Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για μένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα και κατ' επέκταση ο coach κοιτάζουν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μοντέρο , ασχέτως αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Το ίδιο έλεγα όταν κλείναμε τον Έβανς.
Ελπίζω μόνο να μην πάνε σε κάτι τελείως διαφορετικό σε περίπτωση που δεν κάτσει του Μοντέρο και να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση.
Αναφορικά με τους χρόνους και τις ισορροπίες που αναφέρθηκαν, η κατάκτηση του τροπαίου δίνει ευτυχώς έναν άλλο αέρα στον προπονητή.
Ξέραμε ότι οι περισσότεροι παίκτες με διάθεση να δουλέψουν, συνήθως έκαναν τις καλύτερές τους σεζόν στα χέρια του coach, οπότε δεν βλέπω τον λόγο νσ μην έρθει ο οποιοσδήποτε εφόσον πιστεύει στον εαυτό του.
Το ίδιο έλεγα όταν κλείναμε τον Έβανς.
Ελπίζω μόνο να μην πάνε σε κάτι τελείως διαφορετικό σε περίπτωση που δεν κάτσει του Μοντέρο και να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση.
Αναφορικά με τους χρόνους και τις ισορροπίες που αναφέρθηκαν, η κατάκτηση του τροπαίου δίνει ευτυχώς έναν άλλο αέρα στον προπονητή.
Ξέραμε ότι οι περισσότεροι παίκτες με διάθεση να δουλέψουν, συνήθως έκαναν τις καλύτερές τους σεζόν στα χέρια του coach, οπότε δεν βλέπω τον λόγο νσ μην έρθει ο οποιοσδήποτε εφόσον πιστεύει στον εαυτό του.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνω. Αυτο εγραψα κι εγω παραπανω. Αυτο εδειξε σε καποιο μικρο βαθμο κ φετος ο Μπι οταν ειχε σχεδον ολο το ροστερ στη διαθεση του. Το πλανο ειναι να υπαρχει rotation και στις 12αδες κι αντι μια 12αδα να παιξει 70 παιχνιδια να παιζουν σχεδον ολοι 40-50 ματς συνολικα, αλλος λιγο περισσοτερα αλλος λιγο λιγοτερα.NikBot έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 2:21 pmΝομίζω το λάθος που κάνουμε είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε μια σταθερή 12αδα για όλα τα παιχνίδια και πως μοιράζονται οι χρόνοι, αλλά δεν πιστεύω ότι θα παίξει έτσι. Θα γίνεται κάποιο rotation στις 12αδες και λογικά με συμφωνία από πριν και γνώση των παικτών. Πχ ο Γουοκαπ να μένει έξω σε 1 από τα δύο ματς των περισσότερων διπλών αγωνιστικών το ίδιο μπορεί και ο Φουρνιέ. Στους σεντερ πάλι να είναι αρχικά ο Χολ 3ος στην σειρά αλλά να ξέρει ότι κάθε 3-4 ματς θα μένει ένας εκ των άλλων 2 εντελώς έξω και θα παίζει. Δηλαδή να μειώσουμε τα παιχνίδια των μεγαλύτερων και πιο καταπονημένων παικτών ώστε να έχουν πιο πολλά και ποιοτικά λεπτά όταν παίζουν. Μαζί με απουσίες από τραυματισμό που σίγουρα θα προκύψουν, θα επιτρέψει να λειτουργήσει ένα πιο μεγάλο ρόστερ.
Επισης σιγα που δεν θα υπαρξουν κ τραυματισμοι...
Γενικα η ολη κουβεντα που γινεται νομιζω ειναι επειδη απλα πρεπει να βρουμε κατι να γκρινιαζουμε.
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστό είναι αυτό, το βασικότερο για μένα είναι η καθαρή αμοιβαία εξήγηση των προσδοκιών από την αρχή. Το να πεις σε έναν παίκτη μεγάλου χρόνου και usage που έρχεται από πιο "μικρή" ομάδα, "κοίταξε, μην περιμένεις την φανέλα βασικού στο σπίτι, αλλά είναι η τελευταία χρονιά του Χ, θα πάρεις τις ευκαιρίες σου και φέτος και αν ανταποκριθείς από την άλλη χρονιά θα είσαι η πρώτη επιλογή" μου ακούγεται λογικό. Πρέπει βέβαια και αυτός να το δεχθεί. Αν τώρα φέρεις 12 που θεωρούν ότι πρέπει η ομάδα να ξεκινάει από αυτούς και αρχίσουν τα μουτράκια τότε όχι δεν χωράνε.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 2:31 pmΕκτός του ότι (οπως έγραψα κ στο άλλο τοπικ) σε μια ομάδα με πλάνο μια χαρα χωράει η ποιότητα (οπωσδήποτε χρειάζεται κ λιγος αλτρουισμος βεβαιως) ,προφανώς η Καε κοιτάει κ την επόμενη μέρα σε κάποια πράγματα .Η προσθήκη του Μοντερο μάλλον κινείται και σε αυτό το πλαισιο
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις η αλήθεια για το αν όλοι οι καλοί χωράνε ή όχι βρίσκεται κάπου στη μέση. έχει σημασία ποιοι είναι οι "όλοι", τι φιλοδοξίες έχουν, σε ποιο στάδιο της καριέρας τους βρίσκονται κτλ
άλλους μπορεί να τους νοιάζουν κυρίως τα λεφτά, άλλους το να είναι σε ομάδα που θα διεκδικεί την Ευρωλίγκα, άλλους το να παίζουν πολύ.
ο Πίτερς π.χ. έχει κάθε λόγο να γκρινιάζει γιατί είχε μια χρονιά που έπαιζε βασικός, υπέγραψε επέκταση και 2 μήνες μετά του ξανάφεραν το Βεζένκοφ και μειώθηκε πολύ το impact του στην ομάδα. και μιλάμε για παίκτη που έχει την ποιότητα για πολλά περισσότερα σε άλλες ομάδες.
παίκτες τύπου Σακ, Παπ, Λαρεντζάκη δε θα δημιουργήσουν θέμα όσο και να παίζουν.
οι καινούριοι ξέρουν πού έρχονται και ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στο ρόστερ, αν δε θέλουν μπορούν να μην έρθουν. δε νομίζω ο Μακιντάιρ π.χ. να υπέγραψε με την προσδοκία να παίζει 30λεπτα στον Ολυμπιακό.
αγωνιστικά τώρα, βγάζοντας εντελώς εξίσωσης τις γκρίνιες κτλ είναι ζόρικα τα πράγματα όταν μιλάμε για τόσους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. είναι κάτι που πρέπει να λύσει ο Μπι, ένας προπονητής που δεν έχει ξαναδουλέψει με τόσους πρωτοκλασάτους.
τα αποτελέσματα μένει να φανούν.
το μόνο μεγάλο όνομα που θα με έψηνε να προστεθεί στους υπάρχοντες είναι ο Ντιαλό, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να φύγει ο Πίτερς. αν αυτό δε γίνεται ρολίστες και άγιος ο Θεός.
άλλους μπορεί να τους νοιάζουν κυρίως τα λεφτά, άλλους το να είναι σε ομάδα που θα διεκδικεί την Ευρωλίγκα, άλλους το να παίζουν πολύ.
ο Πίτερς π.χ. έχει κάθε λόγο να γκρινιάζει γιατί είχε μια χρονιά που έπαιζε βασικός, υπέγραψε επέκταση και 2 μήνες μετά του ξανάφεραν το Βεζένκοφ και μειώθηκε πολύ το impact του στην ομάδα. και μιλάμε για παίκτη που έχει την ποιότητα για πολλά περισσότερα σε άλλες ομάδες.
παίκτες τύπου Σακ, Παπ, Λαρεντζάκη δε θα δημιουργήσουν θέμα όσο και να παίζουν.
οι καινούριοι ξέρουν πού έρχονται και ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στο ρόστερ, αν δε θέλουν μπορούν να μην έρθουν. δε νομίζω ο Μακιντάιρ π.χ. να υπέγραψε με την προσδοκία να παίζει 30λεπτα στον Ολυμπιακό.
αγωνιστικά τώρα, βγάζοντας εντελώς εξίσωσης τις γκρίνιες κτλ είναι ζόρικα τα πράγματα όταν μιλάμε για τόσους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. είναι κάτι που πρέπει να λύσει ο Μπι, ένας προπονητής που δεν έχει ξαναδουλέψει με τόσους πρωτοκλασάτους.
τα αποτελέσματα μένει να φανούν.
το μόνο μεγάλο όνομα που θα με έψηνε να προστεθεί στους υπάρχοντες είναι ο Ντιαλό, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να φύγει ο Πίτερς. αν αυτό δε γίνεται ρολίστες και άγιος ο Θεός.
Φοντέκιο, αλλά μην διαρρεύσει.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 12:55 pmΓια βγείτε οι ινσαιντερς και μιλήστε εκτός από ντιαλο τι άλλο όνομα μπορεί να έχουμε κλείσει στο 3;Μου παν ότι έχει κλείσει βόμβα και στο 3 οπότε δεν είναι ο ροντεν.. εκτός του Ντιαλό μόνο ο χεζονια κολλάει με την περιγραφή..
Άλλο 3ρι μεγάλο όνομα δεν μου έρχεται εκτός και εννοούν κάναν τειλορ από βαλενθια
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
και γω αυτον σκεφτηκα, γινεται Unrestricted Free Agent το καλοκαιρι αλλα στα 30 του θα βρει ανετα συμβολαιο στο NBA, ασε που ειχε δηλωσει οτι θελει να μεινει στο Miami γιατι δεν θελει να μετακινει την οικογενεια του ξανα. αντε πες του να ερθει γλυφαδαmanhac έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 2:47 pmΦοντέκιο, αλλά μην διαρρεύσει.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 12:55 pmΓια βγείτε οι ινσαιντερς και μιλήστε εκτός από ντιαλο τι άλλο όνομα μπορεί να έχουμε κλείσει στο 3;Μου παν ότι έχει κλείσει βόμβα και στο 3 οπότε δεν είναι ο ροντεν.. εκτός του Ντιαλό μόνο ο χεζονια κολλάει με την περιγραφή..
Άλλο 3ρι μεγάλο όνομα δεν μου έρχεται εκτός και εννοούν κάναν τειλορ από βαλενθια
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε καν. Καταρχάς μην το δέσεις κόμπο να επιστρέψει Ευρώπη και σε περίπτωση που επιστρέψει δεν θα αφήσει την Ιταλία. Επιπλέον δεν είναι ιδανικό φιτ για τον ολυμπιακό όπως είναι στημένος. Πιο πολύ θα μου ταίριαζε για παναθηναϊκό πάντως.manhac έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 2:47 pmΦοντέκιο, αλλά μην διαρρεύσει.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 12:55 pmΓια βγείτε οι ινσαιντερς και μιλήστε εκτός από ντιαλο τι άλλο όνομα μπορεί να έχουμε κλείσει στο 3;Μου παν ότι έχει κλείσει βόμβα και στο 3 οπότε δεν είναι ο ροντεν.. εκτός του Ντιαλό μόνο ο χεζονια κολλάει με την περιγραφή..
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε σεις ειλικρινά ποιοι πιστεύετε αυτα τα "όλοι οι καλοί χωρανε" και "ο κόουτς θα εξηγήσει τους ρολους". Εδω στο παιδικό τρώγαμε παγκο και γινόταν της Πόλης στις επόμενες προπονησεις.
Ποιος επαγγελματίας αθλητής, και ειδικά σε αυτό το επίπεδο θα πει "ολα μπόμπα μαν, μην άγχεσαι, βάλε με οσο νομίζεις, δεν τρέχει καστανο".
Ο Γουοκαπ έπαιζε 23λ. Θέλει λιγότερο. Πιστεύει ενας απο εσας πραγματικά οτι με κόουτς Μπι θα παίζει ενα δεκάλεπτο; όντως τωρα;
Εγώ δεν μπαίνω στη λογική "ε γιανα έρχονται CMM και Μοντερο θα τους τα εξηγησε" πρώτον γιατι δεν έχει έρθει κανεις απο τους δυο μέχρι τώρα και 2ον επειδή γράφεται δεξιά αριστερά οτι ο Μοντερο είναι προσθήκη Αγγελοπουλων και οχι επιλογή Μπαρτζωκα.
Εμένα με ανησυχεί οτι θα προσπαθήσει να βολέψει τους πάντες και θα τα κάνει ρόιδο αλά Αταμαν σε Εφες 2023.
Ο Φουρνιε στο 3 έχουμε γράψει άπειρες φορές γιατί δεν μπορεί να δουλέψει. Αυτο το bullying που κάνει στα αντίπαλα γκαρντ λόγω μικρούς δεν μπορεί να το κάνει απέναντι σε τριαρια. Είναι δυαρι, τέλος...
Ο Ντορσει μπαίνει σε χρονια συμβολαίου. Χωρίς να εχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, πόσο πιστεύετε θα αντέχει να μην παίζει 25λ με τρελό usage?
Γιατί εκτός απο χρόνους, υπολογιστές λιγο και τις επιθέσεις. Θα πρέπει ξαφνικά να παρει ενα σκασμό μπάλες ο PG απο το πουθενά. Θα τις φάει απο το Σάσα και τον Ντορσει-Φουρνιε. Καλά θα πάει αυτό.
Και πολυ σωστά φίλοι λένε και για το 5. Δεν ξέρω πως μπορεί να πάει καλά αυτό με τους 3. Πιο πιθανό βλέπω να φεύγει κάνας Χολ και να έρχεται ενα 5-4αρι πιο χαμηλού επιπέδου...
Τεσπα, οπως λέω κάθε χρόνο, άλλος πληρώνεται 1Μ για να παίρνει τέτοιες αποφάσεις
Ποιος επαγγελματίας αθλητής, και ειδικά σε αυτό το επίπεδο θα πει "ολα μπόμπα μαν, μην άγχεσαι, βάλε με οσο νομίζεις, δεν τρέχει καστανο".
Ο Γουοκαπ έπαιζε 23λ. Θέλει λιγότερο. Πιστεύει ενας απο εσας πραγματικά οτι με κόουτς Μπι θα παίζει ενα δεκάλεπτο; όντως τωρα;
Εγώ δεν μπαίνω στη λογική "ε γιανα έρχονται CMM και Μοντερο θα τους τα εξηγησε" πρώτον γιατι δεν έχει έρθει κανεις απο τους δυο μέχρι τώρα και 2ον επειδή γράφεται δεξιά αριστερά οτι ο Μοντερο είναι προσθήκη Αγγελοπουλων και οχι επιλογή Μπαρτζωκα.
Εμένα με ανησυχεί οτι θα προσπαθήσει να βολέψει τους πάντες και θα τα κάνει ρόιδο αλά Αταμαν σε Εφες 2023.
Ο Φουρνιε στο 3 έχουμε γράψει άπειρες φορές γιατί δεν μπορεί να δουλέψει. Αυτο το bullying που κάνει στα αντίπαλα γκαρντ λόγω μικρούς δεν μπορεί να το κάνει απέναντι σε τριαρια. Είναι δυαρι, τέλος...
Ο Ντορσει μπαίνει σε χρονια συμβολαίου. Χωρίς να εχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, πόσο πιστεύετε θα αντέχει να μην παίζει 25λ με τρελό usage?
Γιατί εκτός απο χρόνους, υπολογιστές λιγο και τις επιθέσεις. Θα πρέπει ξαφνικά να παρει ενα σκασμό μπάλες ο PG απο το πουθενά. Θα τις φάει απο το Σάσα και τον Ντορσει-Φουρνιε. Καλά θα πάει αυτό.
Και πολυ σωστά φίλοι λένε και για το 5. Δεν ξέρω πως μπορεί να πάει καλά αυτό με τους 3. Πιο πιθανό βλέπω να φεύγει κάνας Χολ και να έρχεται ενα 5-4αρι πιο χαμηλού επιπέδου...
Τεσπα, οπως λέω κάθε χρόνο, άλλος πληρώνεται 1Μ για να παίρνει τέτοιες αποφάσεις
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο