Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Pani7.0

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 27, 2026 5:45 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 5:35 pm
ο τσακος τζουνιορ μονο σε μενα βγαζει πολλα βαιμπς δπγ? ελπιζω να μην μπλεξουμε και μεις.
Οι αφοί είναι νέοι ακόμα. Εχουν μια 20ετια μπροστα τους στο νερό, γεροί να είναι οι άνθρωποι

Ο γιος του Παναγιώτης είναι 11 ετών. Ο Γιωργος έχει μια κορούλα, πρεπει να ναι γυρω στα 15 τωρα, ποιος ξέρει μπορεί να ψήνεται να ασχοληθει κι αυτη.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μάιος 27, 2026 5:50 pm

ναι αλλα αυτος ηδη ασχολειται..και απο του χρονου που θα φτιαξουν το γηπεδο θα χουν πιο ενεργο ρολο..ενω ο πατερας τσακος φαινεται σοβαρος τυπος ο υιος βγαζει περιεργα βαιμπς,οπως και ο μιλτιαδης στην μπαλα.Καλα εκει ειναι και ο βανζελ ...

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 27, 2026 5:51 pm

Παιδες μην ανησυχειτε, οι πληροφοριες μου λενε πως δεν ισχυει του Μοντερο.
Ελπιζω να ηρεμησει το φορουμ τωρα που λυσαμε το προβλημα με τους χρονους. Πιστευω χωρις Μοντερο μια χαρα βγαινουν οι χρονοι.

ΥΓ: Τωρα ομως μπορειτε να ξανα-αρχισετε να γκρινιαζετε πως θελουμε οπωσδηποτε και ενα PG σαν το Μοντερο. :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Μάιος 27, 2026 5:53 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 5:45 pm
Λίγο πρόχειρα που τα βάζω κάτω , δεν μου βγαίνουν οι χρόνοι αν πουμε οτι παιρνουμε και Μακινταιρ και Μοντερο να πάρουμε και καθαρό 3άρι. Ήδη για να χωρέσουν όλα τα γκαρντ θα πρέπει ο Φουρνιέ να κατέβει κάποια λεπτά στο 3.

Δηλαδή κάτι του στυλ

Μακινταιρ ~15 λεπτά στον άσσο
Μοντέρο ~15 λεπτά στον άσσο , 10 λεπτά στο 2
Γουόκαπ ~10 λεπτά στον άσσο
Ντόρσει ~ 20 λεπτά στο 2
Φουρνιέ ~ 10 λεπτά στο 2 , ~10 λεπτά στο 3
Ward ~ 15 λεπτά στο 3
Παπ ~5 λεπτά στο 3

Ο μόνος τρόπος να χωράει και άλλο forward είναι να φύγει ο Πίτερς και να πάμε για παίχτη που παίζει και τις 2 θέσεις και όχι κάποιον που κατά συνθήκη πατάει στο 4. Ειδικά αν μιλάμε για "όνομα" όπως γράφετε που θα θέλει 20 λεπτά τουλάχιστον.
Ξέρω ότι πριν 2,5 μήνες που ξεκινήσαμε τις συνομιλίες με τον Diallo, είχαμε κάνει προσέγγιση για το νέο συμβόλαιο του Αλέκου και κατέληξαν στο συμπέρασμα να ξαναμιλήσουν μετά την EuroLeague. Φέτος, γενικότερα θέλουν να κλείσουν πολύ νωρίς το ρόστερ, τώρα που υπάρχει «ποικιλία στο παζάρι» και να μην καταλήξουν στο είναι στεγνή η αγορά. Οπότε αμέσως κινήθηκαν στην προοπτική του Diallo σαν 3-4 που δεν θα τρώει χρόνο ούτε στο Σάσα ούτε στο Ward. Πάντως ξεκάθαρα την ερχόμενη σεζόν θεωρούν ότι ο αρχηγός τιμητικά θα έχει ρόλο στην ομάδα.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τετ Μάιος 27, 2026 6:05 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 5:42 pm
SbioTech έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 3:03 pm
Βρε σεις ειλικρινά ποιοι πιστεύετε αυτα τα "όλοι οι καλοί χωρανε" και "ο κόουτς θα εξηγήσει τους ρολους". Εδω στο παιδικό τρώγαμε παγκο και γινόταν της Πόλης στις επόμενες προπονησεις.

Ποιος επαγγελματίας αθλητής, και ειδικά σε αυτό το επίπεδο θα πει "ολα μπόμπα μαν, μην άγχεσαι, βάλε με οσο νομίζεις, δεν τρέχει καστανο".

Ο Γουοκαπ έπαιζε 23λ. Θέλει λιγότερο. Πιστεύει ενας απο εσας πραγματικά οτι με κόουτς Μπι θα παίζει ενα δεκάλεπτο; όντως τωρα;

Εγώ δεν μπαίνω στη λογική "ε γιανα έρχονται CMM και Μοντερο θα τους τα εξηγησε" πρώτον γιατι δεν έχει έρθει κανεις απο τους δυο μέχρι τώρα και 2ον επειδή γράφεται δεξιά αριστερά οτι ο Μοντερο είναι προσθήκη Αγγελοπουλων και οχι επιλογή Μπαρτζωκα.

Εμένα με ανησυχεί οτι θα προσπαθήσει να βολέψει τους πάντες και θα τα κάνει ρόιδο αλά Αταμαν σε Εφες 2023.

Ο Φουρνιε στο 3 έχουμε γράψει άπειρες φορές γιατί δεν μπορεί να δουλέψει. Αυτο το bullying που κάνει στα αντίπαλα γκαρντ λόγω μικρούς δεν μπορεί να το κάνει απέναντι σε τριαρια. Είναι δυαρι, τέλος...

Ο Ντορσει μπαίνει σε χρονια συμβολαίου. Χωρίς να εχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, πόσο πιστεύετε θα αντέχει να μην παίζει 25λ με τρελό usage?

Γιατί εκτός απο χρόνους, υπολογιστές λιγο και τις επιθέσεις. Θα πρέπει ξαφνικά να παρει ενα σκασμό μπάλες ο PG απο το πουθενά. Θα τις φάει απο το Σάσα και τον Ντορσει-Φουρνιε. Καλά θα πάει αυτό.

Και πολυ σωστά φίλοι λένε και για το 5. Δεν ξέρω πως μπορεί να πάει καλά αυτό με τους 3. Πιο πιθανό βλέπω να φεύγει κάνας Χολ και να έρχεται ενα 5-4αρι πιο χαμηλού επιπέδου...

Τεσπα, οπως λέω κάθε χρόνο, άλλος πληρώνεται 1Μ για να παίρνει τέτοιες αποφάσεις
Φιλε μου οκ και τους προηγουμενους 11 μηνες σε ανησυχουσαν τα κολληματα του Μπι και το οτι δεν παιρνεις ευρωλιγκα με pg γουοκαπ, ομως σου εχω νεα...
Καταρχην, δεν νομιζω πως ο Μπαρτζωκας προκειται να πουλησει καποιο στορι στον οποιονδηποτε μεταγραφικο του στοχο μονο για να τον πεισει. Θεωρω οποιος ερθει θα γνωριζει το ρολο του εκ των προτερων, τουλαχιστον θεωρητικα, διοτι εκ του αποτελεσματος ο ρολος του καθενος προοδευει (θετικα ή αρνητικα) και απο την αποδοση του στο παρκε.
Επισης δεν εχει δειξει ο Μπαρτζωκας πως εχει καμια επιθυμια να βολευει τους παντες. Δεν ξερω απο που εχει προκυψει αυτο.
Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Αμα βρει καλυτερο συμβολαιο ο Ντορσει και δεν του κανει η θεση του στην ομαδα και θελει να παιζει 25 λεπτα ενω ο προπονητης του πιστευει οτι πρεπει να παιζει 15 λεπτα, φανταζομαι γνωριζει που ειναι η πορτα του ΣΕΦ! :roofl:
Βρε τι αλλο θα διαβασουμε..... :Amen:
Μάλλον άλλον περιγράφεις, γιατί εγώ πάντα έλεγα οτι ο Θωμάς είναι τρομερά αδικημένος.

Και μπορεί να λες ο,τι θες, να ειρωνευτεις, να πιστεύεις ο,τι θες, αλλα δεν πάρεις να έχεις άδικο. Μπορεί ο Μπαρτζωκας να συζητήσει με τον καθε Μοντερο, δεν μπορεί να συζητήσει εύκολα με τους υφισυαμενους.

Εσύ λοιπόν έχεις άποψη οτι μπορείς να βάλεις 12 σταρ να παιζουν σαν τους Χάρλεμ, εγώ πάλι πιστεύω στη χημεία και τους ξεκάθαρος ρόλους.

Μπορείς να διαφωνείς, εγώ διαφωνώ κάθετα μαζί σου αλλα δεν θα σε ειρωνευτώ.

Καλό απόγευμα

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 6:16 pm

SbioTech έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Φιλε μου οκ και τους προηγουμενους 11 μηνες σε ανησυχουσαν τα κολληματα του Μπι και το οτι δεν παιρνεις ευρωλιγκα με pg γουοκαπ, ομως σου εχω νεα...
Καταρχην, δεν νομιζω πως ο Μπαρτζωκας προκειται να πουλησει καποιο στορι στον οποιονδηποτε μεταγραφικο του στοχο μονο για να τον πεισει. Θεωρω οποιος ερθει θα γνωριζει το ρολο του εκ των προτερων, τουλαχιστον θεωρητικα, διοτι εκ του αποτελεσματος ο ρολος του καθενος προοδευει (θετικα ή αρνητικα) και απο την αποδοση του στο παρκε.
Επισης δεν εχει δειξει ο Μπαρτζωκας πως εχει καμια επιθυμια να βολευει τους παντες. Δεν ξερω απο που εχει προκυψει αυτο.
Αμα βρει καλυτερο συμβολαιο ο Ντορσει και δεν του κανει η θεση του στην ομαδα και θελει να παιζει 25 λεπτα ενω ο προπονητης του πιστευει οτι πρεπει να παιζει 15 λεπτα, φανταζομαι γνωριζει που ειναι η πορτα του ΣΕΦ! :roofl:
Μάλλον άλλον περιγράφεις, γιατί εγώ πάντα έλεγα οτι ο Θωμάς είναι τρομερά αδικημένος.

Και μπορεί να λες ο,τι θες, να ειρωνευτεις, να πιστεύεις ο,τι θες, αλλα δεν πάρεις να έχεις άδικο. Μπορεί ο Μπαρτζωκας να συζητήσει με τον καθε Μοντερο, δεν μπορεί να συζητήσει εύκολα με τους υφισυαμενους.

Εσύ λοιπόν έχεις άποψη οτι μπορείς να βάλεις 12 σταρ να παιζουν σαν τους Χάρλεμ, εγώ πάλι πιστεύω στη χημεία και τους ξεκάθαρος ρόλους.

Καλό απόγευμα
Καταρχην σου ζητω συγγνωμη αν θεωρεις πως ειρωνευτηκα, καμια φορα ο γραπτος λογος ειναι καπως απροσωπος - δεν ειχα αυτη τη διαθεση.
Απλα μου φαινεται γενικα αστεια η ολη φαση διοτι για πολυ καιρο εμπαινα και διαβαζα γκρινια απο πολλους οτι χρειαζομαστε σοβαρα pg και τωρα που ακουγεται πως πανε να παρουν 2 πολυ καλα pg μπαινω και διαβαζω γκρινια για το που θα χωρεσουν ολοι αυτοι....Δεν μπορω να μην αστειευτω με αυτο, χωρις να ειναι κατι προσωπικο με τον οποιονδηποτε.
Κατά τα λοιπα, δεν ξερω ποιοι ειναι οι 12 σταρς στην προκειμενη περιπτωση.
Τους μονους σταρς που βλεπω ειναι ο φουρνιε, ο Σασα, να πουμε και τον Νικολα...
Τον Μακινταιρ σταρ δεν τον λες, ο Μοντερο στα 22 του και μια καλη χρονια αν θεωρει τον εαυτο του σταρ ας παει να μαζεψει κανα χορτο καλυτερα και να μην ερθει στον Ολυμπιακο, ο Ντορσευ που οπου πηγε δεν ακουμπησε και μονο στον Ολυμπιακο εχει κανει 2 καλες χρονιες θα κανει μουτρακια; Κακο του κεφαλιου του... Ο Παπανικολαου και ο Μακισικ μια χαρα σεμνα παιδια, ο Τζοζεφ θα μπορουσε να το παιζει επισης σταρ με τοσα παιχνιδια στο ΝΒΑ και πρωταθλητης εκει, αλλα δεν φαινεται να εχει τετοια διαθεση (απ οσα εχουμε καταλαβει), ο Χολ σταρ δεν ειναι, ο Γουορντ επισης...
Στην ομαδα την τελευταια 6ετια υπαρχουν ξεκαθαροι ρολοι και οποιος δεν μπορεσε να ενταχθει σε αυτους τους ρολους, ειτε ηταν πρωτο ονομα (βλ Σλουκας) ή πιο δευτερο (βλ Πετρουσεφ), ανοιξαν την πορτα του ΣΕΦ και εφυγαν. Στο καλό!
Το μοναστηρι ναναι καλα........
Οποτε ΟΧΙ δεν θα κατσω να σκασω επειδη αντι να παρουμε ενα πολυ καλο pg, θα παρουμε πιθανον 2. Καλώς να ερθουν! Τα υπολοιπα θα τα κρινουμε στο παρκε τον Οκτωβρη.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Μάιος 27, 2026 6:17 pm

Rivers15 έγραψε:
Ελπιζω να ηρεμησει το φορουμ τωρα που λυσαμε το προβλημα με τους χρονους. Πιστευω χωρις Μοντερο μια χαρα βγαινουν οι χρονοι.

ΥΓ: Τωρα ομως μπορειτε να ξανα-αρχισετε να γκρινιαζετε πως θελουμε οπωσδηποτε και ενα PG σαν το Μοντερο. :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:
Ε πως δεν χρειαζομαστε. Οταν ο Μισιτς επανελθει την ανοιξη και κανει πλακα σε ολη την Ευρωπη θα χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο που δεν κλεισαμε τετοιο δουλευταρα παιχταρα!!!!!

Pani7.0

junior
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 6:18 pm

shaq7 έγραψε:
ναι αλλα αυτος ηδη ασχολειται..και απο του χρονου που θα φτιαξουν το γηπεδο θα χουν πιο ενεργο ρολο..ενω ο πατερας τσακος φαινεται σοβαρος τυπος ο υιος βγαζει περιεργα βαιμπς,οπως και ο μιλτιαδης στην μπαλα.Καλα εκει ειναι και ο βανζελ ...
Δε διακρίνω κάποια διάθεση απ τους αφούς να αφήσουν τα ηνία ή εστω να το πανε 50-50. Αυτοί θα δίνουν τον τόνο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 6:22 pm

Rivers15 έγραψε:
SbioTech έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 3:03 pm
Βρε σεις ειλικρινά ποιοι πιστεύετε αυτα τα "όλοι οι καλοί χωρανε" και "ο κόουτς θα εξηγήσει τους ρολους". Εδω στο παιδικό τρώγαμε παγκο και γινόταν της Πόλης στις επόμενες προπονησεις.

Ποιος επαγγελματίας αθλητής, και ειδικά σε αυτό το επίπεδο θα πει "ολα μπόμπα μαν, μην άγχεσαι, βάλε με οσο νομίζεις, δεν τρέχει καστανο".

Ο Γουοκαπ έπαιζε 23λ. Θέλει λιγότερο. Πιστεύει ενας απο εσας πραγματικά οτι με κόουτς Μπι θα παίζει ενα δεκάλεπτο; όντως τωρα;

Εγώ δεν μπαίνω στη λογική "ε γιανα έρχονται CMM και Μοντερο θα τους τα εξηγησε" πρώτον γιατι δεν έχει έρθει κανεις απο τους δυο μέχρι τώρα και 2ον επειδή γράφεται δεξιά αριστερά οτι ο Μοντερο είναι προσθήκη Αγγελοπουλων και οχι επιλογή Μπαρτζωκα.

Εμένα με ανησυχεί οτι θα προσπαθήσει να βολέψει τους πάντες και θα τα κάνει ρόιδο αλά Αταμαν σε Εφες 2023.

Ο Φουρνιε στο 3 έχουμε γράψει άπειρες φορές γιατί δεν μπορεί να δουλέψει. Αυτο το bullying που κάνει στα αντίπαλα γκαρντ λόγω μικρούς δεν μπορεί να το κάνει απέναντι σε τριαρια. Είναι δυαρι, τέλος...

Ο Ντορσει μπαίνει σε χρονια συμβολαίου. Χωρίς να εχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, πόσο πιστεύετε θα αντέχει να μην παίζει 25λ με τρελό usage?

Γιατί εκτός απο χρόνους, υπολογιστές λιγο και τις επιθέσεις. Θα πρέπει ξαφνικά να παρει ενα σκασμό μπάλες ο PG απο το πουθενά. Θα τις φάει απο το Σάσα και τον Ντορσει-Φουρνιε. Καλά θα πάει αυτό.

Και πολυ σωστά φίλοι λένε και για το 5. Δεν ξέρω πως μπορεί να πάει καλά αυτό με τους 3. Πιο πιθανό βλέπω να φεύγει κάνας Χολ και να έρχεται ενα 5-4αρι πιο χαμηλού επιπέδου...

Τεσπα, οπως λέω κάθε χρόνο, άλλος πληρώνεται 1Μ για να παίρνει τέτοιες αποφάσεις
Φίλε Ρίβερς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Κάποιοι παίκτες δεν έχουν να αποδείξουν κάτι άλλο στην καριέρα τους και δεν έχουν πρόβλημα να παίζουν λιγότερο στα ματς που δεν καίει η μπάλα (βλ. Φουρνιέ), κάποιοι άλλοι τύπου Ντορσει θέλουν να παίζουν και να πρωταγωνιστούν βάζοντας 40αρες με υψηλά volume.

Ο Ντόρσει που τόσο εύκολα λες ότι ξέρει που είναι η πόρτα της εξόδου να θυμήσω ότι έχει Ελληνικό διαβατήριο και δεν μπορείς να τον αφήσεις να πάει στον αιώνιο.

Ο Μοντέρο είναι 23 και θα θέλει να παίζει. Δεν χρειάζεται να πας μακριά, είδαμε τι συνέβει με Shorts στους απέναντι.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα…Ούτε ο Μπαρτζώκας είναι ο μάγος που θα κουνήσει το μαγικό ραβδάκι και θα είναι όλοι χαρούμενοι.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 6:24 pm

Rivers15 έγραψε:

Αυτα μην τα λες τουτε για αστειο. Μια χαρα ισχυει του Μοντερο

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 6:25 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 6:22 pm
Rivers15 έγραψε:

Φίλε Ρίβερς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Κάποιοι παίκτες δεν έχουν να αποδείξουν κάτι άλλο στην καριέρα τους και δεν έχουν πρόβλημα να παίζουν λιγότερο στα ματς που δεν καίει η μπάλα (βλ. Φουρνιέ), κάποιοι άλλοι τύπου Ντορσει θέλουν να παίζουν και να πρωταγωνιστούν βάζοντας 40αρες με υψηλά volume.

Ο Ντόρσει που τόσο εύκολα λες ότι ξέρει που είναι η πόρτα της εξόδου να θυμήσω ότι έχει Ελληνικό διαβατήριο και δεν μπορείς να τον αφήσεις να πάει στον αιώνιο.

Ο Μοντέρο είναι 23 και θα θέλει να παίζει. Δεν χρειάζεται να πας μακριά, είδαμε τι συνέβει με Shorts στους απέναντι.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα…Ούτε ο Μπαρτζώκας είναι ο μάγος που θα κουνήσει το μαγικό ραβδάκι και θα είναι όλοι χαρούμενοι.
Ο Ντορσει οπου πηγε δεν ακουμπησε - ας φυγει και ας παει στον αιωνιο και οπου θελει - κακο του κεφαλιου του. Ο Ολυμπιακος ειναι πολυ μεγαλος συλλογος για να ασχολειται με τα ψυχολογικα θεματα του καθενος.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Μάιος 27, 2026 6:26 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 6:16 pm
SbioTech έγραψε:

Καλό απόγευμα
Καταρχην σου ζητω συγγνωμη αν θεωρεις πως ειρωνευτηκα, καμια φορα ο γραπτος λογος ειναι καπως απροσωπος - δεν ειχα αυτη τη διαθεση.
Απλα μου φαινεται γενικα αστεια η ολη φαση διοτι για πολυ καιρο εμπαινα και διαβαζα γκρινια απο πολλους οτι χρειαζομαστε σοβαρα pg και τωρα που ακουγεται πως πανε να παρουν 2 πολυ καλα pg μπαινω και διαβαζω γκρινια για το που θα χωρεσουν ολοι αυτοι....Δεν μπορω να μην αστειευτω με αυτο, χωρις να ειναι κατι προσωπικο με τον οποιονδηποτε.
Κατά τα λοιπα, δεν ξερω ποιοι ειναι οι 12 σταρς στην προκειμενη περιπτωση.
Τους μονους σταρς που βλεπω ειναι ο φουρνιε, ο Σασα, να πουμε και τον Νικολα...
Τον Μακινταιρ σταρ δεν τον λες, ο Μοντερο στα 22 του και μια καλη χρονια αν θεωρει τον εαυτο του σταρ ας παει να μαζεψει κανα χορτο καλυτερα και να μην ερθει στον Ολυμπιακο, ο Ντορσευ που οπου πηγε δεν ακουμπησε και μονο στον Ολυμπιακο εχει κανει 2 καλες χρονιες θα κανει μουτρακια; Κακο του κεφαλιου του... Ο Παπανικολαου και ο Μακισικ μια χαρα σεμνα παιδια, ο Τζοζεφ θα μπορουσε να το παιζει επισης σταρ με τοσα παιχνιδια στο ΝΒΑ και πρωταθλητης εκει, αλλα δεν φαινεται να εχει τετοια διαθεση (απ οσα εχουμε καταλαβει), ο Χολ σταρ δεν ειναι, ο Γουορντ επισης...
Στην ομαδα την τελευταια 6ετια υπαρχουν ξεκαθαροι ρολοι και οποιος δεν μπορεσε να ενταχθει σε αυτους τους ρολους, ειτε ηταν πρωτο ονομα (βλ Σλουκας) ή πιο δευτερο (βλ Πετρουσεφ), ανοιξαν την πορτα του ΣΕΦ και εφυγαν. Στο καλό!
Το μοναστηρι ναναι καλα........
Οποτε ΟΧΙ δεν θα κατσω να σκασω επειδη αντι να παρουμε ενα πολυ καλο pg, θα παρουμε πιθανον 2. Καλώς να ερθουν! Τα υπολοιπα θα τα κρινουμε στο παρκε τον Οκτωβρη.
Μου αρέσει που σπάμε το κεφάλι μας πως θα χωρέσουν οι παίκτες. Υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο McKissic λόγω της τεράστιας πρότασης για τα δεδομένα τους που έχει από την Γαλατά. Μόνο και μόνο λόγω σεβασμού από τον Μπι προς το πρόσωπο του πιστεύω θα τον αποδεσμεύσουν αφού τα λεφτά αυτά είναι σχεδόν 1,5εκ για τον 1 χρόνο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μάιος 27, 2026 6:31 pm

Pani7.0 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δε διακρίνω κάποια διάθεση απ τους αφούς να αφήσουν τα ηνία ή εστω να το πανε 50-50. Αυτοί θα δίνουν τον τόνο.
αν δεις την συνεντευξη σημερα που τους πηγαν το κυπελλο θα καταλαβεις οτι θα χουν σοβαρο ρολο απο του χρονου..δεν ξερω αν θα ειναι 60-40 80-20 κτλ..μην ξεχναμε οτι ειναι απο τις πιο ισχυρες οικογενειες στην ελλαδα.Λογικα οι αφοι θα χουν το κουμαντο αλλα στανταρ ειναι συμπαικτες και αυτοι.

Δεν καταλαβαινω γιατι τσακωνεστε για υποθετικα σεναρια,καθιστε να δουμε πως θα ναι το ροστερ πρωτα..

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 6:42 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2026 6:31 pm
Pani7.0 έγραψε:

αν δεις την συνεντευξη σημερα που τους πηγαν το κυπελλο θα καταλαβεις οτι θα χουν σοβαρο ρολο απο του χρονου..δεν ξερω αν θα ειναι 60-40 80-20 κτλ..μην ξεχναμε οτι ειναι απο τις πιο ισχυρες οικογενειες στην ελλαδα.Λογικα οι αφοι θα χουν το κουμαντο αλλα στανταρ ειναι συμπαικτες και αυτοι.

Δεν καταλαβαινω γιατι τσακωνεστε για υποθετικα σεναρια,καθιστε να δουμε πως θα ναι το ροστερ πρωτα..
Ηταν καπως περιεργο το ολο concept ειναι η αληθεια. Καθως δεν εγινε κατι τετοιο με ολους τους χορηγους, ακομα και με μεγαλυτερους. Το τι ειδους σχεση εχει αναπτυχθει μεταξυ Αγγελοπουλων και οικογενειας τσακου, δεν φαινεται να ειναι ξεκαθαρο αλλα σιγουρα δεν φαινεται μονο χορηγικη.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Μάιος 27, 2026 6:51 pm

Ρε παιδια γιατι αναλωνεστε σε ανουσια πραγματα.

Για να παιρνουμε Μακινταιαρ και Μοντερο και να το ξερουν και οι 2 και να συμφωνουν και να ψαχνουμε και για Φοργουορντ αυτο σημαινει οτι ο Προπονητης εχει ενα πλανο και οτι οι παικτες ξερουν που ηρθαν ειδικα παικτες οπως ο Μακινταιαρ που ειναι μια πενταετια στην Ευρωλιγκα και ο Μοντερο που ουσιαστικα ανδρωθηκε στην ευρωπη καθως παιζει στην Ισπανια απο τα 16 του. Ο καθενας για τους δικους του λογους πιστευει οτι ο Ολυμπιακος ειναι η καλυτερη λυση και για αυτο δεν βγηκαν ουσιαστικα στην αγορα. Τωρα ειναι δουλεια του προπονητη να δουλεψει οπως θελει. Το οτι ο Πιτερς εκανε ενα εκπληκτικο φαιναλ φορ δεν αναιρει το γεγονος οτι μεχρι πριν 10 ημερες το 95% των φιλαθλων ηθελε να φυγει. Ο προπονητης ομως παρολες τις φημες του εδωσε 20 λεπτα στο Φαιναλ Φορ μεσο ορο. Αυτο δειχνει οτι ο προπονητης τον εμπιστευεται και οτι εχει γινει σιγουρα συνομιλια μετα τον αποκλεισμο του απο το τελικο κυπελου που γυρισε το τσιπακι. Τωρα αυτο δεν σημαινει οτι ο παικτης γκρινιαζε γιατι δεν εγινε απλα τωρα ειναι εκεινος σε θεση ισχυος και θα κοιταξει το καλυτερο για εκεινον. Αν παρει 2 εκ. που ακουγεται οτι θα του προσφερουν δεν υπαρχει περιπτωση να παει στην Αρμανι. Αν τωρα του δωσουμε λιγοτερα ή ιδια λεφτα ο παικτης ισως προτιμησει να παει γιατι να θεωρει οτι αδικηθηκε.

Δουλεια μας δεν ειναι να βγαλουμε χρονους. Σκεφτειτε οτι φετος οταν ο Σακ ηταν τραυματιας και τραυματιστηκε ο Γουορντ παιζαμε με μονο τριαρι τον Παπ που ακομη σερνοταν ενω το διδυμο Ντορσει Φουρνιε δεν απεδιδε.

Επισης το να αντικαταστησεις τον 36 χρονο παπ με τον 29 χρονο Ντιαλο σημαινει οτι μπορεις να κλεισεις μια θεση για την επομενηε 5ετια. Για τον Μοντερο ακομη περισσοτερο. Ειδικα αν σε αυτο προσθεσουμε το Σαλαρι Καπ ειναι πολυ σημαντικο να κοιτας μακροπροθεσμα. Οχι ο Γουοκαπ δεν θα παιζει σκορπια πενταλεπτα σε καθε παιχνιδι. Αλλα σε καποια θα μπορει να μενει εκτος ή και οντως να παιζει 5 λεπτα. Στα κρισιμα θα παιξει ο πιο ετοιμος και αυτος που ταιριαζει. Ειδαμε τον Χολ να παιρνιε τη θεση του Ταιρικ ο οποιος σε πλειοφς και Φαιναλ Φορ δεν επαιξε ουσιαστικα και τελικα εκλεισε το κρισιμοτερο δεκαλεπτο της χρονιας.

Δεν ειναι απολυτα και δεν ειναι ολα μαυρα και ασπρα. Υπαρχει και το γκρι και εφοσον εχουμε καει περσι με τους τραυματισμους ο κοουτς εχει αποφανθει να προχωρησει με μεγαλο και ποιοτικο ροστερ. Αν μπορει να το διαχειριστει ειναι αλλη ιστορια. Πλεον και με την Ευρωλιγκα και εχοντας παρουσιασει την πιο σταθερη ομαδα την τελευταια πενταετια νομιζω ηρθε ο καιρος να σταματησουμε να τον αμφισβητουμε. Που ξερεις ισως ηρθε ο καιρος να λαμψει ειδικα τωρα που του εφυγε το αγχος.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”