Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 25, 2026 5:57 pm

Αν ολοκληρωθεί τελικά , το firepower που προσθέτεις με Μοντέρο σε μια επίθεση που ήδη μπορεί να βάλει 90π χωρίς να πιάσει την καλύτερη απόδοση της , είναι τρομακτικό. Μακάρι να γίνει η μεταγραφή γιατί έχω ξεχάσει πως είναι να έχουμε τέτοιο στυλ άσσο στην ομάδα.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Μάιος 25, 2026 6:04 pm

todorris έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 4:24 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 1:18 pm
Ο κι παίζει σίγουρα στο τρία; Εγώ 4/5 τον έχω δει
3άρι ούτε στο δημοτικό δεν έπαιζε.
Πολύ αθλητικό 4άρι,καλός αμυντικός ,και τα αμαρκάριστα τριπ τα βάζει.
Οτι πρέπει για πίσω από Βέζε ,θα βοηθάει λίγο κ στο 5 σε χαμηλά σχήματα.
Το ενθαρρυντικό με τον Κι είναι πως από το 2018 κατάφερε να μείνει σταθερός και να μην βελτιώσει καμία από τις αδυναμίες του που αναφέρουν στα σκάουτινγκ ριπόρτς.
Weaknesses/Cons
Slashing - Drives to the basket out of control - often off balance resulting in low percentage shots; Doesn't finish well in traffic.
Shooting - Definitely not a shooter (63% foul shooter too). Poor rotation on his shot; Awful shooter off the bounce, awful shooter in general
Decision making - Doesn’t trust his jumper so he drives into congestion; Takes poor angles in PNR and settles for jumpers
Turnovers - Poor ball security and decision making, negative assists to turnover ratio

Needs to improve his shooting.
Needs to improve his free throw shooting.
Can and will struggle to score in traffic.
Can be quite turnover prone.
Will struggle to guard quicker players.
Not overly explosive.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 6:11 pm

Με τους ψηλούς τι θα γίνει σε εμάς ? Ποιος θα φύγει ? Ο Φαλ? Δεν νομίζω να μείνουμε με 4?

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 25, 2026 6:15 pm

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Τετ Μάιος 20, 2026 1:53 am
Στο ενδεχόμενο αποχώρησης των Morris, Ntilikina, Joseph, και Evans, το όνειρο της απόκτησης των McIntyre και Montero είναι πραγματοποιήσιμο βάσει οικονομικών στοιχείων. Αγωνιστικά η τριάδα των Montero, McIntyre, Walkup είναι πραγματικά ονειρώδης.

Υ.Γ.
Με την προϋπόθεση ότι ο Walkup θα έχει έναν πιο περιορισμένο ρόλο.
Στο ενδεχόμενο που αγοράσω λαχείο, το όνειρο να κερδίσω το τζακ ποτ είναι πραγματοποιήσιμο βάσει πιθανοτήτων. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι πραγματικά ονειρώδες.

Υ.Γ.
Με την προϋπόθεση ότι θα πάω στο πρακτορείο.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 6:33 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 5:35 pm
Στο euro hoops λένε μακινταιρ υπέγραψε και ότι θέλουμε και τζοσεφ για 4ο
:wink:

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Μάιος 25, 2026 6:38 pm

Ακούω λέει ο Ζέρβας ότι δεν θα αφήσουν εύκολα τον Πίτερς, θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα πράγματα.

ΑΛΕΚΑΡΑ ΜΕΙΝΕ!!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 6:40 pm

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 5:56 pm
Πάντως αν κλείσουν απο τώρα Μακιντάιρ και Μοντέρο θα περάσουμε μαύρο καλοκαίρι...με τι θα έχουμε να ασχολούμαστε τόσους μήνες με το τι δεύτερο 4αρι θα πάρουμε??...Boring....εγώ θέλω δράμα, ένταση, να φτιάχνουμε 5αδες-10δες....ξενέρωσα.... :hammer: :hammer:
Θα βοηθησουμε να ανεβει το τοπικ του Παναθηναικου σε σελιδες. Θα κραζουμε τον Μπαρτζωκας που ενω εχει γεματες φουλ τις θεσεις 1-2-5 και στα φοργουορντ εχει τον αφαντο σε μεγΛους αγωνες(παρολονπου χλατσωσε τοντριποντο για το προσπερασμα στο 3:30 πριν το τελος ξεσηκωνοντας κοσμο και ομαδα) MVP, τον ανωριμο στο ψηλοτερο επιπεδο, ασουτο και κακοχτενισμενο τα χω σηκωσει ολα οπου παω(Τσαμπιονς, Γιουροκαπ, Γιουρολινγκ) Ταισον Γουορυν και χωρις εναν two way να τα χλατσωνει και να κανει 3 στην αμυνα οπως ο Παο με Ντειβις, η Φενερ με Μελι, η Ρεαλ με Λαιλς/Χεζονια.

Μην ανησυχεις ορεξη να υπαρχει και παντα θα βρουμε λογο να γκρινιαξουμε. Ολυμπιακοι ειμαστε αλλωστε

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Μάιος 25, 2026 6:46 pm

Χωρίς την πλάκα για Μποζικα, μήπως μια μεταγραφή φέτος το καλοκαίρι να είναι ενας βοηθός προπονητή τυπου Τομιτς να μπορεί να τον ξυπνήσει;

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 6:52 pm

Δεδομένου ότι θα πάμε με Μάκινταιρ / Μοντέρο στον άσο όπως φαίνεται από όλα τα ποσταρίσματα δεξιά και αριστερά, θεωρώ ότι δεν θα κινηθούμε για παίκτη στο τρία.

Το τρία θα το καλύψει ο Γιουόρντ και θα πατάει εκεί ένας εκ των Φουρνιέ/Πίτερς/Παπ.

Θα δούμε πολλά σχήματα με τρία γκάρντ του στυλ Ουόκαπ-Μοντέρο-Φουρνιέ και γενικά ο Μοντέρο θα χρησιμοποιηθεί όπως ο Μακίσικ στα prime του που ήταν δεινός slasher.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μάιος 25, 2026 6:58 pm

Μωρέ ας πάρουμε μοντερο και ας πάμε με μποζικα στο 4..επιτέλους να δούμε την ομάδα αυτή με μπαλατο ασσο..

Εγώ πιστεύω ο πιτερς θα μείνει

Αμα του χρόνου κατεβούμε με αυτήν την περιφέρεια που λένε δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ :lol:

Θα δούλευε λέτε το μακινταιρ μοντερο φουρνιε ;ταυτόχρονα εννοώ, μαζί με έναν κι και έναν ταρικ

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 7:12 pm

Τη νέα σεζόν όλα είναι στρωμενα. Έφυγε το άγχος της κατάκτησης και το βάρος μετά τα 4 χαμένα φάιναλ φορ η ομάδα θα είναι ενισχυμένη στα γκαρντ ο βασικός κορμός ίσως πλην Πίτερς παραμένει. Και λογικά θα δώσουν το φάιναλ φορ Βελιγραδί γιατί εκεί ήταν να γίνει φέτος και τους έριξαν. Οπότε θα έχει 9-10000 ολυμπιακούς μέσα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 7:16 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 6:58 pm
Μωρέ ας πάρουμε μοντερο και ας πάμε με μποζικα στο 4..επιτέλους να δούμε την ομάδα αυτή με μπαλατο ασσο..

Εγώ πιστεύω ο πιτερς θα μείνει

Αμα του χρόνου κατεβούμε με αυτήν την περιφέρεια που λένε δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ :lol:

Θα δούλευε λέτε το μακινταιρ μοντερο φουρνιε ;ταυτόχρονα εννοώ, μαζί με έναν κι και έναν ταρικ
Ναι κάτι τέτοιο θα γίνει γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά. Ο Γάλλος στο τρία που ήταν η θέση που τον είχε ονειρευτεί ο Μπί θα παίζει περισσότερο off ball που θα είναι φονιάς και στην άμυνα μια χαρά στέκεται ως τριάρι.

Μάκινταιρ και Μοντέρο θα πάνε το slashing σε άλλο τόπο :shock:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 25, 2026 7:57 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 3:09 pm
karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 3:00 pm

Αν φύγει ο Πίτερς είναι θέμα όμως, που θα βρεις άλλο καλό 4αρι που να έχει και ένα καλό σουτάκι?
Πιτερς με αυτό το σουτ και ειδικά τώρα που δεν είναι βούτυρο στην άμυνα και έχει κάνει και τέτοιο φάιναλ φορ δεν θα βρεις. Μακάρι να έμενε. Ίσως θέλει κάτι άλλο στην καριέρα του ειδικά τώρα που τα πήρε όλα απ το να είναι συμπληρωματικός.
Ίσως να είναι παπατζες όλα και να θέλει να μείνει.
Θα δούμε.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση να έχει κλείσει και ο Μοντέρο και ο μακινταιρ ενώ υπάρχει ο βασικός γουοκαπ και ο Τζόζεφ που έκανε γενικά καλά ματς.

Έβανς ντιλικινα Μόρρις δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή σκέψη να τους κρατήσουν.
Φαλ ίσως μείνει σε ρόλο Μακισικ τιμητικά αλλιώς θα φύγει, εκτός κι αν έχουμε τίποτα περίεργο στο 5 και αποχωρήσει κάποιος απ' την 3αδα.
Και φετος το πλανο ηταν για 3 τοπ pg+Λη ασχετο πως δεν εκατσε κανενα το καλοκαιρι και τραυματιστηκε κ ο εβανς.. Αλλιως το πλανο ηταν για Εβανς-Βαιλερ Μπαμπ ή παρομοιος-Γουοκαπ-Λη. Ε, φετος το ρολο του Εβανς μπορει να τον παρει ο Μοντερο, του Μπαμπ ο Μακινταιρ κ του Λη ο Τζοζεφ... Μια χαρα βγαινει αν σκεφτεις πως η χρονια ειναι πολυ μεγαλη και ο Γουοκαπ αποκλειεται πλεον να παιζει πανω απο 20 λεπτα αν δεν υπαρχει αναγκη. Επισης ο Μοντερο μπορει να παρει χρονο και στο 2 μαζι με Γουοκαπ ή Μακινταιρ.
Οσον αφορα τον Πιτερς θυμαμαι συζητησεις απειρες πως πρεπει να φυγει κ να ερθει ενας two way παικτης με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τον Σασα. Το 90% αυτο ελεγαν τριγυρω. Τωρα γυρισε η μπιφτεκα αλλα μπορει και να ειναι δυστυχως αργα. Οποιος κ να ρθει στη θεση του θα ειναι - κατα πασα πιθανοτητα - downgrade διοτι δεν νομιζω και κανας καλυτερος του Πιτερς να θελει να παιξει τα δεκαλεπτα του Σασα. Εκτος αν παει να παρει καναν ανερχομενο παικτη κ του βγει (κατι που εχει να συμβει καιρο).

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μάιος 25, 2026 8:00 pm

Ο ζερβας είπε για λαιλς κάτι που δεν πρόκειται μιας και τον θέλουν κ φενερ χαποελ

Νομίζω κάτι σαν τον μπονγκα θελουμε και κλείσαμε.

Το μοντερο δύο φουρνιε τρία δεν ξέρω αν
Δουλέψει μιας και είδαμε και με ντορσει τι έγινε

Μοντερο λένε είναι προσωπική κίνηση Παναγιώτη τον έχει ερωτευτεί

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 8:03 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 8:00 pm
Ο ζερβας είπε για λαιλς κάτι που δεν πρόκειται μιας και τον θέλουν κ φενερ χαποελ

Νομίζω κάτι σαν τον μπονγκα θελουμε και κλείσαμε.

Το μοντερο δύο φουρνιε τρία δεν ξέρω αν
Δουλέψει μιας και είδαμε και με ντορσει τι έγινε

Μοντερο λένε είναι προσωπική κίνηση Παναγιώτη τον έχει ερωτευτεί
Ο Μπόνγκα δεν σουτάρει ρε φίλε, τι να τον κάνουμε;

Δέστε τον Αλέκο χειροπόδαρα γιατί θα κλαίμε…

Μια χαρά θα δουλέψει το Φουρνιέ - Μοντέρο, ο Μοντέρο δεν είναι Ντόρσει, μπορεί άνετα να οργανώσει και πάει προς το καλάθι, κάτι που σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν χώροι για να παίρνει αμαρκάριστα τρίποντα ο Γάλλος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimmitz την Δευ Μάιος 25, 2026 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”