Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 25, 2026 9:19 am

big_lebowski έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 9:16 am
O Mανωλοπουλος η ο Μανοπαπαδοπουλος?
Προφανώς το δεύτερο (το διόρθωσα) ! ο καφές δεν έχει διατρέξει ακόμα όλα τα νευρά του εγκεφάλου μου ... :mrgreen: Ο συμπαθής Μανωλοπουλος δεν νομίζω να θέλαμε να παει να κάνει επαφές με την λίγκα :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Μάιος 25, 2026 9:30 am

Γενικά αυτό το πράγμα με.τη διαιτησία διατρέχει το dna μας γενικώς.Ειναι η εύκολη λύση να ρίξεις ευθύνη,τα ίδια έλεγε κι ο ολυμπιακος έως πριν απο 4-5 χρόνια κ μετραγε βολές,τα ίδια κάνει κ λέει ο δπγ τώρα,τα ίδια λέγανε το 23-24 για εμάς (για Μποντιρόγκα κ Ντιφαλα ) τα ίδια θα ξαναπουν όταν το ξαναπαρουμε κλπ

Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να φαίνονται παράλογα (εγω το εχω πει αυτο το πραγμα με τον Ναν πχ δεν εχει λογικη εξηγηση )αλλά ακόμα κι αυτά μπορείς να τα θέτεις αλλού με άλλο τρόπο και με άλλη διαδικασία. Αν έχεις μηδενικά social skills και έχεις τσακωθεί κ με το καθρέφτη σου είναι αδύνατο να σε αντιμετωπίζει κάποιος με συμπαθεια

Δεδομένα θα υπάρχει τρελή ενίσχυση,αλλά βασικά ΜΙΑ κίνηση είναι το βασικό που πρέπει να γίνει.Αν έρθει ΑΥΤΟΣ που πρέπει όλα θα παρουν τον δρόμο τους

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 9:36 am

Πάντως νομίζω ότι αυτός ο παναθηναϊκός δεν ταίριαξε ποτέ σε αυτόν τον ολυμπιακό, ούτε το 2024. Δεν ξέρω αν είναι η έλλειψη του αμυντικού φίλτρου, ο προπονητής, κάτι άλλο ή όλα μαζί.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 9:43 am

TonyTonyChopper έγραψε:
Πάντως νομίζω ότι αυτός ο παναθηναϊκός δεν ταίριαξε ποτέ σε αυτόν τον ολυμπιακό, ούτε το 2024. Δεν ξέρω αν είναι η έλλειψη του αμυντικού φίλτρου, ο προπονητής, κάτι άλλο ή όλα μαζί.
Το 2024 μια χαρά ταίριαξε και είδαμε επικές μάχες. Το οικοδόμημα κατέρρευσε με τον σοβαρό τραυματισμό του Ματίας. Έγιναν πολλές λάθος επιλογές και δεν βρέθηκε ποτέ η χημεία και η ποιότητα που έλειπε στην ομάδα. Το προπονητικό και διοικητικό τιμ σαφώς έχει το μερίδιο του λέοντος στην πίτα της ευθύνης, αλλά δεν είναι μόνο ένα το μερίδιο ...

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 9:46 am

kein έγραψε:
TonyTonyChopper έγραψε:
Το 2024 μια χαρά ταίριαξε και είδαμε επικές μάχες. Το οικοδόμημα κατέρρευσε με τον σοβαρό τραυματισμό του Ματίας. Έγιναν πολλές λάθος επιλογές και δεν βρέθηκε ποτέ η χημεία και η ποιότητα που έλειπε στην ομάδα. Το προπονητικό και διοικητικό τιμ σαφώς έχει το μερίδιο του λέοντος στην πίτα της ευθύνης, αλλά δεν είναι μόνο ένα το μερίδιο ...
Ναι αλλά ποιοι έπαιζαν στον ολυμπιακό το 2024 και ποιοι στον παναθηναϊκό; Η ιστορία δεν ξεγράφεται: ο παναθηναϊκός πήρε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα αλλά νομίζω το πρωτάθλημα ήρθε ασθμαίνοντας απέναντι σε μια ομάδα λίγο πιο χαμηλής δυναμικότητας.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 9:53 am

TonyTonyChopper έγραψε:
kein έγραψε:

Ναι αλλά ποιοι έπαιζαν στον ολυμπιακό το 2024 και ποιοι στον παναθηναϊκό; Η ιστορία δεν ξεγράφεται: ο παναθηναϊκός πήρε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα αλλά νομίζω το πρωτάθλημα ήρθε ασθμαίνοντας απέναντι σε μια ομάδα λίγο πιο χαμηλής δυναμικότητας.
Δεν νομίζω ότι ήταν υποδεέστερο το ρόστερ, σε σχέση με τον παναθηναϊκό, ίσως χειρότερο σε σχέση με τον Ολυμπιακό του 2026, αλλά και αυτό είναι σχετικό. Και τοτε είχε υπεροπλία ο Ολυμπιακός στα σέντερ με Φαλ-Ραιτ-Μιλου, είχε τον Μακίσικ σε πολύ καλή κατάσταση και δεν είχαμε αντίδοτο (έκανε επικά ματς απέναντι μας) είχε Γκος, είχε και Ουόκαπ στα ντουζένια του. Ακόμα και ο Πετρούσεφ μας έβαζε σοβαρά προβλήματα. Επίσης ο Ολυμπιακός ήταν ομάδα με βασικό κομμό ετών.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 25, 2026 10:02 am

kein έγραψε:
TonyTonyChopper έγραψε:

Δεν νομίζω ότι ήταν υποδεέστερο το ρόστερ, σε σχέση με τον παναθηναϊκό, ίσως χειρότερο σε σχέση με τον Ολυμπιακό του 2026, αλλά και αυτό είναι σχετικό. Και τοτε είχε υπεροπλία ο Ολυμπιακός στα σέντερ με Φαλ-Ραιτ-Μιλου, είχε τον Μακίσικ σε πολύ καλή κατάσταση και δεν είχαμε αντίδοτο (έκανε επικά ματς απέναντι μας) είχε Γκος, είχε και Ουόκαπ στα ντουζένια του. Ακόμα και ο Πετρούσεφ μας έβαζε σοβαρά προβλήματα. Επίσης ο Ολυμπιακός ήταν ομάδα με βασικό κομμό ετών.
Ήταν πιο αδύναμος τότε ο Ολυμπιακός σε σχέση με τώρα ξεκάθαρα, ενώ μην ξεχνάς ότι στα τελικά είχε τραυματιστεί και ο Φαλ και παίζαμε με ένα ψηλό τον Μιλου που δεν άντεξε τελικά λόγω και της κακής του φυσικής κατάστασης. Προφανώς δεν ήταν κακή ομάδα τότε ο Ολυμπιακός, είχε πάει και F4 απλά πιο χαμηλό επίπεδο σε σχέση με την φετινή ομάδα από όπου και να το δεις. Ενώ και ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος τότε από τον φετινό. Ο Γκραντ και Σλούκας πιο νέοι να τα δίνουν όλα, ο Λεσορτ στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μεχρι και ο Μητογλου είχε κάνει χρόνια καριέρας τότε, εδώ τι λέμε μέχρι και ο Κωστακουμπο είχε βοηθήσει την χρονιά αυτή..

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 25, 2026 10:09 am

Εγω με την μεροληπτικη μου αποψη θα πω οτι ουτε το 24 ηταν καλο ματσαρισμα ο Ολυμπιακος για τον ΠΑΟ. Στους τελικους με πλεονεκτημα εδρας 20 δευτερα πριν το τελος μεσα στο ΟΑΚΑ ο Γκος αστοχει σε σουτ προπονησης στο 81-80. Με την ψυχη στο στομα κεδρισε ο ΠΑΟ που ηταν ποιοτικα πολυ ανωτερος. Γιατι ωραια ειναι το 3-2 out of context αλλα τα περισσοτερα ματς κριθηκαν στο τελευταιο λεπτο...

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 10:10 am

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 10:02 am
kein έγραψε:

Ήταν πιο αδύναμος τότε ο Ολυμπιακός σε σχέση με τώρα ξεκάθαρα, ενώ μην ξεχνάς ότι στα τελικά είχε τραυματιστεί και ο Φαλ και παίζαμε με ένα ψηλό τον Μιλου που δεν άντεξε τελικά λόγω και της κακής του φυσικής κατάστασης. Προφανώς δεν ήταν κακή ομάδα τότε ο Ολυμπιακός, είχε πάει και F4 απλά πιο χαμηλό επίπεδο σε σχέση με την φετινή ομάδα από όπου και να το δεις. Ενώ και ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος τότε από τον φετινό. Ο Γκραντ και Σλούκας πιο νέοι να τα δίνουν όλα, ο Λεσορτ στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μεχρι και ο Μητογλου είχε κάνει χρόνια καριέρας τότε, εδώ τι λέμε μέχρι και ο Κωστακουμπο είχε βοηθήσει την χρονιά αυτή..
Με πρόλαβες :+1: Όχι ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή ομάδα αλλά και εκ του αποτελέσματος να κρίνουμε ε ήταν χειρότερη σε σχέση με φέτος.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 25, 2026 10:17 am

Jeight έγραψε:
Εγω με την μεροληπτικη μου αποψη θα πω οτι ουτε το 24 ηταν καλο ματσαρισμα ο Ολυμπιακος για τον ΠΑΟ. Στους τελικους με πλεονεκτημα εδρας 20 δευτερα πριν το τελος μεσα στο ΟΑΚΑ ο Γκος αστοχει σε σουτ προπονησης στο 81-80. Με την ψυχη στο στομα κεδρισε ο ΠΑΟ που ηταν ποιοτικα πολυ ανωτερος. Γιατι ωραια ειναι το 3-2 out of context αλλα τα περισσοτερα ματς κριθηκαν στο τελευταιο λεπτο...
Η αλήθεια είναι ότι δεν ματσαρει καλά ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό και φαίνεται και στα ματς της Ευρώπης, έχεις δίκιο και τότε ακόμα που ο Παναθηναϊκός είχε ξεκάθαρα καλυτερο ρόστερ χρειάστηκε αρκετή τύχη και ίσως και ο τραυματισμός του Φαλ για να το πάρει τελικά ο Παναθηναϊκός. Περίμενα τότε σε αυτή την σειρά πιο άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού και όχι με την ψυχή στο στόμα και όπως είπες και με τον Γκος να χάνει ένα εύκολο σουτ τίτλο ουσιαστικά.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 25, 2026 10:22 am

Ειναι η διαφορα στους κοουτς. Σε σειρα αγωνων ο Μπαρτζωκας θα παει πιο πολυ σε προσαρμογες και λεπτομερεια ενω ο Αταμαν θα εμπιστευτει το ενστικτο των παικτων του για να κανουν την δουλεια.

Σε σειρα αγωνων αυτο μπορει να αποβει μειονεκτημα....

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Δευ Μάιος 25, 2026 10:28 am

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 10:17 am
Jeight έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι δεν ματσαρει καλά ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό και φαίνεται και στα ματς της Ευρώπης, έχεις δίκιο και τότε ακόμα που ο Παναθηναϊκός είχε ξεκάθαρα καλυτερο ρόστερ χρειάστηκε αρκετή τύχη και ίσως και ο τραυματισμός του Φαλ για να το πάρει τελικά ο Παναθηναϊκός. Περίμενα τότε σε αυτή την σειρά πιο άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού και όχι με την ψυχή στο στόμα και όπως είπες και με τον Γκος να χάνει ένα εύκολο σουτ τίτλο ουσιαστικά.
Ακριβώς. Και γι' αυτό, σχετικά με τους περσινούς τελικούς, είναι στρουθοκαμηλισμός να τα ρίχνουμε όλα στις σαλτιμπαγκιές του ΔΠΓ. Ότι - και καλά - πηγαίναμε για άνετη επικράτηση και μας διέλυσε ο Γιαννακόπουλος.

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Δευ Μάιος 25, 2026 10:30 am

Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 10:22 am
Ειναι η διαφορα στους κοουτς. Σε σειρα αγωνων ο Μπαρτζωκας θα παει πιο πολυ σε προσαρμογες και λεπτομερεια ενω ο Αταμαν θα εμπιστευτει το ενστικτο των παικτων του για να κανουν την δουλεια.

Σε σειρα αγωνων αυτο μπορει να αποβει μειονεκτημα....
Και αυτό, σίγουρα, αλλά και η γενικότερη φιλοσοφία των ρόστερ (ή το πως έκατσε, στην τελική, να διαμορφωθούν) δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό. Γιατί αυτό που λες μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ πχ σε ενδεχόμενο 5ο αγώνα, όπου ο ένας είναι διαπιστευμένα πιο κατάλληλος να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Μάιος 25, 2026 11:38 am

Καλά εν έχει 2026 εξακολουθειτε να γράφετε για το πρωτάθλημα του 24 και την απουσία του Φαλ?Μετά από ευρωπαϊκό με τον αντιπαλο με rotation 8 παικτών χωρίς τον Ταβαρες?Δεν αντιλαμβανεστε πως ρίχνετε νερό στον ίδιο μύλο?

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 12:12 pm

Πάντως σκοπός μου όταν το έγραψα δεν ήταν να αναλωθούμε στους τραυματισμούς της κάθε ομάδας γιατί αυτά συμβαίνουν σε όλους. Αν είχε τραυματιστεί ο λεσορ την πρώτη χρονιά άλλο 5αρι δεν υπήρχε από πίσω και φάνηκε στην συνέχεια. Οπότε εξέφρασα μια σκέψη μου που σκέφτομαι εδώ και καιρό και αφορά το πως ταιριάζουν οι ομάδες όχι τις συγκυρίες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”