Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός χτίζουν τις ομάδες τους κυρίως για να πάρουν τους γνωστούς τίτλους αλλά και να ματσαρουν καλά με το αιώνιο αντίπαλο. Άλλες φορές το πετυχαίνουν απόλυτα άλλες όχι. Μια σοβαρή όμως και δομική απουσία από το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει άλλο αντίκτυπο από ότι στον Ολυμπιακό. Αυτό συμβαίνει γιατί παίζουν εντελώς διαφορετικό σύστημα. Δηλαδή ο Ολυμπιακός στηρίζεται στο σύνολο και μπορεί να κρύψει κάθε αδυναμία , το έχει αποδείξει όταν έλειπαν οι σημαίες του. Εμείς πάλι παίζοντας μπάσκετ με βάση το ανατομικό ταλέντο, είμαστε ευάλωτοι σε τέτοια θέματα και καταρρέουμε πιο εύκολα σαν ομάδα.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 12:12 pmΠάντως σκοπός μου όταν το έγραψα δεν ήταν να αναλωθούμε στους τραυματισμούς της κάθε ομάδας γιατί αυτά συμβαίνουν σε όλους. Αν είχε τραυματιστεί ο λεσορ την πρώτη χρονιά άλλο 5αρι δεν υπήρχε από πίσω και φάνηκε στην συνέχεια. Οπότε εξέφρασα μια σκέψη μου που σκέφτομαι εδώ και καιρό και αφορά το πως ταιριάζουν οι ομάδες όχι τις συγκυρίες.
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι για φέτος αυτή η σύγκριση δεν είναι τόσο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αλλά με την Βαλένθια. Με τόσες μεταγραφές και ο Ολυμπιακός ξέφυγε λίγο από το εμείς έχουμε παίκτες ρόλων όποτε και να λείψει κάποιος αντικαθίσταται. Σίγουρα υπάρχει το σύστημα αλλά αν πχ έλειπε χτες ο φουρνιέ (δεδομένου ότι ο ντόρσει δεν έκανε καλό παιχνίδι) μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το ίδιο.kein έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 12:26 pmΟ Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός χτίζουν τις ομάδες τους κυρίως για να πάρουν τους γνωστούς τίτλους αλλά και να ματσαρουν καλά με το αιώνιο αντίπαλο. Άλλες φορές το πετυχαίνουν απόλυτα άλλες όχι. Μια σοβαρή όμως και δομική απουσία από το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει άλλο αντίκτυπο από ότι στον Ολυμπιακό. Αυτό συμβαίνει γιατί παίζουν εντελώς διαφορετικό σύστημα. Δηλαδή ο Ολυμπιακός στηρίζεται στο σύνολο και μπορεί να κρύψει κάθε αδυναμία , το έχει αποδείξει όταν έλειπαν οι σημαίες του. Εμείς πάλι παίζοντας μπάσκετ με βάση το ανατομικό ταλέντο, είμαστε ευάλωτοι σε τέτοια θέματα και καταρρέουμε πιο εύκολα σαν ομάδα.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 12:12 pmΠάντως σκοπός μου όταν το έγραψα δεν ήταν να αναλωθούμε στους τραυματισμούς της κάθε ομάδας γιατί αυτά συμβαίνουν σε όλους. Αν είχε τραυματιστεί ο λεσορ την πρώτη χρονιά άλλο 5αρι δεν υπήρχε από πίσω και φάνηκε στην συνέχεια. Οπότε εξέφρασα μια σκέψη μου που σκέφτομαι εδώ και καιρό και αφορά το πως ταιριάζουν οι ομάδες όχι τις συγκυρίες.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο δγ δεν μπορει να διορθωσει κατι γιατι αν μπορουσε θα το ειχε κανει τοσα χρονιαmanos_89 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 8:42 amΗ αλήθεια είναι ότι η αντιμετώπιση της Βαλένθια στα μεταξύ μας μάτς και στα ματς με την Ρεάλ ήταν ενδεικτική του πως μας αντιμετωπίζουν συνήθως. Αυτή η κολώνια πάντως με την Ευρωλίγκα και εμάς κρατάει 15 χρόνια. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε, τι έχει φταίξει και τι χρειάζεται για να φτιάξει, αλλά δεν βλέπω διάθεση από καμία πλευρά να γίνει κάτι.j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 8:39 amΕιναι αστειο να διαβαζεις στο γνωστο σαιτ για το δοσμένο,για το ταγμενο απο την αρχή και αλλα τετοια.
Εφόσον ήταν ταγμένο απο την αρχή και το ξέραμε, γιατί έγινε όλος αυτός ο αγώνας για να έρθει το f4 στο ΟΑΚΑ??
Το θεμα ειναι να "μαθουμε" απο τα εξωαγωνιστικα,για να μπορεσουμε να εχουμε και εμεις την ιδια αντιμετωπιση που εχει ο Ολυμπιακος,για να μη βλεπουμε παικτες που παιζουν σκληρα να εχουν 7 φαουλ σε 5 ματς οταν παιζουν με εμας,αλλα 5 φαουλ σε 22 λεπτα οταν παιζουν εναντιον αλλων ομαδων,και απειρες αλλες παρομοιες ομορφιες.
Απλα αυτο απαιτει λιγο πιο ήρεμους τόνους απο την διοικηση.
εδω δεν μπορει να τα βαλει με τον λιολιο θα τα βαλει με την ευρωλιγκα?
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η προσωπικη μου αποψη ειναι γνωστη και διαχρονικηSbioTech έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 8:04 am
Να ρωτήσω κάτι; Δεν θα μπω να κρίνω για το αν τον στήσανε κτλ. Δεν θέλω να πάει εκεί η συζήτηση. Μόνο τον Τούρκο, και ίσως τον dpg βολεύει αυτό.
Ο dpg, θεωρείτε, όντως το πιστεύει ότι τον στήσανε και δεν βλέπει τα εγκλήματα του Αταμάν, ή απλώς πουλάει πατροπαράδοτη τρέλα για να μη βγει και να πει, "μάγκες τα κάναμε ρόιδο".
Η αλήθεια είναι ότι έχω πάψει να παίρνω στα σοβαρά τις δηλώσεις του, αλλά θα με ενδιέφερε η άποψη φίλων του παο πάνω σε αυτό.
την ιδια ειχα και οταν ειμασταν εσοδα εξοδα την ιδια οταν πηραμε την ευρωλιγκα και την ιδια και τωρα
η ομαδα πρεπει να φυγει απτην ευρωλιγκα
ο γαβ γαβ για δικα του προσωπικα συμφεροντα και εγωισμους υπογραφει πρωτος πρωτος τα συμβολαια ανανεωσεις και οτι αλλο του λενε στις συνεδριασεις
θα φτασει ο καιρος που πρεπει να απαντησει στον κοσμο γιατι το κανει
το που θα παιζει η ομαδα δεν με ενδιαφερει η αξιοπρεπεια και ο σεβασμος μια ομαδας ειναι μεγαλυτεροι απο καποια διοργανωση

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο