Δε γίνεται να κρατήσει τη θέση του ο Μπαρτζώκας αν συνεχιστεί αυτή η κατάστασηSokos έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 25, 2021 9:42 pmΕίμαστε σίγουροι ότι τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν θα τον κάνει ο Μπαρτζωκας; Γίνεται να τρώμε μόνο 20αρες μέχρι το τέλος της σεζόν;
Μόνο θλίψη...
Είναι φανερό νομίζω πια ότι έχει χάσει τους παίκτες. Κανεις δεν έχει διάθεση να παίξει και περιμένουν απλά να βγει η σεζόν.
Day 26 - Olympiacos vs CSKA Moscow
Συντονιστής: Captains
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
0
- john wick
- Reactions: 225
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο ακριβως ετοιμαζόμουν να γράψω...δειχνει να εχει χάσει τους παίκτες...και αιντε πες καλα να χάσει τον Χάρισον...Σλουκας , Βεζε κλπ δείχνουν αγνώριστοι..
Υ.γ
Δεν ξέρω τι λέτε, αν πιάσει ρυθμό αυτη η Τσσκα ειναι η πιο fun to watch ομαδα...
Τεραστια κορμιά, σουταρουν όλοι..
Υ.γ2
Ο Δανός δειχνει λαβράκι....
Υ.γ
Δεν ξέρω τι λέτε, αν πιάσει ρυθμό αυτη η Τσσκα ειναι η πιο fun to watch ομαδα...
Υ.γ2
0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
-
- Reactions: 939
- Προειδοποιήσεις:
1
jazz thrilos έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 25, 2021 9:22 pmΤραγωδία.
Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια ο κόουτς για να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Στα μίνι ο γιος μου που είναι 8 ετών περισσότερα συστήματα τρέχουν στην επίθεση. Δεν έχω λόγια. Οι μπασκετικές αναλύσεις δεν μένουν πια εδώ.
Υ.Γ.: Αν ο καλαθοσφαιριστής που ονομάζεται Έλις πάει του χρόνου σε άλλη ομάδα ευρωλίγκας, ή έστω γιούροκαπ, και κάνει παπάδες, θα σταματήσω να το παρακολουθώ το άθλημα.
[/qu
ο Ελλις αν παει σε ομαδα με αρχη μεση και τελος μπορει να κανει και καλη χρονια αλλα εσυ να μην σταματησεις να παρακολουθεις το αθλημα γιατι δεν θα μπορεις να καμαρωνεις το γιο σου να τρεχει τα συστηματα
0
-
- Reactions: 939
- Προειδοποιήσεις:
1
πως να μην ειναι αγνωριστοι λες ολη αυτη η κατασταση και η γκριναι να μην τους εχει επηρεασει? τι ειναι αμερικανακια που αν μπαινουν τα νταλλαρς στο λογαριασμο δεν τους νοιαζει να παιζουν σε ομαδα που τρωει τριανταρες απανωτες? συμφωνω απολυτα και με τα 2 ΥΓ σου.john wick έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 25, 2021 9:46 pmΑυτο ακριβως ετοιμαζόμουν να γράψω...δειχνει να εχει χάσει τους παίκτες...και αιντε πες καλα να χάσει τον Χάρισον...Σλουκας , Βεζε κλπ δείχνουν αγνώριστοι..
Υ.γ
Υ.γ2
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito
- Reactions: 2528
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν εξαιρέσουμε τον McKissic και τον Σάσα (αν λογίζεται ως ξένος), ο Ολυμπιακός παίζει να είναι η ομάδα με τους πιο άγευστους ξένους της διοργάνωσης. Και με Σπανούλη-Πρίντεζη στην δύση της καριέρας τους και τους υπόλοιπους Έλληνες πλην Σλούκα να είναι ρολίστες, το πρόβλημα είναι πιο εμφανές ακόμα και από παλιότερες χρονιές που μπορεί να είχαμε χειρότερους ξένους, αλλά τουλάχιστον οι γηγενείς μας ήταν καλύτεροι.
Τουλάχιστον τώρα στο 3ο κάπως ξυπνήσαμε. Ας χάσουμε έστω με 10-15 πόντους το πολύ.
Τουλάχιστον τώρα στο 3ο κάπως ξυπνήσαμε. Ας χάσουμε έστω με 10-15 πόντους το πολύ.
0