2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1643
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το εγραψε καποιος ξενος δημοσιογραφος στο τουιτερ σημερα αυτο για τον ντορσει(εγω πρωτη φορα τον εβλεπα αλλα εγραφε οτι ειναι ρεπορτερ) απο εκει πρεπει να το πηραν..Καλα το θεωρω αδιανοητο να μην ειναι ο βασικος μας στοχος για το 2 μιας και εχει ελληνικο διαβατηριο..Σιγουρα θα ζητησει υπεραξια αλλα πιστευω με 1.2 δεν θα κοιταξει καν να γυρισει νβα..Για να δουμε αν οι αφοι δινουν μεγαλο συμβολαιο και σε ομογενεις η θελουν μονο βερους ελληνες
Καλο θα ειναι να ψαχνουμε και καλο 3ρι γιατι αποτι ειδα η ζημια που εχει παθει ο Παπ ειναι πολυ ζορικη και μην εχουμε τα κακα του βασιλοπουλου..Μακαρι να το ξεπερασει γρηγορα και ευκολα ο Κωσταρας .

Καλο θα ειναι να ψαχνουμε και καλο 3ρι γιατι αποτι ειδα η ζημια που εχει παθει ο Παπ ειναι πολυ ζορικη και μην εχουμε τα κακα του βασιλοπουλου..Μακαρι να το ξεπερασει γρηγορα και ευκολα ο Κωσταρας .
0
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Sokos
- Reactions: 518
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μαζί με εμάς βέβαια θα τον θέλουν κι άλλες 5-6 ομάδες. Και φαντάζομαι αρκετές από αυτές με πιο μεγάλη τσέπη.
Πέρα από το διαβατήριο δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο να τον συνδέει με Ελλάδα κιολας (απ όσο ξέρω έχει γεννηθεί και μεγαλώσει Αμερική), οπότε θα είναι ζόρικο. Αν δώσαμε 800 για τον Harrison βέβαια όπως άκουσα πάλι σήμερα, σίγουρα πρέπει να δώσουμε παραπάνω για τον Dorsey.
Και για τον Καλαθη υποτίθεται τα σκάγαμε που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει έξω...
Το πρόβλημα του Παπανικολάου νομίζω δεν αντιμετωπίζεται ριζικά αν δεν χειρουργηθεί και αν το πάει συντηρητικά ενδέχεται να επανέρχεται κατά καιρούς.
Πέρα από το διαβατήριο δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο να τον συνδέει με Ελλάδα κιολας (απ όσο ξέρω έχει γεννηθεί και μεγαλώσει Αμερική), οπότε θα είναι ζόρικο. Αν δώσαμε 800 για τον Harrison βέβαια όπως άκουσα πάλι σήμερα, σίγουρα πρέπει να δώσουμε παραπάνω για τον Dorsey.
Το πρόβλημα του Παπανικολάου νομίζω δεν αντιμετωπίζεται ριζικά αν δεν χειρουργηθεί και αν το πάει συντηρητικά ενδέχεται να επανέρχεται κατά καιρούς.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν υπαρχει περιπτωση ο χαρισσον να πηρε 800 και εχω ξαναγραψει γιατι. ενας ελληνας με ιδια στατιστικα και σε θεση που δινεις περισσοτερα, πηρε 350, πως ο χαρισον πηρε 800?Sokos έγραψε: ↑Παρ Φεβ 26, 2021 10:31 pmΜαζί με εμάς βέβαια θα τον θέλουν κι άλλες 5-6 ομάδες. Και φαντάζομαι αρκετές από αυτές με πιο μεγάλη τσέπη.
εδω ο ντορσει μετα απο καλη χρονια στη μακαμπι και μικρος που ειναι πηρε μαξ 700, πως να πηρε ο ααρον 800?
συμφωνω οτι θα τον θελουν και αλλοι αλλα λογο διαβατηριου ισως του δωσουν λιγα λιγοτερα. με 800+900 ερχεται για 2 χρονια πιστευω.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
800χιλ πιστευω θα του δινουν πολλες ομαδες..επισης δεν ειναι ποσο να τον κανει να μην περιμενει το ΝΒΑ..Βαση αριθμων φετος 1μυριο σε ντολαρς θα τα βρει χαλαρα λογικα οποτε θα πρεπει να του δωσουμε κατι παραπανω ..Δεν πιστευω ο μανατζερ του να μην εκμεταλλευτει το διαβατηριο..Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Φεβ 26, 2021 10:51 pmδεν υπαρχει περιπτωση ο χαρισσον να πηρε 800 και εχω ξαναγραψει γιατι. ενας ελληνας με ιδια στατιστικα και σε θεση που δινεις περισσοτερα, πηρε 350, πως ο χαρισον πηρε 800?Sokos έγραψε: ↑Παρ Φεβ 26, 2021 10:31 pmΜαζί με εμάς βέβαια θα τον θέλουν κι άλλες 5-6 ομάδες. Και φαντάζομαι αρκετές από αυτές με πιο μεγάλη τσέπη.
εδω ο ντορσει μετα απο καλη χρονια στη μακαμπι και μικρος που ειναι πηρε μαξ 700, πως να πηρε ο ααρον 800?
συμφωνω οτι θα τον θελουν και αλλοι αλλα λογο διαβατηριου ισως του δωσουν λιγα λιγοτερα. με 800+900 ερχεται για 2 χρονια πιστευω.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Kαλά , πολλά μπορεί να εκμεταλλευτεί. Για παράδειγμα πολλοί δεν ξέρουν ότι είναι εβραϊκής καταγωγής (η μαμά του είναι Ελληνίδα μεν, αλλά από Έλληνα πατέρα και Ισραηλινή μητέρα) κι επειδή στους Εβραίους η καταγωγή περνάει μόνο από μητέρα, όποτε θέλει παίρνει και ισραηλίτικο διαβατήριο και μάλιστα η Μακάμπι έχει παίξει το εβραϊκό χαρτί όταν ήταν να τον υπογράψει, όπως κάνει με πάρα πολλούς αμερικανοεβραίους κατά καιρούς. Δεν ξέρω πώς τα περνάει στο Τελ Αβίβ, αλλά επειδή είναι και σούπερ πόλη, με τα Αγγλικά ζεις μια χαρά και η Μακάμπι χρήμα έχει και η λίγκα τους δεν είναι χειρότερη της ελληνικής (σιγουρα όχι οργανωτικά κι από πλευράς πολιτισμού), μάλλον πιο πιθανό είναι να μείνει στο Ισραήλ, ειδικά αν του υποχεθούν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο. Κι αν χρειαστεί να πληρωθεί και μια υπεραξία, το κάνουν και οι Ισραηλινοί, ειδικά για παίκτες εβραϊκής καταγωγής και κάνει και μεγάλο κλικ στο κοινό και τους σπόνσορες στο Ισραήλ αυτό (περίπτωση Στάνταμαϊρ μια από τις ΠΟΛΛΕΣ, o Τζόρνταν Φάρμαρ επίσης δήλωνε πως έπαιξε σημαντικό ρόλο η θρησκεία του στο να παίξει στο Ισραήλ κι ΄΄επαιζε ως Ισραηλινός, αλλά γενικά είναι πολλοί, ο Τάιους για παράδειγμα, ο ΝτιΜπαρτολομέο έχει Ρωσοεβραία μητέρα , είναι τεράστια η λίστα). Να θυμίσω ότι στο Ισραήλ επιτρέπονται μόνο 5 ξενοι, δηλαδή λιγότεροι από ό,τι στην Ελλάδα και το ισραηλιτικό διαβατήριο (που αποκτάς ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ αν η μητέρα σου είναι Εβραία) χρυσοπληρώνεται.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 26, 2021 10:58 pm800χιλ πιστευω θα του δινουν πολλες ομαδες..επισης δεν ειναι ποσο να τον κανει να μην περιμενει το ΝΒΑ..Βαση αριθμων φετος 1μυριο σε ντολαρς θα τα βρει χαλαρα λογικα οποτε θα πρεπει να του δωσουμε κατι παραπανω ..Δεν πιστευω ο μανατζερ του να μην εκμεταλλευτει το διαβατηριο..Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Φεβ 26, 2021 10:51 pm
δεν υπαρχει περιπτωση ο χαρισσον να πηρε 800 και εχω ξαναγραψει γιατι. ενας ελληνας με ιδια στατιστικα και σε θεση που δινεις περισσοτερα, πηρε 350, πως ο χαρισον πηρε 800?
2
2

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν το γνωριζα αυτο που λες,περιεργο τοτε που δεν τον εχουν ανανεωσει ηδη!Εκει πρεπει να βαρεσουμε εμεις (μιας και πεταμε χαρταετο και ειμαστε ηδη εκτος για φετος) να του σκασουμε μια γενναιοδωρη προταση και οτι θα παρει την θεση του σπανουλη μπας και τσιμπησει..yorgos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 27, 2021 12:30 amKαλά , πολλά μπορεί να εκμεταλλευτεί. Για παράδειγμα πολλοί δεν ξέρουν ότι είναι εβραϊκής καταγωγής (η μαμά του είναι Ελληνίδα μεν, αλλά από Έλληνα πατέρα και Ισραηλινή μητέρα) κι επειδή στους Εβραίους η καταγωγή περνάει μόνο από μητέρα, όποτε θέλει παίρνει και ισραηλίτικο διαβατήριο και μάλιστα η Μακάμπι έχει παίξει το εβραϊκό χαρτί όταν ήταν να τον υπογράψει, όπως κάνει με πάρα πολλούς αμερικανοεβραίους κατά καιρούς. Δεν ξέρω πώς τα περνάει στο Τελ Αβίβ, αλλά επειδή είναι και σούπερ πόλη, με τα Αγγλικά ζεις μια χαρά και η Μακάμπι χρήμα έχει και η λίγκα τους δεν είναι χειρότερη της ελληνικής (σιγουρα όχι οργανωτικά κι από πλευράς πολιτισμού), μάλλον πιο πιθανό είναι να μείνει στο Ισραήλ, ειδικά αν του υποχεθούν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο. Κι αν χρειαστεί να πληρωθεί και μια υπεραξία, το κάνουν και οι Ισραηλινοί, ειδικά για παίκτες εβραϊκής καταγωγής και κάνει και μεγάλο κλικ στο κοινό και τους σπόνσορες στο Ισραήλ αυτό (περίπτωση Στάνταμαϊρ μια από τις ΠΟΛΛΕΣ, o Τζόρνταν Φάρμαρ επίσης δήλωνε πως έπαιξε σημαντικό ρόλο η θρησκεία του στο να παίξει στο Ισραήλ κι ΄΄επαιζε ως Ισραηλινός, αλλά γενικά είναι πολλοί, ο Τάιους για παράδειγμα, ο ΝτιΜπαρτολομέο έχει Ρωσοεβραία μητέρα , είναι τεράστια η λίστα). Να θυμίσω ότι στο Ισραήλ επιτρέπονται μόνο 5 ξενοι, δηλαδή λιγότεροι από ό,τι στην Ελλάδα και το ισραηλιτικό διαβατήριο (που αποκτάς ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ αν η μητέρα σου είναι Εβραία) χρυσοπληρώνεται.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 26, 2021 10:58 pm
800χιλ πιστευω θα του δινουν πολλες ομαδες..επισης δεν ειναι ποσο να τον κανει να μην περιμενει το ΝΒΑ..Βαση αριθμων φετος 1μυριο σε ντολαρς θα τα βρει χαλαρα λογικα οποτε θα πρεπει να του δωσουμε κατι παραπανω ..Δεν πιστευω ο μανατζερ του να μην εκμεταλλευτει το διαβατηριο..
0
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- GK_23
- Reactions: 2575
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θυμάμαι καλά, όταν η Μακάμπι υπέγραψε τον Dorsey προσπάθησε να προχωρήσει το θέμα της απόκτησης ισραηλινής υπηκοότητας από τον παίκτη αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.yorgos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 27, 2021 12:30 amKαλά , πολλά μπορεί να εκμεταλλευτεί. Για παράδειγμα πολλοί δεν ξέρουν ότι είναι εβραϊκής καταγωγής (η μαμά του είναι Ελληνίδα μεν, αλλά από Έλληνα πατέρα και Ισραηλινή μητέρα) κι επειδή στους Εβραίους η καταγωγή περνάει μόνο από μητέρα, όποτε θέλει παίρνει και ισραηλίτικο διαβατήριο και μάλιστα η Μακάμπι έχει παίξει το εβραϊκό χαρτί όταν ήταν να τον υπογράψει, όπως κάνει με πάρα πολλούς αμερικανοεβραίους κατά καιρούς. Δεν ξέρω πώς τα περνάει στο Τελ Αβίβ, αλλά επειδή είναι και σούπερ πόλη, με τα Αγγλικά ζεις μια χαρά και η Μακάμπι χρήμα έχει και η λίγκα τους δεν είναι χειρότερη της ελληνικής (σιγουρα όχι οργανωτικά κι από πλευράς πολιτισμού), μάλλον πιο πιθανό είναι να μείνει στο Ισραήλ, ειδικά αν του υποχεθούν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο. Κι αν χρειαστεί να πληρωθεί και μια υπεραξία, το κάνουν και οι Ισραηλινοί, ειδικά για παίκτες εβραϊκής καταγωγής και κάνει και μεγάλο κλικ στο κοινό και τους σπόνσορες στο Ισραήλ αυτό (περίπτωση Στάνταμαϊρ μια από τις ΠΟΛΛΕΣ, o Τζόρνταν Φάρμαρ επίσης δήλωνε πως έπαιξε σημαντικό ρόλο η θρησκεία του στο να παίξει στο Ισραήλ κι ΄΄επαιζε ως Ισραηλινός, αλλά γενικά είναι πολλοί, ο Τάιους για παράδειγμα, ο ΝτιΜπαρτολομέο έχει Ρωσοεβραία μητέρα , είναι τεράστια η λίστα). Να θυμίσω ότι στο Ισραήλ επιτρέπονται μόνο 5 ξενοι, δηλαδή λιγότεροι από ό,τι στην Ελλάδα και το ισραηλιτικό διαβατήριο (που αποκτάς ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ αν η μητέρα σου είναι Εβραία) χρυσοπληρώνεται.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 26, 2021 10:58 pm
800χιλ πιστευω θα του δινουν πολλες ομαδες..επισης δεν ειναι ποσο να τον κανει να μην περιμενει το ΝΒΑ..Βαση αριθμων φετος 1μυριο σε ντολαρς θα τα βρει χαλαρα λογικα οποτε θα πρεπει να του δωσουμε κατι παραπανω ..Δεν πιστευω ο μανατζερ του να μην εκμεταλλευτει το διαβατηριο..
Και ο λόγος ήταν πως η νομοθεσία δεν επιτρέπει ένας ισραηλινός πολίτης να έχει τριπλή υπηκοότητα. Ο Dorsey θα έπρεπε να αποποιηθεί είτε το αμερικανικό είτε το ελληνικό του διαβατήριο. Αν θυμάμαι καλά ο ίδιος δεν θέλει να χάσει την ελληνική του υπηκοότητα, προφανώς για λόγους που σχετίζονται με την μεταγραφική αγορά. Το ελληνικό διαβατήριο είναι ισχυρότερο του ισραηλινού.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Dorsey δηλώθηκε τελευταία στιγμή στο ισραηλινό πρωτάθλημα και για να προλάβει το ντέρμπι με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ δεν περίμεναν το πιστοποιητικό της μητέρας του γιατί βιάζονταν να τον χρησιμοποιήσουν κι ως εκ τούτου στο ντεμπούτο του δηλώθηκε ως αλλοδαπός. Σύμφωνα με την αθλητική νομοθεσία, θα έπρεπε να περιμένει ένα χρόνο για να δηλωθεί ως Ισραηλινός, δε γίνεται στην ίδια χρονιά να έχεις δηλωθεί και γηγενής και αλλοδαπός (περίπτωση Τάιους)
Αν θυμάμαι καλά, όταν η Μακάμπι υπέγραψε τον Dorsey προσπάθησε να προχωρήσει το θέμα της απόκτησης ισραηλινής υπηκοότητας από τον παίκτη αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.
Και ο λόγος ήταν πως η νομοθεσία δεν επιτρέπει ένας ισραηλινός πολίτης να έχει τριπλή υπηκοότητα. Ο Dorsey θα έπρεπε να αποποιηθεί είτε το αμερικανικό είτε το ελληνικό του διαβατήριο. Αν θυμάμαι καλά ο ίδιος δεν θέλει να χάσει την ελληνική του υπηκοότητα, προφανώς για λόγους που σχετίζονται με την μεταγραφική αγορά. Το ελληνικό διαβατήριο είναι ισχυρότερο του ισραηλινού.
https://sportsrabbi.com/en/maccabi-comm ... jerusalem/
Το Ισραήλ επιτρέπει πολλαπλές ιθαγένειες, έχω φίλο με 3 διαβατήρια και δικαιούται και 4ο αλλά δεν ασχολήθηκε γιατί είναι από τα πιο άχρηστα στον κόσμο (κουβανικό). Δεν μπορείς να έχεις διπλή/πολλαπλή υπηκοότητα μόνο αν γίνεις Ισραηλινός by naturalization, που δεν είναι η περίπτωση του Dorsey, αυτός εμπίπτει στο νόμο περί εκ γενετής απόκτησης ιθαγένειας, αφού θεωρείται πως γεννήθηκε Εβραίος λόγω της θρησκείας της μητέρας του (η οποία γεννήθηκε κι έζησε στο Ισραήλ μέχρι τα 8 της και μιλάει εβραϊκά κανονικότατα).
https://www.mfa.gov.il/mfa/aboutisrael/ ... ality.aspx
https://www.athina984.gr/en/2019/10/03/ ... i-elladas/ (εδώ λέει ότι ξέρει πως υπάρχουν παίκτες με 3 διαβατήρια, σωστά)
3
2
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- GK_23
- Reactions: 2575
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραίος, ευχαριστώ για τις πληροφορίες!yorgos έγραψε: ↑Τρί Μαρ 02, 2021 10:23 amΤο Ισραήλ επιτρέπει πολλαπλές ιθαγένειες, έχω φίλο με 3 διαβατήρια και δικαιούται και 4ο αλλά δεν ασχολήθηκε γιατί είναι από τα πιο άχρηστα στον κόσμο (κουβανικό). Δεν μπορείς να έχεις διπλή/πολλαπλή υπηκοότητα μόνο αν γίνεις Ισραηλινός by naturalization, που δεν είναι η περίπτωση του Dorsey, αυτός εμπίπτει στο νόμο περί εκ γενετής απόκτησης ιθαγένειας, αφού θεωρείται πως γεννήθηκε Εβραίος λόγω της θρησκείας της μητέρας του (η οποία γεννήθηκε κι έζησε στο Ισραήλ μέχρι τα 8 της και μιλάει εβραϊκά κανονικότατα).
https://www.mfa.gov.il/mfa/aboutisrael/ ... ality.aspx
https://www.athina984.gr/en/2019/10/03/ ... i-elladas/ (εδώ λέει ότι ξέρει πως υπάρχουν παίκτες με 3 διαβατήρια, σωστά)
Αυτές τις δηλώσεις του Dorsey θυμόμουν και εγώ αλλά είχα την εντύπωση πως είχε πει ότι πρέπει να ακυρώσει το ελληνικό του διαβατήριο για να αποκτήσει ισραηλινό. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν ισχύει, επομένως έχεις δίκιο σε αυτό που έγραψες.
1
1