Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν πειραζει την τεταρτη θα του φυγουν οι μαγκιεςnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 4:46 pmΟ Λεσόρ κάνει τον καμπόσο απέναντι σε ομάδα με 1/20 του μπατζετ αντί να συγκεντρωθεί στο ματς. Στη Βαλενθια δεν είχε κολπάκια όμως![]()
-
nikkal

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λεσορ (δυστυχώς) ασχολείται πλέον περισσότερο με αυτά που κοροϊδεύουμε...nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 4:46 pmΟ Λεσόρ κάνει τον καμπόσο απέναντι σε ομάδα με 1/20 του μπατζετ αντί να συγκεντρωθεί στο ματς. Στη Βαλενθια δεν είχε κολπάκια όμως![]()
Μίρλα, γκρίνια, εξυπνάδες κ.λπ.
Γενικά, η αμετροέπεια δεν κάνει καλό...
Στα δύσκολα βάζεις το κεφάλι κάτω και δουλεύεις και δεν κάνεις μαγκιές...
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αταμάν: «Παίξαμε σαν Παναθηναϊκός- Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»
«Παίξαμε τέλειο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο, σαν Παναθηναϊκός. Δείξαμε χαρακτήρα στην άμυνα και στην επίθεση, παίξαμε έξυπνα. Δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλό για εμάς ότι κερδίσαμε σε αυτή την ατμόσφαιρα. Σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Τώρα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».
πηγή: SDNA
{ Παρακαλώ να περάσει το ποστ .... δεν βρίζω
}
«Παίξαμε τέλειο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο, σαν Παναθηναϊκός. Δείξαμε χαρακτήρα στην άμυνα και στην επίθεση, παίξαμε έξυπνα. Δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλό για εμάς ότι κερδίσαμε σε αυτή την ατμόσφαιρα. Σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Τώρα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».
πηγή: SDNA
{ Παρακαλώ να περάσει το ποστ .... δεν βρίζω
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει καταργηθεί κάθε νομός προπονητικής λογικής. Πραγματικά, με έχει πειράξει εμένα που είμαι Ολυμπιακός. Δεν το αξίζει αυτό ο Παναθηναϊκός. Εύχομαι πραγματικά το τιμόνι να το πιάσει ένας ικανός, ρεαλιστής προπονητής. Στο κάτω-κάτω, η πρώτη ομάδα που ωφελείται από έναν δυνατό Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός και τούμπαλιν.
Μακριά από οπαδικές λογικές, να τα λέτε και στους κοντινούς σας ανθρώπους. Το μόνο που προσφέρει είναι αχρείαστη τοξικότητα και πόλωση.
Βλέπουμε, αναλύουμε το μπάσκετ, ναι υποστηρίζουμε την ομάδα μας σε φίλαθλα πλαίσια ως εκεί. Όλα τα άλλα μακριά.
Μακριά από οπαδικές λογικές, να τα λέτε και στους κοντινούς σας ανθρώπους. Το μόνο που προσφέρει είναι αχρείαστη τοξικότητα και πόλωση.
Βλέπουμε, αναλύουμε το μπάσκετ, ναι υποστηρίζουμε την ομάδα μας σε φίλαθλα πλαίσια ως εκεί. Όλα τα άλλα μακριά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ανίκανος προπονητής με 3 Ευρωλίγκες και ένα σωρό τίτλους στην καριέρα του, δεν υφίσταται παρά μόνο στο μυαλό σου.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:16 pmΈχει καταργηθεί κάθε νομός προπονητικής λογικής. Πραγματικά, με έχει πειράξει εμένα που είμαι Ολυμπιακός. Δεν το αξίζει αυτό ο Παναθηναϊκός. Εύχομαι πραγματικά το τιμόνι να το πιάσει ένας ικανός, ρεαλιστής προπονητής. Στο κάτω-κάτω, η πρώτη ομάδα που ωφελείται από έναν δυνατό Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός και τούμπαλιν.
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βλέπω την εικόνα της ομάδας και τις δηλώσεις του και αυτό κρίνω. Και αν με ρωτάς, αυτό το λέω τοξικό mindset. Εύχομαι ό,τι καλύτερο.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:19 pmΑνίκανος προπονητής με 3 Ευρωλίγκες και ένα σωρό τίτλους στην καριέρα του, δεν υφίσταται παρά μόνο στο μυαλό σου.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:16 pmΈχει καταργηθεί κάθε νομός προπονητικής λογικής. Πραγματικά, με έχει πειράξει εμένα που είμαι Ολυμπιακός. Δεν το αξίζει αυτό ο Παναθηναϊκός. Εύχομαι πραγματικά το τιμόνι να το πιάσει ένας ικανός, ρεαλιστής προπονητής. Στο κάτω-κάτω, η πρώτη ομάδα που ωφελείται από έναν δυνατό Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός και τούμπαλιν.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου, εγώ τα λέω αυτά από πέρσυ. Δεν λέω ψέματα. Αν κρίνω λάθος, οκ. Μακάρι αν το θέτεις έτσι. Είναι κρίμα με τέτοια παιχτρόνια να εμφανίζετε τέτοια εικόνα. Μπορεί να μην το πιστεύεις, είναι καλοπροαίρετο το σχόλιο μου.
Μπορεί να μην έχει 100% την ευθύνη ο προπονητής, το δέχομαι. Έχει όμως το πιο μεγάλο ποσοστό ευθύνης.
Και μια τελευταία κουβέντα, τι να τον κάνω έναν ικανότατο προπονητή αν έχει τέτοιο mindset; Οχι, θα πήγαινα στον αμέσως λιγότερο ικανό, που όμως να είναι ο κύριος των αποδυτηρίων και να μην προκαλεί συνεχώς.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο