Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:08 pm

big_lebowski έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:03 pm
Νομίζω ήμουν σαφής (οπως κι ο Σακ) ούτε αποδόμηση ούτε τίποτα

Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου ο Λαιλς ήταν μπροστά από τον Σασα(άρα κάποιοι διαφωνούν στα περί καθολικής ανωτερωτητας) ,αυτό έγραψε κι ο Σακ σε αυτό συμφώνησα.Αν ερχόταν ποτέ εδώ, δε θα ερχόταν για πισω.
Στο ΝΒΑ ο Λαιλς ισως να ηταν πιο ταιριαστος. Εδω μιλαμε για ευρωλιγκα και ο Σασα σε αΥτο το στυλ παιχνιδιου ειναι πολυ καλυτερος παικτης.

Δεν θα ερχοταν για πισω απο οποιονδηποτε δεν ειναι για 2ος.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:11 pm

Djole77 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:06 pm
BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:01 pm

Κόντεψα να πνιγώ απ'τα γέλια ρε'συ...
Βλεπωντας ΠΑΟ φετος πρεπει ν το εχεις συνηθισει :D :D
Εγώ παραξενεύτηκα που δε σου κάνει ο Κόλσον, αλλά προφανώς είδες μόνο το 7,1 πόντοι και σου φάνηκε "λίγος". Ενώ φέτος ήταν παίκτης οικονομίας, με πολύ καλά ποσοστά και συνεισφορά σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Κυρ Μάιος 31, 2026 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:13 pm

big_lebowski έγραψε:
Δεν γίνεται να υπάρξει το απαραίτητο nuance μερικές φορές. Οτιδήποτε δεν έχει τους ήρωες μας στην καλύτερη θέση του κόσμου είναι επίθεση, αφήγημα, αποδόμηση, κόμπλεξ κλπ. Οποιαδήποτε κριτική είναι «επίθεση» στους παίκτες, προπονητές, προέδρους, είναι ζήλια, είναι ό,τι άλλο θες.

Νταξ, γίνονται αυτά, τι να κάνουμε τώρα; Με τον καιρό στο φόρουμ μαθαίνεις ποτέ μπορείς να κάνεις κουβέντα και πότε όχι. Καμία φορά μπορεί να βαριέσαι και να γουστάρεις να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, δεκτό κι αυτό.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:15 pm

εγω παντως εννοουσα οτι ο λαιλς και ο γιαμπουσελε δεν θα πανε πουθενα για 2οι ποσο μαλιστα καπου που υπαρχει ο βεζενκοφ.Τωρα ποιος ειναι καλυτερος απο αυτους λιγη σημασια εχει,εμεις τον σασα εχουμε που ειναι και ελληνας.

Παντως εχτες εβγαινε ο πιτερς καλυτερος του βεζε,σημερα ο βεζε βγαινει ο καλυτερος παικτης της ευρωπης..γενικα ακρη δεν βγαινει :lol:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:17 pm

nikolas_asteri έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Δεν γίνεται να υπάρξει το απαραίτητο nuance μερικές φορές. Οτιδήποτε δεν έχει τους ήρωες μας στην καλύτερη θέση του κόσμου είναι επίθεση, αφήγημα, αποδόμηση, κόμπλεξ κλπ. Οποιαδήποτε κριτική είναι «επίθεση» στους παίκτες, προπονητές, προέδρους, είναι ζήλια, είναι ό,τι άλλο θες.

Νταξ, γίνονται αυτά, τι να κάνουμε τώρα; Με τον καιρό στο φόρουμ μαθαίνεις ποτέ μπορείς να κάνεις κουβέντα και πότε όχι. Καμία φορά μπορεί να βαριέσαι και να γουστάρεις να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, δεκτό κι αυτό.
καλα κυριως ενας με πολλα προφιλ το κανει,μολις τρωει 2 μερες οφ στο ενα μπαινει απο το αλλο :lol:

λεξεις κλειδια για να τον καταλαβεις΄- τι αλλο θα ακουσουμε,ιμοτζι απο κινητο με γελακια,αφηγημα..και κυριως ακομα και καλημερα να χω γραψει εγω συγκεκριμενα,θα απαντησει ειναι τι αλλο θα ακουσουμε ειναι νυχτα γιατι μισεις τον μπαρτζωκα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Κυρ Μάιος 31, 2026 5:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:07 pm
EL_Insider έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 4:07 pm
Ο λαιλς καλύτερος του βεζενκοφ 😂. Τι άλλο θα ακούσουμε. Αλλά εντάξει αφού δεν μας βγήκε το αφήγημα με Μπαρτζώκα ας πιάσουμε βεζενκοφ τώρα.
για αρχη μην καρφωνεσαι τοσο για το ποιος εισαι..μονο εσυ ο μοντεκριστο και ο τζειτ δεν καταλαβαινουν τι γραφεται και απαντανε ετσι,γιατι αραγε?δευτερον δεν εχεις δει ποτε σακραμεντο μαλλον.
Έλα βρε Πουαρό μας βρήκες 😂😂
Αυτή τη ψύχωση σου να προσπαθείς να συνδέσεις άτομα με παλιά account πρέπει να τη κοιτάξεις.

Μια χαρά καταλαβαίνουμε τι υπόνοεις καθε φορά. Είπαμε αφού μας έκανε να κάνουμε κωλοτουμπα ο Μπαρτζώκας πιάνουμε το 2ο αγαπημένο μας θέμα τον βεζενκοφ.
Τώρα για τα περί Σακραμέντο έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το να βλέπω τον Κολοσσό του NBA 😂.

Ο λαιλς πάντως ήταν χρόνια NBA γνώριζε το σύστημα και κάλυπτε συγκεκριμένο ρόλο. Δεν μου κάνει περίεργο να ήταν μπροστά από βεζενκοφ στην πρώτη του χρονια. Αν δεν κάνω λάθος ο βεζενκοφ είχε και ένα τραυματισμό που τον πήγε πίσω.Και πάλι βέβαια το ποιος παίζει περισσότερο σε μια ομάδα του NBA δεν λέει κάτι. Αλλιώς να υποθέσουμε πως ο κάθε ρολισυας ΝΒΑ είναι καλύτερος από MVP euroleague. Που το το έχουμε δει ότι δεν ισχύει.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:18 pm

nikolas_asteri έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Αντίστοιχα έχουμε φτάσει να μηδενίζουμε, να απαξιώνουμε, να ειρωνευόμαστε παίκτες, προπονητές, προέδρους ή όποιον άλλον, και κάθε φορά που κάποιος μας εγκαλεί (και δικαιολογημένα) για αυτό, να κοτσάρουμε ένα "κάνω κριτική, απαγορεύεται;" για να δικαιολογήσουμε ό,τι λέμε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:21 pm

EL_Insider έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:07 pm

για αρχη μην καρφωνεσαι τοσο για το ποιος εισαι..μονο εσυ ο μοντεκριστο και ο τζειτ δεν καταλαβαινουν τι γραφεται και απαντανε ετσι,γιατι αραγε?δευτερον δεν εχεις δει ποτε σακραμεντο μαλλον.
Έλα βρε Πουαρό μας βρήκες 😂😂
Αυτή τη ψύχωση σου να προσπαθείς να συνδέσεις άτομα με παλιά account πρέπει να τη κοιτάξεις.

Μια χαρά καταλαβαίνουμε τι υπόνοεις καθε φορά. Είπαμε αφού μας έκανε να κάνουμε κωλοτουμπα ο Μπαρτζώκας πιάνουμε το 2ο αγαπημένο μας θέμα τον βεζενκοφ.
Τώρα για τα περί Σακραμέντο έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το να βλέπω τον Κολοσσό του NBA 😂.

Ο λαιλς πάντως ήταν χρόνια NBA γνώριζε το σύστημα και κάλυπτε συγκεκριμένο ρόλο. Δεν μου κάνει περίεργο να ήταν μπροστά από βεζενκοφ στην πρώτη του χρονια. Αν δεν κάνω λάθος ο βεζενκοφ είχε και ένα τραυματισμό που τον πήγε πίσω.Και πάλι βέβαια το ποιος παίζει περισσότερο σε μια ομάδα του NBA δεν λέει κάτι. Αλλιώς να υποθέσουμε πως ο κάθε ρολισυας ΝΒΑ είναι καλύτερος από MVP euroleague. Που το το έχουμε δει ότι δεν ισχύει.
ναι εγω να κοιταξω την ψυχωση ,που με 3 προφιλ μπαινεις και με ταγκαρεις μονιμως,αν εισαι γυναικα να το συζητησουμε,με αντρες δεν παω ατυχησες.

αμα βρεις να εχω πει εγω οτιδηποτε για τον βεζε που ειμαι απο τους λιγους υποστηρικτες κερδιζεις παγωτο.

Christofis

allstar
Reactions:

shaq7 έγραψε:
εγω παντως εννοουσα οτι ο λαιλς και ο γιαμπουσελε δεν θα πανε πουθενα για 2οι ποσο μαλιστα καπου που υπαρχει ο βεζενκοφ.Τωρα ποιος ειναι καλυτερος απο αυτους λιγη σημασια εχει,εμεις τον σασα εχουμε που ειναι και ελληνας.

Παντως εχτες εβγαινε ο πιτερς καλυτερος του βεζε,σημερα ο βεζε βγαινει ο καλυτερος παικτης της ευρωπης..γενικα ακρη δεν βγαινει :lol:

Ο Λαιλς θα μπορουσα να ερθει περυσι ωστε να ειναι 4-5αρι με Μιλου και Χολ. Με Σασα Μιλου Χολ και Ταιρικ δεν προκειται να ερθει. Ο Γιαμπουσελε το ιδιο και ακομη χειροτερα καθως πεντε μπορει να παιξει ακομη λιγοτερο απο τον Λαιλς.

Ο μονος πραγματικος παικταρας απο τονπανω ραφι που θα δεχοταν να ερθει θα ηταν ο Μετου λογω του τραυματισμου του αντε και ο Λεντει λογω παρελθοντος και ηλικιας.
Εγω απλα δεν μπορω να πρεπει να κραζουμε παντα καποιον ειδικα μετα απο κατακτηση ευρωλιγκας. Και οι 12 του φαιναλ φορ ηταν συγκλονιστικοι για οσο αγωνιστηκαν. Ο πιτερς βγηκε μπροστα και εχει το δικαιωμα να αποφασισει το καλυτερο για την καριερα του. Εγω προσωπικα θα ηθελα να μεινει αλλα εχει το καθε δικαιωμα να θελει να αποχωρησει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Κυρ Μάιος 31, 2026 5:25 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Djole77

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:22 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:11 pm
Djole77 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:06 pm

Βλεπωντας ΠΑΟ φετος πρεπει ν το εχεις συνηθισει :D :D
Εγώ παραξενεύτηκα που δε σου κάνει ο Κόλσον, αλλά προφανώς είδες μόνο το 7,1 πόντοι και σου φάνηκε "λίγος". Ενώ φέτος ήταν παίκτης οικονομίας, με πολύ καλά ποσοστά και συνεισφορά σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.
οσα ματς τον ειδα φετος (τα δικα μας συν καποια αλλα δυνατα ματσακια) δεν μου αρεσε. Γενικα μου φανηκε πεσμενος. Οπως ειπα δεν θεωρω πως μπορει να αναπληρωσει το κενο του Peters.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:25 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ο Λαιλς θα μπορουσα να ερθει περυσι ωστε να ειναι 4-5αρι με Μιλου και Χολ. Με Σασα Μιλου Χολ και Ταιρικ δεν προκειται να ερθει. Ο Γιαμπουσελε το ιδιο και ακομη χειροτερα καθως πεντε μπορει να παιξει ακομη λιγοτερο απο τον Λαιλς.

Ο μονος πραγματικος παικταρας απο τονπανω ραφι που θα δεχοταν να ερθει θα ηταν ο Μετου λογω του τραυματισμου του.
γενικα και ο λαιλς η ο γιαμπου δεν ξερουμε αν ψηνονται να παιζουν στο 5..παντως τετοιοι παικτες δεν θα δεχτουν ρολο πισω απο σασα και πισω απο μιλου..θα πανε καπου για πρωτα ονοματα.

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:26 pm

shaq7 έγραψε:

Λίγο πιο πάνω γράφεις ότι ο λαιλς είναι για να παίζει μπροστά από βεζενκοφ. :drunk:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:28 pm

EL_Insider έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:26 pm
shaq7 έγραψε:

Λίγο πιο πάνω γράφεις ότι ο λαιλς είναι για να παίζει μπροστά από βεζενκοφ. :drunk:
ε καλα αλλη φορα θα γραφω κυριολεκτικα τι εννοω με ολοκληρες παραγραφους να τα καταλαβαινεις και εσυ

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:30 pm

E αφού δε θα πάει για δεύτερος, μπροστά δε θα ήταν? :oops:

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:31 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:25 pm
Christofis έγραψε:

Ο μονος πραγματικος παικταρας απο τονπανω ραφι που θα δεχοταν να ερθει θα ηταν ο Μετου λογω του τραυματισμου του.
γενικα και ο λαιλς η ο γιαμπου δεν ξερουμε αν ψηνονται να παιζουν στο 5..παντως τετοιοι παικτες δεν θα δεχτουν ρολο πισω απο σασα και πισω απο μιλου..θα πανε καπου για πρωτα ονοματα.
Καλα και ο Λαιλς φετος πηγε σε μια Ρεαλ με Χεζονια, Ντεκ, Οκεκε, Γκαρουμπα, Φερναντο και Ταβαρες.

Δεν ειναι θεμα να πας πισω. Εγω πιστευω περσι με Χολ, Μιλου Σασα θα ερχοταν. Καθως θα ειχε αιγουρακι 20-25 λεπτα. 21 επαιζε στη ρεαλ. Φετος δεν θα ερχοταν με τιποτα. Αν και τον θεωρω παικτη που οποιος του τα σκασει θα παει τρεχοντας

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”