Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
θελετε 2 αμυντικογενεις( που να την μπιστανε ομως--οχι το Λυπηριδη) για τη περιφερεια κι εναν ψηλο ριμ προτεκτορ με αλμα,αμυνα,ριμπαουντ καρφωμα....αυτα τα 3 γραναζια θετε και μετα αμα θελει ο προεδρας το Σεπτεμβρη να κανει κανα δωρακι ας το κανει...
Μπαντιο--Ντιαλο--Κεβαριους ή αν δε γινεται τους συγκεκριμενους τετοιου ειδους....
Μπαντιο--Ντιαλο--Κεβαριους ή αν δε γινεται τους συγκεκριμενους τετοιου ειδους....
Έχει άλλον ένα χρόνο. Δεν νομίζω να πάει πουθενά. Μια χαρά φαίνεται ότι την έχει βρει στην ομάδα και στην Αθήνα και με νέο προπονητή (αν μιλάμε και για Ζέλικο ακόμα περισσότερο), θα έχει ελπίδες για καλύτερα πράγματα την νέα σεζόν.
Επίσης είναι σημαντικότατος παίκτης για εμάς.
Ίσως να ξενέρωσε με την έλευση του Ντέιβις, αλλά δεν δείχνει γενικά τύπος που θα έχει τεράστιο θέμα με αυτό.
Τελος μια χαρά μπορούν να παίξουν και μαζί κάποια λεπτά, είτε σε χαμηλά σχήματα στο 4-5, είτε σε πολύ ψηλα σχήματα στο 3-4.
Συμφωνώ απλά πιστεύω ο Μπαντιό φέρνει σε Λυπηρίδηassistant έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 10:24 pmθελετε 2 αμυντικογενεις( που να την μπιστανε ομως--οχι το Λυπηριδη) για τη περιφερεια κι εναν ψηλο ριμ προτεκτορ με αλμα,αμυνα,ριμπαουντ καρφωμα....αυτα τα 3 γραναζια θετε και μετα αμα θελει ο προεδρας το Σεπτεμβρη να κανει κανα δωρακι ας το κανει...
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οχι ρε συ,διαφωνω....δεν ειναι ο Ναν ή ο Φουρνιε συγουρα αλλα δεν ειναι κι αμπαλος.....todorris έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 10:29 pmΣυμφωνώ απλά πιστεύω ο Μπαντιό φέρνει σε Λυπηρίδηassistant έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 10:24 pmθελετε 2 αμυντικογενεις( που να την μπιστανε ομως--οχι το Λυπηριδη) για τη περιφερεια κι εναν ψηλο ριμ προτεκτορ με αλμα,αμυνα,ριμπαουντ καρφωμα....αυτα τα 3 γραναζια θετε και μετα αμα θελει ο προεδρας το Σεπτεμβρη να κανει κανα δωρακι ας το κανει...
Για να πω την αλήθεια μου και εμένα ο Badio δεν μου γεμίζει το μάτι.
Επειδή έκανε καλή σειρά εναντίων μας και επειδή έπαιξε πολύ καλή άμυνα στον Ναν, δεν νομίζω ότι είναι αρκετοί λόγοι για να τον φέρεις στην ομάδα.
Θεωρώ ότι θέλουμε έναν πολύ καλό οργανωτή και pass first pg, ιδανικά και με καλή άμυνα (καλή τύχη εδώ....).
Ο Badio που κοίταγα τα stats του, έχει 2.1 ασίστ για 1.4 λάθη... Γενικά περισσότερο SG/combo τον λες παρά κανονικό playmaker. Και εμείς playmaker θέλουμε.
Επειδή έκανε καλή σειρά εναντίων μας και επειδή έπαιξε πολύ καλή άμυνα στον Ναν, δεν νομίζω ότι είναι αρκετοί λόγοι για να τον φέρεις στην ομάδα.
Θεωρώ ότι θέλουμε έναν πολύ καλό οργανωτή και pass first pg, ιδανικά και με καλή άμυνα (καλή τύχη εδώ....).
Ο Badio που κοίταγα τα stats του, έχει 2.1 ασίστ για 1.4 λάθη... Γενικά περισσότερο SG/combo τον λες παρά κανονικό playmaker. Και εμείς playmaker θέλουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodots την Τρί Μάιος 26, 2026 10:40 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ετσι είναι 2 χρόνια που τον έχω δει. Babb θέλει ο παναθηναϊκός.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εκτός σουτ, αλλά συμφωνώ απολύτως. Τρομερές άμυνες και συμπαθητικό playmaking αλλά ορισμένες φορές νομίζεις ο άτιμος σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει διπλωπία.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 11:09 pmO Badio γενικά είναι ένας καλύτερος Καλαϊτζάκης. Το να έρθει για σοβαρό χρόνο θα είναι απογοήτευση.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ελα τωρα ....σιγα μην ειναι και ενας καλυτερος Μπουρνελες το βασικο γκαρ της 2ης καλυτερης ομαδας της EL μεχρι το φαιναλ-4......nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 11:09 pmO Badio γενικά είναι ένας καλύτερος Καλαϊτζάκης. Το να έρθει για σοβαρό χρόνο θα είναι απογοήτευση.
ναι ο Μπαμπ ειναι καλυτερος αυτην τη στιγμη,αλλα βγαζει τραυματισμους κι εχει ταβανιασει ενω ο αλλος τωρα κανει το στεπ απ.....

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο