Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά αυτό το πράγμα με.τη διαιτησία διατρέχει το dna μας γενικώς.Ειναι η εύκολη λύση να ρίξεις ευθύνη,τα ίδια έλεγε κι ο ολυμπιακος έως πριν απο 4-5 χρόνια κ μετραγε βολές,τα ίδια κάνει κ λέει ο δπγ τώρα,τα ίδια λέγανε το 23-24 για εμάς (για Μποντιρόγκα κ Ντιφαλα ) τα ίδια θα ξαναπουν όταν το ξαναπαρουμε κλπ
Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να φαίνονται παράλογα (εγω το εχω πει αυτο το πραγμα με τον Ναν πχ δεν εχει λογικη εξηγηση )αλλά ακόμα κι αυτά μπορείς να τα θέτεις αλλού με άλλο τρόπο και με άλλη διαδικασία. Αν έχεις μηδενικά social skills και έχεις τσακωθεί κ με το καθρέφτη σου είναι αδύνατο να σε αντιμετωπίζει κάποιος με συμπαθεια
Δεδομένα θα υπάρχει τρελή ενίσχυση,αλλά βασικά ΜΙΑ κίνηση είναι το βασικό που πρέπει να γίνει.Αν έρθει ΑΥΤΟΣ που πρέπει όλα θα παρουν τον δρόμο τους
Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να φαίνονται παράλογα (εγω το εχω πει αυτο το πραγμα με τον Ναν πχ δεν εχει λογικη εξηγηση )αλλά ακόμα κι αυτά μπορείς να τα θέτεις αλλού με άλλο τρόπο και με άλλη διαδικασία. Αν έχεις μηδενικά social skills και έχεις τσακωθεί κ με το καθρέφτη σου είναι αδύνατο να σε αντιμετωπίζει κάποιος με συμπαθεια
Δεδομένα θα υπάρχει τρελή ενίσχυση,αλλά βασικά ΜΙΑ κίνηση είναι το βασικό που πρέπει να γίνει.Αν έρθει ΑΥΤΟΣ που πρέπει όλα θα παρουν τον δρόμο τους
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το 2024 μια χαρά ταίριαξε και είδαμε επικές μάχες. Το οικοδόμημα κατέρρευσε με τον σοβαρό τραυματισμό του Ματίας. Έγιναν πολλές λάθος επιλογές και δεν βρέθηκε ποτέ η χημεία και η ποιότητα που έλειπε στην ομάδα. Το προπονητικό και διοικητικό τιμ σαφώς έχει το μερίδιο του λέοντος στην πίτα της ευθύνης, αλλά δεν είναι μόνο ένα το μερίδιο ...TonyTonyChopper έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 9:36 amΠάντως νομίζω ότι αυτός ο παναθηναϊκός δεν ταίριαξε ποτέ σε αυτόν τον ολυμπιακό, ούτε το 2024. Δεν ξέρω αν είναι η έλλειψη του αμυντικού φίλτρου, ο προπονητής, κάτι άλλο ή όλα μαζί.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά ποιοι έπαιζαν στον ολυμπιακό το 2024 και ποιοι στον παναθηναϊκό; Η ιστορία δεν ξεγράφεται: ο παναθηναϊκός πήρε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα αλλά νομίζω το πρωτάθλημα ήρθε ασθμαίνοντας απέναντι σε μια ομάδα λίγο πιο χαμηλής δυναμικότητας.kein έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 9:43 amΤο 2024 μια χαρά ταίριαξε και είδαμε επικές μάχες. Το οικοδόμημα κατέρρευσε με τον σοβαρό τραυματισμό του Ματίας. Έγιναν πολλές λάθος επιλογές και δεν βρέθηκε ποτέ η χημεία και η ποιότητα που έλειπε στην ομάδα. Το προπονητικό και διοικητικό τιμ σαφώς έχει το μερίδιο του λέοντος στην πίτα της ευθύνης, αλλά δεν είναι μόνο ένα το μερίδιο ...TonyTonyChopper έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 9:36 amΠάντως νομίζω ότι αυτός ο παναθηναϊκός δεν ταίριαξε ποτέ σε αυτόν τον ολυμπιακό, ούτε το 2024. Δεν ξέρω αν είναι η έλλειψη του αμυντικού φίλτρου, ο προπονητής, κάτι άλλο ή όλα μαζί.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι ήταν υποδεέστερο το ρόστερ, σε σχέση με τον παναθηναϊκό, ίσως χειρότερο σε σχέση με τον Ολυμπιακό του 2026, αλλά και αυτό είναι σχετικό. Και τοτε είχε υπεροπλία ο Ολυμπιακός στα σέντερ με Φαλ-Ραιτ-Μιλου, είχε τον Μακίσικ σε πολύ καλή κατάσταση και δεν είχαμε αντίδοτο (έκανε επικά ματς απέναντι μας) είχε Γκος, είχε και Ουόκαπ στα ντουζένια του. Ακόμα και ο Πετρούσεφ μας έβαζε σοβαρά προβλήματα. Επίσης ο Ολυμπιακός ήταν ομάδα με βασικό κομμό ετών.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 9:46 amΝαι αλλά ποιοι έπαιζαν στον ολυμπιακό το 2024 και ποιοι στον παναθηναϊκό; Η ιστορία δεν ξεγράφεται: ο παναθηναϊκός πήρε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα αλλά νομίζω το πρωτάθλημα ήρθε ασθμαίνοντας απέναντι σε μια ομάδα λίγο πιο χαμηλής δυναμικότητας.kein έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 9:43 am
Το 2024 μια χαρά ταίριαξε και είδαμε επικές μάχες. Το οικοδόμημα κατέρρευσε με τον σοβαρό τραυματισμό του Ματίας. Έγιναν πολλές λάθος επιλογές και δεν βρέθηκε ποτέ η χημεία και η ποιότητα που έλειπε στην ομάδα. Το προπονητικό και διοικητικό τιμ σαφώς έχει το μερίδιο του λέοντος στην πίτα της ευθύνης, αλλά δεν είναι μόνο ένα το μερίδιο ...
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήταν πιο αδύναμος τότε ο Ολυμπιακός σε σχέση με τώρα ξεκάθαρα, ενώ μην ξεχνάς ότι στα τελικά είχε τραυματιστεί και ο Φαλ και παίζαμε με ένα ψηλό τον Μιλου που δεν άντεξε τελικά λόγω και της κακής του φυσικής κατάστασης. Προφανώς δεν ήταν κακή ομάδα τότε ο Ολυμπιακός, είχε πάει και F4 απλά πιο χαμηλό επίπεδο σε σχέση με την φετινή ομάδα από όπου και να το δεις. Ενώ και ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος τότε από τον φετινό. Ο Γκραντ και Σλούκας πιο νέοι να τα δίνουν όλα, ο Λεσορτ στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μεχρι και ο Μητογλου είχε κάνει χρόνια καριέρας τότε, εδώ τι λέμε μέχρι και ο Κωστακουμπο είχε βοηθήσει την χρονιά αυτή..kein έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 9:53 amΔεν νομίζω ότι ήταν υποδεέστερο το ρόστερ, σε σχέση με τον παναθηναϊκό, ίσως χειρότερο σε σχέση με τον Ολυμπιακό του 2026, αλλά και αυτό είναι σχετικό. Και τοτε είχε υπεροπλία ο Ολυμπιακός στα σέντερ με Φαλ-Ραιτ-Μιλου, είχε τον Μακίσικ σε πολύ καλή κατάσταση και δεν είχαμε αντίδοτο (έκανε επικά ματς απέναντι μας) είχε Γκος, είχε και Ουόκαπ στα ντουζένια του. Ακόμα και ο Πετρούσεφ μας έβαζε σοβαρά προβλήματα. Επίσης ο Ολυμπιακός ήταν ομάδα με βασικό κομμό ετών.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 9:46 am
Ναι αλλά ποιοι έπαιζαν στον ολυμπιακό το 2024 και ποιοι στον παναθηναϊκό; Η ιστορία δεν ξεγράφεται: ο παναθηναϊκός πήρε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα αλλά νομίζω το πρωτάθλημα ήρθε ασθμαίνοντας απέναντι σε μια ομάδα λίγο πιο χαμηλής δυναμικότητας.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω με την μεροληπτικη μου αποψη θα πω οτι ουτε το 24 ηταν καλο ματσαρισμα ο Ολυμπιακος για τον ΠΑΟ. Στους τελικους με πλεονεκτημα εδρας 20 δευτερα πριν το τελος μεσα στο ΟΑΚΑ ο Γκος αστοχει σε σουτ προπονησης στο 81-80. Με την ψυχη στο στομα κεδρισε ο ΠΑΟ που ηταν ποιοτικα πολυ ανωτερος. Γιατι ωραια ειναι το 3-2 out of context αλλα τα περισσοτερα ματς κριθηκαν στο τελευταιο λεπτο...
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με πρόλαβεςkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:02 amΉταν πιο αδύναμος τότε ο Ολυμπιακός σε σχέση με τώρα ξεκάθαρα, ενώ μην ξεχνάς ότι στα τελικά είχε τραυματιστεί και ο Φαλ και παίζαμε με ένα ψηλό τον Μιλου που δεν άντεξε τελικά λόγω και της κακής του φυσικής κατάστασης. Προφανώς δεν ήταν κακή ομάδα τότε ο Ολυμπιακός, είχε πάει και F4 απλά πιο χαμηλό επίπεδο σε σχέση με την φετινή ομάδα από όπου και να το δεις. Ενώ και ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος τότε από τον φετινό. Ο Γκραντ και Σλούκας πιο νέοι να τα δίνουν όλα, ο Λεσορτ στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μεχρι και ο Μητογλου είχε κάνει χρόνια καριέρας τότε, εδώ τι λέμε μέχρι και ο Κωστακουμπο είχε βοηθήσει την χρονιά αυτή..kein έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 9:53 am
Δεν νομίζω ότι ήταν υποδεέστερο το ρόστερ, σε σχέση με τον παναθηναϊκό, ίσως χειρότερο σε σχέση με τον Ολυμπιακό του 2026, αλλά και αυτό είναι σχετικό. Και τοτε είχε υπεροπλία ο Ολυμπιακός στα σέντερ με Φαλ-Ραιτ-Μιλου, είχε τον Μακίσικ σε πολύ καλή κατάσταση και δεν είχαμε αντίδοτο (έκανε επικά ματς απέναντι μας) είχε Γκος, είχε και Ουόκαπ στα ντουζένια του. Ακόμα και ο Πετρούσεφ μας έβαζε σοβαρά προβλήματα. Επίσης ο Ολυμπιακός ήταν ομάδα με βασικό κομμό ετών.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι ότι δεν ματσαρει καλά ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό και φαίνεται και στα ματς της Ευρώπης, έχεις δίκιο και τότε ακόμα που ο Παναθηναϊκός είχε ξεκάθαρα καλυτερο ρόστερ χρειάστηκε αρκετή τύχη και ίσως και ο τραυματισμός του Φαλ για να το πάρει τελικά ο Παναθηναϊκός. Περίμενα τότε σε αυτή την σειρά πιο άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού και όχι με την ψυχή στο στόμα και όπως είπες και με τον Γκος να χάνει ένα εύκολο σουτ τίτλο ουσιαστικά.Jeight έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:09 amΕγω με την μεροληπτικη μου αποψη θα πω οτι ουτε το 24 ηταν καλο ματσαρισμα ο Ολυμπιακος για τον ΠΑΟ. Στους τελικους με πλεονεκτημα εδρας 20 δευτερα πριν το τελος μεσα στο ΟΑΚΑ ο Γκος αστοχει σε σουτ προπονησης στο 81-80. Με την ψυχη στο στομα κεδρισε ο ΠΑΟ που ηταν ποιοτικα πολυ ανωτερος. Γιατι ωραια ειναι το 3-2 out of context αλλα τα περισσοτερα ματς κριθηκαν στο τελευταιο λεπτο...
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώς. Και γι' αυτό, σχετικά με τους περσινούς τελικούς, είναι στρουθοκαμηλισμός να τα ρίχνουμε όλα στις σαλτιμπαγκιές του ΔΠΓ. Ότι - και καλά - πηγαίναμε για άνετη επικράτηση και μας διέλυσε ο Γιαννακόπουλος.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:17 amΗ αλήθεια είναι ότι δεν ματσαρει καλά ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό και φαίνεται και στα ματς της Ευρώπης, έχεις δίκιο και τότε ακόμα που ο Παναθηναϊκός είχε ξεκάθαρα καλυτερο ρόστερ χρειάστηκε αρκετή τύχη και ίσως και ο τραυματισμός του Φαλ για να το πάρει τελικά ο Παναθηναϊκός. Περίμενα τότε σε αυτή την σειρά πιο άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού και όχι με την ψυχή στο στόμα και όπως είπες και με τον Γκος να χάνει ένα εύκολο σουτ τίτλο ουσιαστικά.Jeight έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 10:09 amΕγω με την μεροληπτικη μου αποψη θα πω οτι ουτε το 24 ηταν καλο ματσαρισμα ο Ολυμπιακος για τον ΠΑΟ. Στους τελικους με πλεονεκτημα εδρας 20 δευτερα πριν το τελος μεσα στο ΟΑΚΑ ο Γκος αστοχει σε σουτ προπονησης στο 81-80. Με την ψυχη στο στομα κεδρισε ο ΠΑΟ που ηταν ποιοτικα πολυ ανωτερος. Γιατι ωραια ειναι το 3-2 out of context αλλα τα περισσοτερα ματς κριθηκαν στο τελευταιο λεπτο...
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως σκοπός μου όταν το έγραψα δεν ήταν να αναλωθούμε στους τραυματισμούς της κάθε ομάδας γιατί αυτά συμβαίνουν σε όλους. Αν είχε τραυματιστεί ο λεσορ την πρώτη χρονιά άλλο 5αρι δεν υπήρχε από πίσω και φάνηκε στην συνέχεια. Οπότε εξέφρασα μια σκέψη μου που σκέφτομαι εδώ και καιρό και αφορά το πως ταιριάζουν οι ομάδες όχι τις συγκυρίες.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο