Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 26, 2026 6:09 pm

papp7 έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2026 6:03 pm
Unpopular opinion άλλα έχω την ίδια άποψη από το 2021-2022, ο Βεζένκοφ είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά τόσο καλός όσο φαίνεται στον Ολυμπιακό δεν είναι πραγματικά. Καμία άλλη ομάδα δεν θα ψάχνει τον Βεζε σε κάθε κατοχή με τον τρόπο και την αποτελεσματικότητα που το κάνουμε εμείς. Επίσης έχω την ίδια άποψη εδώ και μια 10ετια , αν θες να παίζεις 25΄ ακατέβατα, βρέξει χιονίσει ή θα είσαι two way και θα δίνεις χ πράγματα μπροστά ΚΑΙ πίσω ή αν δεν είσαι καλός αμυντικός θα δείχνεις διάθεση στην άμυνα και μπροστά δεν φτάνει μόνο το σκορ πρέπει να δίνεις και άλλα. Δεν ανήκει σε καμία από τις 2 κατηγορίες ο Βεζενκοφ. Ειδικά όταν το 90% των δράσεων του το φτιάχνουν οι υπόλοιποι και έχεις παίκτη πίσω του που δίνει παρόμοια πράγματα, έχεις ένα λόγο παραπάνω να μοιράσεις καλύτερα τους χρόνους. Συνεπώς αν θέλουνε όντως τον Πίτερς θα πρέπει από εδώ και στο εξής (για αρχή από τους τελικούς) να μοιράζουν τον χρόνο πιο σωστά και δίκαια. Είναι άλλο πράγμα να πεις τον χρόνο σου τον κερδίζεις και άλλο πράγμα να είσαι σε καλή κατάσταση, ο Βεζένκοφ να μην είναι και παρόλα αυτά να μην παίρνεις τον χρόνο που αξίζεις. Αν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό ας αφήσουν τον Πίτερς να πάει κάπου ο άνθρωπος να παίζει.

Κάνει πολλά περισσότερα ο Ολυμπιακός για τον Βεζέ από οτι ο Βεζέ για τον Ολυμπιακό. Το 2022-2023 έχοντας ακούσει σχόλιο του Αυγουλή για το πόσο άκοπα κατεβάζει τα ριμπάουντ ο Βεζέ στην άμυνα, έκατσα και έφτιαξα για την πάρτη μου βίντεο από τα παιχνίδια εκείνης της χρονιάς, το αποτέλεσμα ; Από τον Παπ μέχρι τον Γουόκαπ και τον Κάναν έτρεχαν όλοι για box out μέσα στη ρακέτα ώστε να κατεβάσει ο MVP το ριμπάουντ ακούραστα χωρίς αντίπαλο και χωρίς τα πόδια του να χάσουν επαφή από το έδαφος.Φέτος φάνηκε λίγο να αλλάζει το ''όλοι για τον Βεζέ και ο Βεζέ για την πάρτη του" , ελπίζω του χρόνου να αλλάξει ακόμη περισσότερο με ή χωρίς Πίτερς.
Να ξερετε δηλωνω υπευθυνα οτι ο φιλος εδω δεν ειμαι εγω . Δεν εχω διπλο λογαριασμο :D

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 26, 2026 6:10 pm

papp7 έγραψε:
Unpopular opinion άλλα έχω την ίδια άποψη από το 2021-2022, ο Βεζένκοφ είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά τόσο καλός όσο φαίνεται στον Ολυμπιακό δεν είναι πραγματικά. Καμία άλλη ομάδα δεν θα ψάχνει τον Βεζε σε κάθε κατοχή με τον τρόπο και την αποτελεσματικότητα που το κάνουμε εμείς. Επίσης έχω την ίδια άποψη εδώ και μια 10ετια , αν θες να παίζεις 25΄ ακατέβατα, βρέξει χιονίσει ή θα είσαι two way και θα δίνεις χ πράγματα μπροστά ΚΑΙ πίσω ή αν δεν είσαι καλός αμυντικός θα δείχνεις διάθεση στην άμυνα και μπροστά δεν φτάνει μόνο το σκορ πρέπει να δίνεις και άλλα. Δεν ανήκει σε καμία από τις 2 κατηγορίες ο Βεζενκοφ. Ειδικά όταν το 90% των δράσεων του το φτιάχνουν οι υπόλοιποι και έχεις παίκτη πίσω του που δίνει παρόμοια πράγματα, έχεις ένα λόγο παραπάνω να μοιράσεις καλύτερα τους χρόνους. Συνεπώς αν θέλουνε όντως τον Πίτερς θα πρέπει από εδώ και στο εξής (για αρχή από τους τελικούς) να μοιράζουν τον χρόνο πιο σωστά και δίκαια. Είναι άλλο πράγμα να πεις τον χρόνο σου τον κερδίζεις και άλλο πράγμα να είσαι σε καλή κατάσταση, ο Βεζένκοφ να μην είναι και παρόλα αυτά να μην παίρνεις τον χρόνο που αξίζεις. Αν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό ας αφήσουν τον Πίτερς να πάει κάπου ο άνθρωπος να παίζει.

Κάνει πολλά περισσότερα ο Ολυμπιακός για τον Βεζέ από οτι ο Βεζέ για τον Ολυμπιακό. Το 2022-2023 έχοντας ακούσει σχόλιο του Αυγουλή για το πόσο άκοπα κατεβάζει τα ριμπάουντ ο Βεζέ στην άμυνα, έκατσα και έφτιαξα για την πάρτη μου βίντεο από τα παιχνίδια εκείνης της χρονιάς, το αποτέλεσμα ; Από τον Παπ μέχρι τον Γουόκαπ και τον Κάναν έτρεχαν όλοι για box out μέσα στη ρακέτα ώστε να κατεβάσει ο MVP το ριμπάουντ ακούραστα χωρίς αντίπαλο και χωρίς τα πόδια του να χάσουν επαφή από το έδαφος.Φέτος φάνηκε λίγο να αλλάζει το ''όλοι για τον Βεζέ και ο Βεζέ για την πάρτη του" , ελπίζω του χρόνου να αλλάξει ακόμη περισσότερο με ή χωρίς Πίτερς.
Αδικεις τον Σασα πολυ. Το να τον ψαχνουν οι αλλοι εχει να κανει με το ποσο effiecient ειναι οι εκτελεσεις του. Οταν στο low post ξερεις οτι 90% θα ειναι καλαθι η goal foul, δεν θα σχεδιασεις δρασεις για αυτο? Ο Σπανουλης που ηταν ελιτ pick n roll γιατι επαιζε η ομαδα κυριως pick n roll με αυτον μεσα?Αν τον εβαζε να σουταρει απο τις γωνιες η να παιζει iso οπως ο Τζειμς θα ηταν ο Σπανουλης?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Μάιος 26, 2026 6:13 pm

papp7 έγραψε:
Unpopular opinion άλλα έχω την ίδια άποψη από το 2021-2022, ο Βεζένκοφ είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά τόσο καλός όσο φαίνεται στον Ολυμπιακό δεν είναι πραγματικά.
:obey: :obey:

Δεν είναι έτοιμος ο μέσος οπαδός του Ολυμπιακού για αυτά είπαμε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 6:15 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2026 6:08 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2026 6:01 pm

Ντιαλό και λύνονται τα πάντα.
με ντιαλο ο πιτερς θα παιζει 5λ και πολυ λεω :lol: ο μονος τροπος ο πιτερς να ειναι ικανοποιημενος και να μην φουνταρουμε την χρονια ειναι να μειωθει ο χρονος του σασα..να παει 60-40 και οχι 80-20 που ειναι τωρα.
Αυτό με τον χρόνο του Σάσα εννοείται. Το έχω γράψει και παραπάνω, 22 λεπτά Σάσα και 18 λεπτά Πίτερς. Δεν είναι ο Βεζένκοφ πάνω από την ομάδα.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 6:16 pm

nikolas_asteri έγραψε:
papp7 έγραψε:
Unpopular opinion άλλα έχω την ίδια άποψη από το 2021-2022, ο Βεζένκοφ είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά τόσο καλός όσο φαίνεται στον Ολυμπιακό δεν είναι πραγματικά.

Απο χρονια με εχουν βαλει στην ακρη . :cry:
Καποια στιγμη θα με εγκαταλειψουν ολοι και θα μεινουν μονοι τους .

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 26, 2026 6:20 pm

ο μονεκε ειπε τωρα στην εκπομπη οτι ο μακινταιρ ηξερε για τον μοντερο εδω και καιρο και το χαν κρατησει μυστικο..εχουν κλεισει πριν τα πλει οφ στην ουσια

πως δεχτηκαν αυτοι να ρθουν μαζι ειναι αποριας αξιο παντως..

NikBot

senior
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 6:35 pm

Γιατί του παρουσιάζεις ένα πλάνο πλήρες και τι backcourt θα έχεις και ξέρει ότι έρχεται σε ομάδα που χτυπάει σοβαρά τίτλους

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Τρί Μάιος 26, 2026 6:35 pm

shaq7 έγραψε:
ο μονεκε ειπε τωρα στην εκπομπη οτι ο μακινταιρ ηξερε για τον μοντερο εδω και καιρο και το χαν κρατησει μυστικο..εχουν κλεισει πριν τα πλει οφ στην ουσια

Σε ποια εκπομπή; Δεν έχει ανέβει κάτι στο amerikanos24

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 6:37 pm

εκει στο 20΄ το λεει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τρί Μάιος 26, 2026 6:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 6:38 pm

nikolas_asteri έγραψε:
papp7 έγραψε:

Εγω θα πω οτι οσο ακραιο ειναι το να κραζεις τον Σασα αλλο τοσο ειναι να τον θεοποιεις. Υπηρξαν Φοργουορντ με περισσοτερο ταλεντο απο αυτον. Για μενα ο Κλειζα ηταν το κατι αλλο. Φονιας με ολους τους τροπους και ριμπαουντερ ατοφιος οχι γιατι δουλευε εξαιρετικα η ομαδα. Ο πριντεζης για μενα ειναι ο Ολατζαγουον της συγχρονης Ευρωλιγκας. Ο τυπος τις κινησεις του με την μπαλα θα επρεπε να πληρωνεται για να τις μαθαινει στις νεοτερες γενιες. Και το καλυτερο τις απεκτησε ριχνοντας τονους ιδρωτα. Αρα και εγω πιστευω και το εχω πει μεσα στη χρονια οτι ο Σασα ειναι ενας ετεροφωτος παικτης που σε αλλη ομαδα δεν θα ηταν τοσο επιδραστικος. Αυτο δεν αναιρει οτι για μενα ειναι ενας απο τους πιο high iq παικτες που εχουν περασει απο τα γηπεδα την τελευταια 20ετια. Ο τροπος που κινειται, που ελεγχει το σωμα του που χωνεται στις φασεις ειναι αξιομνημονευτες.

Θεωρω ιεροσυλια ομως να θεωρουμε οτι αυτος ο Ολυμπιακος θα ηταν τοσο καλος χωρις τον Σασα. Το ειδαμε το 2024 και δεν ηταν τοσο καλος. Και ας εχουν βρεθει τροποι να μην ειναι τοσο αποτελεσματικος οσο ηταν στον τελικο του 2023 που εβαλε 30 ποντους. Παλι απασχολει ολη την αμυνα. Ακομη και ετσι αυτο εγινε στο φαιναλ φορ. Βρηκαν περισσοτερο χωρο οι υπολοιποι. Αν δεν προσαρμοστει η αμυνα στον Σασα θα τους βαλει ευκολα 30 ποντους. Αν το συγκρινω με τον Χειζ Ντειβις πχ ο οποιος
προφανως εχει μεγαλυτερο ταβανι αμυντικα και αρκετα μικροτερο επιθετικα(δικη μου αποψη) θα επελεγα χιλιες φορες τον Σασα για μια Ομαδα του Μπαρτζωκα και χιλιες φορες τον Χειζ Ντειβις για ομαδες του Σαρας ή του Ζοτς.

Κανενας παικτης που δεν ειναι αυτοφωτος οπως οι γκαρντ και καποια φοργουορντ οπως ο Κλαιμπερν ή ο Πριντεζης δεν ειναι τοσο καλοι οσο δειχνουν μεσα σε δουλεμενες ομαδες που φαινονται παντα καλυτεροι

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 6:42 pm

Πόση σημασία έχει το πόσο καλός είναι (ή θα ήταν) εκτός Ολυμπιακού, από τη στιγμή που παίζει (και θα παίζει για τα επόμενα χρόνια) στον Ολυμπιακό;

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 6:46 pm

shaq7 έγραψε:

Ο Μακινταιρ ειναι κλειστος απο τοτε . Ο μοντερο ουσιαστικα εκλεισε ουσιαστικα 15 ημερες πριν το φαιναλ φορ. Σε συζητησεις ειμαστε μαζι του μετα το παιχνιδι στην Βαλενθια που Παναγιωτης και Τσακος αποφασισαν οτι αυτος ο παικτης πρεπει να παιζει στον Ολυμπιακο. Δεχτηκαν φιλε μου γιατι το μπασκετ του Ολυμπιακου θαυμαζεται απο πολλους στην Ευρωπη, γιατι καθε χρονο ειναι φαιναλ φορ και γιατι οι παικτες μιλανε μεταξυ τους. Επισης σε 4 συνεχομενα φαιναλ φορ ο κοσμος εδωσε ρεσιταλ. Δεν ειναι πολλες οι ομαδες με πιστο κοσμο, χρηματα και σταθεροτητα. Οι 2 ελληνικες ομαδες και η Φενερ ειναι οι τοπ προορισμοι αν το καλοσκεφτεις σφαιρικα καθως οι Ισπανοι οπαδοι δεν πολυασχολουνται με το Μπασκετ. Σπανια θα πανε εκτος εδρας για παραδειγμα ή σε φαιναλ φορ.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Μάιος 26, 2026 6:47 pm

shaq7 έγραψε:

Είναι και 32 χρονών και πάει στα 33 έχει ήδη 7 χρόνια σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάποιοι Αμερικάνοι κοιτάζουν κυρίως τα λεφτά που θα πάρουν και δεν τους νοιάζει σε τι ομάδα θα παίξουν, άλλοι ίσως θέλουν να παίξουν σε μεγαλύτερες ομάδες με σκοπό τον πρωταθλητισμό.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2026 6:53 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2026 6:47 pm
shaq7 έγραψε:

Είναι και 32 χρονών και πάει στα 33 έχει ήδη 7 χρόνια σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάποιοι Αμερικάνοι κοιτάζουν κυρίως τα λεφτά που θα πάρουν και δεν τους νοιάζει σε τι ομάδα θα παίξουν, άλλοι ίσως θέλουν να παίξουν σε μεγαλύτερες ομάδες με σκοπό τον πρωταθλητισμό.
ο μακινταιρ ναι..αλλα ο μοντερο ειναι το πιο χοτ ονομα αυτην την στιγμη,ειναι 23 και απερριψε λενε τρελες προτασεις απο παο και χαποελ αλλα και ncaa..και ερχεται σε 3δα με γουοκαπ και μακινταιρ..τι διαολο του ταξανε :lol:

τεραστια μεταγραφικη επιτυχια,μεγαλυτερη και απο του εβανς..φτου φτου μην την ματιασουμε

παιζει παντως να εχει ο μπαρτζωκας στο μυαλο του να παει τον φουρνιε 3 γιατι δεν βγαινουν αλλιως τα κουκια.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τρί Μάιος 26, 2026 7:03 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2026 6:46 pm
shaq7 έγραψε:

Ο Μακινταιρ ειναι κλειστος απο τοτε . Ο μοντερο ουσιαστικα εκλεισε ουσιαστικα 15 ημερες πριν το φαιναλ φορ. Σε συζητησεις ειμαστε μαζι του μετα το παιχνιδι στην Βαλενθια που Παναγιωτης και Τσακος αποφασισαν οτι αυτος ο παικτης πρεπει να παιζει στον Ολυμπιακο. Δεχτηκαν φιλε μου γιατι το μπασκετ του Ολυμπιακου θαυμαζεται απο πολλους στην Ευρωπη, γιατι καθε χρονο ειναι φαιναλ φορ και γιατι οι παικτες μιλανε μεταξυ τους. Επισης σε 4 συνεχομενα φαιναλ φορ ο κοσμος εδωσε ρεσιταλ. Δεν ειναι πολλες οι ομαδες με πιστο κοσμο, χρηματα και σταθεροτητα. Οι 2 ελληνικες ομαδες και η Φενερ ειναι οι τοπ προορισμοι αν το καλοσκεφτεις σφαιρικα καθως οι Ισπανοι οπαδοι δεν πολυασχολουνται με το Μπασκετ. Σπανια θα πανε εκτος εδρας για παραδειγμα ή σε φαιναλ φορ.
Κανα νεοτερο για Πητερς εχουμε γιατρε;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”