Αντε να δεχτει να πεσει στα 26 λεπτα. Σου λεει εγω τωρα ειμαι στην καλυτερη φαση μου και εχω αλλα 2-3 χρονια μαξ να παιζω αυτα τα λεπτα. Μετα μειωσε τα μου. Και θα εχει και δικιο.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο σασα ειναι στο πραιμ του. Για να δεχτει να παιζει κατω απο 25 λεπτα? Αν ηταν 35 να το καταλαβω. Ποιον σταρ εχετε δει σε αυτους τους χρονους? Κοιταξτε λιγο mike james στα 35 φετος. 30 λεπτα επαιζε.
Αντε να δεχτει να πεσει στα 26 λεπτα. Σου λεει εγω τωρα ειμαι στην καλυτερη φαση μου και εχω αλλα 2-3 χρονια μαξ να παιζω αυτα τα λεπτα. Μετα μειωσε τα μου. Και θα εχει και δικιο.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγώ πάλι νομίζω ότι δύσκολα θα δούμε με Μπαρτζώκα προπονητή ομάδα γκαλάκτικος και ότι αν έρθουν οι Μοντέρο, Μακιντάιρ οι επόμενες 1-2 κινήσεις μας θα είναι ρολίστες με βασικά προσόντα τη σκληράδα και την άμυνα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 4:57 pmο μπαρτζωκας θελει υπεργεματο ροστερ γιαυτο και βλεπουμε 15+ παικταραδες..αν ο πιτερς δεν μεινει ειμαι σιγουρος οτι θα κοιταξει να παρει καποιον οσο κοντα στο επιπεδο του πιτερς..δεν γινεται να χεις στον ασσο κοντι μοντερο γουοκαπ στο 5 μιλου ταρικ χολ και στο 4 σασα key..η μαικ..το θεμα ειναι να πεισεις καποιον οτι θα χει καλυτερο ρολο αποτι θα πιστευει.Eκτος και παρι και 3ρο4ρι και 4ρι.. πχ κολσον και μαικ.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Τζόσεφ τον κρατάς έτσι κ αλλιώς για 4ο. Αν διώξουμε αυτόν τον παίκτη θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η ερώτηση του φίλου μάλλον αφορά στο τι θα κάνουμε με τον βασικό άσσο, αφού για τέτοιος προορίζεται ο Μοντέρο. Ο τύπος πάει για το Α dog της περιφέρειας μας.qspock έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 4:35 pmΠολυ απλα κρατας Τζοζεφ και περιμενεις.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 12:53 am
Αν ζει στην Ελλάδα νόμιμα και μόνιμα για πάνω από 7 χρόνια έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση πολιτογράφησης, δηλαδή αυτό που λέμε να πάρει ελληνικό διαβατήριο. Ο Πίτερς ήρθε στην Ελλάδα το 2022, οπότε αυτό το δικαίωμα θα το έχει το 2029.
Οπότε για τον Μοντέρο ας προσγειωνόμαστε σιγά-σιγά. Η υπόθεση με το ΝΒΑ θα τραβήξει πολύ ακόμα, μην περιμένουμε γρήγορα εξελίξεις. Και τι κάνουμε; Περιμένουμε και βλέπουμε τους παίκτες να περνούν ή κλείνουμε όποιον άλλο μας κάνει τικ;
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτο δεν ειναι αντιθετο απο αυτο που ειπα εγω..δεν εννοω οτι θα φερει τον λαιλς και τον χεζονια,αλλα πχ καποιον ντιαλο η εστω τυπου ντιαλο..πχ αν φερει καποιον σαν τον χουαντσο σε χαρακτηριστικα η οκεκε..δεν ειναι απαραιτητο οτι θα παρουμε απο ευρωλιγκα ολους τους παικτε..στο 3-4 εχεις ηδη γουορντ σασα σε παιρνει να φερεις εναν οκεκε απο τον νβα.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:04 pmεγώ πάλι νομίζω ότι δύσκολα θα δούμε με Μπαρτζώκα προπονητή ομάδα γκαλάκτικος και ότι αν έρθουν οι Μοντέρο, Μακιντάιρ οι επόμενες 1-2 κινήσεις μας θα είναι ρολίστες με βασικά προσόντα τη σκληράδα και την άμυνα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 4:57 pmο μπαρτζωκας θελει υπεργεματο ροστερ γιαυτο και βλεπουμε 15+ παικταραδες..αν ο πιτερς δεν μεινει ειμαι σιγουρος οτι θα κοιταξει να παρει καποιον οσο κοντα στο επιπεδο του πιτερς..δεν γινεται να χεις στον ασσο κοντι μοντερο γουοκαπ στο 5 μιλου ταρικ χολ και στο 4 σασα key..η μαικ..το θεμα ειναι να πεισεις καποιον οτι θα χει καλυτερο ρολο αποτι θα πιστευει.Eκτος και παρι και 3ρο4ρι και 4ρι.. πχ κολσον και μαικ.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση του νομίσματος. Αν ο Σάσα βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του θα κάνει πίσω, όπως έκανε και ο Φουρνιέ. Η πας για τίτλους και για back to back to back ή πας για προσωπικά επιτεύγματα. Δεν γίνεται και τα δύο.Jeight έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:01 pmΟ σασα ειναι στο πραιμ του. Για να δεχτει να παιζει κατω απο 25 λεπτα? Αν ηταν 35 να το καταλαβω. Ποιον σταρ εχετε δει σε αυτους τους χρονους? Κοιταξτε λιγο mike james στα 35 φετος. 30 λεπτα επαιζε.
Ο Σάσα έχει ήδη δύο MVP, δεν χρειάζεται κάθε χρόνο να παίζει για τα νούμερα του. Ξέρει ότι ο Πίτερς αδικείται, μπορεί να κάνει πίσω αν θέλει και να προστατεύσει και το σώμα του.
Έτσι και αλλιώς στα κρίσιμα και στα ματς που ο Πίτερς είναι κακός θα παίζει παραπάνω. Αλλά δεν είναι κακό στην μέτρια βραδιά του να δει το ματς από τον πάγκο, όπως έγινε στον ημιτελικό με Φενέρ.
Κατα την προσφιλη συνηθεια του Μπαρτζωκα: Κρατας ο,τι εχεις και το αποδεσμευεις μεσα στη χρονια αν χρειαστει. Τωρα, Νιλικινα θα ειναι, ΕΒΑΝΣ θα ειναι.... δε ξερω..golitog7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:07 pmΤον Τζόσεφ τον κρατάς έτσι κ αλλιώς για 4ο. Αν διώξουμε αυτόν τον παίκτη θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η ερώτηση του φίλου μάλλον αφορά στο τι θα κάνουμε με τον βασικό άσσο, αφού για τέτοιος προορίζεται ο Μοντέρο. Ο τύπος πάει για το Α dog της περιφέρειας μας.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν εχω πηγες απο το κεφαλι μου το βγαζω αλλα εγω θεωρω οτι πιο πολυ ο μπαρτζωκας θελει να παιζει τοσο ο σασα παρα ο σασα..Δηλαδη αν εισαι παικτης αποκλειεται να θες να παιζεις σερι ενα ημιχρονο..απλα ο κοουτς θεωρουσε οτι ετσι θα παρει την νικη..Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:09 pmΥπάρχει και η άλλη ανάγνωση του νομίσματος. Αν ο Σάσα βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του θα κάνει πίσω, όπως έκανε και ο Φουρνιέ. Η πας για τίτλους και για back to back to back ή πας για προσωπικά επιτεύγματα. Δεν γίνεται και τα δύο.
Ο Σάσα έχει ήδη δύο MVP, δεν χρειάζεται κάθε χρόνο να παίζει για τα νούμερα του. Ξέρει ότι ο Πίτερς αδικείται, μπορεί να κάνει πίσω αν θέλει και να προστατεύσει και το σώμα του.
Έτσι και αλλιώς στα κρίσιμα και στα ματς που ο Πίτερς είναι κακός θα παίζει παραπάνω. Αλλά δεν είναι κακό στην μέτρια βραδιά του να δει το ματς από τον πάγκο, όπως έγινε στον ημιτελικό με Φενέρ.
ο σασα πηρε 2 μβπ πηρε ευρωλιγκα και να τον βαζεις να ΄΄μοιραζεται΄΄ την θεση με τον πιτερς δεν νομιζω οτι θα γκρινιαζει.
Ο πητερς παει για βασικο 3ρι με αλλαγη τον Γουρντ, Παπ πιο πισω λογω ηλικιας. Υπαρχει θεμα στο 3 πλεον.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 4:48 pmαν ερθει ο Κι παει να πει οτι ο πητερς θα εχει μεινει. οποτε θα εχεις και πητερς.
Και για αλλαγη στο 4 σε ελαφρια σχηματα (Κι για βαρια, Πητερς για ελαφρια).
Οχι απλα χωραει, λυνει πολλα ζητηματα το συγκεκριμενο σχημα.
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι ο Σακ που (ειπε οτι) θελει 2η Ευρωλιγκα;qspock έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:17 pmΟ πητερς παει για βασικο 3ρι με αλλαγη τον Γουρντ, Παπ πιο πισω λογω ηλικιας. Υπαρχει θεμα στο 3 πλεον.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 4:48 pm
αν ερθει ο Κι παει να πει οτι ο πητερς θα εχει μεινει. οποτε θα εχεις και πητερς.
Και για αλλαγη στο 4 σε ελαφρια σχηματα (Κι για βαρια, Πητερς για ελαφρια).
Οχι απλα χωραει, λυνει πολλα ζητηματα το συγκεκριμενο σχημα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να ισχύει αυτό που λες. Αν ισχύει θα δούμε μεγάλα πράγματα του χρόνου.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:14 pmδεν εχω πηγες απο το κεφαλι μου το βγαζω αλλα εγω θεωρω οτι πιο πολυ ο μπαρτζωκας θελει να παιζει τοσο ο σασα παρα ο σασα..Δηλαδη αν εισαι παικτης αποκλειεται να θες να παιζεις σερι ενα ημιχρονο..απλα ο κοουτς θεωρουσε οτι ετσι θα παρει την νικη..Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:09 pm
Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση του νομίσματος. Αν ο Σάσα βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του θα κάνει πίσω, όπως έκανε και ο Φουρνιέ. Η πας για τίτλους και για back to back to back ή πας για προσωπικά επιτεύγματα. Δεν γίνεται και τα δύο.
ο σασα πηρε 2 μβπ πηρε ευρωλιγκα και να τον βαζεις να ΄΄μοιραζεται΄΄ την θεση με τον πιτερς δεν νομιζω οτι θα γκρινιαζει.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτο με το να γινει ο πιτερς 3ρι δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση..δειτε απλα το ροστερ,πως θα παιξει ο πιτερς στο 3 με μιλου στο 5 και μακινταιρ μοντερο στον ασσο και σασα 4ρι..θα παμε οσα φαμε οσα βαλουμε?ο πιτερς δεν μπορει να μαρκαρει τα περισσοτερα 3ρια..αλλο να μαρκαρει τα 4ρια της ρεαλ που παιζαν ζωνη εκει ηταν ειδικη περισταση.. θα μαρκαρει ομως τον τειλορ της βαλενθια τον οσμαν τον ροντεν τον μπεικον και παει λεγοντας?
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Και ετσι πρεπει να γινει. Αμυνα και καλη στατικη εκτελεση. Αν εχει και λιγο καθετο παιχνιδι το 3 δεν θα πουμε οχι αλλα δεν ειναι και απαραιτητο.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:04 pmεγώ πάλι νομίζω ότι δύσκολα θα δούμε με Μπαρτζώκα προπονητή ομάδα γκαλάκτικος και ότι αν έρθουν οι Μοντέρο, Μακιντάιρ οι επόμενες 1-2 κινήσεις μας θα είναι ρολίστες με βασικά προσόντα τη σκληράδα και την άμυνα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 4:57 pmο μπαρτζωκας θελει υπεργεματο ροστερ γιαυτο και βλεπουμε 15+ παικταραδες..αν ο πιτερς δεν μεινει ειμαι σιγουρος οτι θα κοιταξει να παρει καποιον οσο κοντα στο επιπεδο του πιτερς..δεν γινεται να χεις στον ασσο κοντι μοντερο γουοκαπ στο 5 μιλου ταρικ χολ και στο 4 σασα key..η μαικ..το θεμα ειναι να πεισεις καποιον οτι θα χει καλυτερο ρολο αποτι θα πιστευει.Eκτος και παρι και 3ρο4ρι και 4ρι.. πχ κολσον και μαικ.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορεί να σταθεί ο Πίτερς στο τρία συμφωνώ. Όμως, το σχήμα που είδαμε στην 4η περίοδο είναι λειτουργικό γιατί παίζεις αλλαγές και ο Ταιρικ με τον Ουόκαπ μάρκαραν για πέντε.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 5:28 pmαυτο με το να γινει ο πιτερς 3ρι δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση..δειτε απλα το ροστερ,πως θα παιξει ο πιτερς στο 3 με μιλου στο 5 και μακινταιρ μοντερο στον ασσο και σασα 4ρι..θα παμε οσα φαμε οσα βαλουμε?ο πιτερς δεν μπορει να μαρκαρει τα περισσοτερα 3ρια..αλλο να μαρκαρει τα 4ρια της ρεαλ που παιζαν ζωνη εκει ηταν ειδικη περισταση.. θα μαρκαρει ομως τον τειλορ της βαλενθια τον οσμαν τον ροντεν τον μπεικον και παει λεγοντας?
Σίγουρα δεν μπορείς να πας με αυτό το σχήμα ως βασική επιλογή. Να το χρησιμοποιήσεις για μικρά διαστήματα κατά την διάρκεια της σεζόν μπορείς όμως. Γι αυτό δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε και τριάρι. Θα αφήσει κενό εκεί ο Μπι μια να παίζει ο Φουρνιέ, μια ο Πίτερς μια ο Παπ αναλόγως τις συνθήκες.
Το ζητούμενο για να μείνει ο Πίτερς είναι να παίζει 18 λεπτά στο τέσσερα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνει ο Σάσα πίσω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο