Final 4 Athens 2026 - Olympiacos vs Real Madrid - Final

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 24, 2026 12:07 pm

Παιδιά μόνο εγώ έχω σκάσει και περιμένω πως και πως το βράδυ? Εχω κάτι δουλειές και δεν μπορώ καν να συγκεντρωθώ και όλη την ώρα κοιτάω την ώρα και σκέφτομαι τον αγώνα το βράδυ…χαχα

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μάιος 24, 2026 12:09 pm

karamelitsa έγραψε:
Παιδιά μόνο εγώ έχω σκάσει και περιμένω πως και πως το βράδυ?
Θα ρίξω μια εντελώς άκυρη μαντεψιά αλλά πιστεύω πως όχι, δεν είσαι μόνος.

Εικόνα
AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Κυρ Μάιος 24, 2026 12:25 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2026 12:20 am
golitog7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 23, 2026 3:07 pm
Ερώτηση: το 5 out πως αντιμετωπίζεται; Αν κάποιος φίλος παίζει σε ομάδα και το ξέρει ή έχει γνώσεις προπονητικής να μας φωτίσει
Εξαιρετική ερώτηση και μου έδωσες την αφορμή να σκεφτώ πέντε πράγματα (γενικά) και για τον Ολυμπιακό πιο ειδικά. Formal προπονητικές γνώσεις δεν έχω δυστυχώς (δεν έχω πάει γυμναστική ακαδημία ούτε σε κάποια άλλη σχολή) αλλά ξέρω 5-10 πράγματα, πάρτα με grain of salt και αν υπάρχει κάποιος πιο ειδικός ας με στείλει για major revisions :lol: Πετάω κάτι "μπασκετικούς" όρους που και που για να το παίξω έξυπνος τους οποίους εξηγώ βέβαια αλλά ο λόγος που το κάνω είναι γιατί μπορεί να θέλω να τους χρησιμοποιήσω μετά πάλι.

Όπως σε όλα τα "συστήματα" στο μπάσκετ η πιο δύσκολη ερώτηση που έχει να απαντήσει η άμυνα είναι "από πού ακριβώς θα βοηθήσεις;". Στο παραδοσιακό (ας πούμε) μπάσκετ, υπάρχει συνήθως ένας ψηλός κοντά στο καλάθι, ένας επιθετικός (ψηλός) που δεν είναι καμία σοβαρή απειλή και άρα μπορείς να "κλέψεις" βοήθεια από εκεί. Στο 5-out δεν έχεις πια αυτή την άνεση γιατί όλοι είναι έξω, οι διάδρομοι είναι αεροδιάδρομοι και τώρα κάθε κάθε (δεν είναι τυπογραφικό τα δύο "κάθε") βοήθεια μοιάζει να είναι μία συνθήκη στην οποία όλα μοιάζουν "over committing". Με αυτό εννοώ ότι άπαξ και το κάνεις, δεν μοιάζει να υπάρχει επιστροφή.

Θα βάλω μία χρονολογική σειρά του πως πιστεύω μία ιδανική 5-out υα δούλευε (χοντρικά σε υποκειμενική σειρά). Τα βάζω στα αγγλικά γιατί βαριέμαι να ψάξω τους ελληνικούς όρους αλλά αν έχεις θέμα μπορούμε να τους ψάξουμε. Με (χοντρική) σειρά λοιπόν: drive, help, kick, closeout, extra pass, δεύτερο drive, corner three.

Το ότι πέντε παίκτες έχουν στήσει σκηνούλα στο τρίποντο δεν το αντιμετωπίζεις με το προφανές "οκ, πρέπει να μαρκάρουμε το τρίποντο". Το τρίποντο είναι το αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι ότι το 5-out αφαιρεί από την άμυνα τη δυνατότητα να "κρύψει" παίκτες και να δώσει "εύκολες" βοήθειες. Δηλαδή όταν ένας παίκτης κάνει drive σε μια κλασική 4-1διάταξη, ο αμυντικός του ψηλού μπορεί να βρίσκεται ήδη κοντά στη ρακέτα. Μπορεί να κάνει tag, να κόψει τον διάδρομο, να κάνει contest το layup, να "τρομάξει" το drive πριν καν χρειαστεί περιστροφή. Στο 5-out ο αμυντικός του ψηλού πρέπει να διαλέξει: θα μείνει κοντά του και θα αφήσει τη ρακέτα άδεια ή θα βοηθήσει και θα δώσει ανοιχτό σουτ/short roll/extra πάσα; Άρα το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι δεν αμύνεσαι στο 5-out μόνο με "ένταση". Αν έχεις λάθος γεωμετρία (διάταξη;) τότε δεν θα κάνεις πολλά.

