Σχόλια για το ματς εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι οποιαδήποτε posts παραβιάζουν τους κανονισμούς του φόρουμ και αφορούν θέματα διαιτησίας, παρασκηνιακά, επιτίθενται σε άλλους χρήστες κτλ. θα διαγράφονται και θα επισύρουν την ανάλογη ποινή.
Τελικοί GBL, Game 1 : Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός (03/06, 21:00)
Συντονιστής: Captains
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτο ματς για την φετινή σειρά τελικών της Basket League με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα έδρας και να υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, με τον Ολυμπιακό να προέρχεται από την κατάκτηση της Euroleague και να έχει την ψυχολογία στα ύψη, ενώ στον Παναθηναϊκό ο πρόσφατος αποκλεισμός από την Valencia στα play-offs της διοργάνωσης έχει προκαλέσει τριγμούς. Οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ στα ημιτελικά με δύο εύκολες νίκες, ενώ οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά έστω κι έτσι πέτυχαν τον στόχο τους.
Σχόλια για το ματς εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι οποιαδήποτε posts παραβιάζουν τους κανονισμούς του φόρουμ και αφορούν θέματα διαιτησίας, παρασκηνιακά, επιτίθενται σε άλλους χρήστες κτλ. θα διαγράφονται και θα επισύρουν την ανάλογη ποινή.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποτέ δε ξέρεις αλλά δε νομίζω 3-0.
Βοηθάει και το φορματ που είναι 1-1 οχι δυο σερί στην έδρα του καθενός όπως Ευρωλίγκα.
Δε θα μου κάνει εντύπωση να πάρουμε το πρώτο στο ΣΕΦ αλλά μετά να χάσουμε 3-1.
Το 3-1 μου φαίνεται το πιο πιθανό.
Δυστυχώς αν η τρίτη νίκη του Ολυμπιακού είναι στο ΟΑΚΑ δε βλέπω να τελειώνει το παιχνίδι.
Βοηθάει και το φορματ που είναι 1-1 οχι δυο σερί στην έδρα του καθενός όπως Ευρωλίγκα.
Δε θα μου κάνει εντύπωση να πάρουμε το πρώτο στο ΣΕΦ αλλά μετά να χάσουμε 3-1.
Το 3-1 μου φαίνεται το πιο πιθανό.
Δυστυχώς αν η τρίτη νίκη του Ολυμπιακού είναι στο ΟΑΚΑ δε βλέπω να τελειώνει το παιχνίδι.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αίσθηση μου ότι και οι δύο ομάδες βαριουνται φέτος για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία
Νομίζω από κεκτημένη ταχύτητα το πρώτο ματς θα είναι του Ολυμπιακού
Μετά πρέπει κατέβει σοβαρός για να κερδίσει
Δεν το συζητάμε ότι αν δεν είναι σοβαρός ο Παναθηναϊκός αντίστοιχα, θα πάει 3-0 ή 3-1
Προσωπικά δεν το θεωρώ δεδομένο το πρωτάθλημα ακόμα , θα φανεί στα πρώτα δύο ματς κατά που γέρνει η μπίλια
Νομίζω από κεκτημένη ταχύτητα το πρώτο ματς θα είναι του Ολυμπιακού
Μετά πρέπει κατέβει σοβαρός για να κερδίσει
Δεν το συζητάμε ότι αν δεν είναι σοβαρός ο Παναθηναϊκός αντίστοιχα, θα πάει 3-0 ή 3-1
Προσωπικά δεν το θεωρώ δεδομένο το πρωτάθλημα ακόμα , θα φανεί στα πρώτα δύο ματς κατά που γέρνει η μπίλια
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα χαλάσω την επικρατούσα άποψη αλλά βλέπω ότι στον ολυμπιακό κυριαρχούν τα μεταγραφικά τα Αλεκ μείνε, κάνεις δεν ασχολείται με τους τελικούς. Υπάρχει γενικά (και πολύ λογικά) μια μέθη από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Το εμπόδιο της ΑΕΚ ήταν πολύ χαμηλό για συμπεράσματα.
Αντίθετα στον Παναθηναϊκό νομίζω θα υπάρχει πείσμα για τον τίτλο. Οχι λόγω δηλώσεων Αταμαν (δεν του δίνει και κανένας σημασία πιστεύω) αλλά δείτε πχ δηλώσεις Λεσορ. Οι παίκτες θα δείξουν εγωισμό και νομίζω ότι θα δούμε ανέλπιστα εικόνα gsme1 με Valencia. Φοβάμαι πολύ το break, μακάρι να διαψευστώ.
Αντίθετα στον Παναθηναϊκό νομίζω θα υπάρχει πείσμα για τον τίτλο. Οχι λόγω δηλώσεων Αταμαν (δεν του δίνει και κανένας σημασία πιστεύω) αλλά δείτε πχ δηλώσεις Λεσορ. Οι παίκτες θα δείξουν εγωισμό και νομίζω ότι θα δούμε ανέλπιστα εικόνα gsme1 με Valencia. Φοβάμαι πολύ το break, μακάρι να διαψευστώ.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και για την ευρωλιγκα τα ιδια λεγατε παντως προοσχη γιατι στην ομαδα ασχολουνται με τα μεταγραφικαNikBot έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 8:01 pmΘα χαλάσω την επικρατούσα άποψη αλλά βλέπω ότι στον ολυμπιακό κυριαρχούν τα μεταγραφικά τα Αλεκ μείνε, κάνεις δεν ασχολείται με τους τελικούς. Υπάρχει γενικά (και πολύ λογικά) μια μέθη από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Το εμπόδιο της ΑΕΚ ήταν πολύ χαμηλό για συμπεράσματα.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα επαναφέρω την επικρατούσα άποψη, γιατί από όσα είδα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν διέκρινα κανένα πείσμα για τον τίτλο, ούτε εγωισμό ούτε τίποτα. Προβλέπω μπρέικ στο 2ο παιχνίδι και ένα καθώς πρέπει ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε.NikBot έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 8:01 pmΘα χαλάσω την επικρατούσα άποψη αλλά βλέπω ότι στον ολυμπιακό κυριαρχούν τα μεταγραφικά τα Αλεκ μείνε, κάνεις δεν ασχολείται με τους τελικούς. Υπάρχει γενικά (και πολύ λογικά) μια μέθη από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Το εμπόδιο της ΑΕΚ ήταν πολύ χαμηλό για συμπεράσματα.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω απλά εμείς σαν οπαδοί - φίλαθλοι είμαστε λίγο πολύ στο ίδιο μουντ με την ομάδα και όπως ο κοουτς έχει προσπαθήσει να εχει τους παίκτες συγκεντρωμένους έτσι κι εμείς προσπαθούμε να μην θεωρήσουμε το πρωτάθλημα δεδομένο ( γιατί ποτέ δεν είναι)
Σύμφωνα με την εικόνμα των 2 ομάδων όλη τη σεζόν, σαφώς Ολυμπιακός. Αλλά αυτό είναι μέρος της αλήθειας όχι ΟΛΗ η αλήθεια
Θα παίξουμε απέναντι σε παικταράδες, δεν γίνεται να λες για 3-0 ελαφρά τη καρδία . Πρέπει να φανεί στο παρκέ
Την Τετάρτη δεν θα την κρίνω, πιστεύω θα το πάρει η κεκτημένη ταχύτητα του ευρωπαικού και το πλεονέκτημα έδρας. Το ματς στο ΟΑΚΑ θα δείξει προς τα που πάει . Αν έχουμε κάνει το 2-1 στο ΣΕΦ, εκεί πιστεύω ότι και διπλό στο ΟΑΚΑ είναι εφικτότατο για να πάει 3-1 πχ
ΑΝ κάνουμε την Παρασκευή μπρεικ , πάει για 3-0
Εν τω μεταξύ μου φαίνεται πολύ αστείο ότι τελικοί Α1 είναι όλοι καθημερινές εκτός από το γκειμ 5

Σύμφωνα με την εικόνμα των 2 ομάδων όλη τη σεζόν, σαφώς Ολυμπιακός. Αλλά αυτό είναι μέρος της αλήθειας όχι ΟΛΗ η αλήθεια
Θα παίξουμε απέναντι σε παικταράδες, δεν γίνεται να λες για 3-0 ελαφρά τη καρδία . Πρέπει να φανεί στο παρκέ
Την Τετάρτη δεν θα την κρίνω, πιστεύω θα το πάρει η κεκτημένη ταχύτητα του ευρωπαικού και το πλεονέκτημα έδρας. Το ματς στο ΟΑΚΑ θα δείξει προς τα που πάει . Αν έχουμε κάνει το 2-1 στο ΣΕΦ, εκεί πιστεύω ότι και διπλό στο ΟΑΚΑ είναι εφικτότατο για να πάει 3-1 πχ
ΑΝ κάνουμε την Παρασκευή μπρεικ , πάει για 3-0
Εν τω μεταξύ μου φαίνεται πολύ αστείο ότι τελικοί Α1 είναι όλοι καθημερινές εκτός από το γκειμ 5
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο