ΝΒΑ Playoffs 2026

Συντονιστής: Captains

Andre_Miller

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 26, 2026 4:09 pm

ggr έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2026 3:51 pm
Andre_Miller έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2026 3:45 pm

Μιας και σε όλες μου τις εκτιμήσεις έπεσα διάνα :P , θα κάνω άλλη μια προβλεψάρα :D
Οι Νικς θα κατατροπώσουν οποιονδήποτε εκ των Σπερς/Θάντερ στον τελικό :cool:
Ελπίζω να μη μας κάψεις!!! :lol:
Θάντερ-Σπερς θα αλληλοεξοντωθούν στους τελικούς της Δύσης, έχουν ήδη τραυματισμούς, βάλε και την εξάντληση από μια μακρά σειρά 7 αγώνων.
Οι Νικς θα το σηκώσουν :)

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Τρί Μάιος 26, 2026 4:23 pm

Για να δούμε. Είναι πολύ δύσκολο. Βέβαια και πέρσι προέβλεπαν Θάντερ σε 4 ή 5 αγώνες και τους έβγαλε την ψυχή η Ιντιάνα.

fklmta77

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μάιος 26, 2026 4:26 pm

ggr έγραψε:
Για να δούμε. Είναι πολύ δύσκολο. Βέβαια και πέρσι προέβλεπαν Θάντερ σε 4 ή 5 αγώνες και τους έβγαλε την ψυχή η Ιντιάνα.
Όλα ανοιχτά είναι. Ως γνωστόν οι προσβλέψεις (και στο μπάσκετ) είναι για να διαψεύδονται! Βέβαια φαβορί θα πρέπει να θεωρείται η Οκλαχόμα αν περάσει και αρκετά λιγότερο οι Σπερς, αν κάνουν την (κατ' εμέ) έκπληξη.

Andre_Miller

a1greece
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 4:34 pm

ggr έγραψε:
Και αν δεν χτύπαγε ο Χάλυ μπορεί και να έχαναν

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Μάιος 26, 2026 4:34 pm

πηρα Ευρωλιγκα

θα παρω και ΝΒΑ ? (δυσκολο)

δεν γινονται αυτα ρεεεεε

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Andre_Miller

a1greece
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 4:42 pm

fklmta77 έγραψε:
ggr έγραψε:
Όλα ανοιχτά είναι. Ως γνωστόν οι προσβλέψεις (και στο μπάσκετ) είναι για να διαψεύδονται! Βέβαια φαβορί θα πρέπει να θεωρείται η Οκλαχόμα αν περάσει και αρκετά λιγότερο οι Σπερς, αν κάνουν την (κατ' εμέ) έκπληξη.
Η συλλογιστική μου για αυτή την πρόγνωση είναι απλή: Οι Νικς σκούπισαν Σίξερς-Καβς που είχαν αποκλείσει τους Σέλτικς και Πίστονς, δύο ομάδες που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελούν το ζευγάρι του τελικού της Ανατολής.
Γιατί να μην κερδίσουν λοιπόν Θάντερ η Σπερς;
Βέβαια όπως λες τέτοια προγνωστικά πολύ συχνά διαψεύδονται.
Μένει να δούμε.

fklmta77

junior
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 5:05 pm

Andre_Miller έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2026 4:42 pm
fklmta77 έγραψε:

Η συλλογιστική μου για αυτή την πρόγνωση είναι απλή: Οι Νικς σκούπισαν Σίξερς-Καβς που είχαν αποκλείσει τους Σέλτικς και Πίστονς, δύο ομάδες που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελούν το ζευγάρι του τελικού της Ανατολής.
Γιατί να μην κερδίσουν λοιπόν Θάντερ η Σπερς;
Βέβαια όπως λες τέτοια προγνωστικά πολύ συχνά διαψεύδονται.
Μένει να δούμε.
Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεστε σε δαιμονιώδη φόρμα. Η ομάδα παίζει πολύ καλύτερο μπάσκετ με τον Μπράουν (όπως γράφει και ο ggr), έχοντας πολύ μεγαλύτερο ροτέισιον (αδύνατο σημείο με τον Θιμποντό) και πολύ περισσότερους πρωταγωνιστές. Όλα αυτά δεν τα λες και λίγα. Επίσης, ουδείς γνωρίζει την κατάσταση, την κούραση και τους τραυματισμούς που μπορεί να κουβαλάει ο αντίπαλός σας (όποιος και αν είναι αυτός) μέχρι τους τελικούς. Ουδείς μπορεί να προβλέψει, επίσης, τι τραυματισμοί μπορεί να προκύψουν στους ίδιους τους τελικούς. Υπάρχουν θέλω να πω, μια σειρά από αστάθμητους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν μια σειρά best of 7 για να μπορεί να μιλήσει κανείς για κάποιο αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η συζήτηση για τα φαβορί, άλλωστε, αποδεδειγμένα, είναι για τα (διαδικτυακά και όχι μόνο) καφενεία! Γενικά, με την εικόνα που έχουν ως τώρα οι 3 ομάδες που έχουν απομείνει, ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει το οτιδήποτε, παρόλο που η Οκλαχόμα, στα δικά μου μάτια μοιάζει να είναι ένα (μικρό, έστω) βήμα μπροστά.
(Γράφω και ξαναγράφω για την Οκλαχόμα ως φαβορί, μπας και τους γκαντεμιάσω λιγάκι - έχω δει ότι πιάνει!)

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Τρί Μάιος 26, 2026 5:46 pm

Αρχικά να αναφέρουμε ότι απόψε οι Thunder κατά 99% θα παίξουν πάλι χωρίς Mitchell & Williams, αντίθετα οι Spurs θα είναι κομπλέ. Εάν λοιπόν δεν δούμε κάποιον γκαρντ των γηπεδούχων να δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, όπως οι απόντες, θεωρώ τότε πως θα κερδίσουν οι Spurs και μετά θα πάρουν τη σειρά (οι Spurs αρχής γενομένης από σήμερα δε υπάρχει περίπτωση να αδικηθούν, θα τους πάνε 50-50 στην χειρότερη :P ).

Για τους Τελικούς, αν συμβεί τελικά το παραπάνω σενάριο, θα είναι και ένα deja vouz του 1999 και μια ονείρωξη για το θείο Silver :P . Από τη μια το Μεγάλο Μήλο, ο Chalamet, η Jenner και όλη αυτή η βλαχοκυρίλα της πόλης (ορισμένοι τη λέτε κουλτούρα, εγώ βλέπω παλαμάκηδες ή κραυγές και αλλαλαγμούς :P ) και από την άλλη αντίπαλος θα είναι αυτός που θα σηκώσει - αν τη σηκώσει μελλοντικά - τη λίγκα (μετά τον LeBron).
ggr έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2026 3:35 pm
Πιστεύω ότι θα κρατήσουν τον προπονητή και τον Χαρντεν. Τους θεωρώ φαβορί για την απόκτηση του Λεμπρον, αν φύγει από το Λ.Α. Για τον Γιάννη μου φαίνεται δύσκολο, τον βλέπω για Μαϊάμι ή Βοστώνη.
Και εγώ έτσι το βλέπω. Ο Γιάννης, κάνω τη δική μου εκτίμηση, ή θα μείνει εκεί που είναι ή (για το δικό του αγωνιστικό συμφέρον) θα πιέσει να πάει στους Timberwolves δίπλα στον Edwards και τον McDaniels και να γίνει ο "Shaq του Wade". Είναι δύσκολο αυτό να επιτευχθεί, χωρίς τον McDaniel μέσα, αλλά δόξα να 'χει ο Γιαραμπής :P υπάρχουν ομάδες στη λίγκα για να φορτωθούν Gobert- Randle-DiVincenzo και ίσως κάποιον άλλον. Οι Heat αν τον πάρουν θα είναι χειρότεροι ως ρόστερ μετά από ότι είναι οι Bucks τώρα, ενώ αν πάει στους Celtics πιστεύω ότι θα είναι λάθος επιλογή για...εμένα :P :mrgreen: !

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 5:50 pm

ssoulliss έγραψε:
Από τη μια το Μεγάλο Μήλο, ο Chalamet, η Jenner και όλη αυτή η βλαχοκυρίλα της πόλης (ορισμένοι τη λέτε κουλτούρα, εγώ βλέπω παλαμάκηδες ή κραυγές και αλλαλαγμούς :P )
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Τρί Μάιος 26, 2026 9:40 pm

ssoulliss έγραψε:

Και εγώ έτσι το βλέπω. Ο Γιάννης, κάνω τη δική μου εκτίμηση, ή θα μείνει εκεί που είναι ή (για το δικό του αγωνιστικό συμφέρον) θα πιέσει να πάει στους Timberwolves δίπλα στον Edwards και τον McDaniels και να γίνει ο "Shaq του Wade". Είναι δύσκολο αυτό να επιτευχθεί, χωρίς τον McDaniel μέσα, αλλά δόξα να 'χει ο Γιαραμπής :P υπάρχουν ομάδες στη λίγκα για να φορτωθούν Gobert- Randle-DiVincenzo και ίσως κάποιον άλλον. Οι Heat αν τον πάρουν θα είναι χειρότεροι ως ρόστερ μετά από ότι είναι οι Bucks τώρα, ενώ αν πάει στους Celtics πιστεύω ότι θα είναι λάθος επιλογή για...εμένα :P :mrgreen: !
To Miami το εμπιστεύομαι. Πιστεύω ότι, αν πάρει τον Γιάννη, θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να τον πλαισιώσει με το κατάλληλο ρόστερ. Θα κουμπώσει καλά στην άμυνα με τον Bam.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Μάιος 26, 2026 10:48 pm

Ωπ!

Δεν παιζει ο Σαϊ

Εικόνα
fklmta77

junior
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 11:13 pm

berry έγραψε:
Ωπ!

Δεν παιζει ο Σαϊ

Αφού απολογηθώ ότι δεν ήθελα να τους γκαντεμιάσω τόσο πολύ, όταν τους έχριζα φαβορί, να πω ότι -στα σοβαρά τώρα- είναι πολύ πολύ κρίμα αν δεν παίξει. Οποιαδήποτε άλλη απώλεια θα μπορούσε να την αντιπαρέλθει η Οκλαχόμα. Αυτή όχι. Ξέρουμε κάτι για τους άλλους δύο αμφίβολους των Θάντερ, παρεμπιπτόντως; (Jalen Williams & A.Mitchell)

Andre_Miller

a1greece
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 11:46 pm

berry έγραψε:
Ωπ!

Δεν παιζει ο Σαϊ

Τον γλωσσοφάγαμε :P

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Μάιος 27, 2026 2:47 am

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Μάιος 27, 2026 7:13 am

Mind games ομάδας εργασιακού πρωταθλήματος ότι δεν θα παίξει ο Μπάμπης του έτυχε αβαρία στο συνεργείο ( αλλά τελικά παίζει) σε συνδυασμό με το ατελείωτο flopping , καθιστούν την σειρά αυτή ως την χειρότερη που έχει υπάρξει. Με τις ευλογίες του Σίλβερ :Amen:

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Απάντηση

Επιστροφή στο “NBA Γενικά”