Σε κάθε άμυνα υπάρχει ένας που χαρακτηρίζεται ως "low man". Αυτός είναι ο παίκτης της αδύνατης πλευράς που είναι υπεύθυνος να κλείσει τη ρακέτα, να προστατεύσει το καλάθι, να κάνει tag σε κοψίματα ή roll και μετά να επιστρέψει. Όταν μία ομάδα παίζει 5-out ουσιαστικά προσπαθεί να εξαφανίσει τον low man διότι (απλοικά) αν έχεις low man, τότε δεν μπορεί, κάποιος σουτέρ θα είναι ελεύθερος. Σε αυτή την περίπτωση ο low man θα επιλεγεί με λίγο προσοχή στις δυνατότητες του αντιπάλου. Δεν βοηθάς από όλους το ίδιο. Δεν θεωρείς όλους τους παίκτες ως ισοδύναμες απειλές. Υπάρχουν παίκτες που αν τους αφήσεις στη γωνία έχεις χαλάσει την κατοχή. Υπάρχουν παίκτες που σουτάρουν ικανοποιητικά αλλά μόνο σε ρυθμό. Υπάρχουν παίκτες που θέλουν μισόόόό δευτερόλεπτο παραπάνω. Υπάρχουν παίκτες που θεωρητικά "μπορούν" να σουτάρουν αλλά στην πράξη δεν ψήνονται να πάρουν ένα σουτ που καίει.

Από τον elite σουτέρ στη γωνία δεν βοηθάς. Από τον καλό αλλά όχι φονικό σουτέρ μπορείς να κάνεις κάτι που λέγεται stunt, δηλαδή να βγεις για λιγάκι (μισό βήμα τύπου) και να γυρίσεις. Από τον τουβλέρ μπορείς να δώσεις κανονική βοήθεια. Δηλαδή θέλεις να αλλάξεις το 5-out σε 4-out και ένα ερωτηματικό. Αν ο πέμπτος παίκτης είναι πραγματικά επικίνδυνος, δεν μπορείς να κάνει πολλά. Αν όμως υπάρχει ένας παίκτης που μπορείς να τον προκαλέσεις, τότε αυτός μπορεί γίνει ο "κρυφός ψηλός" της άμυνάς γιατί ο δικός του αμυντικός είναι πιο μέσα, κάνει τα tags, κόβει τα κοψίματα κλπ.

Αυτό που πρέπει να αποφευχθεί 100% είναι το να "κλείσουν" όλοι μέσα σε κάποιο drive. Αυτό δίνει στην επίθεση ακριβώς αυτό που θέλει καθώς μπουκάρει κάποιος μέσα, βλέπει δύο-τρία κορμιά, πασάρει έξω, η μπάλα γυρίζει, ένας αμυντικός κάνει closeout λίγο άγαρμπα, ο επιθετικός τον περνάει, και ξαφνικά βρισκόμαστε στη δεύτερη περιστροφή. Η δεύτερη περιστροφή που λες είναι το σημείο όπου οι άμυνες πεθαίνουν. Στην πρώτη βοήθεια μπορεί να υπάρχει ακόμα σχέδιο. Στη δεύτερη έχεις τη μισή ομάδα να σκέφτεται με το κεφάλι και η άλλη μισή με τα πόδια.

Απέναντι στο 5-out η βοήθεια πρέπει να είναι...δεν ξέρω πως να το πω ακριβώς αλλά "λίγη". Θες να δείξεις λίγο ότι βοηθάς αλλα σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψεις τον παίκτη σου. Θες να δημιουργήσεις αμφιβολία στον χειριστή. Σε αυτή τη περίπτωση συχνά ο πιο σημαντικός παίκτης είναι ο αμυντικός στο nail (που είναι στη γραμμή των βολών). Αυτός πρέπει κάνει τον χειριστή να τσιλάρει λίγο, πρέπει να τον αναγκάσει να σηκώσει τη μπάλα μισό δευτερόλεπτο νωρίτερα, να του χαλάσει τη γωνία πάσας κλπ

Κάτι πολύ σημαντικό είναι το να κόψεις τη μέση του γηπέδου. Αν ο χειριστής έχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο, μπορεί να βλέπει τα πάντα (weak-side corner, opposite slot, κοψίματα, short rolls). Αν όμως τον στείλεις προς τη baseline ή προς την πλάγια γραμμή, του μικραίνεις το γήπεδο και άρα του αφαιρείς επιλογές. Στα πλάγια pick-and-rolls θα παίξεις "ice". Δηλαδή δεν αφήνεις τον χειριστή να χρησιμοποιήσει το screen προς το κέντρο, και τον στέλνεις προς τα κάτω, και ο ψηλός περιμένει σε θέση που να μη του δίνει αεροδριάδρομο αλλά ούτε να είναι πολύ μακριά από κάποιο pop. Φυσικά αυτό δεν ισχύει πάντα 100%. Υπάρχουν παίκτες που είναι τρομεροί στη baseline πάσα (Τεόντοσιτς, Καλάθης) ή υπάρχουν παίκτες είναι πολύ μάστορες στο short roll, κι εκεί πρέπει να γίνουν προσαρμογές αλλά γενικά ως αρχή "no middle".

Τώρα, φυσικά η επίθεση δεν θα είναι αγαλματάκια ακούνητα, θα έχει 500 actions και plays μέσω των οποίων ψάχνει βασικά να προκαλέσει δύο αμυντικούς να αντιδράσουν στο τι γίνεται και μετά να παίξει 4 εναντίον 3 στην πλάτη τους. Το τι κάνεις, εξαρτάται από τους παίκτες που έχεις.

Αν έχεις πέντε παίκτες που μπορούν να παίξουν αλλαγές, το switch είναι το πιο εύκολο πράγμα. Δεν ανοίγεις αμέσως τη ρακέτα, δεν σε νοιάζουν περιστροφές, και δεν δίνεις στον χειριστή πλεονέκτημα. Βέβαια οι αλλαγές δεν είναι πανάκεια γιατί το κακό switch θα δώσει mismatch. Για να παίξεις switch απέναντι στο 5-out, χρειάζεσαι (μάλλον) τρία πράγματα. Πρώτον, ο ψηλός που αλλάζει πάνω στον κοντό πρέπει να μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον δύο ντρίμπλες χωρίς να κάνει φάουλ. Δεύτερον, οι υπόλοιποι πρέπει να ξέρουν πότε να κάνουν "scram switch". Αυτό είναι μία κατάσταση στην οποία ένας κοντός έχει μείνει με ψηλό κοντά στο καλάθι, και γίνεται αλλαγή μακριά από την μπάλα πριν η επίθεση τον σημαδέψει. Τρίτον, δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι μόλις προκύψει mismatch. Πολλές ομάδες θα κάνουν αλλαγές, θα δουν το mismatch, στέλνουν χαζό double team, και τελικά τρώνε τρίποντο.

Αν δεν έχεις ψηλό σαν το παραπάνω, δεν γίνεται να παίξεις βαθύ drop (για τους λόγους που φαντάζεσαι). Με drop δίνεις χώρο στον χειριστή για pull-up, στον ψηλό για pop ή short roll κλπ κλπ. Μπορεί να δουλέψει αν ο χειριστής δεν σουτάρει καλά μετά από ντρίμπλα ή αν ο screener δεν έχει καλή πάσα/σουτ. Η ενδιάμεση λύση είναι ο ψηλός να βγαίνει στο ύψος του screen, να καθυστερεί λίγο τον χειριστή και μετά να επιστρέφει. Σαν χαζο-hedge. Λίγο να του χαλάσει καθαρή γωνία. Αυτό βέβαια απαιτεί καλό timing γιατί αν αργήσει, τρως σουτάκι. Αν βγει υπερβολικά θα τον περάσει. Αν ο πίσω αμυντικός δεν κάνει tag... ez layup. Γενικά δες φετινό Παναθηναικό :banghead:

Συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό τώρα:

Με Μιλουτίνοφ το "no middle" και o έλεγχος των ριμπάουντ πρέπει να είναι ευαγγέλιο. Ο περιφερειακός πρέπει να περνάει πάνω/μέσα από τα screen. Ο Μιλού παίζει λίγο πιο πίσω. Ο αμυντικός στο nail πρέπει να κάνει αυτό που είπαμε πιο πάνω (το να βγει "έτσι λιγο"). Ο low man πρέπει να έρχεται μόνο από προκαθορισμένο παίκτη. Ο στόχος γενικά είναι να αναγκάσεις την επίθεση σε κάποιο contested pull-up, μακρινά floaters, και φυσικά τρίποντα από τους λιγότερο εύστοχους.

Με Χολ, Ταιρικ περισσότερες αλλαγές. Δεν χρειάζεται να είναι μόνιμα αλλαγές, αλλά αρκετά ώστε να κοπεί το αρχικό πλεονέκτημα. Switch, contain, scram. Όχι double-team χωρίς (σημαντικό) λόγο. Όχι βοήθειες από τη γωνία. Ο στόχος εδώ είναι να βγάλεις την επίθεση από τη ροή της και να τους αναγκάσεις να πάνε σε 1v1 που θα καταλήξει να βρίσκει σε τοίχο.

Αυτά, ελπίζω να σε βοήθησα λίγο. :)
Εξαιρετικός Νικόλα , πολύ ωραίο ποστ. Θα ήθελα να ρωτήσω καθώς δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα την Ρεάλ φέτος , κατά πόσο έχει παίξει με τέτοια φέτος σε διάρκεια. Αν δεν έχει γίνει με συνέπεια το θεωρώ πολύ δύσκολο να κάνουν adjust μέσα σε 2 μέρες.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Κυρ Μάιος 24, 2026 12:37 pm

papp7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2026 2:10 am
Ήθελα να αναλύσω, αλλά τι να γράψω.... και 2 πραγματάκια που ήθελα να προσθέσω πάνω σε mixed def και σε modern def approach δεν υπάρχει λόγος,άλλη φορά.Εξαιρετικό ποστ, έχεις κάνει τέλεια ανάλυση και κυρίως κατανοητή.Μπράβο Νικόλα ! :obey:
Θενκς αλλά πάντα λες χρήσιμα πράγματα οπότε να γράψεις αυτά που θες γιατί πχ δεν ξέρω τι είναι το modern approach. Πάντα κάτι μαθαίνω από τα γραπτά σου. Aν mixed εννοείς ζώνες με προσαρμογές, επίσης να γράψεις, το άφησα απέξω γιατί μαζεύονταν πολλές υπό-περιπτώσεις μετά.
AO DAFNIS έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2026 12:25 pm
Εξαιρετικός Νικόλα , πολύ ωραίο ποστ. Θα ήθελα να ρωτήσω καθώς δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα την Ρεάλ φέτος , κατά πόσο έχει παίξει με τέτοια φέτος σε διάρκεια. Αν δεν έχει γίνει με συνέπεια το θεωρώ πολύ δύσκολο να κάνουν adjust μέσα σε 2 μέρες.
Να’σαι καλά. Δεν έχω παρακολουθήσει (νομίζω;) καθόλου την Ρεάλ χωρίς Ταβαρες οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Συμφωνώ όμως στο τελευταίο που γράφεις. Κι εμένα η άποψη μου είναι πως δύσκολα θα τους βγει κάτι τέτοιο εκτός αν ο Ολυμπιακός είναι πνευματικά ή προπονητικά απροετοίμαστος (το θεωρώ απίθανο) ή αν πια αρχίσουν και πετάνε βότσαλα στον ωκεανό (μικρή πιθανότητα αλλά όχι 0).

Εικόνα
redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Κυρ Μάιος 24, 2026 12:40 pm

H περιρρεουσα ατμοσφαιρα ειναι προβληματικη, για να το θεσω κομψα.

Δεν ειναι παραλογη αυτη η αισιοδοξια, αλιμονο, απλα δε βοηθαει σε τιποτα πραγματικα και στην υπερβολη της μονο προβλημα μπορει να δημιουργησει. Αν π.χ. το ματς δε καθαρισει νωρις, το βαρος θα φορτωθει και απο τον κοσμο στο γηπεδο και απο τη συνθηκη στις δικες μας πλατες.

Ελπιζω και πιστευω η ομαδα να μεινει συγκεντρωμενη και ανεπηρεαστη απο αυτα που ακουγονται και γραφονται δεξια και αριστερα (οχι εντελως αβασιμα, για να ειμαι δικαιος).

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Μάιος 24, 2026 1:26 pm

Πάλι καλά που δεν έπαιξα 100€ Βαλένθια. Κουβά θα πήγαινα. Η ομάδα είναι Λερναία Ύδρα, μη φοβάστε.

Τον μόνο που φοβάμαι είναι ο Γιουλ. Αυτός παίδες μπορεί να μπει δύο λεπτά και να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Αλλά ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Μάιος 24, 2026 1:34 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2026 12:09 pm
karamelitsa έγραψε:
Παιδιά μόνο εγώ έχω σκάσει και περιμένω πως και πως το βράδυ?
Θα ρίξω μια εντελώς άκυρη μαντεψιά αλλά πιστεύω πως όχι, δεν είσαι μόνος.
Επιβεβαιώνω, μπορώ να πω με 100% σιγουριά ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο ακόμα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Κυρ Μάιος 24, 2026 1:38 pm

kite26 έγραψε:
Τον μόνο που φοβάμαι είναι ο Γιουλ. Αυτός παίδες μπορεί να μπει δύο λεπτά και να τα τινάξει όλα στον αέρα.
Ο φετινός Γιουλ, που έχει senior citizen έκπτωση στα λεωφορεία και στα θέατρα, το μόνο που μπορεί να τινάξει στον αέρα είναι η συστολική του πίεση.

Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Κυρ Μάιος 24, 2026 1:43 pm

kite26 έγραψε:
Πάλι καλά που δεν έπαιξα 100€ Βαλένθια. Κουβά θα πήγαινα. Η ομάδα είναι Λερναία Ύδρα, μη φοβάστε.

Δε μπορεί πια ρε συ. Έχει και μαντρόσκυλα στην άμυνα, δεν πρόκειται και στην κόψη να είναι, να είναι ο Llull μέσα και να πάρει επίθεση.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Μάιος 24, 2026 1:46 pm

nikolas_asteri έγραψε:
kite26 έγραψε:
Ο φετινός Γιουλ, που έχει senior citizen έκπτωση στα λεωφορεία και στα θέατρα, το μόνο που μπορεί να τινάξει στον αέρα είναι η συστολική του πίεση.
Στην φάση που είναι αγωνιστικά ισχύει αυτό που λες. Απλά επειδή είναι σκ@τόφαρα δεν μου φαίνεται απίθανο να τινάξει τον αγώνα εξωαγωνιστικά. Ετσι και αλλιώς πάντα δυναμιτίζει το κλίμα τα τελευταία 2 χρόνια.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μάιος 24, 2026 1:50 pm

TuTiS έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Στην φάση που είναι αγωνιστικά ισχύει αυτό που λες. Απλά επειδή είναι σκ@τόφαρα δεν μου φαίνεται απίθανο να τινάξει τον αγώνα εξωαγωνιστικά. Ετσι και αλλιώς πάντα δυναμιτίζει το κλίμα τα τελευταία 2 χρόνια.
Τιποτα δεν θα γινει, την Ρεαλ με 0 ψηλους ο Ολυμπιακος θα την κερδισει με 20αρα.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Μάιος 24, 2026 1:57 pm

j-kidd13 έγραψε:
TuTiS έγραψε:

Τιποτα δεν θα γινει, την Ρεαλ με 0 ψηλους ο Ολυμπιακος θα την κερδισει με 20αρα.
Μακάρι, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί το 5 out της Ρεάλ με τον χειρότερο σουτέρ τους (τους τελευταίους 4 μήνες) στο τρίποντο να είναι ο campazzo με 32% και ο Lyles, Okeke και Feliz να είναι σταθερά πάνω από 40%. Κάτι μου λέει ότι θα πρέπει να κάνει τρομερά μεγάλο παιχνίδι ο Jones.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Κυρ Μάιος 24, 2026 1:58 pm

j-kidd13 έγραψε:
TuTiS έγραψε:

Το πιο πιθανό, αλλά δεν το ξέρεις αυτό, για να φτάσει εδώ κάτι αξίζει….χωρις ψηλούς έπαιζε ουσιαστικά και με Χαποελ και Βαλενθια και τις έκανε και τις 2 μια χαψιά….ενα ματς είναι. Αν είναι εύστοχοι στα τρίποντα μια χαρά μπορούν να πάρουν το ματς…..

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 24, 2026 2:00 pm

kite26 έγραψε:

Οχι δεν μπορει.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Κυρ Μάιος 24, 2026 2:01 pm

TuTiS έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2026 1:57 pm
j-kidd13 έγραψε:

Μακάρι, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί το 5 out της Ρεάλ με τον χειρότερο σουτέρ τους (τους τελευταίους 4 μήνες) στο τρίποντο να είναι ο campazzo με 32% και ο Lyles, Okeke και Feliz να είναι σταθερά πάνω από 40%. Κάτι μου λέει ότι θα πρέπει να κάνει τρομερά μεγάλο παιχνίδι ο Jones.
Πρέπει να ρίξει μπασκετικό ξύλο ο Ολυμπιακός, αν τους αφήνει να σουτάρουν όπως προχτές η Βαλενθια, θα μας βάλει 100 πόντους η Ρεάλ με τα σουτ της. Από το Low post δεν χάνουμε, από την ρακέτα δεν χάνουμε, οπότε κάνεις τα πάντα να τους κλείσεις τα μακρινά σουτ …αν το κάνεις αυτό έχεις κάνει την μισή δουλειά για την νίκη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Final 4 2026, Athens”