Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Φετος η ομαδα ειναι εξαιρετικη.
Ακομα και ο Μορις με τον Ντιλικινα εχουν ενσωματωθει πληρως και βοηθουν σημαντικα καθως και οι δυο εχουν ανεβασει στροφες τελευταια. Ακομα κ ο Μορις φαινεται εντελως αλλος παικτης.. Πολυ πιο αποφασιστικος με βελτιωμενο πρωτο βημα κ καλυτερη φυσικη κατασταση. Και φυσικα ο καλος Μορις δεν ειναι τυχαιος παικτης..
Ο Μπαρτζωκας θα πρεπει να εχει μεγαλο πονοκεφαλο για το αν θα κανει καποια αλλαγη πριν απ τους τελικους κ ποια θα ειναι αυτη.
Το μονο που μενει φετος ειναι να κατακτηθει το πρωταθλημα χωρις ηττα!
Ακομα και ο Μορις με τον Ντιλικινα εχουν ενσωματωθει πληρως και βοηθουν σημαντικα καθως και οι δυο εχουν ανεβασει στροφες τελευταια. Ακομα κ ο Μορις φαινεται εντελως αλλος παικτης.. Πολυ πιο αποφασιστικος με βελτιωμενο πρωτο βημα κ καλυτερη φυσικη κατασταση. Και φυσικα ο καλος Μορις δεν ειναι τυχαιος παικτης..
Ο Μπαρτζωκας θα πρεπει να εχει μεγαλο πονοκεφαλο για το αν θα κανει καποια αλλαγη πριν απ τους τελικους κ ποια θα ειναι αυτη.
Το μονο που μενει φετος ειναι να κατακτηθει το πρωταθλημα χωρις ηττα!
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Να πω την αμαρτία μου ρε παίδες;
Θα την πω κι ας βραχώ:) Μου αρέσει πολύ ο Ντιλικινά! Πάρα πολύ!! Τι μέγεθος, τι στυλ, τι αποτελεσματικότητα, κι όλα αυτά αθόρυβα... Δεν ξέρω, ή μάλλον ξέρω τι θα πείτε παίξαμε με ΑΕΚ κτλ, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ σόρρυ. Τώρα κάψτε με στην πυρά!!
Κι ο Μόρις έχει ανέβει πολύ. Δεν τον θέλω έξω τον Ντίλι με ΠΑΟ.
Θα την πω κι ας βραχώ:) Μου αρέσει πολύ ο Ντιλικινά! Πάρα πολύ!! Τι μέγεθος, τι στυλ, τι αποτελεσματικότητα, κι όλα αυτά αθόρυβα... Δεν ξέρω, ή μάλλον ξέρω τι θα πείτε παίξαμε με ΑΕΚ κτλ, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ σόρρυ. Τώρα κάψτε με στην πυρά!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Σάβ Μάιος 30, 2026 7:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το συζητώ για Τζόζεφ. Μέσα οπωσδήποτε.karamelitsa έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 7:34 pmΠρέπει όμως να αφήσεις κάποιους έξω αναγκαστικά….δεν είναι χάλια και οι 2, αλλά και ο Τζόζεφ βοήθησε πολύ και ο Μακισικ κλασικά κάνει καλά ματς με τον Παναθηναϊκό που δεν μπορούν να τον σταματήσουν….δυσκολη απόφαση..
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για κάτι τέτοια υπάρχουν γκρουπ σαν την κιμωλία. Δεν κρίνουμεkite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 7:32 pmΝα πω την αμαρτία μου ρε παίδες;
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σαν ενας πλατανος που εχουμε στο χωριο .kite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 7:32 pmΝα πω την αμαρτία μου ρε παίδες;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο κite στα του παο γράφει με λογική, με την ομάδα του κάτι παθαίνει.. ιδανικά θα άφηνε εξω Φουρνιε Ντόρσεϊ για Όμηρο ντιλικιναSbioTech έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 7:39 pmΓια κάτι τέτοια υπάρχουν γκρουπ σαν την κιμωλία. Δεν κρίνουμεkite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 7:32 pmΝα πω την αμαρτία μου ρε παίδες;
![]()
![]()
- benchwarmer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Τζόουνς έμεινε εκτός λόγω του ροτέισιον των ξένων.
Αυτός που ήταν εκτός και από 12άδα έγινε 11άδα ήταν ο Ντόρσεϊ (Έλληνας δηλαδή) που χτύπησε προχθές.
Τώρα όσον αφορά την 8άδα ξένων για τους τελικούς, αν δεν κάνω λάθος έχουμε δικαίωμα μόνο για μία αλλαγή. Η λογική λέει ότι θα είναι ο Τζόσεφ αντί του Μόρις, αλλά σίγουρος δεν μπορώ να είμαι. Ούτε για το τι θεωρώ εγώ το σωστό, ούτε για το τι θα κάνουν στην ομάδα.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι το παει λόγω αναγκαστικής παρουσίας 6 Ελλήνων. Αλλιως θα ήθελε 3 σέντερ στη 12αδαkojito έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 8:06 pmDorsey έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων και Jones-Fournier κόπηκαν από την εξάδα των ξένων. Δεν έχουμε παραπάνω παίκτες για Ελλάδα, 6 Έλληνες+8 ξένους (εκ των οποίων δύο πρέπει να κόβονται σε κάθε ματς)+τον Μπουρνελέ. Στο 5 έχουμε τρεις ξένους οπότε σε κάθε ματς ένας κόβεται, συνήθως έτσι το πάει.
Τουλάχιστον φετος έμαθε και εχει 3 σέντερ στην 8αδα. Μην πάμε παλι τελικούς με ενα 5αρι.
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν αναφέρεσαι στο 2024 νομίζω δεν ίσχυε αυτό με την 8αδα. Κάναμε την τελευταία αλλαγή πριν χτυπήσει ο Φάλ και ο Ράιτ είχε κοπεί δεν μπορούσε να ξαναμπεί.SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 8:15 pm
Τουλάχιστον φετος έμαθε και εχει 3 σέντερ στην 8αδα. Μην πάμε παλι τελικούς με ενα 5αρι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο