Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
7
3%
Γκραντ
22
10%
Σορτς
30
13%
Ναν
9
4%
Τολιόπουλος
3
1%
Γκριγκόνις
48
21%
Καλαϊτζάκης
5
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
20
9%
Ντέιβις
8
3%
Χουάντσο
4
2%
Μήτογλου
13
6%
Σαμοντούροφ
5
2%
Λεσόρτ
9
4%
Φαρίντ
48
21%

Σύνολο ψήφων: 231
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 29, 2026 9:00 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2026 8:57 pm
Έτυχε να μου πουν κάποια πράγματα, οχι πολυ ενθαρρυντικά κατα τη γνωμη μου (οσον αφορα παίκτες - στοχους), αλλα κρατω μικρο καλάθι, για αυτό και δεν αναφέρω αλλά ονόματα. Ο Σμαιλαγκιτς ειχε πλακα. :secret:
κατσε δηλαδη δεν θα ζησουμε εποχες 95 με ντομινικ?

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Μάιος 29, 2026 9:02 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2026 6:34 pm
Ο Σμάιλαγκιτς πώς σας φαίνεται; :secret:
Ο σμαιλαγκιτς απο οταν ηταν στην παρτιζαν μου αρεσε πολυ . Εκανε ματσαρες απεναντι στον ταβαρες σαν στρετς πενταρι .

ΑΛΛΑ για να τον αφησε ο ομπραντοβιτς ετσι ευκολα να φυγει σημαινει οτι καπου καποιο προβλημα υπαρχει .

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Παρ Μάιος 29, 2026 9:05 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2026 9:00 pm
Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Έτυχε να μου πουν κάποια πράγματα, οχι πολυ ενθαρρυντικά κατα τη γνωμη μου (οσον αφορα παίκτες - στοχους), αλλα κρατω μικρο καλάθι, για αυτό και δεν αναφέρω αλλά ονόματα. Ο Σμαιλαγκιτς ειχε πλακα. :secret:
κατσε δηλαδη δεν θα ζησουμε εποχες 95 με ντομινικ?
Χαχαχχα
Πάντως, πραγματικά μακαρι να μην παμε για βόμβες απο ΝΒΑ ξανα.

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Παρ Μάιος 29, 2026 9:09 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Έτυχε να μου πουν κάποια πράγματα, οχι πολυ ενθαρρυντικά κατα τη γνωμη μου (οσον αφορα παίκτες - στοχους), αλλα κρατω μικρο καλάθι, για αυτό και δεν αναφέρω αλλά ονόματα. Ο Σμαιλαγκιτς ειχε πλακα.
viewtopic.php?f=296&t=2851&start=180

Εδώ είναι το κατάλληλο topic για να μάθουμε πραγματακια. :)

Τουλουμπα φέρε καφεδάκι στο παιδί :welcome: :lol:

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Παρ Μάιος 29, 2026 9:19 pm

SteveNashidis έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2026 9:09 pm
Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
viewtopic.php?f=296&t=2851&start=180

Εδώ είναι το κατάλληλο topic για να μάθουμε πραγματακια. :)

Τουλουμπα φέρε καφεδάκι στο παιδί :welcome: :lol:
Βάζω μπρος το Οκτάβια κι έρχομαι!

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
manos_89

a1greece
Reactions:

Παρ Μάιος 29, 2026 9:28 pm

Κοίταξα λίγο να δω τι μπορεί να έρθει ρεαλιστικά από το ΝΒΑ.
Για τη θέση του σέντερ υπάρχουν τα γνωστά:
Valanciunas, Achiuwa, Vucevic, Yabusele, ισως Nurkic (εξαρτάται με τι συμβόλαιο μπορεί να βρει). Αν φέρναμε 2 από αυτούς (Achiuwa + Vala) θα ήταν τοπ.

Στους forward το μόνο που ξεχώρισα είναι ο Fontechio.

Το ενδιαφέρον τώρα είναι στα guard όπου υπάρχει υπεραγαπημένος fantasiaka παίκτης, σταθερά underpaid στο ΝΒΑ, high iq floor general, που δεν έχει το physicality που θα θέλαμε ιδανικά, αλλά θα ήταν ένας δεύτερος Σλούκας στο γήπεδο, και εννοώ τον Tyus Jones. Είναι ίσως ο πιο ιδανικός παίκτης αν ψάχνουμε να έχουμε συνέχεια στο γήπεδο την ασφάλεια που μας δίνει ο Σλούκας. Σίγουρα θα πρέπει να τον κουμπώσουμε με έναν big guard και ίσως ο Οσμάν δεν ταιριάζει. Ο Οσμάν θα μου ταίριαζε με κάποιον γκαρντ που δεν θα είχε pure playmaking (που το έχει ο Jones).

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 29, 2026 10:06 pm

Δεν είναι απαραίτητα κακό να μην έχει μεταγραφικές βόμβες ο ΠΑΟ το καλοκαίρι. Για μένα είναι καλύτερο να κάνει 2-3 τίμιες προσθήκες (Μπαμπ, τίμιο 5αρι, τίμιο 3&Δ) παρά να φέρει Βαλα+Μπογκντανοβιτς. Το Χειζ, Ναν είναι αρκετό star power στα χέρια ενός καλού προπονητή.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 29, 2026 10:18 pm

plo koon έγραψε:
Δεν είναι απαραίτητα κακό να μην έχει μεταγραφικές βόμβες ο ΠΑΟ το καλοκαίρι. Για μένα είναι καλύτερο να κάνει 2-3 τίμιες προσθήκες (Μπαμπ, τίμιο 5αρι, τίμιο 3&Δ) παρά να φέρει Βαλα+Μπογκντανοβιτς. Το Χειζ, Ναν είναι αρκετό star power στα χέρια ενός καλού προπονητή.
Ισχύει. Μακάρι να έρθει τοπ κόουτς και να κάνει αυτός τον σχεδιασμό.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 29, 2026 10:30 pm

Μεταγραφες αεροδρομιου ειναι το τελευταιο που θελει ο παο. Εναν καλο δημιουργο με αμυν; θελει να πλαισιωσει τον ναν. Ο φορεστ που εχει κλεισει στην φενερ θα ηταν πολυ καλη επιλογη αλλα θα ξινιζε πολλους εδω. Το ιδιο και ο μακινταιρ.

Στους ψηλους θελει τουλαχιστον 2. Ο λεσορ αρχικα να παει δευτερος μεχρι να δεις σει τι κατασταση θα ειναι του χρονου. Βασικος ψηλος με two way στοιχεια και ας μην ειναι μαστερ στο pick n roll. Οπωσσηποτε να εχει rim protection, ποναει σε αυτο πολυ ο παο

Επισης ο χειζ να παει βασικο 3 και οχι 4 ετσι ωστε να ξεμπουκωσει ο χουαντσο. Εγω οσμαν θα εδιωχνα αλλα δεν ειμαι και τρελος φαν του ομολογουμενως

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 29, 2026 10:32 pm

plo koon έγραψε:
Ακριβώς.

Ακόμα και ο Σμαϊλαγκιτς που μάλλον αναφέρθηκε για πλάκα αν θα ήταν ας πούμε το 3ο 5αρι μας δεν θα ήταν καθόλου κακός.

Ένα 5αρι με σουτ που θα μπορούσε σε βαρύ σχήμα να παίξει και στο 4, μαζι με τον Λεσόρ και έναν αθλητικό ψηλό καλό αμυντικό.

Δηλαδή πόσο καλύτερο περιμένουμε να είναι το 3ο 5αρι.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Μάιος 29, 2026 10:34 pm

plo koon έγραψε:
Πάντως ακούγεται ότι μάλλον θα είναι Vala, Fonteccio και Badio και όχι Bogdanovic (που μάλλον δείχνει φυγή Osman;).

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 29, 2026 10:39 pm

TuTiS έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2026 10:34 pm
plo koon έγραψε:
Πάντως ακούγεται ότι μάλλον θα είναι Vala, Fonteccio και Badio και όχι Bogdanovic (που μάλλον δείχνει φυγή Osman;).
Αν τις μεταγραφές τις κάνει ο ΔΠΓ το πιστεύω ότι θα προσπαθούσε και για τους 3 αυτούς.

Αν μιλάμε για Ζοτς δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει άλλους 2 με στατους σταρ. Πόσο μάλλον αν κανένας από αυτούς τους δυο δεν είναι άσσος.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μάιος 30, 2026 2:43 am

ο φοντεκιο εχτες ελεγε οτι θελει να μεινει ΝΒΑ και μαιαμι..νομιζω ο γιωργος ειχε και ινσαιντ ινφο και μας το ειχε γραψει πριν κατι βδομαδες αυτο.Οποτε αποκλειεται να κλεισει πριν τον σεπτεμβρη..

του βαλα καπου ειδα οτι παλι δεν ειναι στο χερι του,περιμενει να του πουν αν τον κρατησουν η οχι.

Αμα για καποιο λογο δεν ειναι μουφες (που φαινεται οτι ειναι) τσαμπα προσπαθουνε για τον ζοτς..αν βλεπει αυτος παικτες να κλεινουν απο τον δπγ δεν παιζει να γυρισει.Εκτος και εχει υπογραψει ηδη και το κρατανε μυστικο.

manos_89

a1greece
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2026 7:08 am

εγώ συνεχίζω τις ονειροβασίες με παίκτες από NBA και φτιάχνω το εξής ρόστερ:
1) Tyus Jones, Σλούκας, Weiler-Babb, Τολιόπουλος
2) Nunn, Grant
2-3) Matisse Thybulle (γίνεται free agent στα 29 του μετά από συμβόλαιο 11 εκ. Δύσκολα θα προσεγγίσει αυτό το νούμερο και νομίζω θα κινηθεί γύρω στα 4-5 εκατομμύρια δολλάρια, δηλαδή περίπου 2-2.5 καθαρά, δηλαδή με 3-3.5 καθαρά σε € παίζει και να έρχεται. Τρομερός αμυντικός και αρκετά καλός σουτέρ που αγγίζει το 40% τα τελευταία, πρότυπο 3&D παίκτη. Μόνο αρνητικό ότι είχε σοβαρό τραυματισμό πρόπερσι.
3) Ρογκαβόπουλος, Osman (πιο περιορισμένος ρόλος στον Osman γιατί ο Ρογκαβόπουλος σιγά σιγά θα είναι πιο χρήσιμος και πρέπει να τον περάσει στο rotation)
4) Juancho, Hayes Davis, Μήτογλου
5) Valanciunas, Lessort, Gabriel

Κάθε 5άδα που βγαίνει θα έχει πάντα έναν τρομερό οργανωτή και 2-3 πολύ καλούς αμυντικούς.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Μάιος 30, 2026 9:10 am

Παιδιά τι εννοείτε οτι δεν θέλει μεταγραφες αεροδρομίου.

Ο Βάλα με τρομαζει και μονο στην ιδέα...

Εγώ επιμένω οτι αν είναι να ψωνίσετε ενα γκαρντ, αυτο δεν πρέπει να είναι ο Μπαντιο αλλα ενας on ball PG. Αν σας αφήσουμε το CMM για μένα είναι 100% φιτ. Ο Μπαμπ είναι επίσης πολυ καλο φιτ.

Αν τώρα ο Μπαντιο έρχεται για να παίξει ταιρι με Σλουκα να τον καλύψει αμυντικά τότε ως δεύτερη προσθηκη γκαρντ είναι μια χαρά.

Δεδομένου Ρογκα που σαν πρότζεκτ αξίζει στήριξη, αν πάτε για 3αρι, ό,τι χαρακτηριστικά και να έχει για μένα δεν χωράει ο Οσμάν, που αν και παικταρας, θα προτιμούσα στη θεση του ενα πιο ευκινητο 2-3αρι (ο Ρογκα καλύπτει την απαίτηση για μακρύ 3&D τριαρι).

Τέλος καταλαβαίνω οτι οι φίλοι του παο εχουν μια τρομερή απογοήτευση με το Μητογλου, αλλα είστε έτοιμοι να τον βγάλετε εκτός 12αδας σταθερά;

Για εμένα θέλετε 1 7footer (Βαλα). Τον Λεσορτ ως mobile ψηλο, και μια χαρά είναι ο Μητογλου για 5ος ψηλος

ΥΓ: η μόνη ένσταση είναι ποια περιμένετε να είναι η κατάσταση του Λεσορτ του χρόνου. Αν λχ δεν περιμένετε πλήρη ανάκαμψη, τότε όντως ενας Ατσιουα ή Μπασει είναι μια ασφάλεια

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”