Ο Τζοζεφ θα μεινει και θα παιζει κιολας... Και φετος ολοι ξεγραμμενο τον ειχαν κ τον ελεγαν χοντρο κ γιουβαρλακι και πηρε τη φανελα του δευτερου pg σπιτι του (αν ειχε ερθει 2-3 μηνες νωριτερα παιζει τωρα να ειχε παρει κ του βασικου pg σπιτι του). Ας ερθουν μοντερο κ μακινταιρ να τους δουμε κ στο παρκε κι αμα ειναι καλυτεροι στο μπασκετ που παιζει η ομαδα, τοτε στελνουμε τον Τζοζεφ να βαραει παλαμακια με τον Λαρυ, μεχρι τοτε I rest my case, που λενε κ στο χωριο του Cory.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 10:03 pmΠιο πιθανό το βλέπω να μένει ο Έβανς για 4ος παρά ο Τζόζεφ. Μου έχει δείξει στοιχεία ότι θέλει να παίζει, δεν νομίζω ότι είναι ακόμα σε φάση να χτυπάει παλαμάκια μαζί με Λάρε.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 10:02 pm
ο μακινταιρ παιζει αγωνες στην σερβια καλα ειναι παραδοξως
ο μοντερο εχει υπογραψει αποτι λενε οι παντες
πιθανον ο μπαρτζωκας θελει και εναν 4ο ετσι να υπαρχει ,φυσαει και το γιαυρτι..ο τζοσεφ μεγαλωσε κιολας μπορει να ψηνεται δεν ξερεις..η τα λενε επειδη εχουμε τελικους..
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι οτι δεν θα είναι όπως στην Βαλένθια που είχε τουβλαδόρους δίπλα του όπως ο Badio και ο Kameron για να προσαρμοστεί η αντίπαλη άμυνα επάνω του. Τώρα θα γίνει στην κυριολεξία αυτό που έλεγε ο Σκαριόλο με την κουβέρτα και το μήκος της, αφού πρακτικά πάντα θα υπάρχει αμαρκάριστος να σουτάρει. Πρακτικά, θα έχεις 4 φονιάδες από τα 6,75 και ένα Σέντερ για να μαζεύει τα σκουπίδια και να τους χώνει στο καλάθι.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι επειδή έχουμε μεγαλώσει στα καλύτερα μας χρόνια, σε εποχές που ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης έπαιζαν με Στρομπερι και Πετγουει και δεν μπορεί το μυαλό μας να διανοηθεί ότι έρχεται η στιγμή ο Κορι Τζοζεφ να είναι το 4ο γκαρντ μας και εκεί που χάναμε παίκτες για 100Κ όπως ο Χαινς θα έχουμε 12 σταρτερς και 3 εκτός αποστολής που αλλού θα ήταν χαλαρά 12 με ρόλοChristofis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 11:03 pm
Τελος παντων εχω κουραστει να το γραφω. Το λεω τελευται φορα. Οι μεταγραφες φετος θα ειναι τοπ και με σωστη κατευθυνση και με σαφη στοχο. Σταματηστε να ψαχνετε μια κρυμεννη ιστορια και ενα κακο τελος πισω απο καθε σεναριο που διαβαζετε
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι μου θύμισες… Ένας θείος μου, άσχετος με το άθλημα, μου είχε πάρει φανέλα Strawberry γιατί εκείνη υπήρχε ετοιμοπαράδοτη στο κατάστημα (γιατί άραγε;) και δεν την φόρεσα ποτέ γιατί ήταν αυτό το τσουρέκι γραμμένο πίσω…Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 11:38 pmΕίναι επειδή έχουμε μεγαλώσει στα καλύτερα μας χρόνια, σε εποχές που ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης έπαιζαν με Στρομπερι και Πετγουει και δεν μπορεί το μυαλό μας να διανοηθεί ότι έρχεται η στιγμή ο Κορι Τζοζεφ να είναι το 4ο γκαρντ μας και εκεί που χάναμε παίκτες για 100Κ όπως ο Χαινς θα έχουμε 12 σταρτερς και 3 εκτός αποστολής που αλλού θα ήταν χαλαρά 12 με ρόλοChristofis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 11:03 pm
Τελος παντων εχω κουραστει να το γραφω. Το λεω τελευται φορα. Οι μεταγραφες φετος θα ειναι τοπ και με σωστη κατευθυνση και με σαφη στοχο. Σταματηστε να ψαχνετε μια κρυμεννη ιστορια και ενα κακο τελος πισω απο καθε σεναριο που διαβαζετε![]()
![]()
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Misko είχε βγάλει την είδηση για Diallo ότι είναι κοντά στην Dubai μπας και τσιμπήσει τίποτα παραπάνω. Πάντως τώρα που βγήκε από την μέση (γιατί θεωρείται ανεπιθύμητος από την ομάδα ελεω Πετρούσεφ και των τρελών που είχε κάνει με τις διαπραγματεύσεις με τον Μούσα) ανοίγει τελείως διάπλατα και εκεί ο δρόμος…
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παικτης με τα χαρακτηριστικα του Petway σημερα θα ηταν αναπαρπαστος.Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 11:38 pmΕίναι επειδή έχουμε μεγαλώσει στα καλύτερα μας χρόνια, σε εποχές που ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης έπαιζαν με Στρομπερι και Πετγουει και δεν μπορεί το μυαλό μας να διανοηθεί ότι έρχεται η στιγμή ο Κορι Τζοζεφ να είναι το 4ο γκαρντ μας και εκεί που χάναμε παίκτες για 100Κ όπως ο Χαινς θα έχουμε 12 σταρτερς και 3 εκτός αποστολής που αλλού θα ήταν χαλαρά 12 με ρόλοChristofis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 11:03 pm
Τελος παντων εχω κουραστει να το γραφω. Το λεω τελευται φορα. Οι μεταγραφες φετος θα ειναι τοπ και με σωστη κατευθυνση και με σαφη στοχο. Σταματηστε να ψαχνετε μια κρυμεννη ιστορια και ενα κακο τελος πισω απο καθε σεναριο που διαβαζετε![]()
![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο