τα ξαναλέμε στο ΣΕΦ το 2030nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 24, 2026 8:03 pmΦαντάσου τώρα με όλα αυτά που έχουν γίνει με εισιτήρια που δεν στάλθηκαν, με τσαμπατζήδες, με νεύρα, με έξτρα κόσμο...να είχε και Παναθηναικούς και Ολυμπιακούς μέσα![]()
![]()
Final 4 Athens 2026 - Olympiacos vs Real Madrid - Final
Συντονιστής: Captains
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μια ώρα πριν τον μεγάλο τελικό και στο βάθος η πολυπόθητη κούπα για να επιβραβεύσει αυτή την ομάδα που χτίστηκε με τόσο κόπο και αμφισβητήσεις. Την αξίζουν και με το παραπάνω όλοι. Και ο Μπαρτζώκας ο αρχιτέκτονας και οι παίκτες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους όλη τη χρονιά, αλλά και εμείς που έχουμε χάσει χρόνια απ' τη ζωή μας στις προηγούμενες γκέλες. Αν κατεβούμε σοβαροί και δυνατοί όπως με τη Φενέρ δεν το χάνουμε αυτή τη φορά. Και, ας μου επιτραπεί: ψόφο στη σιχαμένη Ρεάλ !

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα θα παλεύουν να φτιάξουν σωστή διανομή εισιτηρίωνTonyTonyChopper έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 24, 2026 8:10 pmτα ξαναλέμε στο ΣΕΦ το 2030nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 24, 2026 8:03 pm
Φαντάσου τώρα με όλα αυτά που έχουν γίνει με εισιτήρια που δεν στάλθηκαν, με τσαμπατζήδες, με νεύρα, με έξτρα κόσμο...να είχε και Παναθηναικούς και Ολυμπιακούς μέσα![]()
![]()
![]()
![]()

-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Eγώ θα πω το προαίσθημα που έχω ανεξάρτητα από μπασκετικές αναλύσεις. Σήμερα μπαίνουμε μέσα , τους ρίχνουμε ξύλο και τους κόβουμε τον αέρα από την αρχή. Οδηγός θα είναι το πως μπήκαμε στο παιχνίδι με την Φενέρ. Μετά θα ξεκινήσει να γέρνει το γήπεδο και θα γίνει αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει από τα προηγούμενα χρόνια.
Σήμερα περιμένω ότι θα γυαλίζει το μάτι τους. Από τον Βεζένκοφ , μέχρι τον φροντιστή μέχρι τον οδηγό του πούλμαν που πήγε την ομάδα στο ΟΑΚΑ.
Σήμερα περιμένω ότι θα γυαλίζει το μάτι τους. Από τον Βεζένκοφ , μέχρι τον φροντιστή μέχρι τον οδηγό του πούλμαν που πήγε την ομάδα στο ΟΑΚΑ.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
3-1 μας έχει σε τελικούς η Ρεάλ, ε ευκαιρία να κάνουμε το 3-2 σήμερα!Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 24, 2026 8:10 pmΜια ώρα πριν τον μεγάλο τελικό και στο βάθος η πολυπόθητη κούπα για να επιβραβεύσει αυτή την ομάδα που χτίστηκε με τόσο κόπο και αμφισβητήσεις. Την αξίζουν και με το παραπάνω όλοι. Και ο Μπαρτζώκας ο αρχιτέκτονας και οι παίκτες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους όλη τη χρονιά, αλλά και εμείς που έχουμε χάσει χρόνια απ' τη ζωή μας στις προηγούμενες γκέλες. Αν κατεβούμε σοβαροί και δυνατοί όπως με τη Φενέρ δεν το χάνουμε αυτή τη φορά. Και, ας μου επιτραπεί: ψόφο στη σιχαμένη Ρεάλ !
![]()
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas12

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πριν τρία χρόνια, όταν η ομάδα ρόλαρε, είπα να μείνω εκτός φόρουμ για το γούρι μέχρι να δούμε πως θα τελειώσει η σεζόν. Ο Γιουλ δυστυχώς επέλεξε να μου τα χαλάσει. Τρία χρόνια μετά το άγχος με έχει φάει, όλη μέρα κινούμαι νευρικά δεν ξέρω κατά πόσο θέλω να δω το παιχνίδι και αν θα το αντέξω όλο αυτό. Θέλω αυτήν την Ευρωλίγκα όσο τίποτα άλλο. Και είπα τα γούρια της προηγούμενης φοράς που πήγαμε τελικό να μην τα κρατήσω. Μακάρι σήμερα να κλαίμε από συγκίνηση, μακάρι να δικαιωθούμε επιτέλους για αυτά τα τελευταία χρόνια.
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Φτιάχνω καμμένα memes και όχι μόνο εδώ: Unstable Memes
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Φτιάχνω καμμένα memes και όχι μόνο εδώ: Unstable Memes
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0