να κανουν επαφές με παίχτες, αλλά εφόσον υπάρχουν τελικοί μπροστά τους, δεν διαρρέει τίποτα.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλα εννοειται αυτο
μπορει ηδη να εχει συμφωνησει ο νεος προπονητης και να δινει το οκ
αλλα και να μην εχει συμφωνησει αυτους που διαβαζουμε πρεπει να τους παρουμε
φραντσισκο μπαντιο δηλαδη
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι δεν υπάρχουν πολλά γκαρντ διαθέσιμα : Μοντερο, Μπαντιο, Φρανσισκο είναι παιχτες που πρέπει να τους κοιτάμε
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο