Αποχωρήσεις παικτών Ολυμπιακού 2025-26
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Τι βλέπουμε η τι θέλουμε;
Βλέπω να φεύγουν
Μόρρις
Ντιλικινα
Έβανς
Λαρεντζάκης
Πίτερς
Φαλ
Και θέλω να μην μείνουν
Έβανς
Ντιλικινα
Μόρρις
Φαλ
Μακισικ (με βαριά καρδιά)
Εξαρτάται βέβαια αν θα έρθει άλλο 3αρι και αν δεν έχουμε αποχώρηση που δεν περιμένουμε.
Μοντέρο Μακινταιρ Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Φουρνιε Λαρεντζάκης Νετζηπγλου
Ντιαλό Γουόρντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ Πίτερς
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ Καραγιαννίδης
έτσι θα πήγαινα του χρόνου.
Βλέπω να φεύγουν
Μόρρις
Ντιλικινα
Έβανς
Λαρεντζάκης
Πίτερς
Φαλ
Και θέλω να μην μείνουν
Έβανς
Ντιλικινα
Μόρρις
Φαλ
Μακισικ (με βαριά καρδιά)
Εξαρτάται βέβαια αν θα έρθει άλλο 3αρι και αν δεν έχουμε αποχώρηση που δεν περιμένουμε.
Μοντέρο Μακινταιρ Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Φουρνιε Λαρεντζάκης Νετζηπγλου
Ντιαλό Γουόρντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ Πίτερς
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ Καραγιαννίδης
έτσι θα πήγαινα του χρόνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tokalytero3d την Πέμ Μάιος 28, 2026 3:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Μπαρτζώκας με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας προχθές έγινε και με την βούλα ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας.
Παίζει σε ένα δύσκολο φορμάτ που βγαίνει πρώτο/δεύτερος συνέχεια, πέρασε στο φάιναλ φορ με μειονεκτημα έδρας στο 5ο παιχνίδι, το πήρε ως πρώτος στην ρεγκιουλαρ, μέσα στο οακα, έχει πάρει πρωταθλήματα κύπελλα σούπερ καπ, έχει κάνει σερί νικών επί του παο, εχει να χάσει στο οακα απτό 19 παίζει μπασκεταρα έχει χημεία η ομάδα του, οι παίκτες τον λατρεύουν ο κόσμος το ίδιο κλπ κλπ κλπ.
Σίγουρα έχει μειονεκτήματα και ελαττώματα, εμμονές κολλήματα η δεν ξέρω γω τι άλλο αλλά και ποιος δεν έχει.
Μέχρι να βαρεθεί θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό.
Αν ισχύουν τα περί Μοντέρο Μακινταιρ και 3αρι, με το know how που έχει στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί πάλι σε φάιναλ φορ και εκεί λογικά δεν θα υπάρχει πλέον το ψυχολογικό που κουβαλούσαμε όλα αυτά τα χρόνια οπότε μπορεί να κάνει και back to back.
Το σημαντικότερο είναι ότι αποκτήσανε/με ηρεμία και εγώ ήδη περιμένω να περάσει το καλοκαίρι να αρχίσει η νέα σεζόν!
στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολα γιατί δεν θα παίζεις και στην έδρα σου αλλά μετά την νεα χρόνια θα παίζουμε και στο νέο σεφ.. τι άλλο να ζητήσεις!
Παίζει σε ένα δύσκολο φορμάτ που βγαίνει πρώτο/δεύτερος συνέχεια, πέρασε στο φάιναλ φορ με μειονεκτημα έδρας στο 5ο παιχνίδι, το πήρε ως πρώτος στην ρεγκιουλαρ, μέσα στο οακα, έχει πάρει πρωταθλήματα κύπελλα σούπερ καπ, έχει κάνει σερί νικών επί του παο, εχει να χάσει στο οακα απτό 19 παίζει μπασκεταρα έχει χημεία η ομάδα του, οι παίκτες τον λατρεύουν ο κόσμος το ίδιο κλπ κλπ κλπ.
Σίγουρα έχει μειονεκτήματα και ελαττώματα, εμμονές κολλήματα η δεν ξέρω γω τι άλλο αλλά και ποιος δεν έχει.
Μέχρι να βαρεθεί θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό.
Αν ισχύουν τα περί Μοντέρο Μακινταιρ και 3αρι, με το know how που έχει στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί πάλι σε φάιναλ φορ και εκεί λογικά δεν θα υπάρχει πλέον το ψυχολογικό που κουβαλούσαμε όλα αυτά τα χρόνια οπότε μπορεί να κάνει και back to back.
Το σημαντικότερο είναι ότι αποκτήσανε/με ηρεμία και εγώ ήδη περιμένω να περάσει το καλοκαίρι να αρχίσει η νέα σεζόν!
στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολα γιατί δεν θα παίζεις και στην έδρα σου αλλά μετά την νεα χρόνια θα παίζουμε και στο νέο σεφ.. τι άλλο να ζητήσεις!
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι καθαρά θέμα του Κόουτς να τους διαχειριστεί όλους σωστά και του έχω εμπιστοσύνη. Κάνει λάθη σίγουρα αλλά πιστεύω ότι μαθαίνει από αυτά.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 3:31 pmΑν μεινει ο Φαλ δεν θα βοηθησει καθολου την ηρεμια του Ταιρικ καθως ξερουμε οτι ο Κοουτς εχει μια ιδιαιτερη αδυναμια στον Φαλ και δεν θα τον εχει καθολου ως τελευταια λυση.
Εδώ έκλεισε τον τελικό της Ευρωλίγκας με Τζοουνς , Βεζε , Πιτερς , Φουρνιε και Γουκαπ μαζί , που δεν τους είχε βάλει ποτέ μαζί φέτος. Και ο Piter είχε μέσο όρο 20 λέπτα στο Φιναλ Φουρ.
όλα γίνονται

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο