Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οτζελέγιε, Μονέκε, Τζαμπάρι Πάρκερ, Ιζάια Μάικ, ο καθένας με τα υπέρ του και τα κατά του θα μπορούσε να είναι μια λύση.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 11:59 amάντε βρες τέτοιο 4άρι που να θέλει να έρθει βέβαιαΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 11:39 amΑν τελικά μας χαιρετήσει ο Πίτερς πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε καθαρόαιμο 4αρι που να μπορεί να παίξει και 30 λεπτά σε περίπτωση μακρόχρονης τυχόν απουσίας του Σάσα. Λύσεις με 3/4αρια για να παίζουν 10-15 λεπτά και να δίνουν ανάσες στον Σάσα δεν αρκούν.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κι εγώ αν ήμουν Πίτερς στο Μιλάνο θα πήγαινα. βασικός, καλά λεφτά, ζωή στο Μιλάνο. έχει και 2 Ευρωλίγκες ο Πίτερς, δεν είναι ότι του λείπουν οι τίτλοι.
θέλω να μείνει, από πρίν ήθελα αλλά στη θέση του έχουμε τον mvp της διοργάνωσης, μπορούν στην ανάγκη να παίξουν εκεί άλλοι 2 παίκτες (Παπ, Γουόρντ), γενικότερα δε με προβληματίζει η θέση αυτή. "όποιον" και να φέρουμε καλά θα είμαστε.
θέλω να μείνει, από πρίν ήθελα αλλά στη θέση του έχουμε τον mvp της διοργάνωσης, μπορούν στην ανάγκη να παίξουν εκεί άλλοι 2 παίκτες (Παπ, Γουόρντ), γενικότερα δε με προβληματίζει η θέση αυτή. "όποιον" και να φέρουμε καλά θα είμαστε.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μονεκε για μεταγραφη στην euroleague tv, μπας και απαλαχτουμε απο αυτους που περιγραφουν τωρα, θα ηταν μια πολυ τιμια επιλογηΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:33 pmΟτζελέγιε, Μονέκε, Τζαμπάρι Πάρκερ, Ιζάια Μάικ, ο καθένας με τα υπέρ του και τα κατά του θα μπορούσε να είναι μια λύση.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 11:59 am
άντε βρες τέτοιο 4άρι που να θέλει να έρθει βέβαια
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν όμως χτυπήσει ο Σάσα και λείψει κάνα δυό μήνες;yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:33 pmκι εγώ αν ήμουν Πίτερς στο Μιλάνο θα πήγαινα. βασικός, καλά λεφτά, ζωή στο Μιλάνο. έχει και 2 Ευρωλίγκες ο Πίτερς, δεν είναι ότι του λείπουν οι τίτλοι.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ναι τέτοιου επιπέδου παίκτη μπορούμε να βρούμε*, από το ποστ σου κατάλαβα ότι εννοούσες μεγαλύτερο όνομα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:33 pmΟτζελέγιε, Μονέκε, Τζαμπάρι Πάρκερ, Ιζάια Μάικ, ο καθένας με τα υπέρ του και τα κατά του θα μπορούσε να είναι μια λύση.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 11:59 am
άντε βρες τέτοιο 4άρι που να θέλει να έρθει βέβαια
*ο Μονέκε θεωρεί τον εαυτό του το δεύτερο καλύτερο 4άρι της Ευρώπης οπότε ας μείνει εκεί που είναι το παιδί.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δυσκολο ειναι να τραυματιστει ο Sasha στην Ευρωπη.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:35 pmΑν όμως χτυπήσει ο Σάσα και λείψει κάνα δυό μήνες;yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:33 pmκι εγώ αν ήμουν Πίτερς στο Μιλάνο θα πήγαινα. βασικός, καλά λεφτά, ζωή στο Μιλάνο. έχει και 2 Ευρωλίγκες ο Πίτερς, δεν είναι ότι του λείπουν οι τίτλοι.
θέλω να μείνει, από πρίν ήθελα αλλά στη θέση του έχουμε τον mvp της διοργάνωσης, μπορούν στην ανάγκη να παίξουν εκεί άλλοι 2 παίκτες (Παπ, Γουόρντ), γενικότερα δε με προβληματίζει η θέση αυτή. "όποιον" και να φέρουμε καλά θα είμαστε.![]()
![]()
![]()
Στο ΝΒΑ που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ να παιζει και αμυνα και σε 15' ειχε φτυσει τα πνευμονια του... δεν μπορουσε να σταθει στα ποδια του και οι αστραγαλοι του παρεδωσαν πνευμα.
Εδω παιζει μπασκετ μονο στο μισο γηπεδο. Θα πρεπει να γινει τρελη χοντραδα/ατυχια για να χτυπησει.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εννοείται τέτοιου επιπέδου. Υψηλότερου (ποιος;;;) δεν θα μπορούσε να έρθει ούτε πίσω από Σάσα (δεν θα ήθελε ο ίδιος) ούτε μπροστά από Σάσα (δεν θα ήθελε ο Σάσα).yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:36 pmναι τέτοιου επιπέδου παίκτη μπορούμε να βρούμε*, από το ποστ σου κατάλαβα ότι εννοούσες μεγαλύτερο όνομα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:33 pm
Οτζελέγιε, Μονέκε, Τζαμπάρι Πάρκερ, Ιζάια Μάικ, ο καθένας με τα υπέρ του και τα κατά του θα μπορούσε να είναι μια λύση.
*ο Μονέκε θεωρεί τον εαυτό του το δεύτερο καλύτερο 4άρι της Ευρώπης οπότε ας μείνει εκεί που είναι το παιδί.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως εγώ θα βολευόμουνα και με έναν Shawn Kemp 2.0 τρία επίπεδα κάτω από τον αυθεντικό (με παράσυρε το nickname σου)reignman έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:38 pmΔυσκολο ειναι να τραυματιστει ο Sasha στην Ευρωπη.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:35 pm
Αν όμως χτυπήσει ο Σάσα και λείψει κάνα δυό μήνες;![]()
![]()
![]()
Στο ΝΒΑ που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ να παιζει και αμυνα και σε 15' ειχε φτυσει τα πνευμονια του... δεν μπορουσε να σταθει στα ποδια του και οι αστραγαλοι του παρεδωσαν πνευμα.
Εδω παιζει μπασκετ μονο στο μισο γηπεδο. Θα πρεπει να γινει τρελη χοντραδα/ατυχια για να χτυπησει.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μονεκε μονο για διακοπές. Απο τους πιο αντιπαθητική χαρακτήρες Ευρωλιγκας.
Οτζελεγε προ διετίας με τα μπουνια. Τωρα δεν είμαι σίγουρος αν βαρυνε αδιορθωτα ή αν φταίει το περιβάλλον.
Μάικ εχω εκφραστεί, μου αρέσει πολυ, τον θεωρώ εξαιρετική περίπτωση στα χαρτιά.
Πάρκερ δεν έρχεται για πίσω απο Σασα ουτε για αστείο.
Εαν φύγει ενα 5αρι (ο Χολ) θα μπορούσε να είναι και λυση τυπου Σμιτς
Οτζελεγε προ διετίας με τα μπουνια. Τωρα δεν είμαι σίγουρος αν βαρυνε αδιορθωτα ή αν φταίει το περιβάλλον.
Μάικ εχω εκφραστεί, μου αρέσει πολυ, τον θεωρώ εξαιρετική περίπτωση στα χαρτιά.
Πάρκερ δεν έρχεται για πίσω απο Σασα ουτε για αστείο.
Εαν φύγει ενα 5αρι (ο Χολ) θα μπορούσε να είναι και λυση τυπου Σμιτς
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως, όπως έλεγα σε φίλους, πέρυσι 2 μέρες μετά τους τελικούς η ομάδα είχε τα εξής ερωτηματικά για 12άδα (13άδα πες μετρώντας 3 τριάρια):
1.Γουόκαπ (μέση)
2.Βασικός pg (αντί - Γκος, ποιός)
3. Κίναν
4. Ντόρσεϊ (ρόλος)
5. Σακ (αν θα μείνει)
6. Μεταγραφή στο 3
7. Μίλου (μένει-φεύγει)
8. 5άρι αντί Φαλ
9. 5άρι αντί Ράιτ
Τα υπόλοιπα ερωτηματικά αφορούσαν τους παίκτες από 14η θέση στο rotation και μετά
Φέτος μια εβδομάδα πριν τους τελικούς
1. Μοντέρο (αν θα έρθει η θα πάει NBA)
2. Μεταγραφή στο 3 αν και εφόσον (για εμένα πρέπει)
3. Πίτερς (φεύγει πιθανότατα) ή αντικαταστάτης
Πήγαμε δηλαδή από τα 9 ερωτηματικά στα 2 και κάτι ψιλά.
Αν και στη φετινή post season θα γίνουν τρελά ανοίγματα από ομάδες, άρα οι μεταγραφές θα είναι όλες δύσκολες και πολυδάπανες, με λίγη προσοχή και, ελπίζω, όχι βιασύνη θα είμαστε καλά.
υ.γ. Πίτερς μείνε, όχι για το αγωνιστικό, για να μείνουν άνεργοι οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι χωρίς ρεπορτάζ Ολυμπιακού.
1.Γουόκαπ (μέση)
2.Βασικός pg (αντί - Γκος, ποιός)
3. Κίναν
4. Ντόρσεϊ (ρόλος)
5. Σακ (αν θα μείνει)
6. Μεταγραφή στο 3
7. Μίλου (μένει-φεύγει)
8. 5άρι αντί Φαλ
9. 5άρι αντί Ράιτ
Τα υπόλοιπα ερωτηματικά αφορούσαν τους παίκτες από 14η θέση στο rotation και μετά
Φέτος μια εβδομάδα πριν τους τελικούς
1. Μοντέρο (αν θα έρθει η θα πάει NBA)
2. Μεταγραφή στο 3 αν και εφόσον (για εμένα πρέπει)
3. Πίτερς (φεύγει πιθανότατα) ή αντικαταστάτης
Πήγαμε δηλαδή από τα 9 ερωτηματικά στα 2 και κάτι ψιλά.
Αν και στη φετινή post season θα γίνουν τρελά ανοίγματα από ομάδες, άρα οι μεταγραφές θα είναι όλες δύσκολες και πολυδάπανες, με λίγη προσοχή και, ελπίζω, όχι βιασύνη θα είμαστε καλά.
υ.γ. Πίτερς μείνε, όχι για το αγωνιστικό, για να μείνουν άνεργοι οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι χωρίς ρεπορτάζ Ολυμπιακού.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τις τιμές άλλωστε που έχει το εστιατόριο ένα συμβόλαιο ακόμα το...βγάζει.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 1:19 pmΤο ατού μας για τον Πίτερς είναι μόνο το ότι του αρέσει η ζωή εδώ,έχει εγκλιματιστεί και έχει ανοίξει και δικό του εστιατόριο. Αγωνιστικά τον ίδιο ρόλο που είχε τόσα χρόνια μπορούμε να του προσφέρουμε
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα σαν τον χατζηγεωργιου θα ταν .. λες και του φάγαμε την γκομενα κάνειRivers15 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:35 pmΟ Μονεκε για μεταγραφη στην euroleague tv, μπας και απαλαχτουμε απο αυτους που περιγραφουν τωρα, θα ηταν μια πολυ τιμια επιλογηΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 12:33 pm
Οτζελέγιε, Μονέκε, Τζαμπάρι Πάρκερ, Ιζάια Μάικ, ο καθένας με τα υπέρ του και τα κατά του θα μπορούσε να είναι μια λύση.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο