SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 8:49 pmTo καλύτερο βιντεάκι ever!reignman έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 8:25 pm
καποια στιγμη someone needs to take one for the team... να μπει καποιος και να αρχισει γονατιδια και αγκωνιδια σε καρωτιδες. Τουλαχιστον να πεφτουν κατω και να υπαρχει λογος.
Μολις αρχισουν να μαζευουν μερικες χοντρες θα τα κοψουν. Αλλα σε ολους αρεσει απλα να κανουν δηλωσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΒΑ Playoffs 2026
Συντονιστής: Captains
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.espn.com/nba/story/_/id/488 ... oven-wrong
Η Hammon θεωρεί ότι ένας μικρόσωμος παίχτης δεν μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα του ΝΒΑ σε πρωτάθλημα. Μάλλον έχει ξεχάσει τον Zeke.
https://www.espn.com/nba/story/_/id/488 ... s-game-msg
O Trump σχεδιάζει να δει αγώνα των τελικών στο Madison.
Η Hammon θεωρεί ότι ένας μικρόσωμος παίχτης δεν μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα του ΝΒΑ σε πρωτάθλημα. Μάλλον έχει ξεχάσει τον Zeke.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ανυπομονώ για τη γιούχα <3 <3ggr έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 10:06 pmhttps://www.espn.com/nba/story/_/id/488 ... s-game-msg

- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Steph, Kyrie, 100% θα ηταν μεσα σε αυτους και ο AI αν υπηρχε ενας ακομα ανθρωπος να παρει offensive load στους sixers.ggr έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 10:06 pmhttps://www.espn.com/nba/story/_/id/488 ... oven-wrong
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά ο Μπράνσον είναι χαρακτηριστική περίπτωση κοντού που παίζει σαν πολύ ψηλότερος απ΄ ότι είναι - αφού όλο πιβοταρίσματα κάνει. Θα είναι ίσως, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της σειράς, το πώς ο Μπράνσον - που ότι και να πει κανείς είναι από τους πιο δυνατούς πνευματικά παίκτες του πρωταθλήματος - θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα απέναντι σε αμυντικούς όπως ο Ντορτ και ο Καρούσο. Το θετικό για τους Νικς εν προκειμένω, πάντως, είναι ότι επί Μπράουν εξαρτώνται σαφώς λιγότερο από τον Μπράνσον, σε σχέση με την περίοδο Θιμποντό.ggr έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 10:06 pmhttps://www.espn.com/nba/story/_/id/488 ... oven-wrong
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν λέω ότι σίγουρα θα νικήσει η Ν.Υ. αλλά διαφωνώ με την τοποθέτηση της. Ξεχνάει τεχνηέντως κάποιους παίχτες για να τη δικαιολογήσει. Το πιο πιθανό είναι να χάσουν οι Νικς αλλά όχι επειδή ο Μπράνσον είναι κοντός. Ο Τόμας κέρδισε δύο τίτλους σε μια εποχή που ευνοούσε πλήρως τους ψηλούς.fklmta77 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 10:42 pmΝαι αλλά ο Μπράνσον είναι χαρακτηριστική περίπτωση κοντού που παίζει σαν πολύ ψηλότερος απ΄ ότι είναι - αφού όλο πιβοταρίσματα κάνει. Θα είναι ίσως, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της σειράς, το πώς ο Μπράνσον - που ότι και να πει κανείς είναι από τους πιο δυνατούς πνευματικά παίκτες του πρωταθλήματος - θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα απέναντι σε αμυντικούς όπως ο Ντορτ και ο Καρούσο. Το θετικό για τους Νικς εν προκειμένω, πάντως, είναι ότι επί Μπράουν εξαρτώνται σαφώς λιγότερο από τον Μπράνσον, σε σχέση με την περίοδο Θιμποντό.ggr έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 10:06 pmhttps://www.espn.com/nba/story/_/id/488 ... oven-wrong
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και Tony Parker μπορουμε να βαλουμε μεσα και Rondo.. αν θες ακομα και Lowry που ηταν φοβερος την χρονια που το σηκωσαν οι Raptors.. καθως και αλλους... που μπορει να μην ηταν το #1 αλλα ηταν υπερκομβικοι στα πρωταθληματα τους.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 10:31 pmΝαι δεν είναι πολύ καλό take αυτό διότι το "καλύτερος" είναι λίγο υποκειμενικό και το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Δεν είναι ότι οι άλλοι είναι τίποτα τραχανοπλαγιάδες δλδ.
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Spurs - Thunder 118 - 91
Σε μία σου και μία μου έχει εξελιχθεί η σειρά - μόνο που τώρα μοιάζει να είναι η σειρά της Οκλαχόμα. Με ένα σερί στη 3η (οι Θάντερ έχασαν κάπου 15 σερί σουτ) οι Σπερς που προηγούνταν από την αρχή του ματς, πήγαν τη διαφορά σε μη αναστρέψιμα επίπεδα. Η συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία.
Αυτή τη φορά ο Wemby ήταν κυριαρχικός. Τον ακολούθησε ο Χάρπερ που ήταν ασταμάτητος. Από τους υπόλοιπους ο Βασέλ τα έβαζε, ο Καστλ ήταν ... Καστλ ενώ ο Σαμπανιέ, πιστοποίησε την άνοδό του. Από τους Θάντερ, ο SGA ήταν ξανά άστοχος αλλά αυτή τη φορά οι συμπαίκτες του τα έσπασαν από το 3ποντο (10/40). Επανεμφανίστηκε αλλά ήταν φανερά ανέτοιμος ο Jalen Williams.
Στο game 7 δύο είναι κατα τη γνώμη μου τα πιθανά σενάρια. Το πρώτο να νικήσουν εύκολα οι Θάντερ. Το δεύτερο είναι, οι Σπερς να τους δυσκολέψουν. Ως πιθανότερο μου φαίνεται το δεύτερο. Δε βλέπω πώς μπορεί να μείνει η Οκλαχόμα εκτός τελικών, πάντως. Μιλάμε βέβαια, για μπάσκετ και για ένα παιχνίδι.
Σε μία σου και μία μου έχει εξελιχθεί η σειρά - μόνο που τώρα μοιάζει να είναι η σειρά της Οκλαχόμα. Με ένα σερί στη 3η (οι Θάντερ έχασαν κάπου 15 σερί σουτ) οι Σπερς που προηγούνταν από την αρχή του ματς, πήγαν τη διαφορά σε μη αναστρέψιμα επίπεδα. Η συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία.
Αυτή τη φορά ο Wemby ήταν κυριαρχικός. Τον ακολούθησε ο Χάρπερ που ήταν ασταμάτητος. Από τους υπόλοιπους ο Βασέλ τα έβαζε, ο Καστλ ήταν ... Καστλ ενώ ο Σαμπανιέ, πιστοποίησε την άνοδό του. Από τους Θάντερ, ο SGA ήταν ξανά άστοχος αλλά αυτή τη φορά οι συμπαίκτες του τα έσπασαν από το 3ποντο (10/40). Επανεμφανίστηκε αλλά ήταν φανερά ανέτοιμος ο Jalen Williams.
Στο game 7 δύο είναι κατα τη γνώμη μου τα πιθανά σενάρια. Το πρώτο να νικήσουν εύκολα οι Θάντερ. Το δεύτερο είναι, οι Σπερς να τους δυσκολέψουν. Ως πιθανότερο μου φαίνεται το δεύτερο. Δε βλέπω πώς μπορεί να μείνει η Οκλαχόμα εκτός τελικών, πάντως. Μιλάμε βέβαια, για μπάσκετ και για ένα παιχνίδι.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γράψε το από τώρα, το Σαν Αντόνιο θα πάει τελικό και θα δούμε επανάληψη του ζευγαριού του 1999! Πάντως η σειρά, εκτός από το πρώτο παιχνίδι, είναι γεμάτη blow outs. Δεν θα την έβαζα στο τοπ 5 δυτικών σειρών που έχω δει.fklmta77 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 8:24 am
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα σου πω γιατί πιστεύω εγώ, ότι θα περάσει η Οκλαχόμα. Μου μοιάζει πιο σίγουρη ως ομάδα. Οι άλλοι παίρνουν αλλά και χάνουν εύκολα διαφορές. Ενθουσιάζονται αλλά και απογοητεύονται αρκετά εύκολα (περισσότερο απ' όλους ο Wembanyama). Αντίθετα οι Θάντερ και να βρεθούν πίσω στο σκορ, δεν τους παίρνει από κάτω και ανακάμπτουν σχετικά εύκολα. Ακόμα και στις νίκες τους, οι αντίπαλοί τους (Σπερς) είχαν ξεκινήσει καλύτερα στα ματς. Συνεπώς και παρά τις σημαντικές ελλείψεις που έχουν (ειδικά του Williams που ο ρόλος του είναι κομβικός) μου μοιάζουν ως φαβορί, λόγω της μεγαλύτερης ανθεκτικότητας που έχουν εμφανίσει ως τώρα. Θα δούμε, βέβαια. Η πρόβλεψη σου, η αλήθεια είναι πως με προβλημάτισε, πάντως.ggr έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 8:56 amΓράψε το από τώρα, το Σαν Αντόνιο θα πάει τελικό και θα δούμε επανάληψη του ζευγαριού του 1999! Πάντως η σειρά, εκτός από το πρώτο παιχνίδι, είναι γεμάτη blow outs. Δεν θα την έβαζα στο τοπ 5 δυτικών σειρών που έχω δει.fklmta77 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 8:24 am
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οι αποφασισμένοι Σπερς μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και πέτυχαν αρκετά εύκολα το 3-3. Οι Θάντερ προσπάθησαν να μπουν δυο φορές στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να αγχώσουν το Σαν Αντόνιο. Δίκαια η σειρά θα κριθεί σε έβδομο παιχνίδι, το οποίο ελπίζω να είναι ντέρμπι. Από τους γηπεδούχους οι Wemby και Χάρπερ ήταν οι κορυφαίοι ενώ πήραν βοήθειες από αρκετούς παίκτες. Από την OKC όλοι οι παίκτες κινήθηκαν σε ρηχά νερά.
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς να έχω δει καθόλου το παιχνίδι, ούτε καν στιγμιότυπα, βλέποντας το μποξ σκορ φαίνεται πως οι Θάντερ κρατούσαν δυνάμεις για το παιχνίδι 7. Είχαν μέσα τον Τόπιτς 35 λεπτά
Με ελαχιστότατη συνεισφορά στο παιχνίδι, 0/1 σουτ 1 κλέψιμο, 1 φάουλ αλλά και +\- μόνο -1
και ο Σάι έπαιξε μόνο 28 λεπτά, ούτε και οι άλλοι σημαντικοί παίκτες.
Στον ''τελικό'' ίσως ξαναδούμε τον Μίτσελ, τον Γουϊλιαμς η και τους δύο.
Στον ''τελικό'' ίσως ξαναδούμε τον Μίτσελ, τον Γουϊλιαμς η και τους δύο.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Spurs-Thunder 118-91 (3-3)
Άρχισαν τα κομπιουτεράκια και τα στατιστικά να παίρνουν φωτιά, με το πόσες φορές οι Spurs έχουν κάνει αυτό, με το πόσες φορές οι Thunder έχουν κάνει εκείνο, μικρή σημασία έχουν όλα αυτά αφού αύριο θα κριθεί ο τίτλος στη Δύση. Το παιχνίδι περιέργως ήταν πιο κλειστό από ότι μαρτυράει το σκορ, με τους Spurs να ξεκινουν με 8/14 τρίποντα στην 1η περίοδο και 11/ 25 στο ημίχρονο αλλά η διαφορά να είναι μόλις 7 πόντοι. Με τους Wenbanyama Harper να ξεχωρίζουν και ταυτοχρονα οι Thunder να έχουν ως καλύτερο τον Wallace.
Και κάπως έτσι ξεκίνησε το πρώτο 4λέπτο της 3ης περίοδου, όταν ο SGA μείωσε στο 72-64 δείχνωντας ότι θα δούμε ντέρμπι. Ακολούθησε όμως ένα 20-0 σερί στα επόμενα 7'30" για το 92-64 όπου οι Spurs στην άμυνα έβγαλαν όλη τους την ενέργεια και στην επίθεση τελειώναν αποτελεσματικά τις φάσεις. Και κάπως έτσι φτάσαμε στον περίπατο για το 118-91.
* Ο Jalen Williams έπαιξε προφανώς για να βρει ρυθμό είτε αν κέρδιζαν, είτε αν πήγαιναν σε 7ο παιχνίδι (κάτι που συνέβει).
* O Fox ήταν κάκιστος, ίσως κλαταρισμένος από το πόδι του, ευστόχησε στο πρώτο του και μοναδικό του εντός πεδιάς στο 28'!!
* Καλό το βαγιοκλάδισμα των ΜΜΕ στις ΗΠΑ για τον Γάλλο, αλλά στο επικό σερί της ομάδας του ήταν άποντος και βασικά ήταν από ένα σημείο και ύστερα στο πάγκο. Ο οποίος αν ξεκινήσει καλά στο τριποντο το παιχνίδι του πάει καλά, αλλιώς απλά θα του δίνουν απλόχερα βολές ώστε να γράφει στατιστικά.
* Οι Thunder σε αυτά τα 7'30" είχαν 4 λάθη και 13 άστοχα σουτ.
* Ως κερασάκι στην τούρτα, όχι ότι θα το άφηνα ασχολιάστο
, στη 2η περίοδο όπου ήταν λίγο καλύτεροι οι Thunder, το 1ο φάουλ υπέρ τους σφυρίχτηκε στο 9' αυτής.
Ως κατακλείδα θέλω να περάσουν οι Thunder αλλά πιστεύω ότι θα περάσουν οι Spurs. Αν σφυριχτούν οι επαφές, όπως έγινε στο 5ο παιχνίδι τότε δεν έχουν τύχη οι φιλοξενούμενοι. Αν όμως το παιχνίδι πάει όπως σήμερα ή όπως στο 1ο παιχνίδι τότε οι φιλοξενούμενοι δε θα "χάσουν". Παρατηρώ τις δηλώσεις των παικτών τους και διακρίνω μεν τη σπίθα, την ευκαιρία για το πρωτάθλημα (κομπλέ μέχρι εδώ) αλλά υπάρχει πολύ αμετροεπία και πολλές (πάλι) λεκτικές υπερβολές.
Μου θυμίζουν γόνους οικογενειών (πολιτικών και μη) που επειδή οι πατεράδες κατείχαν κάποιο αξίωμα, τότε "δικαιωματικά" για αυτούς θα πρέπει να τους απονεμηθεί. Δε μ'αρέσει καθόλου αρχίζοντας από τον Wenbanyama και φτάνωντας μέχρι τον Castle. Για εμένα αυτή η νοοτροπία από 20χρονους είναι απαράδεκτη. (ε ρε και να υπήρχε ένας Garnett τώρα στους απέναντι
)
Ο Iverson δεν μπορούσε και δε γινόταν τότε να κερδίσει είτε τους Lakers είτε τους Blazers, είτε τους Kings σε Τελικούς. Καλά-καλά δεν μπόρεσε να έχει μια συνέπεια σε τελικούς Ανατολης, το πρωτάθλημα θα ήταν άθλος. Μόνο δύο μου έρχονται που θα μπορούσαν να κερδίσουν πρωταθλήματα αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν τα κατάφεραν, ο ένας είναι ο Stockton - που το θεωρώ όλιγον ψιλοθεωρώ και αδικία - και ο Chris Paul.
Μπορούμε πάντως να συζητήσομε τη στάση των ΜΜΕ στις ΗΠΑ και πως προμοτάρουν συγκεκριμμένες ομάδες/πόλεις όπου σε συνδυασμό με τα κοινωνικά δίκτυα, όπως επί πάραδείγματι ανέφερα για τον Underdog, διαμορφώνουν ή προσπαθούν έστω τις μάζες αποπροσανατολίζοντας από την ουσία.
Άρχισαν τα κομπιουτεράκια και τα στατιστικά να παίρνουν φωτιά, με το πόσες φορές οι Spurs έχουν κάνει αυτό, με το πόσες φορές οι Thunder έχουν κάνει εκείνο, μικρή σημασία έχουν όλα αυτά αφού αύριο θα κριθεί ο τίτλος στη Δύση. Το παιχνίδι περιέργως ήταν πιο κλειστό από ότι μαρτυράει το σκορ, με τους Spurs να ξεκινουν με 8/14 τρίποντα στην 1η περίοδο και 11/ 25 στο ημίχρονο αλλά η διαφορά να είναι μόλις 7 πόντοι. Με τους Wenbanyama Harper να ξεχωρίζουν και ταυτοχρονα οι Thunder να έχουν ως καλύτερο τον Wallace.
Και κάπως έτσι ξεκίνησε το πρώτο 4λέπτο της 3ης περίοδου, όταν ο SGA μείωσε στο 72-64 δείχνωντας ότι θα δούμε ντέρμπι. Ακολούθησε όμως ένα 20-0 σερί στα επόμενα 7'30" για το 92-64 όπου οι Spurs στην άμυνα έβγαλαν όλη τους την ενέργεια και στην επίθεση τελειώναν αποτελεσματικά τις φάσεις. Και κάπως έτσι φτάσαμε στον περίπατο για το 118-91.
* Ο Jalen Williams έπαιξε προφανώς για να βρει ρυθμό είτε αν κέρδιζαν, είτε αν πήγαιναν σε 7ο παιχνίδι (κάτι που συνέβει).
* O Fox ήταν κάκιστος, ίσως κλαταρισμένος από το πόδι του, ευστόχησε στο πρώτο του και μοναδικό του εντός πεδιάς στο 28'!!
* Καλό το βαγιοκλάδισμα των ΜΜΕ στις ΗΠΑ για τον Γάλλο, αλλά στο επικό σερί της ομάδας του ήταν άποντος και βασικά ήταν από ένα σημείο και ύστερα στο πάγκο. Ο οποίος αν ξεκινήσει καλά στο τριποντο το παιχνίδι του πάει καλά, αλλιώς απλά θα του δίνουν απλόχερα βολές ώστε να γράφει στατιστικά.
* Οι Thunder σε αυτά τα 7'30" είχαν 4 λάθη και 13 άστοχα σουτ.
* Ως κερασάκι στην τούρτα, όχι ότι θα το άφηνα ασχολιάστο
Ως κατακλείδα θέλω να περάσουν οι Thunder αλλά πιστεύω ότι θα περάσουν οι Spurs. Αν σφυριχτούν οι επαφές, όπως έγινε στο 5ο παιχνίδι τότε δεν έχουν τύχη οι φιλοξενούμενοι. Αν όμως το παιχνίδι πάει όπως σήμερα ή όπως στο 1ο παιχνίδι τότε οι φιλοξενούμενοι δε θα "χάσουν". Παρατηρώ τις δηλώσεις των παικτών τους και διακρίνω μεν τη σπίθα, την ευκαιρία για το πρωτάθλημα (κομπλέ μέχρι εδώ) αλλά υπάρχει πολύ αμετροεπία και πολλές (πάλι) λεκτικές υπερβολές.
Μου θυμίζουν γόνους οικογενειών (πολιτικών και μη) που επειδή οι πατεράδες κατείχαν κάποιο αξίωμα, τότε "δικαιωματικά" για αυτούς θα πρέπει να τους απονεμηθεί. Δε μ'αρέσει καθόλου αρχίζοντας από τον Wenbanyama και φτάνωντας μέχρι τον Castle. Για εμένα αυτή η νοοτροπία από 20χρονους είναι απαράδεκτη. (ε ρε και να υπήρχε ένας Garnett τώρα στους απέναντι
Θα κέρδιζε 3 αν δεν σακατευόταν ή αν μας άφηναν στο 7ο παιχνίδι του 1988.
Ο Iverson δεν μπορούσε και δε γινόταν τότε να κερδίσει είτε τους Lakers είτε τους Blazers, είτε τους Kings σε Τελικούς. Καλά-καλά δεν μπόρεσε να έχει μια συνέπεια σε τελικούς Ανατολης, το πρωτάθλημα θα ήταν άθλος. Μόνο δύο μου έρχονται που θα μπορούσαν να κερδίσουν πρωταθλήματα αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν τα κατάφεραν, ο ένας είναι ο Stockton - που το θεωρώ όλιγον ψιλοθεωρώ και αδικία - και ο Chris Paul.
Μακάρι να το έλεγες μόνο εσύ, απλά αυτό πλέον υπάρχει ως αφήγημα στις ΗΠΑ. Διάβάζεις φίλους άλλων ομάδων να δείχνουν μια περίεργη συμπάθεια προς τους Sonics, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ρίχνουν νερό στο μύλο.ggr έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 5:25 pmΕπειδή το αναφέρω εγώ συχνά, σου διευκρινίζω ότι δεν μιλάω για την τωρινή ομάδα αλλά σαν franchise συνολικά. Το θέμα δεν είναι η μετακόμιση αυτή καθαυτή αλλά ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Ο ιδιοκτήτης φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη και φυσικά όλα έγιναν με τις ευλογίες του θείου. Δεν θα επεκταθω παραπάνω, υπάρχει υλικό στο διαδίκτυο για όποιον θέλει να ενημερωθεί παραπάνω.
Μπορούμε πάντως να συζητήσομε τη στάση των ΜΜΕ στις ΗΠΑ και πως προμοτάρουν συγκεκριμμένες ομάδες/πόλεις όπου σε συνδυασμό με τα κοινωνικά δίκτυα, όπως επί πάραδείγματι ανέφερα για τον Underdog, διαμορφώνουν ή προσπαθούν έστω τις μάζες αποπροσανατολίζοντας από την ουσία.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Garnett δεν θα υπήρχε στη σημερινή εποχή. Θα τον αντιμετώπιζαν ως σχιζοφρενή. Είπαμε, στοργή και προδερμ. Καταλαβαίνω ότι σε ενοχλεί, το ίδιο κι εμένα, αλλά θα τη φάμε στη μάπα αυτή τη συμπεριφορά και όχι μόνο από αυτούς.ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 4:11 pm[
Μου θυμίζουν γόνους οικογενειών (πολιτικών και μη) που επειδή οι πατεράδες κατείχαν κάποιο αξίωμα, τότε "δικαιωματικά" για αυτούς θα πρέπει να τους απονεμηθεί. Δε μ'αρέσει καθόλου αρχίζοντας από τον Wenbanyama και φτάνωντας μέχρι τον Castle. Για εμένα αυτή η νοοτροπία από 20χρονους είναι απαράδεκτη. (ε ρε και να υπήρχε ένας Garnett τώρα στους απέναντι![]()
)
Μακάρι να το έλεγες μόνο εσύ, απλά αυτό πλέον υπάρχει ως αφήγημα στις ΗΠΑ. Διάβάζεις φίλους άλλων ομάδων να δείχνουν μια περίεργη συμπάθεια προς τους Sonics, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ρίχνουν νερό στο μύλο.
Όσο για τους Σονικς, ήταν ανέκαθεν αγαπητοί στο κοινό. Δε θυμάμαι άτομο που να τους αντιπαθούσε. Να ξέρεις πως, όταν με το καλό επανέλθουν, θα υπάρξει κόντρα με την Οκλαχόμα.
Στο θέμα του SGA, διάβασα ότι απάντησε νομικά στον Underdog. Θα σου πω τη γνώμη μου. Εδώ ταιριαζει η φράση " όποιος έχει την μύγα, μυγιαζεται". Οφείλει να αναλογιστεί κι ο ίδιος τις ευθύνες του. Είναι τεχνίτης και παιχταρας, δεν έχει ανάγκη τα καραγκιοζιλικια που κάνει με το flopping. Το γεγονός ότι και άλλοι τα κάνουν δεν το δέχομαι ως δικαιολογία, ούτε για τον συγκεκριμένο ούτε για κανέναν. Δεν είναι ωραίο για έναν πιτσιρικά που βλέπει μπάσκετ να μαθαίνει ότι το θέατρο επιβραβεύεται και είναι μαγκιά. Ούτε ζήλια υπάρχει για μένα, ούτε τίποτα. Απλά, του πετούν κατάμουτρα την αλήθεια. Καλά θα κάνει να τη δει και να την αντιμετωπίσει, γιατί ως παίχτης είναι ωραίος. Και για τον Laimbeer είχε βγει ηλεκτρονικό παιχνίδι και του εσουρναν διάφορα. Δεν τα άξιζε; Μπορεί να βοηθούσε την ομάδα μας αλλά ξεπερνούσε πολλές φορές τα όρια.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι hating η επισήμανση των αρνητικών πραγμάτων. Είναι ομαδάρα η Οκλαχόμα; Σίγουρα. Έχει χτιστεί με μεθοδικό τρόπο; Σαφέστατα. Παίζει καλή άμυνα; Ναι. Την αντιμετωπίζουν με επιείκεια κάποιες φορές; Ναι. Επιλέγει το flopping ο σταρ της παραπάνω από άλλους; Κι αυτό είναι σωστό. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί η αλήθεια είναι εμπάθεια.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο