Δεν ξέρω φίλε. 5η δημοτικού ήμουν στο Τελ Αβίβ και ακόμα με βασανίζει αυτή η χαρακιά. Είναι σαν την πληγή που όποτε αλλάξει ο καιρός σε ενοχλεί, σε πιάνει μια φαγούρα. Νομίζω και το Κάουνας έτσι θα γίνει. Αλλά καταλαβαίνω το ποστ σου και συμφωνώ 100%redcard έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 11:01 pmΚαποιοι ειπαν πως χθες ξορκιστηκε το σοκ του Καουνας. Παρ’ o,τι στο 88-80 οι δαιμονες βγηκαν και χορευαν πανω στο glass floor, θα τολμησω να πω πως δε νιωθω ετσι. Οι πληγες του Καουνας και της Μπανταλονα και να κλεισουν θα μεινουν ως χαρακιες στο σωμα, δε θα φυγουν ποτε. Ετσι ειναι ο αθλητισμος, κανει κυκλους. Γι αυτο μη τρελαινεστε ουτε οι μεν ουτε οι δε.
Ενα παιχνιδι ειναι, που λεει και μια ψυχη. Και deep down εχει δικιο.
Final 4 Athens 2026 - Olympiacos vs Real Madrid - Final
Συντονιστής: Captains
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Σκαριολο τακτικα σιγουρα αιφνιδιασε τον Μπαρτζωκα και ο κοουτς εκανε λαθη στην τριτη περιοδο. Αν ειχε βαλει σασα πιτερς μαζι πιο πριν πιστευω δεν θα φταναμε στα τελευταια λεπτα για να τελειωσει το ματς.
Αλλα το να παιξεις ολη την τελευταια περιοδο με Τζοουνς και χωρις τον κατα ομολογια καλυτερο ψηλο της λιγκας σε τελικος ευρωλιγκας θελει balls και πρεπει να πιστωθει στον Μπαρτζωκα. Επισης δεν συμφωνω για δαιμονες. Το σουτ του Φελιζ θα ηταν σουτ ισοφαρισης και θα ειχαμε αλλη μια επιθεση. Το χειροτερο σεναριο θα ηταν παρατηαση με μια εξουθενωμενη ρεαλ ενω εχουμε φερει το ματς στα μετρα μας. Δεν θεωρω οτι θα το επαιρναν στην παραταση.
Αλλα το να παιξεις ολη την τελευταια περιοδο με Τζοουνς και χωρις τον κατα ομολογια καλυτερο ψηλο της λιγκας σε τελικος ευρωλιγκας θελει balls και πρεπει να πιστωθει στον Μπαρτζωκα. Επισης δεν συμφωνω για δαιμονες. Το σουτ του Φελιζ θα ηταν σουτ ισοφαρισης και θα ειχαμε αλλη μια επιθεση. Το χειροτερο σεναριο θα ηταν παρατηαση με μια εξουθενωμενη ρεαλ ενω εχουμε φερει το ματς στα μετρα μας. Δεν θεωρω οτι θα το επαιρναν στην παραταση.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ασε το τριποντο του Thompson... Αυτος ο κιορατας ο Zarko ΠΟΣΕΣ ΒΟΛΕΣ ΕΧΑΣΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? 3/9 ειχε? 3/10?SbioTech έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 6:56 amΔεν ξέρω φίλε. 5η δημοτικού ήμουν στο Τελ Αβίβ και ακόμα με βασανίζει αυτή η χαρακιά. Είναι σαν την πληγή που όποτε αλλάξει ο καιρός σε ενοχλεί, σε πιάνει μια φαγούρα. Νομίζω και το Κάουνας έτσι θα γίνει. Αλλά καταλαβαίνω το ποστ σου και συμφωνώ 100%redcard έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 11:01 pmΚαποιοι ειπαν πως χθες ξορκιστηκε το σοκ του Καουνας. Παρ’ o,τι στο 88-80 οι δαιμονες βγηκαν και χορευαν πανω στο glass floor, θα τολμησω να πω πως δε νιωθω ετσι. Οι πληγες του Καουνας και της Μπανταλονα και να κλεισουν θα μεινουν ως χαρακιες στο σωμα, δε θα φυγουν ποτε. Ετσι ειναι ο αθλητισμος, κανει κυκλους. Γι αυτο μη τρελαινεστε ουτε οι μεν ουτε οι δε.
Ενα παιχνιδι ειναι, που λεει και μια ψυχη. Και deep down εχει δικιο.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όλη τη χρονιά σας έλεγα πόσο κομβικό θεωρώ τον Τζόσεφ. Τα δέκα λεπτά που θα παίξει για να ξεκουράσει τον Τόμας πίστευα ότι θα είναι καθοριστικά. Τελικά έκανε ακριβώς αυτό που πίστευα, έπαιξε 16 ολόκληρα λεπτά σε έναν σκληρό τελικό και είχε +9. Έβαλε την τριποντάρα που ήταν βάλσαμο, άντεξε το ανελέητο ξύλο και οργάνωσε την ομάδα σωστά έχοντας 5 ασσίστς (5 από τις 16) για 1!!!! λάθος και έπαιξε και αμυνάρα, ακόμα και στον Λάιλς στις αλλαγές. Αυτό θα πει winning mentality, να 'ναι καλά ο χοντρούλης γιατί έβαλε πραγματικά ένα σοβαρό λιθαράκι.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δυο λογια (ισως και λιγο περισσοτερα) τωρα που καπως ηρεμησα απο τα πανηγυρια της Κυριακης. Αν και ακομα με βραχνη φωνή.
Η ατμοσφαιρα στο γηπεδο εξαιρετικη (γηπεδαρα... μακαρι και στα δικα μας!), με μονη εξαιρεση οσους προσπαθησαν να μπουν χωρις εισιτηρια και δημιουργησαν προβλημα στη διαδικασια και το ασχημο θεαμα με τα χιλιαδες ματ (που δεν σου εδινε την εντυπωση πως πας σε αγωνα μπασκετ) - οπως φυσικα και την επιθεση ντροπης που εγινε σε κοσμο που απλα περιμενε να περασει τον ελεγχο των εισιτηριων. ΟΚ με χαλασε και λιγο η συνεχης μουσικη σε καθε μικροδιακοπη που χαλουσε το vibe της εξεδρας.
Στα αγωνιστικά να ξεκινησω αναποδα. Η διαιτησια μου φανηκε αρκετα κακη εκατερωθεν. Το αν εδωσε περισσοτερα σφυριγματα σε εμας ή στη ρεαλ δεν μπορω να το κρινω καθως εχω το vibe της εξεδρας ομως γενικα εβλεπα αρκετα λαθη.
Το μισό παιχνίδι το πηρε ο Ολυμπιακος απο την αλλαγή με τον Πιτερς στο 3. Μπραβο στον Μπαρτζώκα ή σε οποιον απο τους βοηθους του το προτεινε. Ο Αλεκος ψυχαρα, παικταρα και ελπιζω να μεινει με ενα πολυ δυνατο συμβολαιο γιατι το αξιζει. Η αντικατασταση του (αν φυγει) θα ειναι δυσκολη, ομως εχω εμπιστοσυνη στον Μπαρτζωκα (αν μεινει) - ο οποιος καλυψε ολα αυτα τα χρονια αποχωρηση Σπανουλη, αποχωρηση Πριντεζη, αποχωρηση Σασα, αποχωρηση Σλουκα και παντα κρατουσε την ομαδα στην κορυφη!
Το αλλο μισο παιχνιδι το κερδισε ο Φουρνιε, τον οποιο εκραξα κατα τη διαρκεια της σεζον ουκ ολιγες φορες επειδη πετουσε χαρταετο, αλλα οταν εσφιξαν τα γαλατα ο παικταρας ηταν εκει. Μεγαλη τυπάρα και ηγετικη φυσιογνωμια. Τυχεροι που τον εχουμε στην ομαδα και δεν πειραζει ρε Εβαν τρωε πιτογυρα μεχρι τον Μαρτη και θα ζουμε να σε απολαμβανουμε Απριλη-Ιουνιο!
Ο Κορει Τζοζεφ ηταν αυτο ακριβως που ελειπε απο τα PG του Ολυμπιακου. Μονο και μονο τη σπιθα στα ματια του να δεις καταλαβαινεις το ποσα κιλα μπασκετ κουβαλαει μεσα του. Ειναι μολις 4.50 μηνες στην ευρωπη (κατι που για pg η προσαρμογη ειναι πολυ δυσκολοτερη απο ενα sg) και μπηκε και επαιξε σε ενα φαιναλ-4 κατι περισσοτερο απο τιμια. Αν εχει την ιδια ορεξη και του χρονου, πολλοι θα εκπλαγουν απο την παρουσια του ακομα περισσοτερο.
Ο Ντορσει με τον Σασα δεν μπηκαν (ή τελος παντων δεν τους αφησαν να μπουν) στο ματς αν και ενα τριποντο του Σασα βοηθησε πολυ. Ο Γουοκαπ επιτελους πιο επιθετικος (εχει γινει πιο επιθετικος απο τοτε που μπηκε στο ροτεισον ο Τζοζεφ, δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου), ο Γουορντ βοηθησε αρκετα οσο επαιξε, ο Ταιρικ παρολο που εχασε 1-2 αχαστα που ο καλος Ταιρικ δεν τα χανει, ηταν πολυ καλος και ισως επρεπε να εχει μπει νωριτερα. Ο Νικολα επισης προσπαθησε πολυ να παιξει ενα παιχνιδι που δεν του ταιριαζε αλλα κι αυτος βοηθησε και με ριμπαουντ κλπ. Γενικα ολα τα παιδια εδωσαν τα παντα τους φετος! Και τελος ο Κωστάρας ο Παπανικολαου, δεν ηταν καλος αγωνιστικά ομως αυτο το παιδι αξιζε πραγματικα να σηκωσει ευρωπαικη κουπα ως αρχηγος. Κωσταρα εκτος απο καταπληκτικο παιδι και παικταρας, εισαι και ψυχαρα! Ο μονος παικτης στην ιστορια του Ολυμπιακου με 3 ευρωλιγκες και να εισαι καλά να φορας τα ερυθρολευκα να σηκωσεις και 4η παικταρά μου!
Ο Ολυμπιακος θεωρω φετος πηρε αυτο που αξιζε καθως ηταν στο μεγαλυτερο μερος της σεζον καλυτερος απ ολους τους υπολοιπους με μεγαλο βαθος στο ροστερ του και με τις λιγοτερες ελλειψεις. Παρολο που εφαγε κραξιμο στην αρχη της σεζον ο Μπαρτζωκας, κυριως για τις επιλογες στη θεση 1, σε συνεργασια με τη διοικηση διαχειριστηκαν το ροστερ α ψ ο γ α !
ΥΓ: Η Ρεαλ με εντυπωσιασε στον τελικο. Ο Σκαριολο εχει κανει καταπληκτικη δουλεια φετος δεν περιμενα να φτασει ουτε F4 αλλα με εστειλε πανηγυρικα στον κουβά.
ΥΓ2: Ρε Πριντεζη αγορι μου, φυσα-ξεφυσα εκει στο τελος με αγχωσες!
Η ατμοσφαιρα στο γηπεδο εξαιρετικη (γηπεδαρα... μακαρι και στα δικα μας!), με μονη εξαιρεση οσους προσπαθησαν να μπουν χωρις εισιτηρια και δημιουργησαν προβλημα στη διαδικασια και το ασχημο θεαμα με τα χιλιαδες ματ (που δεν σου εδινε την εντυπωση πως πας σε αγωνα μπασκετ) - οπως φυσικα και την επιθεση ντροπης που εγινε σε κοσμο που απλα περιμενε να περασει τον ελεγχο των εισιτηριων. ΟΚ με χαλασε και λιγο η συνεχης μουσικη σε καθε μικροδιακοπη που χαλουσε το vibe της εξεδρας.
Στα αγωνιστικά να ξεκινησω αναποδα. Η διαιτησια μου φανηκε αρκετα κακη εκατερωθεν. Το αν εδωσε περισσοτερα σφυριγματα σε εμας ή στη ρεαλ δεν μπορω να το κρινω καθως εχω το vibe της εξεδρας ομως γενικα εβλεπα αρκετα λαθη.
Το μισό παιχνίδι το πηρε ο Ολυμπιακος απο την αλλαγή με τον Πιτερς στο 3. Μπραβο στον Μπαρτζώκα ή σε οποιον απο τους βοηθους του το προτεινε. Ο Αλεκος ψυχαρα, παικταρα και ελπιζω να μεινει με ενα πολυ δυνατο συμβολαιο γιατι το αξιζει. Η αντικατασταση του (αν φυγει) θα ειναι δυσκολη, ομως εχω εμπιστοσυνη στον Μπαρτζωκα (αν μεινει) - ο οποιος καλυψε ολα αυτα τα χρονια αποχωρηση Σπανουλη, αποχωρηση Πριντεζη, αποχωρηση Σασα, αποχωρηση Σλουκα και παντα κρατουσε την ομαδα στην κορυφη!
Το αλλο μισο παιχνιδι το κερδισε ο Φουρνιε, τον οποιο εκραξα κατα τη διαρκεια της σεζον ουκ ολιγες φορες επειδη πετουσε χαρταετο, αλλα οταν εσφιξαν τα γαλατα ο παικταρας ηταν εκει. Μεγαλη τυπάρα και ηγετικη φυσιογνωμια. Τυχεροι που τον εχουμε στην ομαδα και δεν πειραζει ρε Εβαν τρωε πιτογυρα μεχρι τον Μαρτη και θα ζουμε να σε απολαμβανουμε Απριλη-Ιουνιο!
Ο Κορει Τζοζεφ ηταν αυτο ακριβως που ελειπε απο τα PG του Ολυμπιακου. Μονο και μονο τη σπιθα στα ματια του να δεις καταλαβαινεις το ποσα κιλα μπασκετ κουβαλαει μεσα του. Ειναι μολις 4.50 μηνες στην ευρωπη (κατι που για pg η προσαρμογη ειναι πολυ δυσκολοτερη απο ενα sg) και μπηκε και επαιξε σε ενα φαιναλ-4 κατι περισσοτερο απο τιμια. Αν εχει την ιδια ορεξη και του χρονου, πολλοι θα εκπλαγουν απο την παρουσια του ακομα περισσοτερο.
Ο Ντορσει με τον Σασα δεν μπηκαν (ή τελος παντων δεν τους αφησαν να μπουν) στο ματς αν και ενα τριποντο του Σασα βοηθησε πολυ. Ο Γουοκαπ επιτελους πιο επιθετικος (εχει γινει πιο επιθετικος απο τοτε που μπηκε στο ροτεισον ο Τζοζεφ, δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου), ο Γουορντ βοηθησε αρκετα οσο επαιξε, ο Ταιρικ παρολο που εχασε 1-2 αχαστα που ο καλος Ταιρικ δεν τα χανει, ηταν πολυ καλος και ισως επρεπε να εχει μπει νωριτερα. Ο Νικολα επισης προσπαθησε πολυ να παιξει ενα παιχνιδι που δεν του ταιριαζε αλλα κι αυτος βοηθησε και με ριμπαουντ κλπ. Γενικα ολα τα παιδια εδωσαν τα παντα τους φετος! Και τελος ο Κωστάρας ο Παπανικολαου, δεν ηταν καλος αγωνιστικά ομως αυτο το παιδι αξιζε πραγματικα να σηκωσει ευρωπαικη κουπα ως αρχηγος. Κωσταρα εκτος απο καταπληκτικο παιδι και παικταρας, εισαι και ψυχαρα! Ο μονος παικτης στην ιστορια του Ολυμπιακου με 3 ευρωλιγκες και να εισαι καλά να φορας τα ερυθρολευκα να σηκωσεις και 4η παικταρά μου!
Ο Ολυμπιακος θεωρω φετος πηρε αυτο που αξιζε καθως ηταν στο μεγαλυτερο μερος της σεζον καλυτερος απ ολους τους υπολοιπους με μεγαλο βαθος στο ροστερ του και με τις λιγοτερες ελλειψεις. Παρολο που εφαγε κραξιμο στην αρχη της σεζον ο Μπαρτζωκας, κυριως για τις επιλογες στη θεση 1, σε συνεργασια με τη διοικηση διαχειριστηκαν το ροστερ α ψ ο γ α !
ΥΓ: Η Ρεαλ με εντυπωσιασε στον τελικο. Ο Σκαριολο εχει κανει καταπληκτικη δουλεια φετος δεν περιμενα να φτασει ουτε F4 αλλα με εστειλε πανηγυρικα στον κουβά.
ΥΓ2: Ρε Πριντεζη αγορι μου, φυσα-ξεφυσα εκει στο τελος με αγχωσες!
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε χρειάζεται να ξορκιστει κάτι, είναι λίγο γραφικό αυτό το narrative. Είμαστε το σύνολο των αναμνήσεων μας με τις καλες και τις άσχημες στιγμές. Δε μπορείς να σβήσεις απ' το μυαλό των μεγαλύτερων το Τελ Αβίβ ούτε απ' το δικό μου το Κάουνας. Και ούτε θέλω κιόλας, το έχω ξαναπεί αλλά κάτι τέτοιες στιγμές είναι που δίνουν νόημα στην φαση μας. Απλά αγωνιστικά την ομάδα όντως θα τη λύσει η κατάκτηση
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν καταλαβαινω αυτη την εμμονη με το "ξορκισμα" και τα "γραμματια".
Το θεωρω Ελληνικη γραφικοτητα, διοτι το εβλεπα και στο ποδοσφαιρο με το Κονφερενς να γραφονται αρθρα για "ξορκισμα του γκολ του Κοντε" κλπ.
Καμια ατυχια δεν υπηρχε στο Τελ Αβιβ και στο Καουνας. Οπως καμια τυχη στην Κωσταντινουπολη. Η τυχη και η ρεντα βοηθαει αυτους που δε της επιτρεπουν να κρινει εναν τιτλο σε μια στιγμη.
Ουτε το αφηγημα οτι για να πας στην κορυφη πρεπει να περασεις απο κακουχιες και πικρες ειναι αληθες, ειναι ανοησιες και γραφικοτητες - θυμιζω οτι ο αιωνιος εχει 7 τιτλους σε 8 τελικους.
Το θεωρω Ελληνικη γραφικοτητα, διοτι το εβλεπα και στο ποδοσφαιρο με το Κονφερενς να γραφονται αρθρα για "ξορκισμα του γκολ του Κοντε" κλπ.
Καμια ατυχια δεν υπηρχε στο Τελ Αβιβ και στο Καουνας. Οπως καμια τυχη στην Κωσταντινουπολη. Η τυχη και η ρεντα βοηθαει αυτους που δε της επιτρεπουν να κρινει εναν τιτλο σε μια στιγμη.
Ουτε το αφηγημα οτι για να πας στην κορυφη πρεπει να περασεις απο κακουχιες και πικρες ειναι αληθες, ειναι ανοησιες και γραφικοτητες - θυμιζω οτι ο αιωνιος εχει 7 τιτλους σε 8 τελικους.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απλα πραγματα.Reaper έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 2:37 pmΔεν καταλαβαινω αυτη την εμμονη με το "ξορκισμα" και τα "γραμματια".
Αν ειχε βαλει ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ βολες ο Zarko... και παρεα με τον Tarpley δεν ειχαν χασει καμια 8αρα σουτ στο μισο μετρο απο τη ρακετα... δεν θα υπηρχε ντερμπι και δεν θα υπηρχε το σουτ του Thompson.
Ηπιαν ολοι θαλασσα (οκ ο Roy ηπιε καμια 40αρια κουτακια μπυρες)
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θεωρω οτι ο παραγοντας τυχης υπαρχει. Το σουτ του Γιουλ ειχε μια δοση τυχης. Το ιδιο και οι βολες του Σισκαουσκας θεωρω. Αλλα αυτα ειναι δευτεοντα.
Και εγω ειμαι κατα των φαντασματων. Η ομαδα μπορει να κανει back to back του χρονου και να μην ξαναπαει μετα φ4 για 4-5 χρονια. Τι σημαινει αυτο? Τιποτα. Γιατι καθε χρονια εχει διαφορετικες συνθηκες.
Και εγω ειμαι κατα των φαντασματων. Η ομαδα μπορει να κανει back to back του χρονου και να μην ξαναπαει μετα φ4 για 4-5 χρονια. Τι σημαινει αυτο? Τιποτα. Γιατι καθε χρονια εχει διαφορετικες συνθηκες.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο Siskauskas παρα το γεγονος οτι ηταν τεραστιος παικτης δεν τον ακολουθουσε η φημη του clutch. Anti-clutch ισως.Jeight έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 2:53 pmΘεωρω οτι ο παραγοντας τυχης υπαρχει. Το σουτ του Γιουλ ειχε μια δοση τυχης. Το ιδιο και οι βολες του Σισκαουσκας θεωρω. Αλλα αυτα ειναι δευτεοντα.
Ο Llull ειναι απο τους πιο clutch παικτες στην ευρωπαικη ιστορια.
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Την τυχη την αρπαζουν απ τον λαιμο οι ομαδες που εχουν την καταλληλη νοοτροπια.Jeight έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 2:53 pmΘεωρω οτι ο παραγοντας τυχης υπαρχει. Το σουτ του Γιουλ ειχε μια δοση τυχης. Το ιδιο και οι βολες του Σισκαουσκας θεωρω. Αλλα αυτα ειναι δευτεοντα.
Δειτε ποδοσφαιρικη Ρεαλ που δε χανει τελικο Τσαμπιονς Λιγκ ποτε, αν παει εκει το σηκωσε (15 κερδισμενοι 3 χαμενοι, εχει 9/9 μετα το 1981). Ή τη Σεβιλη στο Γιουροπα Λιγκ.
Αυτο καυτηριαζω, την διαχυτη πεποιθεση (σε Ολυμπακους χωρους) οτι το λογικο ειναι να εχουν ολοι regression to the mean, και οτι αν εχεις 20% επιτυχια σε F4/τελικους εισαι απλα ατυχος, και αν εχεις 80% εχεις απλα ρεντα. Οχι παιδια, δεν ειναι ετσι.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι αλλα το σουτ πανω στον Φαλ ηταν κρεμασμενο του κερατα. Για μενα υπηρχε δοση τυχης δεν ηταν σαν το πεταχταρι που ηταν αμαρκαριστος ο Πριντ.reignman έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 2:58 pmο Siskauskas παρα το γεγονος οτι ηταν τεραστιος παικτης δεν τον ακολουθουσε η φημη του clutch. Anti-clutch ισως.Jeight έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 2:53 pmΘεωρω οτι ο παραγοντας τυχης υπαρχει. Το σουτ του Γιουλ ειχε μια δοση τυχης. Το ιδιο και οι βολες του Σισκαουσκας θεωρω. Αλλα αυτα ειναι δευτεοντα.
Ο Llull ειναι απο τους πιο clutch παικτες στην ευρωπαικη ιστορια.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οχι μιλησα συγκρκειμενα για το σουτ του Γιουλ, οχι για ολο τον αγωνα. Το σουτ του Σλουκα το 12 στην γαλατα που το αμολα απο την αλλη μπασκετ και παει το ματς παραταση δεν ηταν κωλοφραδιστικο?Reaper έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 3:07 pmΤην τυχη την αρπαζουν απ τον λαιμο οι ομαδες που εχουν την καταλληλη νοοτροπια.Jeight έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 2:53 pmΘεωρω οτι ο παραγοντας τυχης υπαρχει. Το σουτ του Γιουλ ειχε μια δοση τυχης. Το ιδιο και οι βολες του Σισκαουσκας θεωρω. Αλλα αυτα ειναι δευτεοντα.
Δειτε ποδοσφαιρικη Ρεαλ που δε χανει τελικο Τσαμπιονς Λιγκ ποτε, αν παει εκει το σηκωσε (15 κερδισμενοι 3 χαμενοι, εχει 9/9 μετα το 1981). Ή τη Σεβιλη στο Γιουροπα Λιγκ.
Αυτο καυτηριαζω, την διαχυτη πεποιθεση (σε Ολυμπακους χωρους) οτι το λογικο ειναι να εχουν ολοι regression to the mean, και οτι αν εχεις 20% επιτυχια σε F4/τελικους εισαι απλα ατυχος, και αν εχεις 80% εχεις απλα ρεντα. Οχι παιδια, δεν ειναι ετσι.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Eτσι και ο παναθηναικος στο μπασκετ.Reaper έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 3:07 pmΤην τυχη την αρπαζουν απ τον λαιμο οι ομαδες που εχουν την καταλληλη νοοτροπια.Jeight έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 2:53 pmΘεωρω οτι ο παραγοντας τυχης υπαρχει. Το σουτ του Γιουλ ειχε μια δοση τυχης. Το ιδιο και οι βολες του Σισκαουσκας θεωρω. Αλλα αυτα ειναι δευτεοντα.
Μονο εναν χαμενο τελικο εχει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο